mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
ποτε θα γυρισεις δηλαδη πισω? τον σεπτεμβρη?
Σε ενα μηνα περιπου απο τωρα
ποτε θα γυρισεις δηλαδη πισω? τον σεπτεμβρη?
Σε ενα μηνα περιπου απο τωρα
γιαννακη βλεπω οτι βρηκες και συνταξιδιωτη... φανταζεσαι να ειστε και στην ιδια πτηση? χαχαχαχαχαχα
φανταζομαι τον ανθρωπο τι θα παθει απο τις ερωτησεις χαχαχαχαχαχχαχαχ
σε 5 ωρες το αεροπλανο απογειωνεται και αυτη τη φορα θα ειμαι και εγω μεσα!ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια που αφιερωσαν λιγο απο τον πολυτιμο χρονο τους για να μοιραστουν μαζι μας τις σκεψεις και τις εμπειριες τους!δεν θα αναφερθω σε κανενα ξεχωριστα γιατι σιγουρα θα αδικησω καποιους...
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value=""></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Οταν εισαι Ταυλανδη και περνεις τηλεφωνο απο κινητο (προσοχη οχι SMS),χρησιμοποιωντας την Ελληνικη SIM (οχι thai νουμερο),λογω του roaming,δεν εμφανιζεται το νουμερο στην Ελλαδα.Εκπέμπω σήμα SOS. Γίνεται από Τάι να πάρεις τηλέφωνο εδώ με απόκρυψη; Πιστεύω κάποιοι συναγωνιστές να είχαν το ίδιο πρόβλημα και να έχουν βρει τη λύση. Φαντομά εσύ που μένεις κάτω τα ξέρεις και καλύτερα. Πείτε μια λύση.
Δε νομίζω ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω ελληνικό νούμερο Θα φανεί στη χρέωση του λογαριασμού του άλλου. Μάλλον μόνο μέσω internet θα δω φως.
αλλα φροντισα να γυρισω μια μερα μετα καθως δεν υπηρχε θεση με την ιδια πτηση επιστροφης!!