απο που ηρθα , και που παω....τις καλημεροκαλησπερες μου σε απαντεςΡε Judge Dredd89 γιατι τρακερνουν τα αμαξια?
Γιατι βουλιαζουν τα πλοια?
Γιατι εκτροχιαζονται τρενα?
Τι ειμαι? Ποιος ειμαι? Γιατι Ειμαι?
Μην παθαινεις υπαρξιακα τωρα....
Εκατομμυρια πτησης γινονται καθημερινα...Και παλι λιγα πεφτουν.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.866
- Πόντοι
- 19.795
Τι να κανουν στο Παραδεισο ρε Κωστα; Στη κολαση πρεπει να ερθουν.........Και εχει κατι μουναρες αεροσυνοδους η air asia...θα πηγαν στον παραδεισο
Οταν θα παμε να τις βρουμε εκει.
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
μα ολο εκει γινονται τετοια με ρυθμο ασταματητοΡε Judge Dredd89 γιατι τρακερνουν τα αμαξια?
Γιατι βουλιαζουν τα πλοια?
Γιατι εκτροχιαζονται τρενα?
Τι ειμαι? Ποιος ειμαι? Γιατι Ειμαι?
Μην παθαινεις υπαρξιακα τωρα....
Εκατομμυρια πτησης γινονται καθημερινα...Και παλι λιγα πεφτουν.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Magic point στο σουβαρναμπουμ, εκει ειναι ο παραδεισοςΟταν θα παμε να τις βρουμε εκει.
Και καλη χρονια στα εκλεκτα μελη που ΠΟΤΕ δεν προσβαλαν τη χωρα και τους κατοικους της με τα ποστ τους.
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Προφανως οι ευχες αποκλειουν αυτους που εχουν την αποψη πως αυτη η χωρα και οι κατοικοι της δεν ειναι "αγγελικα πλασμενοι",και τολμουν να καυτηριασουν τα κακως κειμενα.Και καλη χρονια στα εκλεκτα μελη που ΠΟΤΕ δεν προσβαλαν τη χωρα και τους κατοικους της με τα ποστ τους.
asia_fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
σαουα ντι πι μαι σε ολους και μπραβο κωστα για το παραπανωMagic point στο σουβαρναμπουμ, εκει ειναι ο παραδεισος
Και καλη χρονια στα εκλεκτα μελη που ΠΟΤΕ δεν προσβαλαν τη χωρα και τους κατοικους της με τα ποστ τους.
asia_fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
τουλαχιστον εχεις το γνωθεις ευατον και "τσιμπας" στο οτι το παραπανω ποστ του κωστα απευθηνετε σε υβριστεςΠροφανως οι ευχες αποκλειουν αυτους που εχουν την αποψη πως αυτη η χωρα και οι κατοικοι της δεν ειναι "αγγελικα πλασμενοι",και τολμουν να καυτηριασουν τα κακως κειμενα.
της χωρας και των κατοικων της σαν και σενα (ολοι οι ταυλανδοι ειναι λαμογια, ολες οι ταυλανδες ειναι πουτανες)
μας λες συνεχεια, τεσπα καλη χρονια σου ευχομαι με λιγοτερο "τσουβαλιασμα" της χωρας και των ανθρωπων της
asia_fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
nok airΚαι εχει κατι μουναρες αεροσυνοδους η air asia
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Εγω ΠΟΤΕ δεν αναφερθηκα σε ολους τους Ταυλανδους,αλλα γι αυτους που γνωρισα κανοντας σεξοτουρισμο.τουλαχιστον εχεις το γνωθεις ευατον και "τσιμπας" στο οτι το παραπανω ποστ του κωστα απευθηνετε σε υβριστες
της χωρας και των κατοικων της σαν και σενα (ολοι οι ταυλανδοι ειναι λαμογια, ολες οι ταυλανδες ειναι πουτανες)
μας λες συνεχεια, τεσπα καλη χρονια σου ευχομαι με λιγοτερο "τσουβαλιασμα" της χωρας και των ανθρωπων της
Για τους υπολοιπους δεν εχω αποψη.
Απλα παρεθεσα αρθρα ανθρωπων που ζουν 20-30 χρονια εκει και δεν εχουν περασει ουτε απεξω απο τη Πατταγια και τους αλλους σεξοπροορισμους.
Προφανως εσεις ξερετε περισσοτερα.
Εγω παντως επαναλαμβανω οτι ΔΕΝ εχω αποψη γιατι δεν τους εχω γνωρισει.(τους εκτος σεξοπεριοχων)
Παντως οπως και να εχει..Ενταξει.Το παραδεχομαι.Mea culpa.
Τα παιρνω ολα πισω.
Οι Ταυλανδοι ειναι αγιοι ανθρωποι (οποτε δε χρειαζεται να "φυλαγεστε" γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να κανουν ποτε κακο σε ανθρωπο) και οι Ταυλανδες ειναι τα καλυτερα κοριτσια.
Οπως λεμε "για σπιτι"..(Ειδικα οι πατταγιανες).
Σε οποιο μερος της Ταυλανδης και να πατε,ΙΔΙΟΥΣ ανθρωπους θα συναντησετε.
Με αυτο στο νου,πηγαιντε στη Πατταγια,στη Πατονγκ και στις πουτανοπιατσες της Μπανγκοκ και θα περασετε "ζαχαρη".
Οι Ταυλανδοι εχουν την ιδια κουλτουρα με εμας,τις ιδιες ηθικες αξιες,τον ιδιο τροπο σκεψης,οποτε δε χρειαζεται να διαβαζετε τις μαλακιες που γραφω εγω και μερικοι αλλοι.
ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Στο κατω κατω ενηλικες εισαστε..Οχι μικρα παιδακια για να εχετε αναγκη απο συμβουλες ;)
Και κακως που καποιοι ασχολουμαστε με το φορουμ και αναπτυσουμε τετοια θεματα.
Απο δω και περα η θεματολογια και τα ποστ του φορουμ πρεπει να ειναι ΜΟΝΟ
α)Ποια γαμησαμε (με απαραιτητο φωτογραφικο υλικο,ακομα κι αν προκειται για μπαζο)
β)Ποσα δωσαμε (στο τελος θα αναδειχθει και ο πιο μεγαλος μαγκας που πηδαει θεομουνα με 1000 μπατ,ενω οι αλλοι για τα ιδια μουνια δινουν 3-4 και 5 χιλιαρικα).
ΠΟΛΥ μεγαλο ενδιαφερον θα εχει και ενα section με τιτλο Οδηγος επιβιωσης-συμβουλες "Πως τη περασα ζαχαρη με 50 ευρω τη μερα" (μενωντας σε ξενοδοχειαρα,τρωγοντας τον αμπακο,πινωντας το κωλο μου και γαμωντας τα καλυτερα μουνια)
Με τις υγειες σας και καλη χρονια!
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και τα υπόλοιπα βρίσκονται.
Λοιπόν, χρωστάω πατάγια.
Σε γενικές γραμμές η πατάγια ήταν όπως την είχα αφήσει πέρυσι, Την γκρίνια που υπάρχει ότι δεν είναι όπως πριν, δεν την καταλαβαίνω. Μάλλον κάποιοι την έχουν βαρεθεί κ γι αυτό γκρινιάζουν αλλά οκ. Up to them
Πάμε λοιπόν.
Ξεκινάω από agogo. Το καλύτερο σόου με τις καλύτερες γκόμενες τις έχει το Crystal στην LK Metro. Απίστευτο λεσβιακό σόου με τρείς γκόμενες.. Το windmill και το What’s Up κλασικά ότι γουστάρεις (σόου, γλειψίματα, δάχτυλα κλπ) αλλά τα agogoκόριτσα ψιλοχάλια. Τα υπόλοιπα κλασσικά agogoμάγαζα. Τπτ το ιδιαίτερο από σόου. Τιμές ίδιες με πέρυσι (μπαρ φάιν από 700 έως 1000 και ST 1500 και LT 2000-2500 αλλά απλά ρωτούσα, δεν έκανα παζάρι πουθενά αφού δεν φορτώνω από agogo)
Μία γενική παρατήρηση. Φέτος μου φάνηκε ‘ότι υπήρχαν πολύ περισσότερα ωραία και αστέρια agogoκόριτσα από τις προηγούμενες χρονιές.
Club. Το μόνο που δεν πήγα, και όλως περιέργως δεν έχω πάει ποτέ μου, είναι το WS. Τα παίρνουμε με την σειρά. Το 808 πάνω από το candyshop ωραίο με καλή μουσική, αρκετό κόσμο αλλά και περίεργο κόσμο. Η μαλακία είναι ότι είναι αρκετά σκοτεινό και έχει ένα τεράστιο μπαρ στην μέση του μαγαζιού που σου κόβει την ορατότητα και το οπτικό πεδίο αναγκάζοντας σε να βρίσκεσαι σε μία αέναη κίνηση προκειμένου να βρεις το θήραμα σου. Μπελάς. Για ένα μπυρόνι να δεις τι παίζει καλά είναι. Marine. Κλασική Marine. Μάζευε κόσμο μετά τις τρείς αλλά πολύ μπάσο ρε γμτ. Πονοκέφαλος, Εκεί κάθεσαι μόνο αν έχεις σκοπό να φορτώσεις από εκεί. Αλλιώς σβούρα και έξω. Lucifer. Αγαπημένο club (λόγω Μίνας, μην λέμε συνέχεια τα ίδια: παρεμπιπτόντως δεν την πέτυχα φέτος) καλή και πολλές φορές live μουσική αλλά λίγος κόσμος. Α, The Pier, τπτ το ιδιαίτερο, όπως στο 808 για μια μπύρα καλό είναι..
Mixx κλασσικά ρωσίδες και σχετικά λίγο κόσμο, το Musk από κάτω χάλια. Ελάχιστο κόσμο. Δεν αξίζουν κατ εμέ ούτε για μία μπύρα. Άλλο ένα είναι που παίζει rnb σε ένα στενό και ανεβαίνεις σκάλες αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομά του. Κλασικό μαγαζί που μαζεύει κατά 80% μαύρους. Ωραίο είναι με καλό φωτισμό κ καλή μουσική, λίγος κόσμος βεβαία οπότε περιορισμένου επιλογών η φορτωτική.
Τέλος iBar και Isomnia. Εκεί την έβγαλα. Το iBar έδινε ρέστα. Γεμάτο γυναικοπαρέες όμορφες ως επί το πλείστον και πρόθυμες. Απ όλα τα μαγαζιά πιστεύω ότι έχει τις περισσότερο όμορφες. Καλή μουσική, μπιλιάρδο και χαβαλές. Το Insomnia από πάνω κλασικά μπιτ κ καλύτερο μετά τις 3 που γέμιζε με πολύ αξιόλογη επιλογή θηραμάτων. Περιττό να αναφέρω ότι από εκεί ψώνισα όλες τις φορές. Τιμές από 1000 έως 1500 το περισσότερο για long. Ζητούσαν και 2 ή 3 αλλά και αυτές στο 1500 δεχόντουσαν. Σε άλλα club δεν πήγα.
Μασαζ και Lolita’s. Στην soi honey μην κάνετε μασαζ. Κλέψιμο κανονικό. Στα 10 λεπτά μασάζ θέλουν να το περάσουν στο δεύτερο μέρος του προγράμματος. Και να σου κανανε μασάζ και αυτά τα 10 λεπτά καημός δεν ήταν. Απλά σε χαδεύουν και προσπαθούν να σε καυλώσουν αμέσως. 400 το hj, 600 η πίπα και 800 το πήδημα + 300 το oil “massage”. Δωμάτιο κουρτίνα με κοινό μπάνιο, μισή ώρα συνεδρία αντί για μία. Αντιθέτως στην soi post office πολύ καλύτερα. Ίδιο δεύτερο πρόγραμμα αλλά και μασάζ κανονικό με μία ώρα διάρκεια. Δωμάτιο κανονικό με ντουζιέρα. Τιμές +100. Το Lolita’s οκ, κλασσικό τσιμπουκάδικο με 600 την πίπα αλλά καλύτερα να έχεις κλειστά τα μάτια σου επειδή μπορεί να είναι μαστόρισσες στην πίπα, αλλά από εμφάνιση έχουμε θεματάκι.
Εν κατακλείδι, πέρασα πολύ καλά, οι τιμές που γκρινιάζουν οι πάντες δεν βλέπω να έχουν πάρει την ανηφόρα εκτός και αν είμαι τόσο καλός στα παζάρια. Αντιθέτως θα έλεγα ότι οι τιμές σε δωράκια, ρούχα κλπ έχουν πέσει αντί να μειωθούν. Επίσης ανακάλυψα και την jomtien beach που θα την εξερευνήσω next time. All in all πέρασα γαμάτα..
Εν καιρώ θα δώσω περισσότερες λεπτομέρειες και μία δύο ιστοριούλες.
Και πάλι χρόνια πολλά και καλά ταξίδια…
Λοιπόν, χρωστάω πατάγια.
Σε γενικές γραμμές η πατάγια ήταν όπως την είχα αφήσει πέρυσι, Την γκρίνια που υπάρχει ότι δεν είναι όπως πριν, δεν την καταλαβαίνω. Μάλλον κάποιοι την έχουν βαρεθεί κ γι αυτό γκρινιάζουν αλλά οκ. Up to them
Πάμε λοιπόν.
Ξεκινάω από agogo. Το καλύτερο σόου με τις καλύτερες γκόμενες τις έχει το Crystal στην LK Metro. Απίστευτο λεσβιακό σόου με τρείς γκόμενες.. Το windmill και το What’s Up κλασικά ότι γουστάρεις (σόου, γλειψίματα, δάχτυλα κλπ) αλλά τα agogoκόριτσα ψιλοχάλια. Τα υπόλοιπα κλασσικά agogoμάγαζα. Τπτ το ιδιαίτερο από σόου. Τιμές ίδιες με πέρυσι (μπαρ φάιν από 700 έως 1000 και ST 1500 και LT 2000-2500 αλλά απλά ρωτούσα, δεν έκανα παζάρι πουθενά αφού δεν φορτώνω από agogo)
Μία γενική παρατήρηση. Φέτος μου φάνηκε ‘ότι υπήρχαν πολύ περισσότερα ωραία και αστέρια agogoκόριτσα από τις προηγούμενες χρονιές.
Club. Το μόνο που δεν πήγα, και όλως περιέργως δεν έχω πάει ποτέ μου, είναι το WS. Τα παίρνουμε με την σειρά. Το 808 πάνω από το candyshop ωραίο με καλή μουσική, αρκετό κόσμο αλλά και περίεργο κόσμο. Η μαλακία είναι ότι είναι αρκετά σκοτεινό και έχει ένα τεράστιο μπαρ στην μέση του μαγαζιού που σου κόβει την ορατότητα και το οπτικό πεδίο αναγκάζοντας σε να βρίσκεσαι σε μία αέναη κίνηση προκειμένου να βρεις το θήραμα σου. Μπελάς. Για ένα μπυρόνι να δεις τι παίζει καλά είναι. Marine. Κλασική Marine. Μάζευε κόσμο μετά τις τρείς αλλά πολύ μπάσο ρε γμτ. Πονοκέφαλος, Εκεί κάθεσαι μόνο αν έχεις σκοπό να φορτώσεις από εκεί. Αλλιώς σβούρα και έξω. Lucifer. Αγαπημένο club (λόγω Μίνας, μην λέμε συνέχεια τα ίδια: παρεμπιπτόντως δεν την πέτυχα φέτος) καλή και πολλές φορές live μουσική αλλά λίγος κόσμος. Α, The Pier, τπτ το ιδιαίτερο, όπως στο 808 για μια μπύρα καλό είναι..
Mixx κλασσικά ρωσίδες και σχετικά λίγο κόσμο, το Musk από κάτω χάλια. Ελάχιστο κόσμο. Δεν αξίζουν κατ εμέ ούτε για μία μπύρα. Άλλο ένα είναι που παίζει rnb σε ένα στενό και ανεβαίνεις σκάλες αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομά του. Κλασικό μαγαζί που μαζεύει κατά 80% μαύρους. Ωραίο είναι με καλό φωτισμό κ καλή μουσική, λίγος κόσμος βεβαία οπότε περιορισμένου επιλογών η φορτωτική.
Τέλος iBar και Isomnia. Εκεί την έβγαλα. Το iBar έδινε ρέστα. Γεμάτο γυναικοπαρέες όμορφες ως επί το πλείστον και πρόθυμες. Απ όλα τα μαγαζιά πιστεύω ότι έχει τις περισσότερο όμορφες. Καλή μουσική, μπιλιάρδο και χαβαλές. Το Insomnia από πάνω κλασικά μπιτ κ καλύτερο μετά τις 3 που γέμιζε με πολύ αξιόλογη επιλογή θηραμάτων. Περιττό να αναφέρω ότι από εκεί ψώνισα όλες τις φορές. Τιμές από 1000 έως 1500 το περισσότερο για long. Ζητούσαν και 2 ή 3 αλλά και αυτές στο 1500 δεχόντουσαν. Σε άλλα club δεν πήγα.
Μασαζ και Lolita’s. Στην soi honey μην κάνετε μασαζ. Κλέψιμο κανονικό. Στα 10 λεπτά μασάζ θέλουν να το περάσουν στο δεύτερο μέρος του προγράμματος. Και να σου κανανε μασάζ και αυτά τα 10 λεπτά καημός δεν ήταν. Απλά σε χαδεύουν και προσπαθούν να σε καυλώσουν αμέσως. 400 το hj, 600 η πίπα και 800 το πήδημα + 300 το oil “massage”. Δωμάτιο κουρτίνα με κοινό μπάνιο, μισή ώρα συνεδρία αντί για μία. Αντιθέτως στην soi post office πολύ καλύτερα. Ίδιο δεύτερο πρόγραμμα αλλά και μασάζ κανονικό με μία ώρα διάρκεια. Δωμάτιο κανονικό με ντουζιέρα. Τιμές +100. Το Lolita’s οκ, κλασσικό τσιμπουκάδικο με 600 την πίπα αλλά καλύτερα να έχεις κλειστά τα μάτια σου επειδή μπορεί να είναι μαστόρισσες στην πίπα, αλλά από εμφάνιση έχουμε θεματάκι.
Εν κατακλείδι, πέρασα πολύ καλά, οι τιμές που γκρινιάζουν οι πάντες δεν βλέπω να έχουν πάρει την ανηφόρα εκτός και αν είμαι τόσο καλός στα παζάρια. Αντιθέτως θα έλεγα ότι οι τιμές σε δωράκια, ρούχα κλπ έχουν πέσει αντί να μειωθούν. Επίσης ανακάλυψα και την jomtien beach που θα την εξερευνήσω next time. All in all πέρασα γαμάτα..
Εν καιρώ θα δώσω περισσότερες λεπτομέρειες και μία δύο ιστοριούλες.
Και πάλι χρόνια πολλά και καλά ταξίδια…
joedoe
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 68
- Πόντοι
- 1.225
Το μυστικο του ibar εαν τυγχανει καποιος να μην το γνωριζει ειναι οτι στα ωραια κομματια και μονο, εχουν δωσει καρτελακια, με αριθμο, και τους δινουν ποσοστα επι των ποτων των φαλαγκ. Γι αυτο μαζευει τετοια ποιοτητα. Οσον αφορα το Λουσιφερ με την χειριστη ποιοτητα αληταραδων μπραβων που εχει μαζεψει εχει ερημωσει, Ετυχα προ μηνων να ειναι κατα τις 1, περισσοτερο το προσωπικο απο τους πελατες.Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και τα υπόλοιπα βρίσκονται.
Λοιπόν, χρωστάω πατάγια.
........................
Απο την αλλη η insomnia ευχομαι να εχει εξοδο κινδυνου με τον κοσμο που μαζευει και την αποτομη στενη σκαλα. Το λουσιφερ τουλαχιστον εχει που βγαζει πισω στην θαλασσα
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
Καλη Χρονιααααα !!!!
ευτυχισμενο το 2558 !!!!
ευτυχισμενο το 2558 !!!!
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
προς μελη κοινοτητος θα ηθελα να αντιπαραθεσω οτι ..... το να τρωγεστε δεν εχει νοημα .....
το να βγει οδηγος που λεει απο πανω πως περασα σουπερ με 50 ευρω την μερα καλο θα ηταν ....
που οντως μπορεις τα καταφερεις ....
μια γρηγορη συνοψη του πως μπορει γινει ..... για να μαθαινουν οι νεοι και να θυμουνται οι παλιοι ....
ας παρουμε ενα απο τα σεναρια που μπορει καποιος κανει .....
μενεις ενα μηνα πατταγια για παραδειγμα .....
δωματιο για ενα μηνα ειναι 200 ευρω το οποιο σημαινει 200 δια 30 = 6.7 ευρω την μερα
φαγητο μπουφες δυο φορες την μερα 2 ευρω το πρωι συν 3 το βραδυ = 5 ευρω
(* ειναι υπερβολη το δυο φορες την μερα αν φας μια φορα καλα και ετσι αν αναγαγουμαι εναν μεσο ορο που καποιες φορες τρως μια φορα και αλλες δυο) φτανουμε στα 3.3 ευρω την μερα
αρα με 10 ευρω εχεις καλυψει διαμονη και διατροφη μαζι με καφε χυμους και αναψυκτικα .....
μετακινησεις βαζουμε 5 ευρω μερα ..... ( να εχει καποιος μηχανακι)
παμε στα 15 .... με πολυτελειες μεχρι τωρα !
με αλλα 5 ευρω παιρνεις μερικες μπυρες ή κρασια για δωματιο ή οτι αλλο επιθυμεις !
(πινουμε με συνεση ! για σεξοτουρισμο πηγαμε .... )
φτανουμε στα 20 ευρω!!!
τωρα για λονγκ ταϊμ αν κραταμε καποια λιγο σταθερη ( αλλαζουμε ανα καποιες μερες) με 20 ευρω ειμαστε καλυμμενοι !!!!!
φτανουμε στα 40 !!!!
..... αν υπολογισουμε οτι την εχουμε ολη μερα μαζι και παμε και καμια παραλια ή καμια βολτα απλη επιβαρυνομαστε αλλα 10 ευρω φαγητο , χυμους της και λοιπα εξοδα !!!!!!
αυτα τα 10 ευρω σε περιπτωση που δεν εχουμε αυτη την μερα καποια μαζι μας τα διαθετουμε στην ντισκο για ευρεση καποιας ή στα περιξ !!!!
και ολα αυτα με 50 ευρω !!!!!
τα οποια μπορει καποιος τα πει και 60 ευρω μιας και συναλλαγμα τιμη του παιζει συνεχεια και μικροδιαφορες παντα μπορει προκυψουν !!!!!
το να βγει οδηγος που λεει απο πανω πως περασα σουπερ με 50 ευρω την μερα καλο θα ηταν ....
που οντως μπορεις τα καταφερεις ....
μια γρηγορη συνοψη του πως μπορει γινει ..... για να μαθαινουν οι νεοι και να θυμουνται οι παλιοι ....
ας παρουμε ενα απο τα σεναρια που μπορει καποιος κανει .....
μενεις ενα μηνα πατταγια για παραδειγμα .....
δωματιο για ενα μηνα ειναι 200 ευρω το οποιο σημαινει 200 δια 30 = 6.7 ευρω την μερα
φαγητο μπουφες δυο φορες την μερα 2 ευρω το πρωι συν 3 το βραδυ = 5 ευρω
(* ειναι υπερβολη το δυο φορες την μερα αν φας μια φορα καλα και ετσι αν αναγαγουμαι εναν μεσο ορο που καποιες φορες τρως μια φορα και αλλες δυο) φτανουμε στα 3.3 ευρω την μερα
αρα με 10 ευρω εχεις καλυψει διαμονη και διατροφη μαζι με καφε χυμους και αναψυκτικα .....
μετακινησεις βαζουμε 5 ευρω μερα ..... ( να εχει καποιος μηχανακι)
παμε στα 15 .... με πολυτελειες μεχρι τωρα !
με αλλα 5 ευρω παιρνεις μερικες μπυρες ή κρασια για δωματιο ή οτι αλλο επιθυμεις !
(πινουμε με συνεση ! για σεξοτουρισμο πηγαμε .... )
φτανουμε στα 20 ευρω!!!
τωρα για λονγκ ταϊμ αν κραταμε καποια λιγο σταθερη ( αλλαζουμε ανα καποιες μερες) με 20 ευρω ειμαστε καλυμμενοι !!!!!
φτανουμε στα 40 !!!!
..... αν υπολογισουμε οτι την εχουμε ολη μερα μαζι και παμε και καμια παραλια ή καμια βολτα απλη επιβαρυνομαστε αλλα 10 ευρω φαγητο , χυμους της και λοιπα εξοδα !!!!!!
αυτα τα 10 ευρω σε περιπτωση που δεν εχουμε αυτη την μερα καποια μαζι μας τα διαθετουμε στην ντισκο για ευρεση καποιας ή στα περιξ !!!!
και ολα αυτα με 50 ευρω !!!!!
τα οποια μπορει καποιος τα πει και 60 ευρω μιας και συναλλαγμα τιμη του παιζει συνεχεια και μικροδιαφορες παντα μπορει προκυψουν !!!!!
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
αλλα ρε γαμωτο .... δεν ξερω πως γινεται αλλα κατω απο 150 την μερα .... δεν εχω καταφερει να μην χαλασω !
οπως και οι περισσοτεροι απο εδω περα ..... ολοι κυμαινομαστε σε ενα μεσο ορο 100 με 150 την μερα ......
για να εχουμε και τα μασαζ μας , τα ντουετα , τον αστακο μας και οτι ποθουμε !!!!!
διακοπες αλλωστε παμε !!!!
οπως και οι περισσοτεροι απο εδω περα ..... ολοι κυμαινομαστε σε ενα μεσο ορο 100 με 150 την μερα ......
για να εχουμε και τα μασαζ μας , τα ντουετα , τον αστακο μας και οτι ποθουμε !!!!!
διακοπες αλλωστε παμε !!!!
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
κανα νεο απο νταρκ σαϊντ στο ψαροχωρι εχουμε ?
τρομερες αναμνησεις την ωρα που πινεις το ουισκακι μεσα στο μπαρ μια ομορφη γυναικα να στον πεολειχιζει !!!
τρομερες αναμνησεις την ωρα που πινεις το ουισκακι μεσα στο μπαρ μια ομορφη γυναικα να στον πεολειχιζει !!!
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Το μυστικο του ibar εαν τυγχανει καποιος να μην το γνωριζει ειναι οτι στα ωραια κομματια και μονο, εχουν δωσει καρτελακια, με αριθμο, και τους δινουν ποσοστα επι των ποτων των φαλαγκ. Γι αυτο μαζευει τετοια ποιοτητα. Οσον αφορα το Λουσιφερ με την χειριστη ποιοτητα αληταραδων μπραβων που εχει μαζεψει εχει ερημωσει, Ετυχα προ μηνων να ειναι κατα τις 1, περισσοτερο το προσωπικο απο τους πελατες.
Απο την αλλη η insomnia ευχομαι να εχει εξοδο κινδυνου με τον κοσμο που μαζευει και την αποτομη στενη σκαλα. Το λουσιφερ τουλαχιστον εχει που βγαζει πισω στην θαλασσα
Το ίδιο (καρτελάκια) ισχύει κ στο insomnia. Για έξοδο κινδύνου δεν νομίζω.
Καλη χρονια σε ολους!!Το ίδιο (καρτελάκια) ισχύει κ στο insomnia. Για έξοδο κινδύνου δεν νομίζω.
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Δε ξερω τι λετε εσεις για τις τιμες,αλλα ενδεικτικα,χτεσινοβραδυνη ενημερωση απο living dolls (που ειναι αναμφισβητητα το κορυφαιο agogo για τα γουστα μου),το barfine ηταν 2000 μπατ και 4000 μπατ η γκομενα για 3ωρο.
Το βραδυ της πρωτοχρονιας,ηταν 4000 το barfine στο συγκεκριμενο agogo.
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
σκεφτομουν το εξης το οποιο κανεις στο παρελθον δεν εχει αναφερει ποτε .....
Η ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!
τι εννοω οτι οταν ειμαστε παρεα μερικων ατομων συν ισαριθμες γυναικες οτι μπορουμε καθημερινα μειωνουμε το κοστος διαβιωσης ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ !!!
οι τιμες ?
ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ !!!!!
τι κερδιζουμε απο αυτο ?
πρωτον τρωμε παντα φρεσκα !!!
δευτερον ειναι παρεϊστικο ....
και τριτον ειναι τρομερη οικονομια !!!!
Η ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!
τι εννοω οτι οταν ειμαστε παρεα μερικων ατομων συν ισαριθμες γυναικες οτι μπορουμε καθημερινα μειωνουμε το κοστος διαβιωσης ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ !!!
οι τιμες ?
ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ !!!!!
τι κερδιζουμε απο αυτο ?
πρωτον τρωμε παντα φρεσκα !!!
δευτερον ειναι παρεϊστικο ....
και τριτον ειναι τρομερη οικονομια !!!!
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
που λεει τιμες για αυτη την περιοδο (των διακοπων πρωτοχρονιας) θα ηθελα να αναφερω στους μη γνωριζοντες οτι αυτη η περιοδος ειναι η ποιο υψηλη ολη της χρονιας .... και οτι ειναι περιοδο προς αποφυγην ! λογω υψηλων τιμων ....
Δε ξερω τι λετε εσεις για τις τιμες,αλλα ενδεικτικα,χτεσινοβραδυνη ενημερωση απο living dolls (που ειναι αναμφισβητητα το κορυφαιο agogo για τα γουστα μου),το barfine ηταν 2000 μπατ και 4000 μπατ η γκομενα για 3ωρο.