Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
αν και καινουργιος στο σαιτ ειμαι παλιος στα ταξιδακια προς ταιλανδη μερια(ειδικοτητα στην πατταγια).τον αυγουστο κατεβαινω αλλη μια φορα και αν καποιος ενδιαφερετε μπωρει να ενημερωσει.και για να μην ξεχνιωμαστε μακρια απο ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
αυγουστο ποιες ημερομηνιες πας? αν διαβαζεις τελευταια θα δεις
οτι παει κοσμος κατω οποτε σιγουρα συμπιτπουν καποιες ημερομηνιες.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Εχω διαβάσει αρκετά σε αυτό το τοπικ, όλες τις τελευταίες σελίδες και μέχρι τις πρώτες 60. Και μόνο το διάβασμα απο τις διάφορες ιστορίες και εμπειρίες ήταν απολαυστικό αλλα και διδακτικό. Μπράβο σε όλους παιδιά.
Αν κάνω το ταξίδι θα επιλέξω πουκέτ για να δω και 2-3 πραγματάκια συν τις παραλίες και την φύση.
Να κάνω και μια ερώτηση... στα μεγάλα πολυτελή ξενοδοχεία του πουκέτ υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα στο να φέρει κοπέλα ? η έστω να μην είναι καλό το κλίμα να έχει διατυπώσεις κλπ. ?
Δεν θέλω να την περάσω σε μάπα hotel μόνο και μόνο για να φέρνω κοπέλα. Με τις τιμές που έχουν στα ξενοδοχεία είναι ευκαιρία να ζήσουμε άνεση και χλιδή που αλλού δεν θα μπορούσαμε.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ο αγαπητος Φον Μακουλης μας εφερε παλι μια "γευση" απο την πολυαγαπημενη μας ταυλανδη :) ... αχ αχ αυτα τα καλαμαρακια  :grin: :grin: :grin:

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγω ετσι και αλλιως οποτε παω μονος παω,τωρα αν κανονιστει και παρεα θα εχει χαβαλε οσο ναναι!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Σύντροφε, πρωτα από όλα καλωσήρθες.
Για το άλλο δεν υπάρχει πρόβλημα. Τόχω ξαναπει. Αν θέλει νάρθει πάρτην μαζί σου.
Δεν τρεχει τπτ.  Πήγαινέ την σε κάποια αγορά, δώσε τις και 100€ για ψώνια  και θάχεις ΟΛΗ τη μέρα ελεύθερη να οργιάζεις (άσε που υπάρχουν και νυκτερινές αγορές).
Κοστίζει κάτι παραπάνω βέβαια (τα ψώνια της) αλλά πιάνει πάντα.

- Λόρδε πότε θα πάμε για μάσες ?
Μακη μου
Την αλλη βδομαδα γουσταρω κανα κινεζικακι τι λες;
Αντε γιατι χαθηκαμε :headbang:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Και να σας πω την αμαρτια μου ψηνομαι να κατεβω 3 μερουλες Μπανκοκ.
Ετσι για το γαμωτο.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
πολυ ωραιο το πιπινι στο βιντεο αλλα υπαρχουν σιγουρα και πολυ καλυτερα.
Εξαρταται πως οριζει κανεις το ωραιο,το πολυ ωραια και το "τελειο".
Καλα καλα μην αρχισετε παλι,ανετα του εριχνα μερικα :-)
Για να σε προσγειωσω και να σου δωσω μια γευση της "πραγματικοτητας" που προκειται να συναντησεις,σε διαβεβαιω πως αμφιβαλω αν θα βρεις πολλα τετοια στη Walking street...
Η πλειοψηφια αυτων που θα συναντησεις ειναι πολυ χειροτερα...
Βεβαια,με λιγο ψαξιμο "και μερικες χιλιαδες μπατ" παραπανω,θα βρεις και καλυτερα...
Οταν θα πας με το καλο και βγεις για κυνηγι το βραδυ..."θα με θυμηθεις"..

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
πιπινο
χαιρομαι που συμφωνεις

για μενα αυτο δινει και ενδιαφερον για παραπερα αναζητηση

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Κωστα μου
Η αναζητηση ειναι τελειως εγκεφαλικη και για πολυ ψαγμενα ατομα, τα εχουμε πει κατιδιαν αλλωστε.
Τωρα για τη πλειοψηφεια που πανε κατω για να ξεφλοκιασουν τι να τους πεις...
Παιδια η αναζητηση ειναι ο σκοπος και η ιδεολογια που μας κρατανε ζωντανους οχι η παρηγορια της συντροφικοτητας οταν μας εχει σκισει η μοναξια.
Σκεφτητε το οι πιο πολλοι που θελετε να πατε  ή πατε κατω και συζητηστε το με τον εαυτο σας ΟΧΙ με μενα ή οποιονδηποτε αλλο.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
9-17 αυγουστου-πατταγια

ελα ρε κολητε...το joker επιασες? χαχα
αντε ελα και εσυ στην παρεα μας...μεχρι τωρα ειμαστε 3 στις ιδιες
ημερομηνιες μαλλον...ελπιζω μονο να βρειτε εισιτηρια γιατι εγω
εχω δεσει το γαιδαρο μου απο τους πρωτους μηνες του ετους!!!

Μιμικο ελα και εσυ ορφοπουλι μου να το κανουμε 4χ4 το καρο...!
Μοναδικη εμπειρια, κριμα να τη χασεις...πως θα αντεξεις να σου γραφει
ο john απο το μετωπο και εσυ να καθεσε Ελλαδα (βυθο ετσι?!) με το στομα
ανοιχτο?  :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
λορδε
για κανονιστε για συναντηση μασας γιατι εχουμε χαθει

pkdirec

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Για να σε προσγειωσω και να σου δωσω μια γευση της "πραγματικοτητας" που προκειται να συναντησεις,σε διαβεβαιω πως αμφιβαλω αν θα βρεις πολλα τετοια στη Walking street...
Η πλειοψηφια αυτων που θα συναντησεις ειναι πολυ χειροτερα...
Βεβαια,με λιγο ψαξιμο "και μερικες χιλιαδες μπατ" παραπανω,θα βρεις και καλυτερα...
Οταν θα πας με το καλο και βγεις για κυνηγι το βραδυ..."θα με θυμηθεις"..

μου το χαλας τωρα λιγο maniac και πεταω τη δευτερα που μας ερχεται δε θελω να τη βγαλω στη μπανγκοκ αλλα μην παω pattaya και δε ξερω απο που να φυγω

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
pipino παρολο που δεν εχω παει συμφωνω μαζι σου οτι η πλειονοτητα ειναι
χειροτερη...αλιμονο...παντα ειναι ποιο λιγες η και σπανιες οι πολυ ωραιες
γυναικες...εγω ομως δεν παω εκει για να την πεσω στην πρωτη που θα μου μου κανει τα γλυκα ματια...θα το ψαξω λιγο το θεμα, η διαδικασια ειναι που εχει τη φαση της...το οτι θα μαμισεις στο τελος ειναι δεδομενο,γιατι αν δεις τα σκουρα (λεμε τωρα) και δε βρισκεις κατι τοσο αξιολογο αν ειναι να μεινεις μονος λογικα θα ριξεις λιγο τα κριτηρια αν πας μεχρι τελους...

* φαντασου ποσο ποιο δυσκολο θα ειναι να βρεις ωραια κοματια απο πιπινια οταν θα ειναι και ο john κατω...χεχε :P

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
* φαντασου ποσο ποιο δυσκολο θα ειναι να βρεις ωραια κοματια απο πιπινια οταν θα ειναι και ο john κατω...χεχε :P
Για να σε προσγειωσω και παλι...
Υπαρχει ενας βασικος κανονας,(με εξαιρεσεις βεβαια)..
Οι "επαγγελματιες" των μπαρ της Ταυλανδης,συνηθως οταν βλεπουν νεο και ωραιο αντρα,"κοβουν δρομο"...
Δε πρεπει να ξεχναμε οτι οι γυναικες κανουν αυτη τη δουλεια για ΤΑ ΛΕΦΤΑ...Και σιγουρα "το μεροκαματο" θα βγει πιο ευκολα οταν "φορτωσουν" ενα γερο κοιλαρα,που ΚΑΙ περισσοτερα λεφτα θα του παρουν,ΚΑΙ το πολυ-πολυ να της "ριξουν" ενα μανικι...Ενω ο πιτσιρικας θα την εχει ολη μερα "στα τεσσερα"...Χωρια που οι περισσοτεροι ειναι γουρουνια (δεν εξαιρω τους Ελληνες),και δε τις αφηνουν ουτε να κοιμηθουν...Εκει που βλεπουν ονειρο,αισθανονται ενα βαρος επανω τους,και καποιον που προσπαθει με τη βια να τους τον βαλει στο στομα...
Βεβαια,επειδη και αυτες ανθρωποι ειναι...Με φυσιολογικες σεξουαλικες αναγκες..Που και που,θελωντας να συνδιασουν το business με το pleasure,"φορτωνουν" και κανενα ωραιο γκομενο για να το ευχαριστηθουν και αυτες...
Με λιγα λογια,για να "φας" καλο μωρο,η πρεπει να πεσεις σε αυτη τη περιπτωση,η να ειναι freelancer,η απο αυτες που δουλευουν πιο "περιστασιακα"...Που δεν εχουν "πορωθει" ακομα και ζουν με το ονειρο να γνωρισουν τον νεο,ομορφο και πλουσιο φαρανγκ,που θα τις παντρευτει και θα τις βγαλει απο τη μιζερια...
Γιατι οι "σκληρες" επαγγελματιες,εχουν προ πολλου συνειδητοποιησει,οτι το παραμυθι αυτο εχει δρακο...Και το μονο που τους νοιαζει ειναι να βγαζουν το μεροκαματο,με οσο το δυνατον λιγοτερο κοπο και δημιουργωντας "στρατιες" ανυποψιαστων και αφελη φαρανγκς που καθε μηνα "φορτωνουν" το λογαριασμο τους με εμβασματα (δηθεν για να τις εξασφαλισουν "τα προς το ζην" και να τις βγαλουν απο το επαγγελμα)..

Στη Πατταγια που θα πας,οι κοπελες στα μπαρ ειναι πιο "επαγγελματιες" και δουλευουν σταθερα για αρκετο καιρο...Αντιθετα στο Πουκετ πηγαινουν πιο "ερασιτεχνες" και πιο περιστασιακα εργαζομενες...Μπορει δηλαδη να πας στο Πουκετ μετα απο 6 μηνες και το "προσωπικο" του μπαρ να εχει αλλαξει σχεδον ολο...Στη Πατταγια θα βρεις πανω-κατω τις ιδιες φατσες...

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
γμτ εγραψα ολοκληρο ποστ και δεν εφτασε ποτε επειδη επεσε το site...:(
Θα γραψω 2 γραμμες μονο γιατι βαριεμε να τα γραφω ολα παλι...
* Ευχαριστω τον πιπι για την ενημερωση που κανει σε ολο τον κοσμο
και για τις απαντησεις του ειδικοτερα προς εμενα.
* πιπι εχω καταλαωει καλα τι παιζει,απλα θα προσπαθησω οσο γινεται
να χτυπησω "ΑΦΡΟ". Τωρα το ποσο θα το καταφερω θα δειξει...
ειναι και θεμα τυχης,σωστου timing κτλ.
* Δε θα κολησω στα χρηματα βεβαια αλλα δε θα δωσω και 5000 μπαχτ
για ενα αυτοκαλουμενο μοντελο...πραγματικο η μη.
* Εγω παω εκει κατω για ενα συνδιασμο reset,ρελαχ,ξενιασια,σεξ
κτλ κτλ και οχι μονο για σεξ.Ειλικρινα. Εχω αναγκη να ξεβρωμισω
λιγο απο το βρομερο μερος (οπως το κατηντησαν οι πολιτικοι μας,και ολοι εμεις που τους ψηφιζουμε) που λεγεται Ελλαδα...

Οσοι πιστοι προσελθετε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom