Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (0 μέλη και 64 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ωρε μη τσακωνεστε!!
Σαν αγαμητες Ελλεηνιδες κανετε!(φτου..)
Μπουρ..μπουρ..μπουρ..Γκρινια!!
Μου θυμιζετε,οταν ημουνα πιτσιρικας και πηγαινα στο γηπεδο(μεγαλο "χουλιγκανι"),αμα δε πετυχαιναμε αντιπαλους φιλαθλους,τσακωνομαστε μεταξυ μας για να ξεδωσουμε!! :2funny:
(Τοση μαλακια μας εδερνε)!!! :2funny:
"Κρατηθειτε" λοιπον και βαστηξτε ολη αυτη την ενεργεια,γιατι θα σας χρειαστει οταν με το καλο πατε κατω...
Απλα,θα επαναλαβω μια μεγαλη κουβεντα του Kyklades που ειπε για καποιον η καποιους "νεους" εδω μεσα...Μαγκες το εχετε καταλαβει λιγο στραβα το πραμα..
"Παρτε το αλλιως,γιατι δεν σας βλεπω να περνατε καλα στο LOS"...(Εχει και ομοιοκαταληξια το διστιχο) :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Που εισαι john αν κλεισει απο εδω για πουκετ θα του βγει 100 ευρω το μαλλι αν κλεισει απο ιντερνετ με χαμηλου κοστους θα παει απο 40 εως 60 το πηγαινε ελα πουκετ - μπανκογκ. Τοσο πολυ μελετησες κ τοσο λαθος εκανες!!!!
Δεν εχεις αδικο...Αλλα να συμπληρωσω οτι το εισιτηριο που θα κλεισεις με 100 απο εδω,αν πας στο Σουβαρναμπουμι,θα το πληρωσεις 160...
Και κατι αλλο βασικο...Τα 100 ευρω,ειναι για εισιτηριο με ΤΗΑΙ...Που βαζει παντα μεγαλα αεροπλανα...Ενω οι φτηνες εταιριες βαζουν και ελικοφορα...Προσφατο ειναι το παραδειγμα του αεροπλανου της 12GoThailand,που συνετριβη στο αεροδρομιο του Πουκετ...
Οχι βεβαια πως τα αεροπλανα των φτηνων εταιριων πεφτουν καθε μερα!..Αλλα ξερω 'γω...
Μετα απο αυτο,για καθαρα ψυχολογικους λογους δε θα πεταγα με φτηνες Ταυλανδικες εταιριες μονο και μονο για να γλυτωσω 50 ευρω...
Βεβαια οταν ηθελα να παω Κρακοβια,ειχα κλεισει με Central Wings στα 128 ευρω,οταν η LOT ειχε 380 ευρω!!
Για τετοιες διαφορες,δε μιλαμε...Αλλα για 50 ευρω??Ξεφτιλα δεν ειναι? (2 ST λιγοτερα! :2funny:)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Που εισαι john αν κλεισει απο εδω για πουκετ θα του βγει 100 ευρω το μαλλι αν κλεισει απο ιντερνετ με χαμηλου κοστους θα παει απο 40 εως 60 το πηγαινε ελα πουκετ - μπανκογκ. Τοσο πολυ μελετησες κ τοσο λαθος εκανες!!!!

Εισαι λαθος και δεν με επιασες.Εξηγω.Εγω αναφερθηκα στα εισιτηρια
Αθηνα-Βαγκοκ και αντιστροφα αν συμφερει απο πρακτορειο η απο Ιντερνετ.
Δεν αναφερθηκα σε εσωτερικες πτησεις τις οποιες και προφανως δε γνωριζω και ουτε μαλλον προκειται αφου αν θελησω να παω π.χ Πουκετ θα παρω το λεοφορειο να δω και τις διαδρομες και να το απολαυσω.Οποτε λοιπον
μην προτρεχεις αφου η καταλαβες λαθος η εσκεμενα το κανεις ωστε να μου την πεις μαζι με τους γνωστους καθε φορα...

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Και ναι Γιαννη φιλε μου ΠΟΛΛΟΙ εχουνξεκινησει τη γνωριμια τους με αυτη τη χωρα απο το KOH SAMUI η το CHIANG MAI. 

Εγω πουθενα δεν πετυχα εστω ενα ατομο να παει πρωτα σε νησι.Γιατι αραγε?
Ειναι σα να μου λες οτι θα ερθει καποιος π.χ στη Ροδο και θα παει πρωτα
να κανει μπανιο στο πρασονησι και μετα αν του μεινει καιρος μπορει να δει και την πολη με τις κοντινες παραλιες.Δεν γινονται αυτα,μι με τρελαινεις.Και ακομα και να το κανει ενας θα ειναι 1/100.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
γιαννακη αστο δεν γινεται αυτο εδω... υπαρχει αλλο φορουμ με κατηγοριες... εδω πλεον γραφουμε μερικα πραγματα και που και που προκυπτει και καμια νεα πληροφορια πλεον...

αγαπητε ολα γινονται,καλη θεληση να υπαρχει...
Δεν ειναι δυνατον σε ενα thread να γραφονται τα παντα.
Αυτο που προτινε ο φιλος να συγκεντρονονται οι πληροφοριες
σε word ειναι καλη ιδεα (το ειχα προτεινει και εγω παλαιοτερα)
και μαλιστα το προτεινε βελτιομενο αφου ειπε να γραφονται και ημερομηνιες,οποτε θα ξερουμε ποσο "φρεσκα" ειναι τα νεα...
Αυτες ειναι καλες ιδεες,μην τα προσπερναμε ετσι...

Ας μας πουν οι υπευθυνοι.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Δεν εχεις αδικο...Αλλα να συμπληρωσω οτι το εισιτηριο που θα κλεισεις με 100 απο εδω,αν πας στο Σουβαρναμπουμι,θα το πληρωσεις 160...
Και κατι αλλο βασικο...Τα 100 ευρω,ειναι για εισιτηριο με ΤΗΑΙ...Που βαζει παντα μεγαλα αεροπλανα...Ενω οι φτηνες εταιριες βαζουν και ελικοφορα...Προσφατο ειναι το παραδειγμα του αεροπλανου της 12GoThailand,που συνετριβη στο αεροδρομιο του Πουκετ...
Οχι βεβαια πως τα αεροπλανα των φτηνων εταιριων πεφτουν καθε μερα!..Αλλα ξερω 'γω...
Μετα απο αυτο,για καθαρα ψυχολογικους λογους δε θα πεταγα με φτηνες Ταυλανδικες εταιριες μονο και μονο για να γλυτωσω 50 ευρω...
Βεβαια οταν ηθελα να παω Κρακοβια,ειχα κλεισει με Central Wings στα 128 ευρω,οταν η LOT ειχε 380 ευρω!!
Για τετοιες διαφορες,δε μιλαμε...Αλλα για 50 ευρω??Ξεφτιλα δεν ειναι? (2 ST λιγοτερα! :2funny:)

πω πω μην μου το θυμιζεις αυτο το αεροπλανο... 15 μερες μετα που ειχα πεταξει εγω με αυτο στην συγκεκριμενη διαδρομη εγινε το ατυχημα στο συγκεκριμενο αεροπλανο...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Εγω πουθενα δεν πετυχα εστω ενα ατομο να παει πρωτα σε νησι.Γιατι αραγε?
Ειναι σα να μου λες οτι θα ερθει καποιος π.χ στη Ροδο και θα παει πρωτα
να κανει μπανιο στο πρασονησι και μετα αν του μεινει καιρος μπορει να δει και την πολη με τις κοντινες παραλιες.Δεν γινονται αυτα,μι με τρελαινεις.Και ακομα και να το κανει ενας θα ειναι 1/100.

βρε βρε γιαννακη τσαμπικος εισαι βρε? χιιχχιιχχιιχιιχ

και δεν μας το λες τοσο καιρο :)

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
385
Πόντοι
26
με την tai παντως κατω απο 160 ε δεν βρηκα bkk-phuket

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
με την tai παντως κατω απο 160 ε δεν βρηκα bkk-phuket

βρισκεις αν κανεις την πτηση ATH BKK & BKK ATH με ΤΗΑΙ και κλεισεις μαζι και την διαδρομη BKK HKT & HKT BKK... ;) με μεγιστο κοστος 100 ευρω συν στο εισητηριο...

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
385
Πόντοι
26
α ετσι ναι αλλα αθηνα -βανκ με την ται ειναι 1300 ε περιπου και α θεση 3300 :jerking: ενω με την gulf 750 e kai 1400 antistoixa,οποτε συμφερει μαλλον να πας με gulf και ας
πληρωσεις 160 ε bkk-phuket

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
αγαπητε ολα γινονται,καλη θεληση να υπαρχει...
Δεν ειναι δυνατον σε ενα thread να γραφονται τα παντα.
Αυτο που προτινε ο φιλος να συγκεντρονονται οι πληροφοριες
σε word ειναι καλη ιδεα (το ειχα προτεινει και εγω παλαιοτερα)
και μαλιστα το προτεινε βελτιομενο αφου ειπε να γραφονται και ημερομηνιες,οποτε θα ξερουμε ποσο "φρεσκα" ειναι τα νεα...
Αυτες ειναι καλες ιδεες,μην τα προσπερναμε ετσι...

Ας μας πουν οι υπευθυνοι.

σιγουρα... αλλα πιστευω οτι αυτο το θρεντ με αυτη την μορφη για την ωρα ειναι αυτο που μας αρεσει :).... αλλωστε υπαρχει και το αλλο φορουμ για να βρεις θεματα ανα κατηγορια...

παντως με μια γρηγορη αναγνωση των πρωτων σελιδων περιπου 200 εχεις γινει ξεφτερι για το πρωτο ταξιδι...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
α ετσι ναι αλλα αθηνα -βανκ με την ται ειναι 1300 ε περιπου και α θεση 3300 :jerking: ενω με την gulf 750 e kai 1400 antistoixa,οποτε συμφερει μαλλον να πας με gulf και ας
πληρωσεις 160 ε bkk-phuket

εεε ναι για peak season στις αεροπορικες ΤΗΑΙ δεν συμφερει αμα δεν εχεις ακρες να παρεις αλλης κλασης εισητηριο γυρω στα 1000 με 1100 ...

βεβαια παντα να γνωριζεις... οτι η ΤΗΑΙ ειναι οτι το καλυτερο... και οταν την βρισκεις με μια διαφορα μεγιστου 150 ευρω ή οι μερες σου ειναι λιγες παντα ειναι προτιμοτερη...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
γιατι σκεψου οτι με την ΤΗΑΙ μπαινεις απο ελ.βενιζελος και βγαινεις μετα απο 9:30 ωρες στην μπανγκοκ... ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ... χωρις ενδιαμεσους σταθμους... και την καλυτερη ωρα στις 6:30 το πρωι...
στο γυρισμο βεβαια η πτηση κραταει 10:50 λεπτα...

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
πω πω μην μου το θυμιζεις αυτο το αεροπλανο... 15 μερες μετα που ειχα πεταξει εγω με αυτο στην συγκεκριμενη διαδρομη εγινε το ατυχημα στο συγκεκριμενο αεροπλανο...

ποτε ξαναπας Ταυλανδη? ρωταω για να μην παμε στον επομενο μηνα απο
την ημερομηνια που θα πας εσυ καλου - κακου!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

* και καλα να πεσει θαλασσα εσυ εχεις και σπιτι εκει...εμεις ομως?  :grin: :helpplea:

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
17
Πόντοι
1
χαιρετισμους σε ολουσ και ιδιαιτερα στους συναθλητες πο γυρισαν σημερα απο τον παραδεισο με την thai.
Ειδα αρκετους μεσα στο αεροπλανο αλλα δεν ειχα το θαρρος να τους μιλησω, καταλαβα οτι ειναι εδω μελη και απο συζητησεις καταλαβα οτι περασαν και καλα!!!! 

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ποτε ξαναπας Ταυλανδη? ρωταω για να μην παμε στον επομενο μηνα απο
την ημερομηνια που θα πας εσυ καλου - κακου!!!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

* και καλα να πεσει θαλασσα εσυ εχεις και σπιτι εκει...εμεις ομως?  :grin: :helpplea:

αχχαχαχαχααχ

γιαννακη... δεν μου απαντησες εισαι τελικα τσαμπικος βρε?

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
[size=60pt]ΝΑΙ !!! :dancing:  [/size]

ημουν σιγουρος οτι εισαι τσαμπικος ... χααχχαχαχχααχ

α βρε γιαννακη στο ξαναλεω πρωτα ο Θεος να ειμαι κατω τον αυγουστο και θα κανονισω να βρεθω πατταγια για παρτη σου... χιχιχιιχιχχιχιχ...

εχω και μερικες κουκλαρες πατταγιανες να σου κανω κονε δοκιμασμενες...  ;)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
σιγα μην παρω μεταχειρισμενες... :grin:
Ελα κατω τον Αυγουστο και αμα εχεις κοτσια ελα να σου δειξω στην Παταγια
πως καρφωνω με την δελφινιερα μου!!!  :dancing: :dancing: :2funny: :grin:

Stories