Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Δηλαδη ρε φιλε dredd τα κοριτσια στην Ελλαδα περιμενουν να φτασουν τα 18 χρονια τους να κανουν σεξ?
Σε πολλα κλαμπ στην Bangkok δεν αφηνουν κατω απο 18 να μπουνε και σε καποια κατω απο 20.
Ξερεις να συμβαινει το ιδιο στην Ελλαδα?
Εγω ειτε Pattaya ειτε Phuket δεν ειδα να περιφερονται σε clubs 14-15 χρονα κοριτσια.
Εκτος απο Bkk στους δρομους που ισως εβλεπες σχολιοκοριτσα.
Η δΙαφορα το εδω με εκει ειναι οτι εκει το σεξ γινεται επι πληρωμη...
Αν και ελλαδα πιστευω εκει θα καταληξη γιατι πολλες φοιτιτριες ηδη ξεκινησαν να το κανουν Επαγγελμα.
Βλεπεις στην Ταιλανδη ειναι θεμα και επιβιωσης ενω Ελλαδα ειναι θεμα πια θα εχει την καλυτερη τσαντα και γοβα.
Εξαιρεση καποιες Dives Pattayannes....

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Hard δωσε καμια αναφορα απο Pattaya clubs...
Τι γινεται κατα κει?
Καλως ηρθες!!!!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
και εδω ολα τα ψολακια απο τα 13 κολανε τους παντες τα καριολακια

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
Με τις καρτες τι παιζει?Εγω δεν εχω πιστωτικη,εχω μονο της μισθοδοσιας μου στην Εθνικη που ειναι αυτη με το τσιπακι η εθνοcash plus και εχει το σημα Maestro κατω δεξια..Να την εμπιστευτω?

paraskeuas

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι ελλαδα Αθηνα τα 14χρονα ειναι καλυτερα...Πλακα μας κανετε τωρα?
Που παρτουζονονται με τον καθενα αλβανο....
Πιο πολυ πηδιουνται ελλαδα ανηλικα παρα ταιλανδη...Μην τρελαθουμε τωρα....
Που ζειτε σε κανα βουνο της Ηπειρου?
Για δειτε facebook Ελλαδα που ειναι ολα ξεκολα....Και οι γονεις σταρχιδια τους...
Εδω ξεφυγαν τα πραματα αδερφε...Εδω να μας νοιαζει τι γινεται..
Εκει παμε διακοπες...

επίσης επικίνδυνα είναι να γαμάς και με καπότα..... κτλ κτλ  :grin:

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Με τις καρτες τι παιζει?Εγω δεν εχω πιστωτικη,εχω μονο της μισθοδοσιας μου στην Εθνικη που ειναι αυτη με το τσιπακι η εθνοcash plus και εχει το σημα Maestro κατω δεξια..Να την εμπιστευτω?
ΝΑΙ με την ιδια σηκωνα λευτα

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16

Με maestro δεν μπόρεσα να βγάλω απο πουθενα...με Visa και Mastercard είμαυν οκ...αν και έχει τρελές κρατήσεις...καλύτερα Cash !

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Με maestro δεν μπόρεσα να βγάλω απο πουθενα...με Visa και Mastercard είμαυν οκ...αν και έχει τρελές κρατήσεις...καλύτερα Cash !

καλο ειναι να μη λεμε παπαριες

με μαεστρο τα τελευταια 35 χρονια που ταξιδευω δεν εχω πουθενα προβλημα

απλα πριν φυγει καποιος για ταξιδι παει στη τραπεζα και κοιταζει τι οριο εχει

συνηθως για ολες τις συναλλαγες τωρα πια επικοινωνουν μαζι σου τηλεφωνικα αν οχι με γραπο μυνημα για επιβεβαιωση

αν εχεις κλεισει το τηλεφωνο σου η εχεις βγαλει τη καρτα την ελληνικη με το νουμερο που εχεις δηλωσει στη τραπεζα πολυ πιθανον να στη μπλοκαρουν γιατι απλα δεν μπορουν να επιβεβαιωσουν τη συναλλαγη

αυτα μπορει καποιος να τα ρωτησει στη τραπεζα του  πριν φυγει

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
καλο ειναι να μη λεμε παπαριες

με μαεστρο τα τελευταια 35 χρονια που ταξιδευω δεν εχω πουθενα προβλημα

απλα πριν φυγει καποιος για ταξιδι παει στη τραπεζα και κοιταζει τι οριο εχει

συνηθως για ολες τις συναλλαγες τωρα πια επικοινωνουν μαζι σου τηλεφωνικα αν οχι με γραπο μυνημα για επιβεβαιωση

αν εχεις κλεισει το τηλεφωνο σου η εχεις βγαλει τη καρτα την ελληνικη με το νουμερο που εχεις δηλωσει στη τραπεζα πολυ πιθανον να στη μπλοκαρουν γιατι απλα δεν μπορουν να επιβεβαιωσουν τη συναλλαγη

αυτα μπορει καποιος να τα ρωτησει στη τραπεζα του  πριν φυγει

Φίλε με maestro Εθνικής θυμάμαι πολύ καλά ότι δεν μπορούσα να βγάλω χρήματα ούτε BKK ούτε Κων/πολη όταν γυρνούσα....μπορεί να είχε κάποιο άλλο θέμα η κάρτα μου...
Με Visa απο Πειραιώς όλα ήταν οκ !

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
Αρα δεν βασιζομαι στον maestro!  :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Φίλε με maestro Εθνικής θυμάμαι πολύ καλά ότι δεν μπορούσα να βγάλω χρήματα ούτε BKK ούτε Κων/πολη όταν γυρνούσα....μπορεί να είχε κάποιο άλλο θέμα η κάρτα μου...
Με Visa απο Πειραιώς όλα ήταν οκ !
Πιθανον να ειχε καποιο προβλημα η καρτα. Εγω εδω και χρονια τη χρησιμοποιω στη Μπανγκοκ και δεν υπαρχει προβλημα
εκτος αν υπερβω το οριο των 1200 ευρω που εχω τη μερα.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Maestro και ιδιαίτερα Εθνική  κανένα πρόβλημα  το  όριο 20.000 μπάτ ανά συναλλαγή.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Αν η χρεωστική κάρτα είναι συνδεδεμένη με παραπάνω από ένα λογαριασμό, αυτή μπορεί να τραβήξει λεφτά μόνο απο αυτόν που έχεις καταστήσει primary και δεν βλέπει τους υπόλοιπους. Έτσι μπορεί να έχεις λεφτά στον 2ο ή 3ο λογαριασμό αλλά...... Έτσι την πάτησα στο πρώτο ταξίδι για όσους θυμούνται το tr μου. Η λύση μου ήταν να πάρω τηλ τον κολλητό μου στην τράπεζεa ελλάδα και να μου μεταφέρει όλα τα λεφτα απο τους άλλους λογαριασμούς στον primary..

Εντυπώσεις απο πατταγια σύντομα..

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Αν η χρεωστική κάρτα είναι συνδεδεμένη με παραπάνω από ένα λογαριασμό, αυτή μπορεί να τραβήξει λεφτά μόνο απο αυτόν που έχεις καταστήσει primary και δεν βλέπει τους υπόλοιπους. Έτσι μπορεί να έχεις λεφτά στον 2ο ή 3ο λογαριασμό αλλά...... Έτσι την πάτησα στο πρώτο ταξίδι για όσους θυμούνται το tr μου. Η λύση μου ήταν να πάρω τηλ τον κολλητό μου στην τράπεζεa ελλάδα και να μου μεταφέρει όλα τα λεφτα απο τους άλλους λογαριασμούς στον primary..

Εντυπώσεις απο πατταγια σύντομα..

Προφανώς εκεί ήταν το πρόβλημά μου.....

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Επιστροφή χθες απο ταιλάνδη. Αναφορά λοπον εντυπώσεων όπως οφείλω σαν follower του Τhread.

Εισαγωγικά να αναφέρω ότι έχω μια μόνιμη ( απο τη προηγούμενη επισκεψη ) γκομενίτσα στη ταιλάνδη με την οποία πέρασα τη δεύτερη εβδομάδα της διαμονης μου μαζί της γυρίζοντας το βόρειο κομματι και πιο συγκεκριμένα lampang και chiang mai.
Tο πρώτο δεκαήμερο επιδόθηκα στο αγαπημένο άθλημα της πορνο πολυγαμικοτητας μεχρι τελικής πτωσεως. 

Για να μην κουραζω λοιπον με σεντόνια χωρίζω το ποστ στα παρακάτω μερη. Οποιος δεν ενδιαφερεται παραλειπει το σχετικό μερος.

Πρωτο μερος Παττάγια.Γενικες εντυπώσεις παρατηρησεις. Νεα δεδομένα

Δευτερο μερος. Ελληνικο έπος στη ταυλάνδη. Ο Λεωνιδας και τα 300  baht.

Τριτο μερος. Μια άλλιώτικη ιστορία Η άμα σε τρώει ο κώλος σου.

Τέταρτο  μερος Φωτογραφιες Παραλειπομενα. Λίγη αυτογνωσία

Πέμπτο μέρος. Εντυπώσεις απο Τσιανγκ Μαι και Λαμπανγκ.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Πρωτο μερος Παττάγια.Γενικες εντυπώσεις παρατηρησεις. Νεα δεδομένα

1. Οι τιμές τραβουν την ανηφόρα. Παρόλο που η σαιζον είναι πεσμένη και θα περίμενε κανείς λογικότερες τιμές. Το bar fine εχει παει στα 700 baht με παζαρι το ρίχνεις στα 500. Το δε long term δύσκολα επεφτε κάτω απο 1800. Τέλος τα αστέρια τους ζητουσαν 2500 ακατέβατα το long term.  Γενικά ο παράδεισος ακριβαίνει. Οι τιμες σταδιακά προσεγγιζουν τα δυτικά δεδομένα. Μόνο μια ( απευκταία βέβαια ) οικονομική τοπική κριση θα περιορίσει το φαινόμενο.

2.Πάντα νοικιαζω μηχανακι στη παταγια γιατί μου αρέσει πολύ η ελευθερία στη μετακινηση. Αυτο βεβαια έχει και το τιμημα του. Τιμή 280 τη μέρα το 150αρι το καινουργιο Ηοnda scooter, 180 το πενηνταράκι μετά απο εκτενές ψάξιμο και αρκετό παζάρι. Προς ενημέρωση οι μπάτσοι ξερουν καλά πια οτι οι περισσότεροι δειχνουν διπλωματα οδήγησης αυτοκινήτου αντι για μηχανης και γραφουν αβερτα. Εχουν σε φωτογραφιες τα Motorbike licenses των κυριοτερων εθνικοτητων των τουριστών και δεν τους κοροιδευεις πλεον. 400 μπατ το προστιμο και απίστευτες ουρες στα γκισε του police station της beach street.Τη γλυτωσα απο το διπλωμα με εγραψαν μια φορά για κράνος γιατι σα μαλακας το κραταγα στο χερι σε μια μικρη διαδρομή. Επαθα και εμαθα. Με σταματησαν για έλεγχο 8 φορες σε μια εβδομάδα περίπου. Συνήθη σημεια, διασταυρωσεις second και north, Second και central. Επισης beach road μπροστά ακριβως απο το αστυνομικο τμήμα. Κυρίως ελέγχουν πρωί και μεσημερι, μετα τις 11 το βράδι σπανίως αλλά μπορεί να σου κάτσει ( βλέπε μερος 2 του ποστ ).

3.Στα bar η κατάσταση απο πλευράς ποιότητας η ίδια. Στις freelancers ομως η κατάσταση τραγική. Επειδή μου αρέσει γενικά το κυνήγι έφερνα κάθε μέρα 2-3 φορές το τελευταίο κομματι της beach street βολτα και είναι ζήτημα αν έβρισκες 2-3 αξιόλογες περιπτωσεις απο τις δεκαδες freelacers που υπηρχαν εκεί. Τιμες frelancers 2000 ζητουσαν 1200 με 1800 έκλειναν long time. Οι καλές όμως περιπτώσεις κατω απο 2000 δεν έπεφταν και επειδη το κοίταγα στις διαδοχικες μου βόλτες  έβλεπα ότι αυτές τελικά που ζητούσαν τα περισσότερα αυτες φορτώνονταν.

4. Στο θέμα φαγητού. Πολυ καλό promotion οσον αφορά τιμες σε σχέση με ποιότητα στο εμπορικο κεντρο mike center. Δεν το ήξερα, με πήγε ένα πιπινάκι να φάμε ( αφου με ξεζούμισε ) "to get back power love !! " κατα τα λεγόμενά της. " Το offer you free meal darling  " κατα τα δικα μου λεγομενα. Ειπαμε το μυστικό ειναι να τους δινεις να καταλαβαινουν οτι τους προσφερεις επειδή γουσταρεις και οχι επειδη σε πιανουν κοροιδο, ετσι σε εκτιμούν παραπάνω και σου δινουν κσι συτες πσραπάνω σε ότι μπορουν και έχουν να δώσουν. Με 200 μπατ το άτομο έτρωγες καλά και απο ποικιλία μέχρι και ρώσικα  φαγητά ( για τους κολημενους ρώσους είχε ).Πριβιετ μινιετ χαρασο αναφωνουσε η beach street στο πέρασμά μου νομίζοντας ότι είμαι ρώσσος. Ισως γιατί παραείμαι άσπρος και ξανθοφέρνω ελαφρώς.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μερος δεύτερον.Ελληνικο έπος στη Ταιλάνδη. Ο λεωνίδας και τα 300 baht.

Ημέρα τριτη. Γύρω στις 2:30 το βραδι εχω φορτωσει ωραιο πιπινακι απο τη disco walking street  βρισκεται στην αρχη της walking street με σήμα μισό κοκινο αμαξι αντικα στην είσοδο.Καλή περίπτωση γιατί είναι σημείο μαζωξης των αφόρτωτων freelacers και των αφόρτωτων απο bars.

Γυρίζω λοιπον με το μηχανάκι στο ξενοδοχειο με το πιπινάκι.  Second και Central στο φαναρι νασου ο μπατσος να μου κουνάει το φακό για να σταματησω. Φορούσα κράνος και εγώ και η φορτωτική  και είχα και κανονικό διπλωμα μηχανης οπότε δεν ανησύχησα. Αλλα αμεσως μετά ο γηραιός ταιλανδος μπατσος με βάζει να φυσήξω για alcooltest σε ένα περίεργο μηχάνημα που δεν έχω ξαναδεί απο 10 -15 ποντους απόσταση. Κστά πάγια τακτική μου είχα πιεί δυο μικρες chang και μετα το είχα γυρισει σε  Saint Miguel  ( alchool free ) γιατί άμα γίνομαι φεσι δεν αποδιδω στο γαμήσι, οποτε δεν φοβομουν το test. Παραταυτα ανάβει ένα πορτοκαλί λαμπάκι σε αυτό το κέρατο που με εβαλε να φυσίξω και αρχιζει η φάση.

Γηραιος Μπατσος. Αααααα!!! Alcohol Alcohol sir. Go inside.
Με στέλνει σε νεαρό μπατσο με αγριεμένη  φάτσα που καπνιζε αρειμανίως μέσα σε ένα μικρό κουβούκλιο δίπλα στο φανάρι.

Πσρεμπιπτοντως. Οι διάλογοι παρατιθενται όσο κσλυτερα τους θυμάμαι σε αγγλικα ταυλανδεζικης προσέγγισης διαλεκτο στην οποία διαπρέπω διότι μονο ετσι με κστσλαβαίνουν οι ντόπιοι ειτε μπατσοι ειτε πιπινακια.Οταν τους μιλάω κανονικά αγγλικα που ξερω καλά  λόγω εργασίας στο εξωτερικό δε καταλαβαίνουν γρι.

Πάμε λοιπον στο διάλογο

Νεαρος μπατσος.Sir, oficer speaks you much alcohol, why drive ??
Ούτε θυμάμαι τι του ειπα τελος παντων  βγαζει ένα δευτερο μαντζαφλαρι σαν και αυτά που έχουν στην ελλαδα οι μπάτσοι και με βάζει να φυσίξω σε ένα ακροφύσιο δυο τρεις φορές.Εβγαλε το μηχάνημα ένα νουμερο που ουτε το θυμαμαι.

Νεαρός μπάτσος ( Δειχνοντας μου την ένδειξη του μηχσνημστος).
Sir a little above limit !! But still above limit !!
Εγώ ( σε προσαρμοσμενα για ταιλανδούς αγγλικά ). Sir me only 2 beers no more. Me No drunk.
Νεαρος μπατσος (Αγριεμένος και επιτακτικά ). If only 2 beers why above limit ??
Δε θυμάμαι τι του απαντησα.

Νεαρος μπατσος. Where you from ??
Eγω. Greece.sir.
Νεαρος μπατσος.Υου from greece ?? You greek ?
Εγω. Yes sir me greek.
Nεαρος Μπατσος.Show me passport.
Βγάζω και του δείχνω το διαβατηριο που το έχω παντα μαζί με το πορτοφόλι σε μια μπανανα γύρω απο τη μέση μου.

Νεαρός Μπατσος. Υου greek !! Good !!
Παύση ολιγων δευτερολέπτων
Νεαρός Μπατσος Okay go !! But only because i like  dvd king leonidas and the 300. Because he speak no no no and fight fight fight to dead !!( αυτό το διάλογο το θυμάμαι ακριβώς ).

Οπως καταλαβαίνετε τα μάζεψα ευχαρίστησα και την έκανα μετα ελαφρών πηδηματακίων.
Το τελευταιο πράγμα που περίμενα είναι ότι ένα DVD με τον  king leonidas and the 300 θα
με έσωζε εν έτει 2014 απο ταυλανδό μπατσο στη παταγια.

Μετα λοιπον το κυριως μερος της ιστοριας το επιδόρπιον.

Στο υπόλοιπο της διαδρομης το πιπινάκι κάτι μου έλεγε αλλα λίγο τα γάμησε τα αγγλικά της λίγο ο θόρυβος της μηχανής και τα κράνη δεν καταλάβαινα και της έλεγα "love, yoυ later hotel speak me"".
Αφου μπήκαμε λοιπον στο δωμάτιο μου τη ρίχνει.

Πιπινάκι ( Ακριβής διάλογος). Daling me no understand. Policeman speak you 300 baht for no fine. Okay me this understand. But  you say no no no And policeman speak fight fight  fight. How policeman let you free ??

Για περίπου 5-10 λεπτά δεν μπορούσα να ξεκινήσω το γαμήσι γιατι την έβλεπα που με κοιτούσε απορημένη και σοβαρή και με επιαναν τα γέλια. Και όσο εξακολουθουσε απορημένη να με ρωτάει ""why loughing ??"" τόσο με έπιαναν περισσότερο τα νευρικα γέλια.

Πιστεύω αυτή τη φάση θα τη θυμάμαι και ισως κάποτε να τη διηγούμαι στα εγγόνια μου.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τριτο μέρος. Μια άλλη ιστορία.Η άμα σε τρώει ο κώλος σου.

Ημέρα Πέμπτη. Στο agogo πίσω απο τη second στο ύψος του mike center ( ουσιαστικά κάτω μερος του soi buakao ) είχε αναδουλειές. Οι πελατες σχετικά λίγοι. Εγώ ένας απο τους καλύτερους γιατί αφενος είχα φορτωσει με bar fine και τη προηγούμενη και αφετερου αν και δεν πολυέπινα κέρναγα τα κοριτσια κατά τη προσφιλή μου τακτική ( 130 baht η πορτοκαλάδα ) κάνοντας κέφι και κυρίως αρκετά ανω του μετριου καταναλωση.

Ακόμη και τα καλά "κομματια " ο αφρός δεν είχε φορτωθεί. Και η μαμασαν είχε αγριέψει. Σε δυο περιπτώσεις που πελάτες φύγανε εχοντας καταναλώσει μονο μια μπύρα και χωρις φορτωτική τις κοπέλες που ηταν μαζί τους τις πήρε ο διάολος.

Οταν ηρθε η μαμασαν κοντά να μου αλλάξει τη τσάνγκ που ειχε τελείωσει τη ρωτησα.
Εγώ. Mamasan. Relax what's the problem??
Mamasan. Problem !! Girls Big problem!! They ask 2000 baht short time. Farangs lough and go. Farangs no stupid.This way no drinks nο bar fine no man for them, girls go sleep. Farangs never back again. Stupid girls loose customers
Eγω. Okay mamasan i understand. But girls try make more money.
Mamasan. This way girls make no money !! Stupid girls. You farang what plan tonight ??
Εγώ. I dont know.
Manasan. I know for you. Which two girls you like more ??
Εγω. Why mamasan ??
Mamasan. I make you special offer. 50% discount. Two girls for price of one only long tine.understand ??
Εγω. Νο.
Mamasan.700 barfine  and 3800 baht for 2 girls. Two of them you choose understand ??
Και να ήθελα δεν θα μπορουσα να μην understand.Αλλα έκανα το δύσκολο.

Εγω. Mamasan 4500 baht a lot of money. I can not.
Mamasan. 4200 last price no less you want or not farang ??
Eγω. Okay but i choose girls.
Mamasan.You choose but only if they not drink now with customer okay ??
Εγω. Οkay but you tell them.

Διάλεξα τη σααι και την γιν. Φύγαμε και πήγαμε λίγο απο το stones  που μου άρεσε και είχα βγάλει vip pas και πλήρωνα με 50% εκπτωση.

Εκεί κάτσαμε περίπου μια ώρα ακομη μέχρι τις 2:00 περίπου. Σε κάποια φάση οι σερβιτορες την έπεσαν στις δικες μου και δεν καταλαβα γιατί στην αρχή. Μετά ήρθε ένας πιο μεγάλος ( αυτός που μου ειχε προτεινει και ειχα βγάλει τη vip cart ,) και μου εξήγησε ""sir your ladies suck prohibited smoke, police big big problem you know"".Τον καθησυχασα λέγoντάς του "okay no more smoke  no more relax". Τα είπε και ένα χέρι στα ταυλανδέζικα στις δικες μου και αυτες αν και στην αρχη λεγανε μαλακίες μαζευτηκαν.

Να μη τα πολυλογώ. Γυρίσαμε στο ξενοδοχείο και εγώ ο συνήθως long time μαλακοαγαπούλης ανεδειχθην σε πορνοσταρ.Ακομη θυμάμαι πως χοροπήδαγαν πάνω στο καβλί μου και κυρίως πως φτιαχνοντουσαν μεταξυ τους με εμένα αναμεσα. Πρέπει να έκανα ντους 4 η 5 φορές εκείνο το βράδι. Πόνεσε το καβλί μου στη κυριολεξία. Είναι ζήτημα αν κοιμήθηκα 2 ώρες. Και οι δυο τους συνδυαάζονταν καλά και έβγαζαν μια ενεργεια τρομερή.

Το μεσημερι βέβαια γυρω στις 1:00 μου επεφύλασε ένα σίγκριο. Η saai ειχε μπει για ντους
και συνειδητοποιησα ότι η γιν απλά δεν ξύπναγε. Τι την κούναγα τι σκαμπίλια τι της φωναζα τίποτα. Τις σήκωνα το χέρι κσι επεφτε στο κρεβατι ξερό σα ξύλο. Οταν επιπλέον πρόσεξα ότι τα χειλη της είχαν ελαφρώς μελανιασει τοτε πρσγματικά πρεπει να πώ ότι χέστηκα.

Φώναξα την saai απο το μπανιο φωναζοντας "gin no good we need call doctor"". Απάντηση ""Noooooo no call me doctor  give medicin"".
Εβγαλε από τη τσάντα της ένα μικρό κυλινδρικό φυαλίδιο κάτι σαν τα πσλιά vivks για το ξεβούλωμα της μυτης αν θυμούνται οι παλιοι. Το έβαλε μέσα στη μύτη της γιν η οποία βγαζοντας ένα μικρό αναστεναγμό  ξύπνησε.  Το στομάχι μου  γύρισε στη θέση του. κσι η γιν μπήκε για μπάνιο. Απο περιέργεια μύρισα αυτή τη μαλακία και για 2-3 δευτερόλεπτα έννοιωσα λες και είχε πάρει φωτιά ολο μου το ανσπνευστικό σύστημα. Τα μάτια μου ετρεχαν αλλά λίγο αργότερα αισθάνθηκα σαφως καλύτερα ενώ ήμουν ράκος.

Τις πλήρωσα και τις γύρισα μια μια με το μηχανάκι στο soi buakao και πήγα για πρωινό στο kisses restaurant στη second. Η σααι ( τη πηγα δευτερη ) ήρθε για πρωινό μαζι μου. Με  παρακαλεσε " please no say mamasan about smoke. Big problem for us understand ??".Κατάλαβα και τις ειπα okay.

Σίγουρα θα το θυμάμαι αυτό το βράδι.
Αλλά και σίγουρα δε θα το ξανακάνω.
Γενικά το συμπέρασμα ηταν οτι καλό ειναι να μη σε τρώει ο κωλος σου με περίεργες και ασυνήθιστες κσταστασεις.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τέταρτο μέρος. Φωτογραφιες.

Δείγμα της πρόσφατης εσοδείας.