Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον εχουμε και λεμε 3 - 13 Ιουλιου κατεβαινω  ελπιζω καποιο απο τα παιδια να ειναι κατω και να τα πουμε  καμια ιδεα για ξενοδοχειο??  καμια τιμουλα???  αρε ντοκτορ θα εισαι εδω οταν κατεβω τελοσ παντων πολλες ερωτησεις εχω αλλα προηγητε  ο Γιαννησ και θα σταθω στην ουρα μια μονο  απο αεροδρομιο για παταγια τι ειναι καλητερο??

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
mr John666

Οι άνθρωποι καταλαβαίνουν με τα  λόγια  ,

στο είπαμε μια , στο είπαμε δυο  ,

εσύ τίποτα .

Θα σε παρακαλέσω λοιπόν για μια τελευταία φορά ,  ευγενικά ,

σεβάσου τους συνομιλητές σου , και το theart .

Τέλος

θα στο πω ευγενικα,εχεις προβλημα μεγαλο.
Απαξιω να σου ξανα-απαντησω και δε θα το κανω φυσικα ξανα και για κανενα
λογο οτι και να πεις.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
σας γραφω απο τον παραδισο καιρος καλος λιγοι πατηροτουριστες γκομενες αγαμητες οπιος ειναι τορα εδω γαμη φθηνα εχουν πεση στα 500 για ολη νυχτα. :rockon:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Τελικα συμπερασματα-σκεψεις-αποψεις απο mimikos
Ενισταμαι....!!!
Το κειμενο που παρεθεσες ειναι ΔΙΚΑ ΜΟΥ συμπερασματα,απο το πρωτο ταξιδι..!!Οχι του mimikos!!
Copyright PIPINOMANIAC!!
Οριστε και η αποδειξη..

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Ενισταμαι....!!!
Το κειμενο που παρεθεσες ειναι ΔΙΚΑ ΜΟΥ συμπερασματα,απο το πρωτο ταξιδι..!!Οχι του mimikos!!
Copyright PIPINOMANIAC!!
Οριστε και η αποδειξη..

ναι εχεις δικιο... απλα μπερδευτηκα με παλιοτερη παραθεση που ειχε κανει που περιειχε δικα μου αποσπασματα...

αλλωστε υπαρχει και το clopyright  :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
όντας μαύρος(κατράμι λέμε)!κανόνισα ένα ταξιδάκι για βιρμανία με κάτι φιντάνια φίλους απο ντουμπάι!θα φύγουμε 24 του μηνός και θα γυρίσουμε στις 5 του ιούλη.Περιμένω πλεροφορίες απο εσάς για εκεί.Βοήθεια παίδες......... :rockon:

Εαν καταφερετε να παρετε βιζα για Μυανμαρ(βιρμανια) κατι που το θεωρω αρκετα δυσκολο τωρα και σας ενδιαφερουν τα τοπια και τα αξιοθεατα και καταφερετε να κλεισετε θεσεις στα αεροπλανα για τις εσωτερικες μετακινησεις θα σας αρεσει.
Τωρα εαν πηγαινετε για σεξοτουρισμο ΧΑΣΑΤΕ. Οι μερες ειναι λιγες για να γυρισετε τη χωρα και τωρα με τα προβληματα που εχει εκει το κοβω κομματι δυσκολο.
Η γνωμη μου, δεστε καμμια αλλη χωρα οπως Λαος ή Καμποτζη.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
ναι εχεις δικιο... απλα μπερδευτηκα με παλιοτερη παραθεση που ειχε κανει που περιειχε δικα μου αποσπασματα...

αλλωστε υπαρχει και το clopyright  :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny:

Μιμικ ασε τα πουστικα, κολακευτικες που αναφερθηκε το ονομα σου και εκανες το παγωνι :bottom:

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
η ωρα η καλη φιλε μου ντοκτορ ερχεται
και ο μιμικος θα φορεσει το ταυλανδεζικο χαμογελο του
και θα ερθει να βρει φιλους καλους
να χαμογελασει παρεα τους
και να γευτει την ομορφη πλευρα της ζωης
σε ενα μερος που μπορεις να κανεις το περιφημο "Reset"
Έλα ρε Μιμίκο τον Αύγουστο στην Παττάγια να τα πούμε από κοντά και χαλαρά με τα ωραία μας tilac  :rockon: :rockon:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Έλα ρε Μιμίκο τον Αύγουστο στην Παττάγια να τα πούμε από κοντά και χαλαρά με τα ωραία μας tilac  :rockon: :rockon:

στην προσπαθεια ειμαι για να τα καταφερω... Πρωτα ο Θεος θα τα καταφερω και θα κατεβω.. :)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
μιμικοοοοο, πουκετ να κατεβεις ρε, αντε γιατι δεν θα εχω παρεα φετος.  :grin:

βεβαια, για ημερομηνιες μην με ρωτησεις, βαση θα εχω τη μανιλα τελικα (!!!!!!!!) και απο εκει θα αποφασιζω που θα παω.
μαλλον, με κοβω για μανιλα, boracay και 1 βδομαδα πουκετ (εχει απ' ευθειας πτηση). θα δουμε, βλεποντας και κανοντας..

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ενισταμαι....!!!
Copyright PIPINOMANIAC!!
Οριστε και η αποδειξη..

1000 συγγνωμη παω να το διορθωσω τωρα.πως την πατησα ετσι?

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
στην προσπαθεια ειμαι για να τα καταφερω... Πρωτα ο Θεος θα τα καταφερω και θα κατεβω.. :)

Aντε ελα να παμε μαζι γυρω στις 9 και να διιγησε απο πρωτο
χερι τα κατορθωματα μου στην Παταγια (καθως και τα δικα σου βεβαια!)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
OK..OK my friend kosats..!
Δεν εγινε και τιποτα.!!
Δε χρειαζοτανε να κανεις ολη αυτη τη φασαρια!
Και ο mimikos δικο μας παιδι ειναι!!
Ειτε το εγραψα εγω,ειτε αυτος,το θεμα ειναι να διαβαστει,ειδικα απο αυτους που δεν εχουν παει...

(Το ακουσες Γιαννακη?)

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Παιδια, το θρεντ εχει ατονισει λιγο, γιατι λειπουν οι αναφορες, και εδω και αρκετο καιρο ποσταρονται στερεοτυπα και γινονται κοκκορομαχιες. Προσπαθειστε να γραψετε απο καμμια αναφορα με καμμια σχιστοματα, γιατι αλλοιως το θρεντ θα γινει πεδιο ερωτησεων και λυσεως διαφορων. Την αρχη την κανω εγω με φρεσκια αναφορα απο το μετωπο. Αντε και καλα σχιστοματικα μουνακια στον πουτσο μας...

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Λοιπον παιδια, εχω να γνωστοποιησω την επανανακαλυψη της Jomtien. Αυτη η περιοχη μεσα στον Ιουνιο ειναι ο σωστος Παραδεισος, και απεχει μολις 10 λεπτα και 10 μπατ με το ομαδικο ταξι απο την Πατταγια. Ολα εκει ειναι σαν σε ληθαργο. Δεν εχει τιποτε που να θυμιζει την βαβουρα της Walking street και οτι συνεπαγεται απο αυτην. Πηγα πρωτη φορα την Πεμπτη, και δεν ξεκολλησα ακομη. Εχει πολλα μπαρακια με μουνακια, αλλα μεσα στον Ιουνιο πιθανον να ημουν την Πεμπτη ο μοναδικος πελατης. Καταλαβαινετε τι προσπαθειες κατεβαλαν τα μουνακια για να τυχουν της ευνοιας μου. Την Παρασκευη ειχε λιγη κινηση απο φαλανγκς, ολοι ομως νεαροσυνταξιουχοι που ζουν μονιμως εδω. Πολλοι ζουν εδω μαζι με τις γυναικες τους. Παιχνιδι εκανα στην Soi White House, Toto&Lulu Bar και ακριβως απεναντι στο Jin Bar. 2 στα 2 ο απολογισμος, η απολυτη επιτυχια, το απολυτο gfe. Απο την Toto&Lulu Bar πηρα δυο φορες την Πεν, με πολυ ωραιο σωμα και φοβερη στο γαμησι. Εγλυφε ακομη και τα σεντονια και τους τοιχους πανω στη φαση. Μου αρεσε πολυ, και θα την ξαναπαρω πολλες φορες ακομη. Απο την Jin Bar που ειναι ακριβως απεναντι, πηρα την Νατ. Μια κοπελλα 30 ετων με εξαιρετικη ομορφια που την ειχα επισημανει σαν στοχο οταν εκανα ηδη παιχνιδι με την Πεν. Μπηκε αμεσως στον καταλογο των εκκρεμοτητων και στην λιστα to fuck soon. Την επισκεφτηκα αμεσως την επομενη μερα. Πολυ μα παρα πολυ ομορφη κοπελλα, που ειχε πολλες ατελειες, οι οποιες ομως την κανανε ακομη πιο συναρπαστικη. Η οδοντοστοιχια της ητανε σαν φλογερα του Πανα, απο αριστερα τα δοντια μικρα να μεγαλωνουν προς τα δεξια. Στο περπατημα ψιλοκουτσαινε, οχι πολυ, μαλλον αρυθμια στο περπατημα θα το χαρακτηριζα. Περπατουσε καπως σκυφτη, σιγουρα θα κανει καμπουρα στα γεραματα. 1,49 στο υψος, και για να μην ξεχνιομαστε, η ομορφια της ΣΥ-ΝΑ-ΡΠΑ-ΣΤΙ-ΚΗ. Τυφλα ναχει η Σκλεναρικοβα και ολα τα μοντελα που ειναι καψουρεμενα μονο με τον εαυτο τους. Φορουσε παντου πολλα μεταλλικα βραχιολια σε χερια και σε ποδια, και στο πισοκολλητο κουδουνιζε σαν θυμιατο. Μου εδινε ωθηση να της τον μπηγω ολο και πιο δυνατα, γιατι μου αρεσε το κουδουνισμα. Στο CIM, αφου ειχε τα μαγουλα φουσκωμενα απο τα ζουμια, της εκανα νοημα να τα καταπιει. Αυτη μου εγνεψε οχι. Της λεω this is good for body inside, και γκλουκ, τα εκανε μια γουλια. Και αυτη θα την τιμησω παλι συντομα, γιατι την συνευρεση μας την διεκοψε το τιλακ μου που πηρε ρεπο απο τη δουλεια της και με μιας βρεθηκε να χτυπαει την πορτα μου στο ξενοδοχειο ενω εγω τον ειχα παλι μεσα στο νιμου της Νατ. Παρ οτι ειχαμε περασει ηδη μια νυχτα μαζι, δεν την χορτασα αρκετα, και θα την παρω τηλεφωνο συντομα. Και θα της κανω δωρο ενα μεταλλικο βραχιολι χεχεχε...Οταν βεβαια το τιλακ θα δουλευει...Μη μας τσακωσει παλι στα πρασα...Και με την ιδια... Η τιμη για ενα τετοιο λονγκ ταιμ δεν υπερβαινει τα 1000 μπατ, που στην σημερινη τιμη ειναι λιγοτερο απο 20 ευρω, για οσα γαμησια μπορεις να ριξεις απο τη στιγμη που θα την παρεις, μεχρι το απογευμα της επομενης μερας. Και οι δυο κοπελλες δουλευαν πριν σε σαλον για μασσαζ. Καλυτερα να μη μου το λεγανε, γιατι μετα απο καθε γαμησι επρεπε να μου κανουν και απο ενα μασσαζ για να χαλαρωσω. Και οποιος λεει οτι με 20 ευρω γαμας και στο Μεταξουργειο, εγω του δινω την ευχη να γαμαει σε ολη του την ζωη μονο στο Μεταξουργειο. Λοιπον, τωρα πρεπει παλι να διακοψω, γιατι ηρθε στο δωματιο μου τωρα μολις η Πεν, ελαφρως καυλωμενη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom