Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (0 μέλη και 57 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ξενοδοχεια... πολλα... αναλογα τα βαλαντια του καθενος υπαρχουν τα παντα εκει... το να μεινεις σε μερος ακομη και στην καρον για παραδειγμα που απεχει μολις 6 χιλιομετρα ειναι πραγμα κουραστικο... διοτι θελεις να φορτωσεις καποια για short time για παραδειγμα και αντε κανε διαδρομες... αμα δεν οδηγας μηχανακι στο πουκετ τα tuk tuk και ταξι πανακριβα... διαδρομη πατονγκ - καρον (6 χιλιομετρα) κοστος 200μπατ ... περιπου 4 ευρω...

εγω παντα προτιμω φθηνο ξενοδοχειο στα 20 ευρω περιπου ... με joiners free μεσα στην πατονγκ... (επειδη εκει ειναι οτι με ενδιαφερει να εχω) ... ξενοδοχειο με 20 ευρω 3αστερο... κλασης 4αστερου δικου μας και καλυτερα...

να εχεις τις βολεψεις σου με safe box στην reception (απο τα ποιο σημαντικα), καλο αιρκοντισιον , μεγαλο κρεβατι (που ολα εχουν), τηλεοραση και λιγη θεα... ωστε οταν πηδαμε να αγναντευουμε και το πελαγος... :grin: :grin: :grin: :dancing: :dancing: :dancing:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
θελω να σας μοιραστω μια μερα απλη καθημερινη μερα στο πουκετ πως περναει...

λοιπον...

το πρωι ξυπνας αγκαλιασμενος με το τιλακ σου... κανεις ενα ντουζακι εσυ και εκεινη... με χαμογελο ... πινεις λιγο νερακι ή καποιο χυμο ή κατι σχετικο που εχεις προμηθευτει απο το 7/11 απο βραδυς... και ξεκινας το boom boom με το τιλακ :) ... μετα αραζεις λιγο... και κατεβαινεις για πρωινο ειτε στο ξενοδοχειο ειτε καπου εξω ... μετα πας για μια ή δυο ωρες μασαζ... να νιωσεις λιγο... μετα βολτα με το τιλακ ή μονος (σε περιπτωση που διωξεις το τιλακ) ... λιγο περπατημα... αραγμα στην παραλια... πιθανα ψωνια και τα σχετικα... μετα ερχεται η ωρα του μεσημεριανου... τελειωνοντας γυρνας στο ξενοδοχειο με τιλακ για μεσημεριανο υπνο... και boom boom... υστερα το βραδυ βγαινεις για βολτουλα εξω στην μπανγκλα ή καπου αλλου... ειτε για να βρεις νεο τιλακ, ειτε για να χαζεψεις κοσμο, μπορεις να αραξεις καπου και να περασεις ομορφα το χρονο σου... σε περιπτωση που αναζητουμε φρεσκο τιλακ φροντιζουμε να το βρουμε νωρις... υστερα ξανα στο ξενοδοχειο για επεξεργασια του νεου τιλακ... στην πορεια για το ξενοδοχειο σταματαμε σε 7/11 για τα απαραιτητα εφοδια του δωματιου... καποτες , χυμος κανα σνακ και οτιδηποτε αλλο θελουμε... μετα παλι boom boom... κουβεντα με το νεο τιλακ ... και αραγμα για υπνο... μεχρι να ξανα ξημερωσει και ξαναρχισει παλι μια βαρετη και συνηθισμενη μερα ...  :grin: :grin: :grin:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
καταλαβα
σαν να εκανες μια βολτα στην ερμου πανω κατω  λολ

βρε συ μου χαλας τη καλη εικονα που εχω για σενα

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Στο αθλημα μας τωρα. Στο Siem Reab εκατσα φρονιμα οπως ειπαμε. Στην Πνομ Πενχ ομως, αρχισαν τα ζωτικα ζουμια να κοχλαζουν παλι. Ακρως κατατοπισμενος απο ξενα μπουρδελοφορουμ, εκανα την εξορμηση μου στο Μαρτινι. Ενα μαγαζι λιγο ντισκο, λιγο ποταδικο, με μια μεγαλη οθονη να παιζει ενα εργο (περιεργο μου φανηκε). Τα τραπεζια και οι καρεκλες απο πλαστικο, και διακοσμηση δεν ειχε καθολου. Η τρεζα για τα ποτα απλη, ταβανι δεν θυμαμαι να ειχε, και οι τοιχοι ητ.. μα γιατι σκουντατε? Α... απο μουνακια? οσα θελετε! Δεν χρειαζεται να κανετε κατι, ερχονται αυτες και συστηνονται. How are you? You stay long time in Cambodia? whats your name? και φυγατε για γαμησι. Καλο θα ητανε να εχετε κανονισει απο πριν τι θα παρει η κοπελα για τις παροχες υπηρεσιων, και να μην το αφησετε αψηφιστα στο up to you που θα σας πεταξουν. Μετα μπορει να προκυψουν προβληματα του τυπου εγω εννοουσα αυτο, κτλ. επειτα να μην ξεχνατε οτι η Καμποτζη δεν ειναι Ταυλανδη. Πολλη λαμογια ξηγιουνται τα καρντασια εκει, φυλατε τα ρουχα σας, γιατι σας τα φαγανε. Την απατεωνεια την παιρνουν μαζι με το γαλα της μανας τους. Το αλλο που δεν καταλαβα ηταν το πως ενα κρατος που ο μισθος ειναι περιπου 80 με 100 δολλαρια τον μηνα μπορει να ειναι ακριβοτερο απο την Ταυλανδη, που ο μισθος ειναι 100 με 150 ευρω ητοι 150 με 230 δολλαρια. Συνεχιζω...

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Στο Μαρτινι λοιπον, εχει εκτος απο τα χμερακια (τις Καμποτζιανες) και πολλες Βιετναμεζες. Μια τετοια με πλησιασε και αρχισε να μου μιλαει. Καλη ητανε, αλλα οχι ομως και η καλυτερη. Η καλυτερη κυκλοφορουσε με ενα γαλαζιο φουστανακι με ωραια μπουτια και μια κολαρα που εκανε τον σολφεζ να ανοιγει τα κουμπια απο το πουκαμισσο μην παθει καμμια ασφυξια. Η δικια μου το καταλαβε αμεσως οτι δεν εχει ελπιδες αφου κυκλοφορει σε αποσταση αναπνοης ο κομματαρος που προαναφερα, και την φωναξε να ερθει. Η συζητηση της πωλησεως ητανε πολυ γρηγορη, αφου μου ειπε οτι ειναι Βιετναμεζα απο την Σαιγκον, ειναι 21 χρονων (21? χμ.. δεν πειραζει, ειναι παιδαρος), και βρισκεται εδω και 2 μηνες στην Πνομ Πενχ. Ποσο παει το μαλλι? Up to you! Αστα αυτα. Πες μου ποσο. Up to you! Πες μου ποσο. Short time or long time? Short time 30 $, long time 50§. Ok, ελα σορτ ταιμ, και αν εισαι καλη, κατσε λονγκ ταιμ. OK! Φορτωνω λοιπον και παω ξενοδοχειο με πειρατικο ταξι. Το λαθος μου ηταν οτι δεν ειχα κανονισει την τιμη απο την αρχη. Οταν φτασεις ζητανε οτι τους κατεβει. Για να με παει μερικα στενα πιο κατω μου ζητησε 5 δολλαρια. Του τα δινω με ενα σικτιρισμα, και αυτος μου λεει οτι θα περιμενει για να μας παει παλι πισω. Οχι φιλε, εισαι πολυ ακριβος, δεν προκειται να σε ξαναπαρω. Ανεβαινω στο δωματιο, και αρχιζουμε ντουζακι κτλ. Στο κρεββατι τωρα, αρχισε με μη το ενα, οχι το αλλο, σηκωνομαι και της λεω οτι ολες λενε οτι ειναι πολυ καλες, αλα μετα μαπα το καρπουζι. Παρε 10 $ και φυγε τωρα, μη το ξανασκεφτω διαφορετικα. Σηκωνεται, ντυνεται, παιρνει τα 10 $ και μου λεει θα πας παλι στο Μαρτινι? Και να παω δεν σε παιρνω μαζι της λεω. Φυγε τωρα αμεσως. Και φευγει. Και μενω μονος και ξεβρακωτος στο κρεββατι. Το καλο το παλληκαρι ομως...καβαλαει μηχανακι ταξι και πηγαινει στο Le Cyrcee.

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Το μηχανακι εφτασε μετα απο 5 στενα στο Le Cyrcee. Μολις τωρα ειχα συνειδητοποιησει οτι το ξενοδοχειο μου ηταν τοποθετημενο σε στρατηγικο σημειο. Μπορουσα να παω σε ολες τις πιατσες με τα ποδια αν ηθελα (και ηξερα βεβαια). Φτανω λοιπον στο μαγαζι, μου ανοιγει ενας ψευτοσεκουριτας την πορτα, και βλεπω μεσα καμμια δεκαπενταρια πιπινοτσουλιτσες, που χυμηξανε σαν τις μελισσες επανω μου μολις με ειδανε. Η μια μου ετριβε τον πουτσο, η αλλη μου χαιδευε τα αρχυδια, μια με φιλουσε στο μαγουλο, μια αλλη μου ρουφαγε τα χειλη και την γλωσσα, και οσες βρισκανε τροπο με αγγαλιαζανε και με χαιδευανε. Πως το ειπαμε το μαγαζι? Στα υπ οψιν. Η δυσκολια ηταν τωρα να τις απομακρυνω. Που να φυγουνε αυτες... Με τιποτε. I love you, i want go with you, i want make niam niam (τσιμπουκι χεχε) and boom boom with you. Σταμπαρισα μια (την ομορφωτερη) και αρχισα να μιλαω μονο με αυτην. Δεν μπορει, καποτε θα λακισουνε οι αλλες. Περασαν καπου 10 λεπτα μεχρι να μεινω μονος μου με την Σοφι. Αφου μιλησαμε περι ανεμων και υδατων, επρεπε να κανονισουμε την νυχτα του γαμου μας. Σορτ ταιμ 20 $, λονγκ ταιμ 50 $. Ελα σορτ, και αν εισαι καλη κατσε ολη νυχτα. ΟΚ. Και φευγουμε. Οταν φτασαμε ξενοδοχειο, ντουζακι (ξανα μανα) και ξαπλα στο κρεββατι. Η Σοφι, ξεκινησε με ρουφηγμα τα αρχυδια (γκολ απο τα αποδυτηρια που λενε), πριν παρει πιπα. Μμμμμ, καλο για να δουμε παρακατω. Οταν ειχε φερει την μαλαπερδα σε θερμοκρασια λειτουργιας, καποτιτσα και βουρ απο πανω μου. Το κατειχε το πραμμα. Γυρισμα στο πισοκολλητο, να δουμε αν ειναι και απο εκει διαβασμενη. Η αντισταση που προεβαλε στα μπηξιματα μου ηταν υπερανω των καλυτερων προσδοκιων μου. Λες και ειχε δωσει τον λογο της τιμης της στον βασιλια της Καμποτζης, να αποτρεψει μονη της τις λυσσαλεες επιθεσεις των Βιρμανων. Ευγε κοριτσακι μου, παντα τετοια. Δεν αργησα και πολυ για να εκσφενδονισω τους απογονους μου στην ελαστικη μεμβρανη που τους χωριζε απο την μητρα της μορφονιας. Και ετσι μετα ξαπλωμενοι και αγγαλιασμενοι, περιμεναμε να μας παρει ο υπνος, αλλα που. You want me go now? Οχι κοριτσι μου κατσε εδω, σε θελω ολη νυχτα. Μου εξηγησε, οτι τωρα πρεπει να παει πισω στο μαγαζι, και αν θελω λονγκ ταιμ, πρεπει να πληρωσω τα 20 για σορτ, και αλλα 50 για λονγκ. ???????????????????????????????????????????? Μα καλα για ποσο μαλακες μας περνανε εμας τους φαρανγκ τελικα? Καλα ητανε μεχρι εδω Σοφι, αλλα τωρα πρεπει να φυγεις, μηπως βρεις καποιον πιο μαλακα απο μενα. Παρε και τα 20 $ (τιπ δεν της εδωσα, παρ ολο που ητανε τοσο καλη), και ασε με να κοιμηθω. Good night αγαπη μου. Ετσι τελειωσε η πρωτη νυχτα στην Πνομ Πενχ. Η Σοφι ητανε πραγματικο τριποντο, δεν την βρηκα ομως παλι οταν ξαναπηγα. Ειχε ομως πολλες αλλες...

teonyms

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
22
Πόντοι
0
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά...την ώρα του γλειψίματος του...αφέντη μας, δεν χρησιμοποιείτε προφυλακτικό?γιατί μου κάνει κάπως αυτό???εκτός και αν δεν εχω καταλάβει καλα...

Υ.Γ Εύγε για τις περιγραφές...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
καταλαβα
σαν να εκανες μια βολτα στην ερμου πανω κατω  λολ

βρε συ μου χαλας τη καλη εικονα που εχω για σενα

οχι βρε φιλε κωστα ... αλλα τις ημερες που δεν εχεις κανονισει καποια περαιτερω δραστηριοτητα... αυτα κανεις σε αυτον το τοπο :) ... αλλωστε μια βολτα μπορει να σημαινει μια επισκεψη σε καποιο ναο ή να πας σε μια μακρινη παραλια ή να πας σε καποιο ζωολογικο κηπο ή σε ενα ωραιο ενυδρειο κτλ.

εγω δεν βγαινω να παω να κατσω στα μπαρ και να μπεκρουλιαζω και αρα ελευθερος χρονος παντα κατι δημιουργικο γινεται... βεβαια το boom boom και το μασαζ ειναι απο τα βασικα πραγματα που θελω να κανω στις διακοπες μου :)

τωρα στο διαστημα παραμονης στην μπανγκοκ εκει το θεμα αλλαζει εντελως...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
σολφεζ ευγε συναγωνιστη μας :)...

τελικα δηλαδη η καμποτζη ποιο ακριβη απο την ταυλανδη... και το παιχνιδι καμια σχεση με την χωρα του χαμογελου :) ...

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Αν καποιος εχει μεινει εκει, παρακληση να κανει καποιο σχολιο, το βλεπω πολυ ενδιαφερον, καλη τιμη, καλη τοποθεσια.
Ειναι φτηνο γιατι κανουνε εργασιες απο τον 12 οροφο μεχρι το 16 απο 10το πρωι εως 5 το απογευμα, το γραφει στο τελος. Να μου λειπει καλυτερα, τρωω στη μαπα ολο το χρονο την κινηση κ το θορυβο στην Αθηνα να τα ακουω κ στο πουκετ δε λεει!!!

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Καλησπέρα σε όλους, ετοιμάζομαι να κάνω και εγώ αυτό τα ταξίδι ζωής, όπως πολλοί περιγράφετε
αλλα προκειμένου να το κάνω πραγματικότητα θα ήθελα την βοήθεία σας σε κάποιες ερωτήσεις μου
καθώς και τις συμβουλές σας.

Καταρχήν είναι καλή εποχή για να πάω τώρα Ταιλάνδη ?
Σκοπεύω να κάνω το ταξίδι την 1η του Αυγούστου και να μείνω εκεί για 15 μέρες.

Πού να πάω ? Pataya ? Pi-Pi Islands? Pukhet ?

Που είναι καλύτερα να μείνω σε ξενοδοχείο ή μπανγκαλοους ?

Οποιαδήποτε πληροφορία για εισητήρια κλπ, απο πού να τα κλείσω, πού ειναι φθηνότερα κλπ είναι καλοδεχούμενη αυτά για αρχή.

Ευχαριστώ.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
μοιρασε τα παταγια και πουκετ απο 1 βδομαδα αφου εχις 15 μερες.Να δεις και τα 2. Με τοσες μερες μην κολλησεις σε ενα μερος.
Αεροπορικα απο οσα εχω διαβασει και δει εως τωρα θα σου βγουν
φθηνοτερα απο πρακτορειο.πανε πρωτα πουκετ και ελα κατα τις
9 Αυγουστου Παταγια που θα ειμαι και εγω και κατι αλλα παιδια!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Καταρχήν είναι καλή εποχή για να πάω τώρα Ταιλάνδη ?
Σκοπεύω να κάνω το ταξίδι την 1η του Αυγούστου και να μείνω εκεί για 15 μέρες.
Πού να πάω ? Pataya ? Pi-Pi Islands? Pukhet ?
Που είναι καλύτερα να μείνω σε ξενοδοχείο ή μπανγκαλοους ?
Σύντροφε καλώς ήρθες στο θρεντ πρώτα από όλα.
Τώρα όσον αφορά τις ερωτήσεις σου το θέμα είνα καθαρά υποκειμενικό, εξαρτάται το τι ψάχνεις.
Η επιλογή του Πουκέτ είναι μάλλον καλύτερη γιατι συνδυάζει άνετα τα 3S (Sex. Sea & Sun), αν και η εποχή δεν είναι η λαύτερη.
Όσον αφορά τα Πί-Πί είναι (ήταν δηλ. αλλά αν πας για πρώτη φορά είναι) υπέροχα , αλλά δεν έχει και πάρα πολλά πράγματα να κάνεις τη ωύχτα. Για ενα διήμερο όμως με κατάλληλη παρέα είναι must.

Προς Τζώννυ666. Ελεος ρε Τζώννυ. Ακόμα δεν πήγες και άρχισες να δίνεις συμβουλές και μάλιστα σε άπειρους σαν και σένα. Για όνομα του Θεού μην μιλάς ως ειδήμων για πράγματα που δεν ξέρεις. Πήγαινε και μετά πες μας τις απόψεις σου. Αλλά όχι να καθοδηγείς και άλλους .

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Προς Τζώννυ666. Ελεος ρε Τζώννυ. Ακόμα δεν πήγες και άρχισες να δίνεις συμβουλές και μάλιστα σε άπειρους σαν και σένα. Για όνομα του Θεού μην μιλάς ως ειδήμων για πράγματα που δεν ξέρεις. Πήγαινε και μετά πες μας τις απόψεις σου. Αλλά όχι να καθοδηγείς και άλλους .

respect στον γιαννακη666 δεν μασαει τιποτα μιλαμε ο μιστερ ρωταω χαχααχαχαχαχαχ... μετα απο τις 1000 ερωτησεις που δεν εχει καταλαβει τιποτα σχεδον δινει και συμβουλες χαχαχαχαχαχαχαχχααχ

lekes

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
τζωννη666 μην μασας ρε φιλε-δινε πληροφοριες στον λαο και μην γινεσαι ντιβα σαν μερικους... :jerking:

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Ο Γιαννακης εφαγε κραξιμο με τις ερωτησεις και το γυρισε στις απαντησεις

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Λοιπον εγω ωσαν τον Παυσανια βρισκομαι τωρα στην Σαιγκον. Το σχεδιο ειναι να τραβηξω προς βορραν, και μετα να επιστρεψω μεσω Λαος παλι στην Ται. Καποιος αθλητης, ειχε γραψει πως οι ψαγμενοι πηγαινουν Χανοι. Μπορει να δωσει μερικα τιπς μεσω πμ? Κοοπν κααπ!

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους.απλα θελω να πω οτι δεν χρειαζετε να την λετε σε καποιον επιδι λεει τη γνωμη του(βλεπε john666) στο κατω κατω.αν ηταν ετσι και εγω θα επρεπε να εκραζα πολους με τις ανακριβιες και τα παιδαριωδη ψεμματα που εχουν ειπωθει απο εδω αλλα δεν ασχολουμε,ο καθενας μπωρει να λεει τη γνωμη του και οποιος εχει εστο και λιγο μυαλο καταλαβαινει.

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
καλησπερα σε ολους.απλα θελω να πω οτι δεν χρειαζετε να την λετε σε καποιον επιδι λεει τη γνωμη του(βλεπε john666) στο κατω κατω.αν ηταν ετσι και εγω θα επρεπε να εκραζα πολους με τις ανακριβιες και τα παιδαριωδη ψεμματα που εχουν ειπωθει απο εδω αλλα δεν ασχολουμε,ο καθενας μπωρει να λεει τη γνωμη του και οποιος εχει εστο και λιγο μυαλο καταλαβαινει.

Θα διαφωνησω. Το φορουμ δεν ειναι για ανταλλαγη γνωμεων, αλλα πληροφοριων. Τι εννοεις με το οτι οποιος εχει εστω και λιγο μυαλο καταλαβαινει? Γιατι εγω δεν καταλαβα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom