Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
εσυ μαλλον εχεις πολυ μυαλο για αυτο δεν καταλαβαινεις.αν προκυτε μονο για ανταλαγη πληροφοριων τοτε να μιλανε μονο οσοι εχουν παει ταιλανδη και οι υπολιποι να μην συμετεχουν,επιτρεψε μου να διαφονισω.οσοι δεν εχοθν παει δεν ειναι κακο να λενε την αποψη τους.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
μακη, κανονιστε για κανα φαγακι ρε συ.
οι μερες πλησιαζουν και θα' θελα να τα πουμε πριν φυγω.
αντε, χαθηκαμεεεεεεεε!!

ρε solfez, τι πραγμα εισαι εσυ, ολη την ασια θα γυρισεις?

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
εσυ μαλλον εχεις πολυ μυαλο για αυτο δεν καταλαβαινεις.αν προκυτε μονο για ανταλαγη πληροφοριων τοτε να μιλανε μονο οσοι εχουν παει ταιλανδη και οι υπολιποι να μην συμετεχουν,επιτρεψε μου να διαφονισω.οσοι δεν εχοθν παει δεν ειναι κακο να λενε την αποψη τους.
Και παλι θα διαφωνησω. Μεσα στο φορουμ, υπαρχουν ατομα που μπορουν να βοηθησουν καποιον που δεν γνωριζει, γιατι εχουν βρεθει στον τοπο αυτο. Ενας ο οποιος δεν εχει βρεθει στο μερος αυτο, δεν ειναι σε θεση να δινει και συμβουλες. Διοτι για συμβουλες προκειται και οχι για γνωμες οπως το διατυπωσες εσυ. Εγω τωρα, η πολυ μυαλο εχω, η λιγο και δεν μπορω να κατανοησω αυτα που εννοεις. Μπορεις σε παρακαλω να μου τα εξηγησεις?

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αφηστε τις εξυπναδες. Πληροφοριες δινω και πληροφοριες ζηταω. Ποιο το προβλημα σου?
κανένα πρόβλημα σολφεζ απλα απο την μια λες για οτι πρέπει να παίζουν πληροφορίες και απο την άλλη τις ζητάς με πμ..

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
κανένα πρόβλημα σολφεζ απλα απο την μια λες για οτι πρέπει να παίζουν πληροφορίες και απο την άλλη τις ζητάς με πμ..

Ναι για να μην βαρυνω το θρεντ. Αφου οι πληροφοριες που ζηταω ειναι περισσοτερο προσωπικες.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
καταρχην τον γιαννακη τον συμπαθουμε και ξερει οτι μας αρεσει να τον πειραζουμε οπως και ανταποδιδει και εκεινος επισης...

βεβαια το σιγουρο ειναι οτι δεν γινεται να κανει βοηθεια σε καποιον απο την στιγμη που δεν εχει ΒΙΩΣΕΙ αυτη τη χωρα εστω και για μια μερα... το οτι μπορει να εχει μελετησει προσεχτικα το θρεντ και να εχει αναζητησει πληροφοριες δεν λεει κανεις οχι...

μην προτρεχετε ομως να μιλατε για ντιβες και τα σχετικα... διοτι απο τα δικα μας βιωματα εχετε αντλησει δεδομενα προς επεξεργασια ωστε να προκυψει η πληροφορια...

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
eixa pei...

* μοιρασε τα παταγια και πουκετ απο 1 βδομαδα αφου εχις 15 μερες.Να δεις και τα 2. Με τοσες μερες μην κολλησεις σε ενα μερος.
Αεροπορικα απο οσα εχω διαβασει και δει εως τωρα θα σου βγουν
φθηνοτερα απο πρακτορειο.πανε πρωτα πουκετ και ελα κατα τις
9 Αυγουστου Παταγια που θα ειμαι και εγω και κατι αλλα παιδια! *

Αναλυση...εσεις λοιπον που τα ξερετε ολα το βρισκετε λογικο να στειλετε εναν ανθρωπο
στο Πουκετ ΟΛΕΣ τις μερες επειδη δεν πολυγουσταρετε την Παταγια πλην του Κωστα?
Εγο το βρισκο εντελως μαλακια να μεινει το παιδι 15 μερες Πουκετ...Χρειαζεται να εχει
παει κανεις για να βαλει λιγο το ΠΑΝΟ ΚΕΦΑΛΙ να δουλεψει? Πολλοι απο εσας δυστυχως
παρα τα πολλα μαμισια οπως κοκορευεστε οτι ριχνετε ακομα λειτουργειτε με το κατω κεφαλι,
και εννοω οτι πρατετε και λετε οτι σας καβλωσει. Με αναγκαζετε να χρησιμοποιω λεξεις που
δε θελω αλλα αφου τα θελετε ακουστε τα.

Εγο λοιπον επιμενω οτι εφοσον τα 2 ποιο κλασικα μερη στην ΤΑΥ ειναι το Πουκετ και η Παταγια τοτε καλο ειναι να μοιρασει καπως τις μερες και ας μην ειναι 7-7 αλλα ας ειναι
και 10-5. Να δει ομως και τα 2 μερη. Το ιδιο θα εκανα και εγω αν ειχα 2 βδομαδες και οχι μια...

Οσο για τα αεροπορικα δε χρειαζεται να εχει παει κανεις Ταυ για να ξερει τιμες αφου
μπορει να δει μεσω Ιντερνετ ποσο κανουν και να ρωτησει και σε πρακτορειο. Απο δικη μου ερευνα τοσο καιρο,απο οσα εχο διαβασει κυριως σε ξενα φορουμς συμφερει το πρακτορειο
και να τα κλεισεις οσο νωριτερα γινετε. Τι μαλακιες λοιπον λετε οτι δεν εχω παει κατω και δε δικαιουμαι να μιλαω...σοβαρευτειτε.

Επισης του προτεινα για γυρισμο Παταγια μεταξυ σοβαρου και αστειου επειδη θα ειμαι και εγω εκει και οσο να ναι ολοι θελουν 1 ατομο παρεα οταν ειναι μονοι τους.

Δεν ειναι τυχαιο οτι οταν καποιος θελει να με πειραξει η να μου την πει ξαφνικα πεταγονται 3-4 ατομα συγκεκριμενα...παιδια εδω ειναι ενα σιτε για ολους...
δεν ειναι το σπιτι σας...ουτε ειστε οι ειδικοι για να δινετε συμβουλες αφου μπορει
ολα οσα λετε να μην ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα.....εμεις που το ξερουμε?
Μπορει να ειστε απο Πρακτορεια για να στειλετε κοσμο κατω,μπορει να ειστε οτιδηποτε.
Ολοι εδω μεσα παμε με καλη την πιστη,οποτε και εμεις πιστευουμε ολα οσα γραφονται...
μπορω καλλιστα και εγω να αμφιβαλλω για μερικα ατομα οτι πανε τοσο συχνα εκει κατω
και κανουν ολα οσα κανουν...και δεν αναφερομαι στον Ντοκτορ για να σας προλαβω ουτε στον Κωστα...

Επισης εγω συγχαιρο οσους κανουν τον κοπο και γραφουν π.χ σολφεζ σε αντιθεση με αυτους
που νομιζουν οτι πρεπει να γραφουν μονο αυτοι.

Αι σιχτιρ λοιπον σε οσους δεν αρεσω, δε με πτοει τιποτα απολυτως...

* Δεν ειστε αρκετοι στο "κομα"...ζηστειστε ενισχυσεις...μονο 3-4 θα μου τη λενε?  :dancing:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Και να τονισω κατι εδω για να μην παριστανουν μερικοι τους καμποσους.
Ελαχιστα ατομα απο εδω μεσα δινουν πραγματικες πληροφοριες και ασχολουνται μονο με αυτο.
Το thread εδω και πολυ καιρο εχει σαπισει και ασχολουμαστε με αηδιες.

Εγω ουσιωδεις πληροφοριες εχω διαβασει σε ξενα forums που γραφουν συνεχως.
Εδω γραψαμε 100-200 σελιδες (λιγες και απο αυτες οι ουσιωδεις)
μετα γραψαμε αλλες 800 σελιδες με παπαριες και οποιος τολμησει
και ρωτησει κατι και σπασει τη μονοτονια ολοι λενε...

Πανε στις πρωτες 100 σελιδες και διαβασε....

ωραια ρε μπραβο...τελεια απαντηση...

και ποιος σας ειπε ρε οτι γραψατε στις πρωτες 100 σελιδες ισχυει ακομα?

ενας μπορει να εγραψε οτι ι Μαρινε ειναι τελεια...οκ...

και αμα τωρα δεν παταει ψυχη πρεπει να διαβασει λαθος πληροφορια?

ειστε παντελως λαθος μερικοι.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Εγο λοιπον επιμενω οτι εφοσον τα 2 ποιο κλασικα μερη στην ΤΑΥ ειναι το Πουκετ και η Παταγια.

ειδες που δεν ξερεις τελικα?

η ταυλανδη εχει χιλιαδες απιστευτα μερη, πλην των μπουρδελων παταγια και πουκετ. ασε να πας πρωτα ρε συ γιαννη..

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Φιλε john666

Ειναι λογικο να μην ξερεις κατι που δεν εχεις γνωρισει, και ειναι λογικο να θες να δωσεις και συμβουλες πανω στον ενθουσιασμο σου. Δεν καθολου ειναι λογικο ομως να μιλας ειρωνικα και με κακια για ανθρωπους που οτι "ξερεις" στο μαθανε αυτοι...
Και επειδη δεν ξερεις βασικα θελω να σου πω την γνωμη μου
15 μερες ανετα καθεσαι στο Πουκετ και ναι το βρισκω πολυ λογικο να το κανει καποιος. Υπαρχουν πολλα νησακια που μπορεις να επισκεφτεις απο εκει και δεν θα προλαβεις να κανεις και οσα θες ακομα αφου το Πουκετ συνδιαζει πολλα πραγματα. Αντιθετα στην Πατταγια (εκτος για αυτους που την ξερουν καλα) δυσκολα θα βρεις κατι αλλο εκτος απο σεξ. Και ασε τους αλλους να βγαλουν τα συμπερασματα τους για το πιο κεφαλι σε διαταζει..
Η ταυλανδη ειναι μια πανεμορφη χωρα στην οποια η επιλογες ειναι αμετρητες. Αναλογως τι ανθρωπος εισαι ποτε δεν θα εισαι μονος σου γιατι ειναι πολυ φιλικος σαν λαος και οι υπολοιποι τουριστες που βρισκονται συνθετουν ενα παζλ με πολλα χρωμματα. Προσωπικα αποφευγω το ελληνικο χρωμα για τους ιδιους λογους που δεν συμμετεχω και πολυ στο φορουμ ;)
Σολφεζ καλα να περνας φιλε μου. Ελπιζω να μη απογοητευτεις απο τις δυσκολιες της Καμποτζης και του Λαος και να περασεις αρκετες μερες εκει..Περιμενουμε αναφορες σου

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε Τζώννυ, επειδή από μένα ξεκίνησε αυτή η ιστορια.
Επιμένω στη θέση μου για τους λόγους που σου ανέλυσε παραπάνω ο mind.
Το έχω πει πάρα πολλές φορές και δεν νομίζω να έχω διαψευστεί από κανένα. Η Παττάγια ΔΕΝ είναι μια χαρακτηριστική Ταϋλανδέζικη πόλη. Είναι τελείως διαφορετική από την υπόλοιπη χώρα.
Πολλοί ενθουσιάζονται, πολλοί την αποστρέφονται.
Είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό αν δεν το δεις.
Τώρα το αν ποστάρονται πληροφορίες ή όχι, είναι λογικό Να μην  ποστάρονται με το ρυθμό που γινόταν όταν ξεκίνησε το θρεντ. Και αυτοί που πόσταραν βαριούνται πλέον να ποστάρουν τα ίδια και τα ίδια. Φταίει και ο σχεδιασμός του θρεντ βέβαια που αναγκάζει κάποιους να λένε το κλασσικό "..διάβασε τις πρώτες 100 σελίδες", ενώ θα ήταν ποιο λογικό να μπορούσαμε να πούμε " βλέπε πόστ μου Νο ταδε" .
Θα διαφωνήσω και στο θέμα αλήθειας των πληροφοριών .
Κανένας συναγωνιστής ΔΕΝ έχει γράψει τίποτα αναληθές σε σχέση με τα δρώμενα και τα tips της χώρας. Σε θέματα που μοιραία μπαίνουν και υποκειμενικές κρίσεις επόμενο είναι να υπάρχουν διαφοροποιήσεις ανάλογα με τα γούστα του καθενός. Αλλά ψευδείς πληροφορίες δεν δημοσιεύονται ή αν από λάθος γίνει αυτό εντοπίζονται και διορθώνονται.

lekes

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Και να τονισω κατι εδω για να μην παριστανουν μερικοι τους καμποσους.
Ελαχιστα ατομα απο εδω μεσα δινουν πραγματικες πληροφοριες και ασχολουνται μονο με αυτο.
Το thread εδω και πολυ καιρο εχει σαπισει και ασχολουμαστε με αηδιες.

Εγω ουσιωδεις πληροφοριες εχω διαβασει σε ξενα forums που γραφουν συνεχως.
Εδω γραψαμε 100-200 σελιδες (λιγες και απο αυτες οι ουσιωδεις)
μετα γραψαμε αλλες 800 σελιδες με παπαριες και οποιος τολμησει
και ρωτησει κατι και σπασει τη μονοτονια ολοι λενε...

Πανε στις πρωτες 100 σελιδες και διαβασε....

ωραια ρε μπραβο...τελεια απαντηση...

και ποιος σας ειπε ρε οτι γραψατε στις πρωτες 100 σελιδες ισχυει ακομα?

ενας μπορει να εγραψε οτι ι Μαρινε ειναι τελεια...οκ...

και αμα τωρα δεν παταει ψυχη πρεπει να διαβασει λαθος πληροφορια?

ειστε παντελως λαθος μερικοι.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
                Π  Ρ  Ο  Σ  Ο  Χ  Η.
                  Ήταν ο προηγούμενος μην είστε ο επόμενος.

Φίλος καλός και γνωστός του George 31 , solfes , και κάποιον άλλον παιδιών που κατεβαίνουν στην ταϊλανδή. Ο φίλος πηγαίνει στην ταϊλανδή 4 με 5 φορές τον χρόνο. Η διαφωνία μας πάντοτε ήταν να μην παίρνει γυναίκες από τον δρόμο της λεγόμενες freelancer αυτός μου έλεγε πάντοτε δεν είναι κουτός να πληρώνει bar fine και έπαιρνε πάντοτε από τον δρόμο. Στης 18-6 στο big C  πήρε το μεσημέρι μια κοπέλα πήγαν στο ξενοδοχείο και το μεσημέρι δεν κρατάν ταυτότητα κάθισαν 2 ώρες και μετά πήγαν για φάει. Η (κυρία ) άφησε την τσάντας της στο ξενοδοχείο για όταν γύριζαν και ζητούσαν ταυτότητα είπε ότι την είχε επάνω. Και πέρασε χωρίς να δήξη ταυτότητα. Όταν τρογαναι σερβίριζε στον φίλο μου κόκα κόλα και του φάνηκε λίγο παράξενη η γεύση αλλά δεν έδωσε σημασία. Όταν πήγαν στο δωμάτιο έπεσε ξερός και ξύπνησε το πρωί στης 10. η (κύρια ) δεν υπήρχε αλλά μαζί με αυτήν λίπανε 2 κινητά μια κάμαρα μια φωτογραφική μηχανή ένα δαχτυλίδι με λίρα Αγγλίας μια αλυσίδα του χεριού και 1000 ευρώ και 3000 μπατ. Ενημέρωσε την αστυνομία κοίταξαν το video ασφάλειας του ξενοδοχείου την είδαν να φεύγει στης 2 το πρωί και η αστυνομία έβγαλε το συμπέρασμα ότι προσπαθούσε να άνοιξη το χρηματοκιβώτιο του δωματίου. Γι αυτό προσέχετε από πού παίρνετε κοπέλες μην γίνετε ο επόμενος. Για του λόγου το αληθές υπάρχουν και τα χαρτιά της αστυνομίας για οπίων αμφιβάλει.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Μεγάλη προσοχή χρηαζετε στα μικρά ξενοδοχεία που έχουν χρηματοκιβώτιο κάτω στην reception πάντοτε να βάζετε μικρό δικό σας λουκέτο και μην πιστεύετε ότι δεν έχουν Άλο κλειδί για να ανοίξουν. Αλός έλληνας ονόματι Χρίστος έμενε σε μικρό ξενοδοχείο στο soi bokao και πέταξαν από το κουτή 250 ευρώ και 5000 μπατ φώναξε την αστυνομία αλλά δεν έγινε τίποτα γιατί ήταν ο λόγος του εναντίον τον δικό τους λόγο αλά τα  λεφτά πέταξαν.  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom