Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
παιδια σκεφτομαι να παω κατα τα μεσα του Νοεμβρη,ειναι καλη εποχη?για καιρο μιλαω και για κοσμο.ευχαριστω

Πολύ καλή εποχή! Λίγες βροχές, όχι πολύ ζέστη και έχει και μία από τις πιο ωραίες εορτές το "Loy Kratong" στις 12 Νοεμβρίου.

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
παιδιά μέτρησα τις μέρες μου και είναι [size=50pt]100[/size]  :rockon: :rockon: :dancing: :dancing: επιτέλους  :cheesy: :cheesy:

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
[size=50pt]32[/size] ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μια και καμία!

λέμε και καμιά μαλακία......

2 Dirty

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
EΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΩ ΤΑΙΛΑΝΔΗ?Συγνώμη για τα κεφαλαία παιδιά αλλα έχωντας διαβάσει ένα μεγάλο μέρος του thread με πιάνει κι εμένα το παράπονο.Εσείς που ξέρετε πιο πολλά απο μένα για το συγκεκριμνο θέμα,λεω να παω με δυο φίλους μια-μιάμιση βδομάδα το Σεπτέμβρη,πιστεύετε αξίζει να πας τη συγκεκριμένη περίοδο ή να διαλέξουμε κάποια άλλη?

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
παιδιά μέτρησα τις μέρες μου και είναι [size=50pt]100[/size]  :rockon: :rockon: :dancing: :dancing: επιτέλους  :cheesy: :cheesy:
Ειναι ακομα παρα πολλες
γιατι εγω σε χρειαζομουν εχτες    ;)
(οριστε εγραψα και εγω το πρωτο μου διστιχο!)  :2funny:

χμ ούτε που την κατάλαβα και ας ήμουν κάτω.. kyklades εσύ θα τα ακούσεις τώρα..
ata ισως να μην πηρες πρεφα γιατι η ημερομηνια της καθε χρονο δεν ειναι σταθερη. Δεν ειναι παντα στις 12 του Νοεμβρη, εχει να κανει με το ποτε εχει πανσεληνο.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66

Συνημμένα

• 102_2782.jpg
    102_2782.jpg
    246,4 KB · Εμφανίσεις: 50
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
σονγκραν

Συνημμένα

• 102_2783.jpg
    102_2783.jpg
    250,4 KB · Εμφανίσεις: 30
  • 102_2784.jpg
    102_2784.jpg
    255,9 KB · Εμφανίσεις: 39
  • 102_2785.jpg
    102_2785.jpg
    264,1 KB · Εμφανίσεις: 22
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
τη μερα που εφυγα κορυφωνοταν το σονγκραν στην πατταγια, περασα μια βδομαδα μουσκιδι. ειδικα στα ταξι ηταν δραμα η κατασταση. στη soi bukhao που ειναι πολυ στενος δρομος γινοταν χαμος.
ειδικα μου τη σπαγανε οι μεθυσμενοι φαρανγκς.
οταν σου ριχνουν νερο οι ντοπιοι και τα παιδια το δεχεσαι ,αλλα απο τους μεθυσμενους αγγλους σου τη σπαει.
οι φωτο ειναι απο το ταξι για το αεροδρομιο, κυκλοφορουσε η φημη οτι θα κλεισουν οι δρομοι, και εφυγα 6 ωρες νωριτερα :headbang:

Συνημμένα

• 102_2786.jpg
    102_2786.jpg
    245,4 KB · Εμφανίσεις: 22
  • 102_2787.jpg
    102_2787.jpg
    243,1 KB · Εμφανίσεις: 29

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Σας ετοιμασα και ενα μικρο κουιζ γιαν να δειτε που βρισκεστε στην Πατριδογνωσια της Ταυλανδης και του θρεντ. Οσοι ειναι διαβασμενοι δεν θα εχουν κανενα προβλημα να απαντησουν. Οι αλλοι... Βουρ στις 700 σελιδες του θρεντ

1. Ποιον απο τους συναγωνιστες κοντεψε να πατησει ενας ελεφαντας οταν εβγαινε κατενθουσιασμενος απο το Νανα μετα τον τελικο του αφρικανικου κυπελλου?
2. Τι εστι τουκ-τουκ?
3. Ποιο το επαγγελμα του doctortilac?
4. Ποιος ειναι ο δημιουργος, η ψυχη και το πνευμα του παροντος θρεντ?
5. Ποιανου συναγωνιστη εσπασε τα αρχυδια υπαλληλος ξενοδοχειου οταν αυτος    εκανε τη φαση της ζωης του για να παρει μιζα για εναν μπογο απλυτα?
6. Που μενει ο Φαντομας?
7. Ποιος συναγωνιστης δοκιμασε προσφατα την σεξουαλικη του τυχη στις Φιλιππινες, αλλα γυρισε μετανοιωμενος?
8. Σε ποια περιοχη της Ταυλανδης ζουν οι γυναικες καμηλοπαρδαλεις με τα βραχιολια που τους μακραινουν το λαιμο?
9. Πως κινουμαστε οταν θελουμε να κανουμε παρτουζα με δυο κοπελλες?
10. Γιατι υπαρχει στην Ταυλανδη το φαινομενο των ladyboys?
11. Εξηγησε τις εννοιες same-same, Μπουλιλαμ, Isaan, kathoey, go-go bar,CIM, gfe, μαμασαν, φαλανγκ,st, lt, poumpoui, maomakmak.
12. Ποιος συναγωνιστης την πατησε οταν ο Φαντομας ποσταρισε την Πρωταπριλια για ταχα πραξικοπημα και εστειλε το τιλακ του δυο φορες με το μηχανακι να δει στο Big C αν εχουν παραταχθει τα τανκς?
13. Που ελαβε χωρα η πρωτη συναντηση των ταυλανδοπληκτων τον Ιουνιο του 2007?
14. Ποια ειναι η ιδιαιτεροτητα στην οδικη κυκλοφορια στην Ταυλανδη?
15. Τι περιεχει μια σομ-ταμ?
16. Σε ποια πολη ειναι το Lucifer?
17. Που την στηνουμε οταν θελουμε να ψωνισουμε μωρο απο ντισκοτεκ?
18. Ποιανου συναγωνιστη εχει απονεμηθει μετα τον συγγραφικο οιστρο στα ποστ με τον χαρακτηρισμο ...θυμησου...ο τιτλος ποιητης?
19. Εισαι σε ναο του b2b (body to body massage) και θελεις να κανεις παρτουζα με 2 μωρα. Το γκαρσονι σου λεει την τιμη 4000 μπατ. Πως συμπεριφερερσαι?
α) Η τιμη ειναι ενταξει. Τα πληρωνω και μπαινω για το βασανιστηριο
β) Παζαρευω τη τιμη. Σιγουρα θα πεσει για τουλαχιστον ενα πεντακοσαρικο
γ) Κανετε μεταβολη και φευφετε
20. Τι εστι Tom Yam Gung? 
α)Η περιοχη της Ταυλανδης στα συνορα με την Μαλαισια   
β)Μια σουπα     
γ)Η πολιτικη παραταξη που με τις ενεργειες της εχει φερει την πολιτικη ασταθεια των τελευταιων χρονων

Οποιος δεν ξερει να απαντησει, ας ανατρεξει στις σελιδες του θρεντ. Οποιος αντιγραψει απο αλλον, να του μαραθει ο πουτσος...

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
1. Ποιον απο τους συναγωνιστες κοντεψε να πατησει ενας ελεφαντας οταν εβγαινε κατενθουσιασμενος απο το Νανα μετα τον τελικο του αφρικανικου κυπελλου?

Μόνο αυτό μου διαφεύγει.. θυμάμαι την περιγραφή που έκανε οτι ήταν μέσα σε ένα εμπορικό.. νομίζω ότι κάποιος άραβας πέταγε και λεφτά η κάτι τέτοιο .. αλλά το όνομα του δεν το θυμάμαι.. την απάντηση με πμ παρακαλώ να μην χαλάσουμε και το κουίζ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom