mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ξενοδοχεια... πολλα... αναλογα τα βαλαντια του καθενος υπαρχουν τα παντα εκει... το να μεινεις σε μερος ακομη και στην καρον για παραδειγμα που απεχει μολις 6 χιλιομετρα ειναι πραγμα κουραστικο... διοτι θελεις να φορτωσεις καποια για short time για παραδειγμα και αντε κανε διαδρομες... αμα δεν οδηγας μηχανακι στο πουκετ τα tuk tuk και ταξι πανακριβα... διαδρομη πατονγκ - καρον (6 χιλιομετρα) κοστος 200μπατ ... περιπου 4 ευρω...
εγω παντα προτιμω φθηνο ξενοδοχειο στα 20 ευρω περιπου ... με joiners free μεσα στην πατονγκ... (επειδη εκει ειναι οτι με ενδιαφερει να εχω) ... ξενοδοχειο με 20 ευρω 3αστερο... κλασης 4αστερου δικου μας και καλυτερα...
να εχεις τις βολεψεις σου με safe box στην reception (απο τα ποιο σημαντικα), καλο αιρκοντισιον , μεγαλο κρεβατι (που ολα εχουν), τηλεοραση και λιγη θεα... ωστε οταν πηδαμε να αγναντευουμε και το πελαγος...
εγω παντα προτιμω φθηνο ξενοδοχειο στα 20 ευρω περιπου ... με joiners free μεσα στην πατονγκ... (επειδη εκει ειναι οτι με ενδιαφερει να εχω) ... ξενοδοχειο με 20 ευρω 3αστερο... κλασης 4αστερου δικου μας και καλυτερα...
να εχεις τις βολεψεις σου με safe box στην reception (απο τα ποιο σημαντικα), καλο αιρκοντισιον , μεγαλο κρεβατι (που ολα εχουν), τηλεοραση και λιγη θεα... ωστε οταν πηδαμε να αγναντευουμε και το πελαγος...