Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (0 μέλη και 69 επισκέπτες)

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Σ'ευχαριστώ Kyklades!!
Τρία βραβεία Skytrax στην Qatar Airways

Για ακόμα μια φορά η Qatar Airways τιμήθηκε στην ετήσια απονομή των διεθνών βραβείων Skytrax για αεροπορικές εταιρίες με τρία βραβεία, μεταξύ των οποίων και αυτό της Καλύτερης Πρώτης Θέσης στον Κόσμο. Ο αερομεταφορέας, με βάση τη Ντόχα, επιβεβαίωσε για δεύτερη χρονιά ότι είναι η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία της Μέσης Ανατολής, ενώ το πλήρωμα καμπίνας βραβεύθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά ως το καλύτερο για τη Μέση Ανατολή. Επιπλέον, η Qatar Airways ανέβηκε στη διεθνή κατάταξη και πλέον βρίσκεται ανάμεσα στις πέντε καλύτερες εταιρίες στον κόσμο στην ετήσια έρευνα, που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε 15 εκατομμύρια διεθνείς ταξιδιώτες 90 διαφορετικών εθνικοτήτων. Στην ομάδα των πέντε καλύτερων αεροπορικών εταιριών περιλαμβάνονται αεροπορικές εταιρίες της `Απω Ανατολής, περιοχής απόλυτα προσανατολισμένης στην παροχή υπηρεσιών. Νωρίτερα αυτή τη χρονιά, η Qatar Airways διατήρησε τη διάκριση Five Star του οργανισμού Skytrax - του ανεξάρτητου οργανισμού επιτήρησης της αεροπορικής βιομηχανίας - για επιδόσεις και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Ο CEO της Qatar Airways, κ. Akbar Al Baker ανέφερε: «Καταφέραμε πολλά μέσα στα 10 χρόνια λειτουργίας της εταιρίας μας και αυτές οι διακρίσεις αποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι η Qatar Airways έχει καθιερωθεί ως μια από τις 10 καλύτερες αεροπορικές εταιρίες παγκοσμίως. Οι επιβάτες αφιέρωσαν χρόνο για να συμμετάσχουν σε αυτήν την ψηφοφορία και τους ευχαριστώ για αυτό. Η Qatar Airways προσπαθεί να γίνει η καλύτερη αεροπορική εταιρία και είναι απλώς ζήτημα χρόνου το πότε θα αποκτήσουμε το βραβείο της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρίας Παγκοσμίως». Ο Chief Executive του Skytrax, κ. Edward Plaisted, επεσήμανε ότι η έρευνα του 2007 ήταν η μεγαλύτερη σε χρονική διάρκεια και σε συμμετοχές από όλες τις έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί από τον οργανισμό.

The World's 5 Star Airlines ®
5 Star Rating  Qatar Airways
skyt230208.gif

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
σημερα ανακαλυψα οτι μια φιλη μου εμαθε απο 1-2 φιλους της για Ταυλανδη και το τι παιζει εκει και οταν εμαθε οτι παω και εγω εγινε χαμος!
αναψε επικινδυνα η συζητηση και με ρωτησε αν παω και εγω για σεξ!
και της ειπα...ειναι δυνατον να παω στην αλλη ακρη του πλανητη να γαμισω?!
και μου λεει "ναι εχεις δικιο" αλλα τα αλλα 2 παιδια τα συνδιαζουν και ξερω οτι θα γαμισουν εκει!!!

Ετσι ετσι να το μαθουν ΟΛΕΣ....και οταν ελεγα για ελεηνιδες γελουσε...
το εχει ακουσει ξανα...ετσι ετσι!!!!

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Συναίβει το απίστευτο! Την άλλη βδομάδα πετάω κι εγώ. 24/6 με 13/7. Σαν ψέμματα μου φαίνεται... Επειτα απο δυο προγραμματισμένα ταξίδια που ακυρώθηκαν έφτασα έως εδώ. Αλλά αυτό το ταξίδι είνα βέβαιο. Αρχίζω να μετράω ανάποδα  :)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Συναίβει το απίστευτο! Την άλλη βδομάδα πετάω κι εγώ. 24/6 με 13/7. Σαν ψέμματα μου φαίνεται... Επειτα απο δυο προγραμματισμένα ταξίδια που ακυρώθηκαν έφτασα έως εδώ. Αλλά αυτό το ταξίδι είνα βέβαιο. Αρχίζω να μετράω ανάποδα  :)

η ωρα η καλη φιλε Ακη ... καιρος ηταν να πας και εσυ σε αυτο τον ομορφο τοπο :)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Αντε μιμικο...βγες εξω απο την τρυπα σου γιατι θα κατεβω εκει κατω
και θα μετρας δελφινιερες αντι για μερες!   :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Τρεχα να κλεισεις και εσυ,μονο τον john θα αφησεις?  :rockon:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Αντε μιμικο...βγες εξω απο την τρυπα σου γιατι θα κατεβω εκει κατω
και θα μετρας δελφινιερες αντι για μερες!   :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Τρεχα να κλεισεις και εσυ,μονο τον john θα αφησεις?  :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θα τις μετρας ή θα ρωτησεις ποσες ειναι ?  :grin: :grin: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

κατσε να πανε ολα καλα γιαννη και θα ειμαι και εγω κατω μαζι σου να σε θαυμασω  :grin:

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον εχουμε και ρωταμε (γιαννη μετρα)
1 best body to body massage???
2 best  bar ???
3 best disco????
4 προτεινομενο  ξενοδοχειο
5 λεοφορειο η ταξι για πατταγια???

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
σημερα ανακαλυψα οτι μια φιλη μου εμαθε απο 1-2 φιλους της για Ταυλανδη και το τι παιζει εκει και οταν εμαθε οτι παω και εγω εγινε χαμος!
αναψε επικινδυνα η συζητηση και με ρωτησε αν παω και εγω για σεξ!
και της ειπα...ειναι δυνατον να παω στην αλλη ακρη του πλανητη να γαμισω?!
και μου λεει "ναι εχεις δικιο" αλλα τα αλλα 2 παιδια τα συνδιαζουν και ξερω οτι θα γαμισουν εκει!!!

Ετσι ετσι να το μαθουν ΟΛΕΣ....και οταν ελεγα για ελεηνιδες γελουσε...
το εχει ακουσει ξανα...ετσι ετσι!!!!
μια απο τα ιδια και απο δω και με τις ιδιες δικαιολογιες!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ουφ... η ωρα 6:22 το πρωι... ξαφνικο ξυπνημα... μετα απο ονειρο...

την σειρα LOST την εχετε δει? που ειναι καποιοι επιζωντες απο αεροπορικο ατυχημα σε ενα νησι... και ο πρωταγωνιστης καποια στιγμη τον δειχνει οτι παλιοτερα ειχε παει στο πουκετ ως προσπαθεια να βρει τον εσωτερικο του κοσμο...

και μετα στο 4ο κυκλο της σειρας... καποιοι εχουν καταφερει και φυγει απο το νησι... ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ σκεφτονται οτι πρεπει να γυρισουν ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ...

ετσι και εγω νιωθω αυτη την στιγμη... ειδα οτι το "νησι" με καλει να επιστρεψω το συντομοτερο εκει  :grin:

ξερετε μερικες φορες μεσα στον υπνο σου νομιζεις οτι τωρα εισαι στην ταυλανδη κοιμασε σε ενα ομορφο ξενοδοχειο με ωραια θεα απο το παραθυρο... (φοινικες, θαλλασα κτλ.) με μια χαμογελαστη αιθερια υπαρξη διπλα σου να εχει τυλιχτει πανω σου... προθυμει οποιαδηποτε στιγμη να σε ικανοποιησει με χαρα... πριν ξυπνησεις σκεφτεσαι οτι ωχ που να βγαινω σημερα εξω που θα γαντζωνονται ποσες γυναικες πανω... και αντε παλι να μπαινω στην δυσκολη θεση να μοιραζω χυλοπιτες σε επιδοξες γυναικες που θα ερθουν να μου κανουν καμακι η μια πισω απο την αλλη... τι ωραια που θα ειναι που θα παω για τα θαλλασινα μου , τα καυτερα μου, τα φρουτα μου... επισης που θα παω στο μασαζ και θα χαλαρωσω... που μπορει να εχω κανονισει καποια εκδρομουλα σε καποιο νησακι ή για να δω ενα αξιοθεατο... (π.χ. ναο βουδα, βολτα με ελεφαντα κτλ. )

και ξαφνικα ξυπνας εδω στο ελλαντα... με μεγαλο αισθημα απογοητευσης ... οτι τωρα δεν ειμαι εκει...  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
αυτα για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι...

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Προχθες ειχα παει ενα ζευγαρι παπουτσια και μια σαγιοναρα που ειχαν ξεκολλησει σε μια τσαγγαρισσα στην Soi Buakhao. Αφου τα κοιταξε με ρωτησε short time or long time? Δεν ηξερα τι να απαντησω. Να πηδηξω την τσαγγαρισσα? Αυτη δεν αφηνε το βλεμμα της απο τα παπουτσια και ετσι καταλαβα... Εννοουσε αν επιθυμουσα η επισκευη να ειναι μικρης ανθεκτικοτητας και φτηνη, η μακρας ανθεκτικοτητας και ακριβη. Της πεταξα ενα long time και εφυγα. Το απογευμα ηταν ολα ετοιμα. Η επισκευη στοιχισε 150 μπατ. Εστειλα την Πεν να τα παρει και μου τα εφερε στο ξενοδοχειο. Της τραβηξα και ενα καβλι στο αλυπητο και μετα εφυγε για δουλεια. Σε ερωτηση μου γιατι ειναι μονιμως ψιλοκαυλωμενη, μου απαντησε οτι οι περισσοτεροι πελατες της δεν την γαμανε. Μονο την χαιδευουν και ετσι της ερχεται η επιθυμια για σκληρο πουτσο. Πεν, εισαι απαιχτη... Παντα τετοια κοριτσακι μου, και οποτε καυλωσεις εδω ειμαι εγω.

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Της τραβηξα και ενα καβλι στο αλυπητο και μετα εφυγε για δουλεια. Σε ερωτηση μου γιατι ειναι μονιμως ψιλοκαυλωμενη, μου απαντησε οτι οι περισσοτεροι πελατες της δεν την γαμανε. Μονο την χαιδευουν και ετσι της ερχεται η επιθυμια για σκληρο πουτσο. Πεν, εισαι απαιχτη... Παντα τετοια κοριτσακι μου, και οποτε καυλωσεις εδω ειμαι εγω.

Πες τα χρυσοστομε, ο κανονας ειναι οτι δεν μαμανε, με μπροsτάρηδες τους Ελληνες (δυστυχως), οπως εχω γραψει πολλακις. Απο κουβεντες με τις Ταυλανδες, οι περισσοτεροι ζητουν αγαπη και στοργη και απο κουκου.... μηδεν. Τυπος στο Πουκετ, πιτσιρικας, καθε μερα με το τιλακ (πανω απο βδομαδα), οταν εφυγε, το τιλακ, ειπε (τον ξεφτιλισε) οτι ποτε δεν την μαμησε διοτι επαιρνε καθε βραδυ ναρκωτικα. Αλλος πληρωνε, πατριωτης και αυτος, 2500 την μερα συν barfine 300, για γυναικαρα ομως kai την πηδηξε 5 μερες μετα (τα αλλα 4 βραδια εκανε μονο αγκαλιτσες και φιλακια) ενω μαμησι, οπως ειπε Ταυλανδη, μαπα το καρπουζι. Στα υπ'οψιν οτι και οι 2 που ανεφερα, στις συζητησεις στον πρωινο φραπε στου Δημητρη περιεγραφαν τα βραδινα ξεσκισματα που εκαναν (μαλλον που ηθελαν να κανουν). Αλλα και Ταυλανδες επιδιωκουν μενουν με τετοιους τυπους, διοτι οπως το εχουν μικροφτιαγμενο, πονανε εαν εχουν βαρβατους. Εαν καποιος παει και θελει κοκο καθε μερα και πολλες φορες ειτε θα παιρνει και αλλες παραλληλα ειτε θα φαει ... πορτα. Επι των ανωτερω δεν θελω να ακουσω αλλες εκδοχες, ... ειλικρινα,.... εχω την εμπειρια που χρειαζεται για να βγαλω αυτα τα συμπερασματα.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
o zaichik  εκανε την επανεμφανιση του θριαμβευτικα στο σαιτ.
ασχοληθηκε με το αν γαμανε οι αλλοι στην ταιλανδη.
ΕΥΓΕ

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν με νοιαζει εαν μαμανε ή οχι οσοι πανε εκει. Εξαλλου το να χυνεις απο το πρωι εως το βραδυ, για την ηλικια μου, δεν ειναι δα και ο αυτοσκοπος και η μεγαλυτερη ικανοποιηση που μπορω να νιωσω. Απλα δεν θελω να ακουω υπερβολες (τρομερα πηδηματα, θεες του ερωτα κλπ), οταν βλεπω μετα την αναχωρηση μας να μας κανουν ρομπες οι ιδιες οι κοντοπιθαρες. Αυτα τα λεω διοτι θα ειμαστε απο εδω παρα πολλοι κατω τον Αυγουστο και ειμαι σιγουρος οτι θα γραφτει πολυ μεγαλο.... μουσι..

Θελω επισης να συνειδητοποιησω τους νεους του Αυγουστου οτι αυτες μας βλεπουν μονο σαν ΑΤΜ, να μην αιθεροβατουν επειδη λαμβανουν καθημερινα sms και να ειναι σιγουροι οτι οι προσωπικες τους στιγμες θα βγουνε στην φορα αμεσως μολς γυρισουν την πλατη, ενω μηνυματα τους, οταν φθανουν ταυλανδικα κινητα θα κανουν το γυρο ολων των κοριστιων να τα δουν και πανω απο τους μισους πελατες.

Εξαλλου το σιτε ειναι για να μεταφερουμε προσωπικες εμπειριες πραγμα το οποιο πραττω εγω τωρα.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Πες τα μεγάλε ΖΑΙΧΙΚ. Ορισμένοι πάνε κάτω και αντί να δουν πως θα περάσουν καλά κολάνε με μία λες και θα την παντρευτούν (μερικοί το σκέφτονυαι κι όλας)!

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Ορισμένοι πάνε κάτω και αντί να δουν πως θα περάσουν καλά κολάνε με μία λες και θα την παντρευτούν (μερικοί το σκέφτονυαι κι όλας)!
Παρα πολλοι που δεν ειχαν παει ποτε λεγανε ακριβως το ιδιο με εσενα ομως...κολλησανε. Μην κοροιδευεις αυτους που θελουν να παντρευτουν απο το πρωτο ταξιδι και μη λες πολλα τραγουδια εξω απο το χορο. Δε σου το ευχομαι αλλα προσεξε μην παθεις και εσυ το ιδιο απο την αντιμετωπιση που ισως σου λαχει απο ορισμενα κοριτσια....και να δω τι θα λες μετα στο φορουμ. Μαλλον τιποτα οπως πολλοι αλλοι που κανουν την παπια...τους καταλαβαινω βεβαια, θελει @@ για να τα πεις αυτα δημοσιως. Να περιγραφεις ομως γαμησια ειναι οτι πιο ευκολο και εχει το καλο οτι σου προσθετει @@  ;).
Παντα φιλικα Ακη και σου ευχομαι ειλικρινα καλο ταξιδι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom