Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Περισσότερα δείγμα

Συνημμένα

• 20141208_013149.jpg
    20141208_013149.jpg
    3,6 KB · Εμφανίσεις: 12

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Και μια ανεξήγητη μανία απο όλες τους με τα γυαλία μου

Συνημμένα

• 20141215_031705.jpg
    20141215_031705.jpg
    18,5 KB · Εμφανίσεις: 13
  • Like
Αντιδράσεις: 968

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τελος

Συνημμένα

• 20141209_003320.jpg
    20141209_003320.jpg
    4,3 KB · Εμφανίσεις: 13
  • Like
Αντιδράσεις: 968

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Απολογισμος πρώτης εβδομάδας.

Στην αρχη ήταν η τακ και μετά η μιν, και μετά πλαν, και μετά η μπαν, και μετα η παμ και μετά η σααι και η γιν μαζί. Και κάπου εκεί κουράστηκα και βαρέθηκα. Αυτή η αισθηση του κορεσμού και της μείωσης ενδιαφέροντος που νοιώθεις όταν κάτι ειναι δεδομένο και σχετικά
εύκολο.

Εβλεπα το τελευταίο πιπινακι που τη προηγούμενη είχα φορτώσει να κοιμάται πάνω στα λευκά σεντονια με μια έκφραση γαλήνης στο προσωπό της και συνειδητοποιουσα ότι αυτό που έβλεπα μου αρεσε, κατά ένα περίεργο τρόπο με ικανοποιούσε, και ότι δεν ήθελα άλλο σεξ μαζί της.

Καπου εκεί τρομοκρατήθηκα. Λες να γερνάω ?? Λες να μη μου σηκωνεται ?? Μα όχι ηδη σηκωμένη μου είναι !!
Τα έχωνα στον εαυτό μου !! Τι κάνεις βρε μαλάκα ?? ξύπνα την αμέσως και ριξε της ένα περιποιημένο γαμησι να συνέλθεις και εσύ και αυτή.

Οχι δεν έγινε τίποτα άλλο απλά δε γούσταρα άλλο όπως οταν εχεις μπαιλντισει στη μασα και απλά δε θες να φας άλλο. Πήρα μια φωτογραφία για να θυμαμαι και ξανακοιμήθηκα κατάκοπος. Βιωνα αυτό που λεγεται κορεσμός. Ο σχετικός  ο περιορισμός του ελεύθερου σεξ για τους οποιους λόγους, του δινει σαν δραστηριότητα αξία. Ο κορεσμός σου απο το σεξ  σε περιβάλλοντα οπως αυτό της πατάγια τελικά μετά απο κάποιο χρόνο το απαξιώνει.

Ανάμεσα στη στέρηση και το κορεσμό βρίσκεται αυτό που οι δικοι μας λέγανε "παν μετρον άριστον" Αν το βιώσεις και μπει στο πετσί σου μαθαίνεις πιστεύω να διαχειρίζεσαι τον εαυτό σου καλυτερα γιατί γίνεσαι περισσοτερο άνθρωπος  υπο την έννοια ότι κουμαντάρεις τα ένστικτά σου με το μυαλό σου και δεν αφηνεις αυτά να σε κουμαντάρουν. Τους δίνεις απλά την αξία που πραγματικά τους αναλογεί.Δε το συνεχίζω άλλο γιατί πιστεύω ξεφεύγει απο τη θεματολογία του site. Δε γράφουμε φιλοσοφικό δοκίμιο εδώ.
Οποιος κατάλαβε κατάλαβε

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Πέμπτον μέρος.Δεύτερη εβδομάδα. Τσιάνγκ Μαι  και λαμπανγκ.

Μετά απο μια εβδομάδα ελευθερης πορνοβοσκης γυρίζει η "" μόνιμή "" μου απο Σιγκαπουρη κσι συναντιομαστε στο σουβαναρπουμι. Υποτίθεται και εγώ ως ""αρτι αφιχθεις"" απο ελλαδα. Μετα φοβου και τρομου βεβαιως μηπως ελεγξει η δικη μου ειτε την ημερομηνια του εισητηριου ειτε την ημερομηνια της σφραγγιδας εισοδου στο διαβατηριο.
Μετάβαση απο σουβαρναπουμι σε don muaeng  με ταξι. Κόστος 230 baht. Αν δεν ηταν βέβαια η δική μου οι ταριφες θα με εγδερναν.
Πτήση bangkok  don muaeng σε lampang με nok air. Χαμηλού κόστους εταιρία αλλά άψογη σε ολα τους και μπράβο τους.Κόστος πτήσης για 2 άτομα 4441 baht με επιστροφή με αυξημένο weight allowance παρακαλώ.

Εμεινα για 2 ημέρες στο σπίτι της δικιας μου. Ολοι οι συγγενείς της παρα πολυ ευπροσηγοροι κσι καλοί άνθρωποι. Η φιλοξενία τους άψογη σε σημείο που αισθανόμουν καπου τύψεις για τη κρυφή εβδομάδα πορνοβοσκής που προηγηθηκε.
Τοπικά αξιοθέατα, ο πολυ παλαιός ναός της λαμπανγκ λουαν και ένας καταράκτης με θερμό αναβλυζον ιαματικο νερό όπου γέροι νέοι όλοι βουτούσαν με άνεση. Το ότι παναθεμα με θα έφτανα να κάνω ιαματικά λουτρά στην ταιλάνδη το 2014 ειλικρινά δεν το περίμενα.

Οι φίλοι μου στην αθήνα μου έστελναν sms του τύπου "" ιαματικά λουτρά με τα ταυλανδέζικα πεθερικά ??""  η  "γυρνα η αιδηψος σε περιμενει "..Με ειχαν γαμήσει αλλα φταιω και εγώ που τα ελεγα ολα στο skype σα μαλακας.

Οταν γδυθηκε η δικιά μου και λίγο πριν βουτήξει χαμογελούσαν ολοι γύρω  γεροι νεοι ευτυχισμένοι ταυλανδοι χωριατες και απο οτι καταλάβαινα και απο το τρόπο που με κοιτουσαν ευχαρίστως με έπνιγαν επι τόπου. Σημειωταιον ότι η δικιά μου λίγα χρόνια πριν ειχε βγεί miss lampang απο ότι μου ελεγαν οι αδερφες της με καμαρι.
Τέλος ολα στην λαμπανγκ μισή τιμη απο παταγια περιπου. Για γκομενες βεβαια δεν την εψαξα με τις τιμές.

Δυο μερες μετά. Μεταβαση απο λαμπανγκ σε τσιανγκ μαι. Κόστος 140 baht το άτομο. Διάρκεια 1 ώρα και 40 λεπτά με το άψογο πούλμαν τους. Διαμονή στο Chiang Mai ,night bazaar boutigue hotel. Àψογη θέση δίπλα στο  πολυ ενδιαφέρον night bazaar που έχει πολλά πράγματα για αγορές δώρα και ωραίες live bands να πσιζουν. Το ξενοδοχείο στα 41 ευρώ με πρωινό το δίκλινο σε ταυλανδεζικη παραδοσιακη διακοσμηση οχι πολυτελες αλλα αρκετα συμπαθητικο.
Επόμενες δυο ημερες. Επισκεψη στο doi suthep. To βουνο δίπλα στη πολη οπου στη κορυφή έχει χτισμένο ένα μετριο ( κατα την άποψη μου ) παλατι της βασιλικης οικογενοιας και εναν υπεροχο βοτανικό κήπο με μεγάλη λίμνη και συντριβάνια να αλλαζουν σχηματα και ένταση ανάλογα με τη μελωδία που ακουγόταν. Ηταν και ο καιρος αρκετα καλος ήταν φανταστικά.
Επισης λιγο πιο κατω ( σε υψόμετρο ) υπαρχει ο εντυπωσιακότερος  ναός που είδα στην ταιλάνδη ( και εχω παει και αγιουταγια και μπανγκοκ ). Σαν δειγμα δινω καποιες φωτογρσφίες. Must see κατα την αποψη μου παντα.

Δευτερη μερα επισκεψη στο ζωολογικο τους κήπο ο οποιος ειναι τεραστιος ( θέλεις πάνω από 4 ώρες να τον γυρίσεις ολο ) και αξιόλογος αλλα δεν μπορώ νσ πω και ιδισιτερος. Υπο την έννοια ότι αναλόγου σημασιας θα ελεγα οτι ειναι και το sriracha zoo εξω απο τη παταγια.

Στα του κυρίως σθλήμστος δεν έχω πληροφοριες γιστί τελουσα υπο το αγρυπνο βλέμμα της δικιας μου που ούτε για μασάζ δεν με άφηνε μόνο μου. "" 0kay but i will also come for pediqiour"" η μόνιμη επωδος σε οποιαδήποτε προσπαθεια  μου "" απόδρασης"".Μια φορά μόνο πήγαμε σε ενα a gogo bar (μια και ήταν κοντά και βαριόμασταν το περπάτημα ) όπου μόνο για κατούρημα με αφησε μόνο μου. Στους τοιχους έγραφε μια τιμή για bar fine 700 baht, και μια τιμη για girl ping pong που ειλικρινά δεν κατάλαβα σε τι αφορούσε. H  δε σχετική "εγκυκλοπαιδικής φυσεως "" ερωτηση προς τη δικια μου για το τι είναι girl ping pong κατέληξε στην έκρηξή της και στην άδοξη μετα βιας απομακρυνση μας απο το  agogo bar. Αν κάποιος ξέρει τι διάολο είναι αυτό το girl ping pong ας μας διαφωτίσει γιατί η σπορια μου εμεινε !!

Δυο μέρες μετα επιστροφή στη μπανγκοκ μια μερα διαμονη στο twin tower ( μετριο γενικά  ξενοδοχείο  γεμάτο κινέζους)  και επιστροφή με Τυrkish Αθήνα μεσω κωνσταντινουπολης.

Συνημμένα

• 20141218_145324.jpg
    20141218_145324.jpg
    47,2 KB · Εμφανίσεις: 12
  • 20141218_150047.jpg
    20141218_150047.jpg
    66,1 KB · Εμφανίσεις: 12

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αυτά έζησα, είδα και πιστεύω οτι ηταν χρήσιμα να διηγηθώ για τους υπολοιπους φίλους του site. Τα παραπανω σεντόνια γράφτηκαν στην ατελείωτη πτήση μεχρι την κωνσταντινούπολη όπου δεν είχα και πως να περάσω την ώρα μου.

Ελπίζω κάπως να βοήθησα μελοντικους επισκέπτες αυτης της χώρας και κυριως να μην κούρασα.

Στο ταξί προς το σπίτι μου άκουγα τα καινούργια κατορθώματα των πολιτικάντηδών μας σχετικά με την υπόθεση Χαικάλη, και συνειδητοποιουσα που γύρισα.

Οπότε αμέσως σκέφτηκα,  πότε γυρνάμε πίσω πατάγια ??

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αν κάποιος ξέρει τι διάολο είναι αυτό το girl ping pong ας μας διαφωτίσει γιατί η σπορια μου εμεινε !
Απλό και με διάφορες παραλλαγές ανάλογα με το κλαμπ.
Σου δίνουν ένα δοχείο (πλαστικό, γυάλινο, ποτήρι, κανάτα οτιδήποτε) και έρχεται η καλλιτέχνης απένανρι σου. Τοποθετεί (ή τοποθετείς - ανάλογα το μαγαζί και το τίμημα) στο μουνάκι της ένα μπαλάκι του πινγκ-πονγκ και στοχεύει στο στόχο που κρατάς.
Προσωπικά προτιμώ τα darts.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μια μικρη επισημανση για να μη μπερδευομαστε.
"Πιπινακι" λεγεται το γκομενακι μεχρι 19-20 χρονων το πολυ.Στη Ταυλανδη που μικροδειχνουν μπορει να μπερδευτεις και να πεις "πιπινακι" και καποιο μεχρι 23-24 χρονων,αν η εξωτερικη του οψη σε παραπεμπει σε 18χρονο με τα "δυτικα" προτυπα.
Οι μεγαλυτερες σε ηλικια ΔΕΝ ειναι "πιπινακια". ;)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
"Πιπινακι" λεγεται το γκομενακι μεχρι 19-20 χρονων το πολυ.Στη Ταυλανδη που μικροδειχνουν μπορει να μπερδευτεις και να πεις "πιπινακι" και καποιο μεχρι 23-24 χρονων,αν η εξωτερικη του οψη σε παραπεμπει σε 18χρονο με τα "δυτικα" προτυπα.
Δεκτη η επισήμανση - διόρθωση ( φαντάζομαι αναφέρεσαι στα δικά μου ποστ ), ιδίως απο κάποιον με nick name pipinomaniac !! :grin: :grin: :grin:

Εχεις ετυμολογική προσεγγιση - πρόταση για τις 23-24 ετών ταιλανδές ??

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.896
Πόντοι
19.795
Φιλε μαιντριντερ ευχαριστουμε για τα σεντονια.
Ρε πιπινο εγω  ποιες ηλικιες πρεπει να θεωρω τις γκομενες  πιπινια? :grin:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
αρε δικε μου στο μυαλο μου εισαι

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ευχαριστουμε mindreader για τον κοπο σου και τις πληροφορειες

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Να μωρε προσπαθω να πεισω καμια να με στειλει κανα φραγκο να παω ταιλανδη.Να με σπονσοραρει λιγο

Συνημμένα

• Καταγραφή.JPG
    Καταγραφή.JPG
    23,2 KB · Εμφανίσεις: 29

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Απλό και με διάφορες παραλλαγές ανάλογα με το κλαμπ.
Σου δίνουν ένα δοχείο (πλαστικό, γυάλινο, ποτήρι, κανάτα οτιδήποτε) και έρχεται η καλλιτέχνης απένανρι σου. Τοποθετεί (ή τοποθετείς - ανάλογα το μαγαζί και το τίμημα) στο μουνάκι της ένα μπαλάκι του πινγκ-πονγκ και στοχεύει στο στόχο που κρατάς.
Προσωπικά προτιμώ τα darts.
Ευχαριστώ φιλαράκο !!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Για τους φίλους stefan, κωλόγερο, και tekila που ευχαρίστησαν για τα post, να είστε καλά παιδιά, καλές γιορτές και καλή χρονιά.  Εύχομαι συντομα με το νεο έτος  στο παράδεισο ( πατάγια ).

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Να μωρε προσπαθω να πεισω καμια να με στειλει κανα φραγκο να παω ταιλανδη.Να με σπονσοραρει λιγο
ποιοι ειναι οι galangs ...??? νεα φυλη μετα τους φαλανγκ του κωλορωσους τους μαλακες κινεζοκορεατες και τους γνωστους momo.s ??

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.896
Πόντοι
19.795
Χρονια πολλα.

Συνημμένα