Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Αφιερωνω ενα τραγουδακι για ολους τους..........και ειδικα στο φιλο Stefan....
Πρεπει να το ακουσετε ολοι......

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Kαλα ρε μουνοδουλε sτefan μια ντουζινα τριανταφυλλα τις περνεις?
Που νομιζεις βρισκεσαι?Πρωτο τραπεζι στον Τσαλικη?
Γελαει ολη η Walking..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Mα τοσο Romantic τυπος? Ετσι τις καταφερνεις ρε μπαγασακο?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι ελληναρας θα ειμουν? σε αλλες φωτο εχω και τη λουλουδου και το γκαρσονι με τη σαμπανια καιρ...και μουσικη υποκρουση νοτη
εσυ ρε τι δινεις στα δεσποινισαγορια για τη φωτο ? γλυφιτζουρια? ααααααα χαχαχαχαχαχαχαχαχα

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους.
έστειλα τις προτάσεις στα παιδιά και ας διαλέξουν πλέον μόνοι τους!  :cheesy:

Ko Samui δεν είπε κάποιος...πώς σας φαίνεται?  :think:
Στη μεση του πουθενα ισως..
Απομονωμενο ισως..
Πανεμορφο σιγουρα

paraskeuas

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τι έπαθε εδώ ρε ο καυλάντης να ουμε....

www.pattayaone.net/pattaya-news/158669/greek-tourist-in-dramatic-cliff-face-rescue-at-pattaya-island/]http://www.pattayaone.net/pattaya-news/158669/greek-tourist-in-dramatic-cliff-face-rescue-at-pattaya-island/[/url]

cliff-6-230x200.jpg
cliff-2-230x200.jpg
http://www.pattayaone.net/wp-content/uploads/2014/12/cliff-1-230x200.jpg[/img[/URL]]

[quote]Greek Tourist in dramatic cliff-face rescue at Pattaya Island
Posted on December 10, 2014 at 4:41 am

A Royal Thai Navy Seahawk Rescue Helicopter was scrambled to Larn Island, 4kms off the coast of Pattaya, on Tuesday afternoon, to assist a Greek tourist who was stuck half-way up a 400 meter cliff-face.

Mr. Bouras Theodoras aged 37, decided to attempt to climb the 400 meter high cliff located on Saτραmaer Beach but when he reached half-way up the cliff he could go no further and he could also not safely climb down the cliff.

Rescue Services were called but quickly ascertained it was too dangerous to attempt a rescue so decided to contact a Royal Thai Navy Rescue Helicopter who arrived and plucked Mr. Theodoras from the cliff using a winch lowered down from the hovering Helicopter in a dangerous rescue.

Thanks to the skills of the Thai Navy rescue team, Mr. Theodoras was rescued and was unharmed. He decided not to speak with the press but did thank the Navy Rescue Team for their professionalism and courage.

[/quote]

τραβήξαμε την προσοχή πάλι  :headbang3: :headbang3: :headbang3:

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
ένα φιλαράκι μου θέλει να πάει για 2 βδομάδες ταιλάνδη με την γκόμενά του.
ζήτησε τη συμβουλή μου.

αν έχει κάποιος όρεξη ας βγάλει ένα μίνι πρόγραμμα να περάσουν καλά τα παιδιά.
ευχαριστώ. :dancing:

Γραφείο Γενικού Τουρισμού ο Ακάδημος...
:think:    :jerking:    :jerking:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Τα γραφεια ταξιδιων ειναι για αυτους που δε ξερουν ουτε να ανοιξουν ενα pc,τους τεμπεληδες και αυτους που εχουν λεφτα για πεταμα..

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Τα γραφεια ταξιδιων ειναι για αυτους που δε ξερουν ουτε να ανοιξουν ενα pc,τους τεμπεληδες και αυτους που εχουν λεφτα για πεταμα..

την ίδια άποψη έχω, κάι όχι μόνο για Ταυλάνδη...

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
Παιδια για μηχανακι ενοικιση ποσο παει περιπου?Αν ειναι ασφαλες ξερω οτι δεν ειναι,οδηγανε αριστερα,αστυνομιες,κρανος κ.τ.λ. σωστα?Θελω να κανω μερικες ερωτησεις σε εμπειροτερους και γνωστες.

Κυνηγανε πολυ τους τουριστες με μηχανακια οι αστυνομικοι?
Υπαρχει το αλκοοτεστ σε αυτη τη χωρα?
Το διπλωμα μας ισχυει εκει?
Ποσο παει απο τιμες?

Για Πουκετ μιλαω,που ισως ειναι ακριβοτερες οι τιμες ενοικιασης απο Παταγια.Για μηνα Φεβρουαριο.
Ευχαριστω! :rockon:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
αν εισαι σχετικος τα γραφεια δεν ξερουν κατι παραπανω σε καλυτερη τιμη

τα γραφεία δεν κάνουν τίποτα περισότερο απ`οτι εσύ αν ψαχτείς λίγο....σου βρήσκουν αεροπορικά, ξενοδοχείο, μεταφορά απο και προς, σου "χώνουν" κι ένα +30-50% (αυτοί πως θα ζήσουν ?) και στο τέλος.....έχεις ταξιδέψει ακριβότερα, δεν έχεις επιλέξει εσύ ημερομηνίες, ούτε που θα μείνεις, ούτε φυσικά τις παροχές που εσύ θα ήθελες...
Γενικά Απευθύνονται κυρίως σε υπερήλικες κ ανθρώπους που αδυνατούν πλήρως να επικοινωνήσουν σε άλλη γλώσσα....

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
Παιδια για μηχανακι ενοικιση ποσο παει περιπου?Αν ειναι ασφαλες ξερω οτι δεν ειναι,οδηγανε αριστερα,αστυνομιες,κρανος κ.τ.λ. σωστα?Θελω να κανω μερικες ερωτησεις σε εμπειροτερους και γνωστες.

Κυνηγανε πολυ τους τουριστες με μηχανακια οι αστυνομικοι?
Υπαρχει το αλκοοτεστ σε αυτη τη χωρα?
Το διπλωμα μας ισχυει εκει?
Ποσο παει απο τιμες?

Για Πουκετ μιλαω,που ισως ειναι ακριβοτερες οι τιμες ενοικιασης απο Παταγια.Για μηνα Φεβρουαριο.
Ευχαριστω! :rockon:

Πραγματικά σου έρχεται αρκετά πιο οικονομικό για λίγες μέρες να πάρεις τους ντόπιους μηχανάκηδες και να τους δώσεις 30-40-50 μπατ και να σε πάνε φέρουνε όπου θες.
Οι τουρίστες είναι οι καλύτεροι πελάτες, μια και το δίπλωμα δεν ισχύει (εκτός αν έχεις διεθνές) και θα πρέπει να πας στο τμημα να πληρώσεις πρόστιμο κλπ κλπ εκτός αν δώσεις κανένα μπαξίσι.

Αλκοτέστ δεν έχω δει να παίζει γενικά, αλλά υπάρχει.

Τέλος να προσθέσω ότι εκεί όχι μόνο οδηγούν ανάποδα με το τι έχεις συνηθίσει στην Ελλάδα οδηγούν σαν παλαβοί. Μόνο στην Αίγυπτο οδηγούνε χειρότερα!

giorgos doul

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
συνεχιζω,  ειχε μπαρ με τα γνωστα lady boys εγχειρισμενα εμφανισημα που λενε οτι κανουν καλες πιπες και sex,  δεν θα παρω... ειχε και gay boys κατι κοιλαραδες αμερικανοι τα τιμουσαν δεοντως,
καθε ωρα εβρισκες να γαμησεις παντου ακομα και το πρωι ηταν ομως κατωτερες εμφανισιακα χωριατισες κακοντυμενες, μου αρεσαν ηταν κοντες, με 10 ευρο τη γαμαγες 3 ωρες, δεν πηρα, το βραδυ στα κλαμπ χαζευες... σε ενα κλαμπ ειδαμε μαναδες με τις κορες τους, μαλλον τις πασαρανε, 14 με 15 χρονων, οι μαναδες μας χαμογελουσαν,  ελεος... στους δρομους ειχε πινακιδες οτι απαγορευεται το sex με παιδια, βεβαια αν εψαχνες εβρισκες και παρθενα με 1000 ευρο εστω και απο 4η παρθενοραφη, συνεχιζω...

Μανάδες πασάρουν της κόρες τους, γάμησε τα φίλε

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Συγγνωμη τωρα αν νοικιασεις στα νησια της ελλαδας μηχανακι που γινεται της πουτανας απο μηχανακια και τουριστες δεν ειναι επικινδυνο?
Στην Αθηνα μεσα δεν ειναι? Στην Θεσσαλονικη Μεσα δεν ειναι?
Πλακα Κανετε τωρα? Στο phuket δεν συναντησα καμια δυσκολια οδηγησης μη τρελαθουμε τωρα.
Οσες φορες φορουσα κρανος δεν με πηραξε κανενας μπατσος..Με εχουν σταματησει και με γραψαν μονο χωρις κρανος.
Μονο στην pattaya βλεπω λιγο πιο επικινδυνα τα πραματα απο θεμα οδησησης.
Οσο για το αντιθετα που οδηγανε ειναι 1 πρωτη μερα δυσκολη να παρεις το κολαει....
Και επισης συνφερει να εχεις μηχανακι στο phuket..
Πως θα πας στις διπλανες παραλιες? Εκτος αν την βγαζεις μονο patong και το χοτελ σου ειναι στο κεντρο.
Ολα επικινδυνα τα βλεπετε σαυτην την χωρα...
Καθιστε σπιτια σας...
15 χρονια οδηγαω μηχανακι και δεν επεσα και τρακαρα ουτε μια φορα γιατι ειμαι πολυ προσεχτικος δεν κανω μαλακιες αλλα προσεχω και τους αλλους παπαρες στο δρομο..Σκαναρω τα παντα με τα ματια μου οταν οδηγαω...

Παιδια μην βγαινετε απο το σπιτι σας μπορει να πεσει καμια γλαστρα στο κεφαλι σας...Επισης μπορει να πεσει το αεροπλανο,Μπορει να τρακαρεις πηγαινοντας στο ελεθευριος βενιζελος.....

Επικυνδινα ειναι να ανεβαινεις στα tuk tuk εκει αν τρακαρεις την γαμισες...
Επικινδυνα ειναι να ανεβαινεις σε ταριφες μηχανακια,λιγες μαλακιες κανουν για μαγκια?

Τα χω παρει πρωινιατικα..... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :headbang: :headbang: :headbang:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Μανάδες πασάρουν της κόρες τους, γάμησε τα φίλε

Γιατι ελλαδα Αθηνα τα 14χρονα ειναι καλυτερα...Πλακα μας κανετε τωρα?
Που παρτουζονονται με τον καθενα αλβανο....
Πιο πολυ πηδιουνται ελλαδα ανηλικα παρα ταιλανδη...Μην τρελαθουμε τωρα....
Που ζειτε σε κανα βουνο της Ηπειρου?
Για δειτε facebook Ελλαδα που ειναι ολα ξεκολα....Και οι γονεις σταρχιδια τους...
Εδω ξεφυγαν τα πραματα αδερφε...Εδω να μας νοιαζει τι γινεται..
Εκει παμε διακοπες...

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Συγγνωμη τωρα αν νοικιασεις στα νησια της ελλαδας μηχανακι που γινεται της πουτανας απο μηχανακια και τουριστες δεν ειναι επικινδυνο?
Στην Αθηνα μεσα δεν ειναι? Στην Θεσσαλονικη Μεσα δεν ειναι?
Πλακα Κανετε τωρα? Στο phuket δεν συναντησα καμια δυσκολια οδηγησης μη τρελαθουμε τωρα.
Οσες φορες φορουσα κρανος δεν με πηραξε κανενας μπατσος..Με εχουν σταματησει και με γραψαν μονο χωρις κρανος.
Μονο στην pattaya βλεπω λιγο πιο επικινδυνα τα πραματα απο θεμα οδησησης.
Οσο για το αντιθετα που οδηγανε ειναι 1 πρωτη μερα δυσκολη να παρεις το κολαει....
Και επισης συνφερει να εχεις μηχανακι στο phuket..
Πως θα πας στις διπλανες παραλιες? Εκτος αν την βγαζεις μονο patong και το χοτελ σου ειναι στο κεντρο.
Ολα επικινδυνα τα βλεπετε σαυτην την χωρα...
Καθιστε σπιτια σας...
15 χρονια οδηγαω μηχανακι και δεν επεσα και τρακαρα ουτε μια φορα γιατι ειμαι πολυ προσεχτικος δεν κανω μαλακιες αλλα προσεχω και τους αλλους παπαρες στο δρομο..Σκαναρω τα παντα με τα ματια μου οταν οδηγαω...

Παιδια μην βγαινετε απο το σπιτι σας μπορει να πεσει καμια γλαστρα στο κεφαλι σας...Επισης μπορει να πεσει το αεροπλανο,Μπορει να τρακαρεις πηγαινοντας στο ελεθευριος βενιζελος.....

Επικυνδινα ειναι να ανεβαινεις στα tuk tuk εκει αν τρακαρεις την γαμισες...
Επικινδυνα ειναι να ανεβαινεις σε ταριφες μηχανακια,λιγες μαλακιες κανουν για μαγκια?

Τα χω παρει πρωινιατικα..... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :headbang: :headbang: :headbang:
εμενα πάντως μπάτσος ταιλανδός που τον ρώτησα ενώ οδηγούσε το κορίτσι, μου είπε ότι κι εγώ μπορώ να οδηγήσω κανονικότατα μηχανάκι, με το δίπλωμα αυτοκινήτου μου κσι μόνο (παρόλο που είχα το παλιό πορτοκαλί με ελληνικά μόνο και παρόλο που ήταν μόνο αυτοκινήτου και όχι μηχανής) επειδή είμαι τουρίστας!
και πολύ σωστά όπως λες, είναι πολύ πιο ασφαλής η οδήγηση απ ότι στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
σε τυπικο ελεγχο που με σταματησαν πατταγια μολις ειδαν το διπλωμα το πλαστικο για ευρωπαικη ενωση μου ειπαν καλημερα και καλο δρομο , κρανος φυσικα
και στο δρομο που πηγαινα διπλα στο πεζοδρομιο με φιλους περπατητο μου την ειπε μπατσος να φορεσω κρανος..δε τρεχει κατι το φορεσα και σηκωθηκε εφυγε
ποιο πολυ κοντρα με τους ταριφες για παρκινγκ ειχα παρα με μπατσους

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
End of 3rd Ταιλάνδη sex trip  :zombie:

Άντε, να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για το επόμενο  :grin:

P.S. ΚΑλή συνέχεια στους παραμένοντες  :-X

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
End of 3rd Ταιλάνδη sex trip  :zombie:

Άντε, να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για το επόμενο  :grin:

P.S. ΚΑλή συνέχεια στους παραμένοντες  :-X

Γαμοτο  ολα τα καλα τελειωνουν γρηγορα.
Αντε και στην επομενη!!

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Γιατι ελλαδα Αθηνα τα 14χρονα ειναι καλυτερα...Πλακα μας κανετε τωρα?
Που παρτουζονονται με τον καθενα αλβανο....
Πιο πολυ πηδιουνται ελλαδα ανηλικα παρα ταιλανδη ...Μην τρελαθουμε τωρα....
Που ζειτε σε κανα βουνο της Ηπειρου?
Για δειτε facebook Ελλαδα που ειναι ολα ξεκολα....Και οι γονεις σταρχιδια τους...
Εδω ξεφυγαν τα πραματα αδερφε...Εδω να μας νοιαζει τι γινεται..
Εκει παμε διακοπες...
εκτος ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛ,,αυτη,,στα λοιπα ,,ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟς,, :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom