vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Είσαι αμυαλος. Γι΄αυτό .
Θα διαφωνησω. Το φορουμ δεν ειναι για ανταλλαγη γνωμεων, αλλα πληροφοριων.
χμ.. μόλις 2 ποστ πριν ζήταγες πληροφορίες με πμ..
Και παλι θα διαφωνησω. Μεσα στο φορουμ, υπαρχουν ατομα που μπορουν να βοηθησουν καποιον που δεν γνωριζει, γιατι εχουν βρεθει στον τοπο αυτο. Ενας ο οποιος δεν εχει βρεθει στο μερος αυτο, δεν ειναι σε θεση να δινει και συμβουλες. Διοτι για συμβουλες προκειται και οχι για γνωμες οπως το διατυπωσες εσυ. Εγω τωρα, η πολυ μυαλο εχω, η λιγο και δεν μπορω να κατανοησω αυτα που εννοεις. Μπορεις σε παρακαλω να μου τα εξηγησεις?εσυ μαλλον εχεις πολυ μυαλο για αυτο δεν καταλαβαινεις.αν προκυτε μονο για ανταλαγη πληροφοριων τοτε να μιλανε μονο οσοι εχουν παει ταιλανδη και οι υπολιποι να μην συμετεχουν,επιτρεψε μου να διαφονισω.οσοι δεν εχοθν παει δεν ειναι κακο να λενε την αποψη τους.
κανένα πρόβλημα σολφεζ απλα απο την μια λες για οτι πρέπει να παίζουν πληροφορίες και απο την άλλη τις ζητάς με πμ..Αφηστε τις εξυπναδες. Πληροφοριες δινω και πληροφοριες ζηταω. Ποιο το προβλημα σου?
κανένα πρόβλημα σολφεζ απλα απο την μια λες για οτι πρέπει να παίζουν πληροφορίες και απο την άλλη τις ζητάς με πμ..
Ο Γιαννακης εφαγε κραξιμο με τις ερωτησεις και το γυρισε στις απαντησεις
Εγο λοιπον επιμενω οτι εφοσον τα 2 ποιο κλασικα μερη στην ΤΑΥ ειναι το Πουκετ και η Παταγια.
Παιρνεις δικαιοωματικα τον τιτλο του "ΞΕΡΟΛΑ".
Απο σημερα λοιπον για μενα εισαι ο ΜR ΞΕΡΟΛΑΣ.
Και να τονισω κατι εδω για να μην παριστανουν μερικοι τους καμποσους.
Ελαχιστα ατομα απο εδω μεσα δινουν πραγματικες πληροφοριες και ασχολουνται μονο με αυτο.
Το thread εδω και πολυ καιρο εχει σαπισει και ασχολουμαστε με αηδιες.
Εγω ουσιωδεις πληροφοριες εχω διαβασει σε ξενα forums που γραφουν συνεχως.
Εδω γραψαμε 100-200 σελιδες (λιγες και απο αυτες οι ουσιωδεις)
μετα γραψαμε αλλες 800 σελιδες με παπαριες και οποιος τολμησει
και ρωτησει κατι και σπασει τη μονοτονια ολοι λενε...
Πανε στις πρωτες 100 σελιδες και διαβασε....
ωραια ρε μπραβο...τελεια απαντηση...
και ποιος σας ειπε ρε οτι γραψατε στις πρωτες 100 σελιδες ισχυει ακομα?
ενας μπορει να εγραψε οτι ι Μαρινε ειναι τελεια...οκ...
και αμα τωρα δεν παταει ψυχη πρεπει να διαβασει λαθος πληροφορια?
ειστε παντελως λαθος μερικοι.