Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Σε ενα μηνα περιπου απο τωρα

ωωω μια χαρα :)

φιλε σολφεζ μην ξεχασεις στα φιλαρακια να δωσεις νεα απο τις γειτονικες χωρες...

να εισαι καλα και να ριξεις και εναν και για μενα...

θα πεις της κοπελιας αυτο απο τον μιμικο... χααχχαχαααχχαχα

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
σε 5 ωρες το αεροπλανο απογειωνεται και αυτη τη φορα θα ειμαι και εγω μεσα!ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια που αφιερωσαν λιγο απο τον πολυτιμο χρονο τους για να μοιραστουν μαζι μας τις σκεψεις και τις εμπειριες τους!δεν θα αναφερθω σε κανενα ξεχωριστα γιατι σιγουρα θα αδικησω καποιους...
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Καλό ταξίδι παίδες.....

καλά να περάσετε.....  :rockon:

και λίγο προσοχή ε.......

Doctor , Solfez ........να περνάτε καλά επίσης.......  :rockon:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
γιαννακη βλεπω οτι βρηκες και συνταξιδιωτη... φανταζεσαι να ειστε και στην ιδια πτηση? χαχαχαχαχαχα

φανταζομαι τον ανθρωπο τι θα παθει απο τις ερωτησεις χαχαχαχαχαχχαχαχ

Βρε ορφοπουλι!
Ο john πλεον με αυτα που εχει μαθει εδω μεσα απο ολους εσας ειναι εμπειρος,ειναι σα να ταξιδεψε δεκαδες φορες!
Εγω θα λυνω αποριες πλεον...:P
Αληθεια γιατι στις ερωτησεις του quiz δε μπηκε το ποιος ειναι ο ροφος
εδω μεσα?  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
σε 5 ωρες το αεροπλανο απογειωνεται και αυτη τη φορα θα ειμαι και εγω μεσα!ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια που αφιερωσαν λιγο απο τον πολυτιμο χρονο τους για να μοιραστουν μαζι μας τις σκεψεις και τις εμπειριες τους!δεν θα αναφερθω σε κανενα ξεχωριστα γιατι σιγουρα θα αδικησω καποιους...
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

ποτε γυρνατε>????

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
kosats καλο ταξιδι να εχεις :) ...

πας σε ενα μερος που θα πατησεις ενα "RESET" σε οτι σε απασχολει στην καθημερινοτητα...

αφεσου στις εκει ομορφιες... και θα νιωσεις μια απιστευτη γαληνη μεσα στην ψυχη σου... παντου χαμογελα...

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Εκπέμπω σήμα SOS. Γίνεται από Τάι να πάρεις τηλέφωνο εδώ με απόκρυψη; Πιστεύω κάποιοι συναγωνιστές να είχαν το ίδιο πρόβλημα και να έχουν βρει τη λύση. Φαντομά εσύ που μένεις κάτω τα ξέρεις και καλύτερα.  :helpplea:  Πείτε μια λύση.

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
χμμ δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια.. αλλά αν είναι τόσο επείγον κάνε κλήση από κάποιο πρόγραμμα όπως πχ skype

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εκπέμπω σήμα SOS. Γίνεται από Τάι να πάρεις τηλέφωνο εδώ με απόκρυψη; Πιστεύω κάποιοι συναγωνιστές να είχαν το ίδιο πρόβλημα και να έχουν βρει τη λύση. Φαντομά εσύ που μένεις κάτω τα ξέρεις και καλύτερα.  :helpplea:  Πείτε μια λύση.
Οταν εισαι Ταυλανδη και περνεις τηλεφωνο απο κινητο (προσοχη οχι SMS),χρησιμοποιωντας την Ελληνικη SIM (οχι thai νουμερο),λογω του roaming,δεν εμφανιζεται το νουμερο στην Ελλαδα. :thumbsup:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μπορεις βεβαια,να απενεργοποιησεις και την εμφανιση αριθμου και να περνεις με αποκρυψη...

(Λεω εγω τωρα..)

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Δε νομίζω ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω ελληνικό νούμερο  :(  Θα φανεί στη χρέωση του λογαριασμού του άλλου. Μάλλον μόνο μέσω internet θα δω φως.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Γιατι δε περνεις με ΤΗΑΙ νουμερο με αποκρυψη?
Ετσι δε πληρωνει και ο αλλος,και δε φαινεται στο λογαριασμο του...

Finder

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Δε νομίζω ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω ελληνικό νούμερο  :(  Θα φανεί στη χρέωση του λογαριασμού του άλλου. Μάλλον μόνο μέσω internet θα δω φως.

Αν οι εταιρειες κινητης τηλεφωνιας λειτουργουν για την Ταυλανδη οπως και για τις Ευρωπαικες χωρες, τοτε ειτε τηλεφωνεις εσυ απο το εξωτερικο ειτε σου τηλεφωνουν απο Ελλαδα, πληρωνεις ΠΑΝΤΑ εσυ με ταριφα εξωτερικου (ακομα και οταν σε καλουν απο Ελλαδα), ενω αυτοι με τους οποιους μιλας πληρωνουν παντα ταριφα Ελλαδα-Ελλαδα.
(για να εισαι και 100% σιγουρος, κανε ερωτηση στην εταιρεια σου)

Αυτο το οποιο ειναι περιεργο ειναι οτι θεωρητικα σου λενε οτι οταν τηλεφωνεις εσυ Ελλαδα απο το εξωτερικο, θα φαινεται κανονικα το νουμερο σου, δηλ. 697.......
Στην πραξη ομως καμια φορα (χωρις να καταλαβαινω τον λογο)(συμβαινει 1 στις 10) εμφανιζεται το +30697........ και ο αλλος υποψιαζεται.

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
674
Πόντοι
306
καλησπερα σας και απο εμενα.....διαβαζω παρα πολυ καιρο αυτο το θρεντ,εχω ακουσει και απο φιλους διαφορα και εχω ενθουσιαστει με την ολη ιδεα.....το κακο της υποθεσης ειναι πως ειναι ενας μακρινος προορισμος (παραδεισος) και οποιος εχει καποια σχεση η ειναι παντρεμενος ειναι λιγο δυσκολο να κανει αυτο το ταξιδι......δεν νομιζο μια δικαιολογια για επαγγελματικο ταξιδι να πεισει...... :'( :'( :'( :'( :'(

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
πανσαλ υπαρχουν εταιρειες που σε καλυπτουν αλλα δυστυχως δεν ξερω καμμια τετοια εδω....ασε που αν ακουσει το ετερον ημισι για εξωτικο προορισμο θα αγορασει εισητηριο πριν απο εσενα!!περσι πηγα ταυλανδη με την γυναικα αλλα φροντισα να γυρισω μια μερα μετα καθως δεν υπηρχε θεση με την ιδια πτηση επιστροφης!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
674
Πόντοι
306
χα χα χα....σοβαρα μιλας φιλε μου?......καλα σου εκατσε εστω και για λιγο......τι εταιριες ειναι αυτες?....οντως υπαρχει κατι τετοιο?

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
φροντισα και μου εκατσε!! φιλος ο πρακτορας!! :rolleyes: ;) :grin: υπαρχουν στην αμερικη ισως και αγγλια! ψαξε!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom