You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 100 άτομα (0 μέλη και 100 επισκέπτες)
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
απο τις καλυτερες σελιδες του τοπικ, η kitty
Λες να πάω και να ερωτευθώ; Καλά θα μου πεις στη ζωή όλα γίνονται. Εγώ είμαι της γνώμης ότι οι πιο πολλοί τα θέλουνε και τα παθαίνουνε (εννοώ ότι το επιδιώκουν). Τώρα όσο για τις περιγραφές δε νομίζω να με είδες να περιγράφω ερωτικές σκηνές , αν και δεν είμαι κατά των περιγραφών αυτών (αρκεί να είναι ανώνυμες για να μη θίγονται πρόσωπα,έτσι;). Οι άνθρωποι ξαναζούν τις στιγμές τους και τις μοιράζονται. Αν θέλεις απάντησε στο εξής , μια και η γνώμη σου μετράει περισσότερο , αφού έχεις και καλύτερη εικόνα από όλους εμάς: Διαφωνείς με το ΖΑΙΧΙΚ ; Αυτά τα κορίτσια που πάνε με τους τουρίστες έχουν αυτή τη νοοτροπία που αναφέρει ο ΖΑΙΧΙΚ ή όχι; Και γι αυτούς που πάνε με σκοπό να βρούνε κάτι μόνιμο εκεί τι λες ; Συμφωνείς μαζί τους ή όχι;
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Σύντροφε Akis30, ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Και εδώ συμφωνώ με την άποψη του Φαντομά. Τα αισθήματα ΔΕΝ μπορούν να προγραμματιστούν. Προσωπικά το πρώτο πράγμα που συμβουλεύω όσους με ρωτάνε σχετικά με τα κορίτσια της Ταϋλάνδης είναι να μην ερωτευθούν επ' ουδενί κοπέλα από εκεί. Και όμως συμβαίνει ΑΚΡΙΒΩΣ το ανάποδο. Η πλειοψηφία ερωτεύεται.
Συμφωνώ και με τη άποψη του σ. Zaicik ότι οι κο0πέλες μας βλέπουν σαν ζωντανές ΑΤΜ και ότι οι προσωπικές μας στιγμές ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ την αναχώρησή μας βγαίνουν στην φόρα (το ίδιο κάνουμε και εμείς εδώ άλλωστε).
Προσωπικά σαν τη μόνη λύση που ακολουθώ χρόνια, έχω να προτείνω την εξής. Μόνο Short time από επαγγελματίες του είδους. Τίποτα άλλο. Fuck and Go γιατί υπάρχουν και χιλιάδες άλλα πράγματα να απολαύσουμε στη χώρα.
Συμφωνώ και με τη άποψη του σ. Zaicik ότι οι κο0πέλες μας βλέπουν σαν ζωντανές ΑΤΜ και ότι οι προσωπικές μας στιγμές ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ την αναχώρησή μας βγαίνουν στην φόρα (το ίδιο κάνουμε και εμείς εδώ άλλωστε).
Προσωπικά σαν τη μόνη λύση που ακολουθώ χρόνια, έχω να προτείνω την εξής. Μόνο Short time από επαγγελματίες του είδους. Τίποτα άλλο. Fuck and Go γιατί υπάρχουν και χιλιάδες άλλα πράγματα να απολαύσουμε στη χώρα.
και μυδια θα φας και μπυρες θα πινεις και θα μαμησεις και θα ερωτευθεις και ολα πρεπει να τα κανεις. Απλα, οταν γυρισεις αυτα που θα πεις να τα πεις με μετρο (Παραδεισος, Θεες του σεξ, 6 πηδηματα την ημερα κλπ να τα αποφυγεις). Δεν με επιασε τρελλα κριτικης, εξαλλου και εγω παω εκει τον Αυγουστο, αλλα τα λεγομενα Τιλακ, ουδεν σεβασμο δειχνουν, πλην επαγγελματικης "αγαπης", τα ειδα με τα ματια μου και απλα προειδοποιω τον κοσμο....για να μην... εκτεθει (πηρα εναυσμα το ποστ του Σολφεζ)εγω παντως δεν θα γαμησω!θα τρωω μυδια ολη μερα και θα πινω μπυρες στην παραλια!
Προσωπικά το πρώτο πράγμα που συμβουλεύω όσους με ρωτάνε σχετικά με τα κορίτσια της Ταϋλάνδης είναι να μην ερωτευθούν επ' ουδενί κοπέλα από εκεί.
Προσωπικά σαν τη μόνη λύση που ακολουθώ χρόνια, έχω να προτείνω την εξής. Μόνο Short time από επαγγελματίες του είδους. Τίποτα άλλο. Fuck and Go
Χαίρομαι που συμφωνούμε. Και ο ΖΑΙΧΙΚ το ίδιο είπε. Και ο φαντομάς συμφωνεί πιστεύω. Τώρα γι αυτούς που το επιδιώκουν να βρουν γυναίκα από κει ή γι' αυτούς που ερωτεύονται ενώ ξέρουν τι συμβαίνει τι να πω; Εσύ σίγουρα έχεις δει πολύ περισσότερα γι' αυτό και είσαι τόσο ελαστικός και κατά κάποιο τρόπο τους "δικαιολογείς". Εγώ πάλι δεν τους δίνω εύκολα "συγχωροχάρτι" , ειδικά αν είναι κάποιας ηλικίας και εμπειρίας. Να ξέρουν για ποιο λόγο πάνε κάτω. Πας για να περάσεις καλά ή για να πιαστείς αιωνίως κορόιδο;
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Σύντροφε δεν τους κατηγορώ αυτούς που αναφέρεις. Τους καταλαβαίνω απόλυτα. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντισταθείς στις μικροκαμωμένες σειρήνες. Εγώ απλά ήμουν τυχερός αφενός γιατί πριν καμιά 15αριά χρόνια ΔΕΝ ήταν έτσι τα πράγματα (υπήρχαν πολύ λιγότερες ως ελάχιστες φρεελάνσερς) και βολεύτηκα με το S.T , αφετέρου, τώρα πλέον, λόγω αυτοσεβασμού ντρέπομαι 50αρης ων (σχεδόν) και με 100 κιλά να κυκλοφορώ δημόσια κοριτσάκια 20-22 χρόνων (άσε που οι +30 είναι εμπειρότερες).
Για μένα η εμφάνιση και η ηλικία δεν παίζουν ρόλο. Τι σχέση έχει ο αυτοσεβασμός; Μπορεί αυτή να είναι πιο νεα ή όμορφη αλλά εσύ να είσαι πιο καλλιεργημένος ας πούμε. Για μένα ο σεβασμός χάνεται γι' αυτούς που το κάνουν επιδεικτικά ή γι' αυτούς που πιστεύουν ότι είναι ο νούμερο ένα και όλες τρέχουν από πίσω του επειδή είναι ο πιο σπουδαίος. Οταν βλέπω ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας (για εδώ πέρα μιλάω,όχι για χώρες όπου τα κορίτσια έχουν πραγματικά ανάγκη από λεφτά) δεν έχω σεβασμό για τη γυναίκα και όχι για τον άνδρα.Δε θα σκεφτώ "ο γεροτράγος" δλδ αλλά "το βρωμοθύληκο".Τώρα εάν θες να κόψεις αυτές τις συνήθειες γιατί έχεις βάλει άλλη ρότα στη ζωή σου αυτό είναι σεβαστό και το καταλαβαίνω. Πάντως αν έχεις όρεξη έχεις μέλλον ακόμα ;)
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Ακη συμφωνω με τα περισσοτερα που ειπε ο Ζαιτσικ. Ιδιαιτερα εκει που ειπε οτι ο σεβασμος απο τις μπαροβιες προς τους φαρανγκς εχει πιασει πατο. Οπως επισης και με το γεγονος οτι οταν ο φαρανγκ μπει στο αεροπλανο να γυρισει απο εκει που ηρθε το δουλεμμα παει συννεφο. Πολλοι βεβαια δε θελουν να το πιστεψουν αυτο γιατι η εμπειρια που περασαν δεν τους αφηνει, λενε και αυτοι απο μεσα τους "but she's different"...wishful thinking που λενε ;)
Δεν ξερω αν ολες ψαχνουν στοργη και αγαπη, νομιζω παρα πολλες εχουν περασει το σταδιο που περιμενουν το φαρανγκ να τους λυτρωσει, εχουν χασει καθε ελπιδα. Τα "καλα" της βιομηχανιας...
Δε διαφωνω με καποιον να βρει γυναικα στην Ταυλανδη αλλα διαφωνω καθετα με το να παει να τη βρει μεσα στα μπαρς. Κανενας δε θα παντρευοταν π@@α στη χωρα του οποτε δε βλεπω για ποιο λογο να το κανει στην Ταυλανδη. Τα περι gfe τα ακουω βερεσε, κλειστε τη στροφφιγα του χρηματος και δειτε ποσο gfe θα εισπραξετε.
Επισης περι σεβασμου να μην ισοπεδωνουμε. Συνηθως ελλειψη σεβασμου δειχνουν οι μπαροβιες που πηγαινουν και συναναστρεφονται ΜΟΝΟ με φαρανγκς. Κανενας Ταυλανδος δε θα δεχοταν τετοια συμπεριφορα απο Ταυλανδη. Οι Ταυλανδοι δεν τα σηκωνουν αυτα και φυσικα ξερουν πολυ καλυτερα πως πρεπει να συμπεριφερονται οι γυναικες. Κατι που σημαινει οτι οι Ταυλανδες που συχναζουν στα αμετρητα Ταυλανδικα στεκια φυσικα και δεν εχουν συνηθως τετοια συμπεριφορα...η μερα με τη νυχτα θα ελεγα...και επειδη οι Ταυλανδες αυτες ετσι εχουν μαθει και το κυριοτερο επειδη δεν εχουν κανει "φροντιστηριο" με τις φαρανγκ-μπαροβιες, εχουν την ιδια συμπεριφορα και με ξενο που μιλαει Ταυλανδικα.
Δεν ξερω αν ολες ψαχνουν στοργη και αγαπη, νομιζω παρα πολλες εχουν περασει το σταδιο που περιμενουν το φαρανγκ να τους λυτρωσει, εχουν χασει καθε ελπιδα. Τα "καλα" της βιομηχανιας...
Δε διαφωνω με καποιον να βρει γυναικα στην Ταυλανδη αλλα διαφωνω καθετα με το να παει να τη βρει μεσα στα μπαρς. Κανενας δε θα παντρευοταν π@@α στη χωρα του οποτε δε βλεπω για ποιο λογο να το κανει στην Ταυλανδη. Τα περι gfe τα ακουω βερεσε, κλειστε τη στροφφιγα του χρηματος και δειτε ποσο gfe θα εισπραξετε.
Επισης περι σεβασμου να μην ισοπεδωνουμε. Συνηθως ελλειψη σεβασμου δειχνουν οι μπαροβιες που πηγαινουν και συναναστρεφονται ΜΟΝΟ με φαρανγκς. Κανενας Ταυλανδος δε θα δεχοταν τετοια συμπεριφορα απο Ταυλανδη. Οι Ταυλανδοι δεν τα σηκωνουν αυτα και φυσικα ξερουν πολυ καλυτερα πως πρεπει να συμπεριφερονται οι γυναικες. Κατι που σημαινει οτι οι Ταυλανδες που συχναζουν στα αμετρητα Ταυλανδικα στεκια φυσικα και δεν εχουν συνηθως τετοια συμπεριφορα...η μερα με τη νυχτα θα ελεγα...και επειδη οι Ταυλανδες αυτες ετσι εχουν μαθει και το κυριοτερο επειδη δεν εχουν κανει "φροντιστηριο" με τις φαρανγκ-μπαροβιες, εχουν την ιδια συμπεριφορα και με ξενο που μιλαει Ταυλανδικα.
ρε αδελφια καλη η κριτικη αλλα καμια πληροφοριουλα παιζει?λοιπον εχουμε και ρωταμε (γιαννη μετρα)
1 best body to body massage???
2 best bar ???
3 best disco????
4 προτεινομενο ξενοδοχειο
5 λεοφορειο η ταξι για πατταγια???
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
βασικά καλησπέρα σας ;)και με ξενο που μιλαει Ταυλανδικα.
αυτός ο 31 που έχει χαθεί ... αν τον δει κανεις να ειδοποίηση
Κοιτα το AirAsia.com εγω το εκλεισα απο εδω το πηγαινε μονο για πουκετ κ μου στοιχισε 33 ευρω <για πτηση στις 1050> αλλα εξαρταται τι ωρα ταξιδευεις αν ειναι πολυ πρωινη θα το βρεις πιο φτηνα οπως κ αν ειναι μετα τις 1500. Οπως κ ναχει να σιγουρεψεις οτι θα φυγεις απο το νεο αεροδρομιο σουβαρναμπουμι γιατι το παλιο ειναι καποια χλμ μακρια.Φυσικα χωρις πρακτορα αλλα απο το σαιτ τις εταιριας.
Για ξενοδοχειο κοιτα αυτο το σαιτ πολυ κατατοπιστικο ως προς το ποια ειναι φιλικα η οχι ειναι αλφαβητικα.Για ντισκο το εχουμε πει η λουσιφερ η μαριν. Για go-go bar κοιτα αυτο το σαιτ αρκετα καλο αλλα θελει ωρα κ ψαξιμο στις τιμες που γραφει εχουν ανεβει καπως!Γραφει κ για μασαζ.ρε αδελφια καλη η κριτικη αλλα καμια πληροφοριουλα παιζει?
Οσοι κατεβαινετε πρωτη φορα ψαξτε λιγο κ τις γιορτες καποιες μερες τα μπαρ κλεινουν αν δε κανω λαθος 17κ 18 ιουλιου εχουν δυο θρησκευτικες γιορτες που ειναι αργιες η Asanha Bucha day στις 17 κ η Buddhist Lent Day στις 18. Οι παλαιοτεροι παρακαλω να με διορθωσουν αν κανω καποιο λαθος!
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Οσοι κατεβαινετε πρωτη φορα ψαξτε λιγο κ τις γιορτες καποιες μερες τα μπαρ κλεινουν αν δε κανω λαθος 17κ 18 ιουλιου εχουν δυο θρησκευτικες γιορτες που ειναι αργιες η Asanha Bucha day στις 17 κ η Buddhist Lent Day στις 18. Οι παλαιοτεροι παρακαλω να με διορθωσουν αν κανω καποιο λαθος!
μια μερα ειναι αργια τον ιουλιο με κλειστα μπαρ... στις 18 νομιζω... δεν ειμαι σιγουρος... οπως επισης και στις 12 αυγουστου... (στο πουκετ κλειστα μπαρ στην πατταγια ανοιχτα)
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Οι τιμες "παιζουν" αναλογα με την εταιρια και την ωρα της πτησης.Η ΤΗΑΙ ειναι κατα κανονα,η πιο ακριβη,ομως ειναι και η μονη που σε ολες τις πτησεις βαζει μεγαλα αεροπλανα,χωρια που στη τιμη περιελαμβανεται και ενα σνακ καθως και καφες-αναψυκτικο.Στις low-budget εταιριες AirAsia,1-2GoThailand,NokAir κλπ αυτα τα πληρωνεις εξτρα (με ενα πολυ μικρο τιμημα βεβαια,100-150 μπατ νομιζω).Ρε παληκαρια μια ερωτηση.
Εισιτηρια για τις εσωτερικες πτησεις πχ ΒΒΚ - Phuket και επιστροφη, τα κλεινετε απο Ελλαδα η τα κανονιζετε εκει αναλογα τις διαθεσεις / προγραμμα ?
Υπαρχει ομως μια βασικη διαφορα.
Αν κλεισετε το εισιτηριο απο εδω και το συνδεσετε με το Αθηνα-Μπανγκοκ,ειναι φτηνοτερο απο το να πατε στα γκισε των εταιριων στο Σουβαρναμπουμι και να αγορασετε ΤΟ ΙΔΙΟ εισιτηριο αφου φτασετε στο αεροδρομιο.
Με λιγα λογια,αν ο προρορισμος σας ειναι να πατε κατευθειαν Πουκετ,σας συμφερει να κλεισετε απο εδω την πτηση Αθηνα-Πουκετ (με ενδιαμεσο σταθμο Μπανγκοκ και αλλαγη αεροπλανου) και οχι Αθηνα-Μπανγκοκ σκετο.
Αν θελετε να μεινετε και Μπανγκοκ,αλλα ειναι δεδομενο οτι μετα απο καποιες συγκεκριμενες μερες εχετε προγραμματισει να πατε Πουκετ(η Κραμπι η Κο τσανγκ ας πουμε),και παλι σας συμφερει να κλεισετε απο εδω το εισιτηριο.
Σε ολες αυτες βεβαια τις περιπτωσεις ΔΕΝ επιλεγετε εσεις την εταιρια για την εσωτερικη πτηση.Αν πατε με ΤΗΑΙ στη Μπανγκοκ,Θα πατε και Πουκετ με ΤΗΑΙ...Η αν πατε με Gulf,Qatar κλπ θα πατε με τις εταιριες που συνεργαζονται στην εσωτερικη πτηση.
Αν βεβαια δεν εχετε κανει καποιο προγραμματισμο και πατε για αρχη Μπανγκοκ και μετα "οπου σας βγαλει" (οπως εγω ας πουμε),τοτε βγαζετε τα εισιτηρια απο εκει...