Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 100 άτομα (0 μέλη και 100 επισκέπτες)

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά όσοι έχετε κάνη κράτηση για Αύγουστο ταϊλανδή ακυρώστε τα εισιτήρια γιατί έκανα ένα λάθος και είπα ότι πηγαίνει ο john 666  και τον περιμένουν όλες οι γκόμενες και ιδικά να μην πάει ο mimikos γιατί δεν θα έχει καμιά ευκαιρία συγγνώμη μου ξέφυγε η μερομήνια. :rockon:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Παιδιά όσοι έχετε κάνη κράτηση για Αύγουστο ταϊλανδή ακυρώστε τα εισιτήρια γιατί έκανα ένα λάθος και είπα ότι πηγαίνει ο john 666  και τον περιμένουν όλες οι γκόμενες και ιδικά να μην πάει ο mimikos γιατί δεν θα έχει καμιά ευκαιρία συγγνώμη μου ξέφυγε η μερομήνια. :rockon:

χααχαχχαα ναι ενταξει θα εχω ενα θεμα με τον γιαννακη ... θα τον παρουν για αξιοθεατο κιολας ακουσα... μιας και θα ειναι και τσολιας στα ανακτωρα εκει ο λεβεντης μας :)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ειδες που δεν ξερεις τελικα?

η ταυλανδη εχει χιλιαδες απιστευτα μερη, πλην των μπουρδελων παταγια και πουκετ. ασε να πας πρωτα ρε συ γιαννη..

μαλλον δεν καταλαβες τι εννοω.Οταν λεω ποιο κλασικα εννοω.

1) τα μερη που μαθαινει κανεις πρωτα οταν μαθαινει για Ταυλανδη ειναι
Βαγκοκ-Παταγια-Πουκετ και μετα ολα τα αλλα,νησια κτλ.
2)το οτι η Ταυλανδη εχει απιστευτες ομορφιες δεν χρειαζεται να το πεις.
το ξερει ολος ο πλανητης και φυσικα και ολοι οσοι δεν εχουν παει.

Εγω λοιπον οσο διαβασα απο ταξιδια συναγωνιστων (δεν αναφερομαι στο δικα μας φορουμ) κανεις δεν ξεκινησε απο καποιο νησακι μικρο κτλ.
Ολοι ξεκινανε απο αυτη την τριαδα και αναλογως μερες-λεφτα κτλ κινουνται και παραπερα. Κανεις δεν πηγε πρωτη φορα Ταυλανδη και να ξεκινησει π.χ απο Κο ΣαΜουι. Μη με τρελενετε λοιπον. Ισως φταιω
και εγω που δεν το ανελυσα το σκεπτικο μου.Πιστευω να συμφωνειτε.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Για να πω και γω τη παπαρια μου
Διαβαζοντας τα πιο πανω ποστ του Γιαννη και των υπολοιπων που αλληλοβριζονται να ο λογος που βαρεθηκα να γραφω.
Οταν μιλας με ανθρωπους που θελουν να πανε σε μια ξενη χωρα και τους λες 2 μερη να πανε και 3 πραγματα να δουνε ΔΕΝ λαμβανεις υποψιν σου οτι αυτοι βασικα δεν θελουν να δουνε αρχικα αλλα να πηδηξουν αρα.... ακυρο οτι εχεις πει.
Οσο για αυτα που ειπε ο φιλος ο ντοχτωρ τα εχω πει απο την αρχη και ο φαντομας και ο μακης αρα...
Μονο αμα γραψουμε για πηδημα μας διαβαζουν.
Λοιπαμαι αλλα για το ταξειδι και ειδικα το μακρυνο σε σπρωχνει να το κανεις η ορεξη για περιπετεια και η αναγκη να γνωρισεις αλλους ανθρωπους και αλλα μερη και ΟΧΙ η αγαμια.
Και ναι Γιαννη φιλε μου ΠΟΛΛΟΙ εχουνξεκινησει τη γνωριμια τους με αυτη τη χωρα απο το KOH SAMUI η το CHIANG MAI. 

lekes

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
με τα παραπανω λεγομενα-τοτε....ας διαγραφτει το thread απο ταυλανδη sex trip....και να ονομαστει εξαρχεις σε Παεραμυθενιος παραδεισος για τους πιο ρομαντικους...-Ρε σεις κρυβοσαστε πισω απο το δαχτυλο σας?η μηπως βαρεθηκατε τα σχιστοματικα μωρα κ το γυρισατε στην κουλτουρα της ταυλανδεζικης ομορφιας??μηπως εχεται μπερδεψει τα site που γραφεται-να υπενθυμησω τοτε οτι γραφεται στο bourdela.com και οχι στο diakopes.gr...-ενημερωστε τον κοσμο αν θελεται για το sex trip και αστε βεντετισμους κ ιστοριες-μαγκας να ξερεται δεν θεωρηται αυτος που εχει κατεβει στην ΤΑΥ 15 φορες επειδη δεν μπορει να πηδηξει εδω...μαγκας ειναι αυτος που πηγε -ειδε,και ενημερωνει χωρις κομπλεξ κ βεντετισμους τους νεους ταξιδιωτες-

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
με τα παραπανω λεγομενα-τοτε....ας διαγραφτει το thread απο ταυλανδη sex trip....και να ονομαστει εξαρχεις σε Παεραμυθενιος παραδεισος για τους πιο ρομαντικους...-Ρε σεις κρυβοσαστε πισω απο το δαχτυλο σας?η μηπως βαρεθηκατε τα σχιστοματικα μωρα κ το γυρισατε στην κουλτουρα της ταυλανδεζικης ομορφιας??μηπως εχεται μπερδεψει τα site που γραφεται-να υπενθυμησω τοτε οτι γραφεται στο bourdela.com και οχι στο diakopes.gr...-ενημερωστε τον κοσμο αν θελεται για το sex trip και αστε βεντετισμους κ ιστοριες-μαγκας να ξερεται δεν θεωρηται αυτος που εχει κατεβει στην ΤΑΥ 15 φορες επειδη δεν μπορει να πηδηξει εδω...μαγκας ειναι αυτος που πηγε -ειδε,και ενημερωνει χωρις κομπλεξ κ βεντετισμους τους νεους ταξιδιωτες-

Δηλαδη απο οσα εγραψα αυτο καταλαβες; :o

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
καλημερα...

ωραιες οι αντιπαραθεσεις μας...

συμφωνω οτι αλλα φορουμ περιεχουν καμποσες περισσοτερες πληροφοριες απο το δικο μας... το δικο μας μιας και στηριζεται εξ ολοκληρου σε ενα μονο θρεντ. καπου εχει ξεχειλωσει... πληροφοριες και σπουδαια πραγματα εχουν γραφτει την καταλληλη στιγμη...
ειναι σιγουρο οτι κανεις δεν μπορει να εχει το κουραγιο να διαβασει ολες αυτες τις σελιδες και να πιασει τον ειρμο των σκεψεων μας ευκολα...

ΑΛΛΑ...

το μονο σιγουρο ειναι οτι ανω του 90% που ψαχνεται να παει ταυλανδη ο πρωταρχικος του σκοπος ειναι ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ... συνδυαζοντας σεξ, καλο φαγητο, ωραια τοπια και ολα τα συναφη...

το να διαβασει τα παντα και να παει τυφλοσουρτι εκει δεν ειναι οτι το καλυτερο... ειναι ωραιο μερικα πραγματα να τα ανακαλυπτουμε μονοι μας... και μετα ας τα κουβεντιασει εδω με τους ομοιοπαθεις...

lekes

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
γενικα μιλαω....lorjim- o νοων νοειτω..

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ας χωριστει το thread σε 2 μερη ρε παιδια.

1) η Ταυλανδη ως παραδεισος του σεξ
2) η Ταυλανδη με τις φυσικες ομορφιες της.

Οποιος θελει να κανει συνδιασμο ας γραφει και στα 2.
Οποιος θελει να παει μονο για σεξ ας γραφει στο 1.
Ομοιος οποιος θελει να φερει ωραιες φωτογραφιες σπιτι του
και να δει ομορφιες ας γραφει στο 2.
Δεν ειναι δυνατον στο "ται σεξ τριπ" να γραφουμε για ομορφιες χωρας
δεν κολαει. Κανεις δε χαλιεται βεβαια για αυτο αλλα οχι να το γυρισουμε σε ομορφιες μονο και να μας τη λετε κιολας οσοι απο εσας πρωτοπηγαν εκει που πηγατε πανο απο ολα για σεξ και μην κοροιδευομαστε.

Εγω υπογραφω παντου οτι αν ηταν μονο οι ομορφιες στην καλυτερη περιπτωση θα πηγαινατε 1 φορα...αντε 2....με τιποτα ομως 3...
Οτι και να πειτε σε αυτο ειμαι κατηγορηματικος.

Το καλυτερο βεβαια ειναι ο συνδιασμος αλλα πρεπει να εχεις και μερες διαθεσιμες. Εγω π.χ δεν εχω,αλλος εχει.

Εμενα ευτιχως δε με κυβερνησε το κατω κεφαλι ακομα.

Πειτε τη γνωμη σας για το χωρισμο στα 2.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
γιαννακη αστο δεν γινεται αυτο εδω... υπαρχει αλλο φορουμ με κατηγοριες... εδω πλεον γραφουμε μερικα πραγματα και που και που προκυπτει και καμια νεα πληροφορια πλεον...

βεβαια συνηθως οι κρουσεις ειναι αυτες που βοηθανε να βγει κατι αξιολογο...

lekes

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Το καρπουζι να χωριστει στα δυο.....-ας μιλησει κ η διοικηση!!!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ας χωριστει το thread σε 2 μερη ρε παιδια.

1) η Ταυλανδη ως παραδεισος του σεξ
2) η Ταυλανδη με τις φυσικες ομορφιες της.

Οποιος θελει να κανει συνδιασμο ας γραφει και στα 2.
Οποιος θελει να παει μονο για σεξ ας γραφει στο 1.
Ομοιος οποιος θελει να φερει ωραιες φωτογραφιες σπιτι του
και να δει ομορφιες ας γραφει στο 2.
Δεν ειναι δυνατον στο "ται σεξ τριπ" να γραφουμε για ομορφιες χωρας
δεν κολαει. Κανεις δε χαλιεται βεβαια για αυτο αλλα οχι να το γυρισουμε σε ομορφιες μονο και να μας τη λετε κιολας οσοι απο εσας πρωτοπηγαν εκει που πηγατε πανο απο ολα για σεξ και μην κοροιδευομαστε.

Εγω υπογραφω παντου οτι αν ηταν μονο οι ομορφιες στην καλυτερη περιπτωση θα πηγαινατε 1 φορα...αντε 2....με τιποτα ομως 3...
Οτι και να πειτε σε αυτο ειμαι κατηγορηματικος.

Το καλυτερο βεβαια ειναι ο συνδιασμος αλλα πρεπει να εχεις και μερες διαθεσιμες. Εγω π.χ δεν εχω,αλλος εχει.

Εμενα ευτιχως δε με κυβερνησε το κατω κεφαλι ακομα.

Πειτε τη γνωμη σας για το χωρισμο στα 2.
Μπραβο ρε Γιαννη.
Αφου κουραστηκες να πηγαινοερχεσαι στη Ταυλανδη διαβαζοντας στο νετ οτι μαλακια λεγεται υπογραφεις κιολας. :o
Αφου εχεις δηλωσει και δηλωνεις και ρωτας συνεχεια οτι θες να πας κατω για να πηδηξεις κανεις ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ. :headbang:
"Εμενα ευτυχως δεν με κυβερνησε το κατω κεφαλι ακομα"!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Νασαι καλα ρε φιλε με εκανες και γελασα.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Αφου εχεις δηλωσει και δηλωνεις και ρωτας συνεχεια οτι θες να πας κατω για να πηδηξεις κανεις ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ. :headbang:
"Εμενα ευτυχως δεν με κυβερνησε το κατω κεφαλι ακομα"!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτο πραγματικα ηταν το κερασακι στην τουρτα.  :2funny:
Παλι καλα να λεμε δηλαδη φαντασου να τον κυβερνουσε τι θα ελεγε  :rolleyes:

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
καλησπερα τις τελευταιες μερες διαβαζω τις αντιδικιες των μελων και δεν μπορω να καταλαβω ως προς τι αυτες οι διαφορες.Συμφωνω στο οτι λογω του site το θεμα του ταυλανδη sex trip να ειναι το sex και τα πιπινια εκει σιγα σιγα ομως αρχισαν να μπαινουν και αλλα θεματα τοσο για την γενικοτερη ζωη την κουλτουρα και αλλα.καποιος λοιπον που ξεκιναει να παει κατω για πρωτη φορα οπως εγω εχω διαβασει πρωτα ταζουμερα σχολια και μετα ολα τα αλλα.λογικο οπως λεει και ο φιλος πιο πανω να πηγαινω με γνωμονα το sex.Αυτο δεν συμαινει ομως οτι δεν με ενδοιαφερει καιη αλλη πλευρα του νομισματος.Μερικα μελη εχουν δικιο κατα την γνωμη μου οταν λενε οτι θελουν πληροφοριες για το σεξ κατω.μια καλη λυση ειναι αφου ειναι δυσκολο να διαβαζουν απο την αρχη τι εχει γραφτει να γινει μια συγκομιδη ολων αυτων των σπουδαιων πληροφοριων σε ενα εγγραφο word οποιος θελει να το κατεβαζει και να διαβαζει,Καλο θα ηταν να υπαρχει και μια ημερομηνια ετσι ωστε ατομα που δινουν τα φωτατους απο πιο προσφατα ταξιδια να κατατσσονται για τυχον αλλαγες που μπορουν να υπαρξουν χαριν ενημερωσεως,Εξαλλου δεν μπορει να ειναι τα ιδια πραγματα για πολλα χρονια κατι θα εχει αλλαξει στις τιμες π.χ.

Τα παιδια που εχουν παει πιο πολλες φορες σιγουρα ειναι γνωστες πολλων πραγματων και εχουν δει το μερος κτω απο αλλο ματι.Ισως και αυτη να ξεκινησαν οπως εμεις αλλα στη πορει ειδαν καιεμαθαν και ετσι προσπαθουν να μας δειξουν οι υπαρχη και κατι αλλο περαν απο αυτο που βλεπουμε εμεις.Βλεπετε η πειρα τους ειναι μεγαλυτερη απο την δικια μας σε αυτα τα μερη και θελουν να μας βοηθησουν να περασουμε καλα απο ολες τις αποψεις.δεν χρειαζεται να κατηγορουμε ο ενας τον αλλον μονο και μονο επειδη εχουμε διαφορετικα ενδοιαφεροντα.Μην ξεχναμε οτι ισως α παμε και δυτερη φορα κατω αρχιζουμε να βλεπουμε και εμεις την Ταυλανδη με αυτο το ματι.Θα προτεινα και εδω μια αναλογη λυση με τα εγγραφα word για να μπορουμε να παρουμε και απο εκει οσοι τουλαχιστον θελουν καποιες πληροφοριες.

Και μην ξεχναμε οι παλιοι αυτου του thread μας κολλησαν το μικροβιο και η πειρα τους σε ορισμενα ζητηματα ισως ειναι πολυτιμη βοηθεια.Ολοι οι αλλοι ειμαστε νεουδια που ο εγωισμος μας τα πιστευω μας και οι ελπιδες μας για κατω μας κανουν να ειμαστε απροσεχτοι.ολοι μια παρεα ειμαστε που μπορουμε να συζηταμε τις αποριες μας τις ιδεες μας τα ταξιδια μας εκει κατω.απο πλευρα μας λιγος σεβασμος στους παλιους και απο την μερια των παλιων λιγη κατανοηση στους νεους.οπως βλεπετε ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημεριζω τους παντες.με αφορμη αυτα που ειπωθηκαν ας πω και εγω την ταπινη μου γνωμη.τις ομορφιες της χωρας τις ειδα τιν 1η φορα που πηγα γιατι εμεινα αρκετες ημερες και ειχα κλεισει πακετο σε αρκετα μερη(αποκλειετε βεβεα να τις ειδα ολες αλλα πηρα μια γευση)απο εκει και περα οι υπολυπες επισκεψεις ειναι ΠΑΝΤΑ με το κατω κεφαλι και παω να μαμησω μεχρι να πονεσουν τα νεφρα μου,γιατι οπως και να το κανουμε στην ελλαδα δεν σου δινετε η ευκαιρια καθε βραδυ να εχεις 2 μωρακια στο δωματιο σου αλλα και αν το κανεις θα πρεπει να εισαι ελληνας κροισος ιδιοκτιτης νισιου.πολοι μπωρει να διφωνισουν αλλα αμα θελω φυσικες ομορφιες παω και στην σαντορινη,αλλα οπωσ ειπα ειναι καθαρα η δικη ΜΟΥ γνωμη για το ολο θεμα.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Σύντροφε καλώς ήρθες στο θρεντ πρώτα από όλα.
Τώρα όσον αφορά τις ερωτήσεις σου το θέμα είνα καθαρά υποκειμενικό, εξαρτάται το τι ψάχνεις.
Η επιλογή του Πουκέτ είναι μάλλον καλύτερη γιατι συνδυάζει άνετα τα 3S (Sex. Sea & Sun), αν και η εποχή δεν είναι η λαύτερη.
Όσον αφορά τα Πί-Πί είναι (ήταν δηλ. αλλά αν πας για πρώτη φορά είναι) υπέροχα , αλλά δεν έχει και πάρα πολλά πράγματα να κάνεις τη ωύχτα. Για ενα διήμερο όμως με κατάλληλη παρέα είναι must.

Προς Τζώννυ666. Ελεος ρε Τζώννυ. Ακόμα δεν πήγες και άρχισες να δίνεις συμβουλές και μάλιστα σε άπειρους σαν και σένα. Για όνομα του Θεού μην μιλάς ως ειδήμων για πράγματα που δεν ξέρεις. Πήγαινε και μετά πες μας τις απόψεις σου. Αλλά όχι να καθοδηγείς και άλλους .

Δλδ για πρώτη φόρα να πάω στο Πουκέτ ?

Που ακριβώς να μείνω έτσι ώστε να είμαι κοντά σε παραλίες και το βράδυ μέσα στην δράση ?

Όσον αφορά τα ξενοδοχία τι παίζει ? είναι καλύτερα τα μπανγκαλοους ? έχετε να προτείνετε κάτι συγκεκριμένο ?

Visual

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοι συναγωνιστες,κινηγοι του sex..κατακτητές!
Αυτό το θρέντ όπως και κάθε παρόμοιο στον παγκόσμιο ιστό δεν αποτελεί τουριστικό οδηγό για τους  υποψήφιους ταξιδιώτες.Γιαυτό το σκοπό υπάρχουν χιλιάδες άλλα φτιαγμένα από ειδικούς,με χάρτες και φωτογραφίες τοπίων,ιστορικά και πολιτιστικά γεγονότα κτλ.Αυτό το θρεντ πρέπει να συμπληρώνει τα ταξιδιωτικά σαιτς με πληροφορίες σχετικές με τη sex σκηνή του κάθε μέρους έτσι ώστε ο επισκέπτης να γνωρίζει εκ των πρωταίρω τι θα  αντιμετωπήσει στο μέρος που επέλεξε να επισκευτεί, για οποιδήποτε σκοπό αυτός το επέλεξε...
Οι συνήθεις πληροφορίες αφορούν στα εξεις κυρίως
1)Το νομικό καθεστώς της κάθε μέρους σε σχέση με το sex
2)Το πολιτιστικό καθεστώς σε σχέση με το sex.
3)Τα διάφορα μέρη (bars,bourdela,clubs,massaze parlours κλπ)που μπορεί κάποιος να βρει ιέρειες του sex,επιδόσεις,τιμές και κανόνες λειτουργίας τους.
4)Ξενοδοχεια φιλικά η μη στις σεξουαλικές συνευρεύσεις με πουτάνες κ.τ.λ

Τέλος αυτές οι πληροφορίες εάν μπορουν να δοθούν μέσα σε μια ωραία ιστορία-εμπειρία, όπως πολλά άτομα κάνουν σαυτό το θρέντ θα ήταν το ιδανικό.Με άλλα λόγια εδώ θα πρέπει κατα τη γνώμη μου να γράφονται κυρίως οι εμπειρίες από επισκέψεις στην Ταυλάνδη στα πλαίσια της σεξοσκηνής.

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Που εισαι john αν κλεισει απο εδω για πουκετ θα του βγει 100 ευρω το μαλλι αν κλεισει απο ιντερνετ με χαμηλου κοστους θα παει απο 40 εως 60 το πηγαινε ελα πουκετ - μπανκογκ. Τοσο πολυ μελετησες κ τοσο λαθος εκανες!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom