Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
σιγα μην παρω μεταχειρισμενες... :grin:
Ελα κατω τον Αυγουστο και αμα εχεις κοτσια ελα να σου δειξω στην Παταγια
πως καρφωνω με την δελφινιερα μου!!!  :dancing: :dancing: :2funny: :grin:

... ναι βρε καλα εσενα θα σου παραγγειλω καινουργιες να ερθουν ...  :2funny: :2funny: :2funny:

πω πω γιαννακη θα γελασει και το παρδαλο κατσικι παντως  :grin: :grin: :grin: :grin:

ουτε με τον τοκο δεν θα εχουν ριξει τοσο γελιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Πουκέτ ή Πατάγια ρε παίδες τελικά ? που να πάμε ?

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16

εγω λεω για αρχη καλυτερα πουκετ... αλλος θα σου πει πατταγια...

τι θα εκανα στην θεση σου? ψαξε ιντερνετ δες φωτο απο μερη και αποφασισε... εχουν γραφτει πολλα εδω...

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
καλησπερα τις τελευταιες μερες διαβαζω τις αντιδικιες των μελων και δεν μπορω να καταλαβω ως προς τι αυτες οι διαφορες.Συμφωνω στο οτι λογω του site το θεμα του ταυλανδη sex trip να ειναι το sex και τα πιπινια εκει σιγα σιγα ομως αρχισαν να μπαινουν και αλλα θεματα τοσο για την γενικοτερη ζωη την κουλτουρα και αλλα.καποιος λοιπον που ξεκιναει να παει κατω για πρωτη φορα οπως εγω εχω διαβασει πρωτα ταζουμερα σχολια και μετα ολα τα αλλα.λογικο οπως λεει και ο φιλος πιο πανω να πηγαινω με γνωμονα το sex.Αυτο δεν συμαινει ομως οτι δεν με ενδοιαφερει καιη αλλη πλευρα του νομισματος.Μερικα μελη εχουν δικιο κατα την γνωμη μου οταν λενε οτι θελουν πληροφοριες για το σεξ κατω.μια καλη λυση ειναι αφου ειναι δυσκολο να διαβαζουν απο την αρχη τι εχει γραφτει να γινει μια συγκομιδη ολων αυτων των σπουδαιων πληροφοριων σε ενα εγγραφο word
Και μην ξεχναμε οι παλιοι αυτου του thread μας κολλησαν το μικροβιο και η πειρα τους σε ορισμενα ζητηματα ισως ειναι πολυτιμη βοηθεια.
    Σύντροφε, συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που αναφέρεις. Αν έχεις διαβάσει από την αρχή το θρεντ θα διαπίστωσες τους προβληματισμούς μας στο θέμα του χωρισμού του θρεντ, που τελικά δεν έγινε για λόγους που αφορούν τη δομή του θρντ. Εξάλλου ο΄πυτε το σχετικό θρεντ της Παττάγιας περπάτησε.
    Όσον αφορά αυτό που λες για ένα αρχείο word με τα βασικά δες εδώ , δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από τότε.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε εξαρτάται από το τι ψάχνεις.
Αν αποκλειστικός σου σκοπός είναι το σεξ ασφαλώς Παττάγια.
Αν επιθυμείς να δεις και κάποια παραπάνω πράγματα, νησάκια, μνημεία, φεστιβάλ, παραλίες κλπ και φυσικά να υπάρχει καλή σεξ σκηνή το Πουκέτ είναι το ιδανικό μέρος γιατί έχει από όλα και δεν πρόκειται να το βαρεθείς εύκολα.
   - Εγώ πάντως προτιμώ την Μπανκονκ  :grin: 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αυτό το θρέντ όπως και κάθε παρόμοιο στον παγκόσμιο ιστό δεν αποτελεί τουριστικό οδηγό για τους  υποψήφιους ταξιδιώτες.Γιαυτό το σκοπό υπάρχουν χιλιάδες .Αυτό το θρεντ πρέπει να συμπληρώνει τα ταξιδιωτικά σαιτς με πληροφορίες σχετικές με τη sex σκηνή του κάθε μέρους έτσι ώστε ο επισκέπτης να γνωρίζει εκ των πρωταίρω τι θα  αντιμετωπήσει στο μέρος που επέλεξε να επισκευτεί, για οποιδήποτε σκοπό αυτός το επέλεξε...
Οι συνήθεις πληροφορίες αφορούν στα εξεις κυρίως
1)Το νομικό καθεστώς της κάθε μέρους σε σχέση με το sex
2)Το πολιτιστικό καθεστώς σε σχέση με το sex.
3)Τα διάφορα μέρη (bars,bourdela,clubs,massaze parlours κλπ)που μπορεί κάποιος να βρει ιέρειες του sex,επιδόσεις,τιμές και κανόνες λειτουργίας τους.
4)Ξενοδοχεια φιλικά η μη στις σεξουαλικές συνευρεύσεις με πουτάνες κ.τ.λ
  Σύντροφε συμφωνούμε απόλυτα.
  Έχε  όμως υπόψη σου ότι ΟΛΑ τα παραπάνω (1-4) έχουν αναλυθεί διεξοδικότατα και αναλυτικότατα εδώ πέρα. Αλλά είναι απαραίτητο ,αναγκαστικά και παράλληλα με τα άλλα θέματα να είναι απαραίτητες και άλλες πληροφορίες τουριστικής φύσεως (δρομολόγια- εισητήρια, βίζα, παζάρια , κλπ. και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να ξεφεύγει από τον αρχικό του σκοπό (σεξ τριπ).  Δυστυχώς δεν είναι εύκολη η αναζήτηση των απαντήσεων στα ερωτήματα και δεν φταίμε φυσικά εμείς γι'αυτό.
  Για παράδειγμα το ερώτημα του παραπάνω συντρόφου Μήτσος69 (Πουκέτ ή Παττάγια) έχει αναλυθεί σε πάνω από 50 σελίδες, όπου έχουν ακουστεί όλες μα όλες οι απόψεις. Αλλά φυσικά λόγω της δομής είπαμε του θρεντ δεν είναι εύκολο να βρεθούν και να ταξινομηθούν. Και μην ξεχνάς είναι και θέμα ποικιλίας των ερωτήσεων. Δηλαδή τι άλλο να γράψει για παράδειγμα ο Κώστας για την Παττάγια ή ο Μιμίκος για το Πουκέτ. Αφού έχουν εξηγήσει τα ΠΑΝΤΑ. 

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Σύντροφε von συμφωνούμε. Αυτό το site όμως δεν μοιάζει με τα άλλα sex-forums στο παγκόσμιο ιστό.

Στο World Sex Guide, στο International Sex Guide Forum αλλά και στα υπόλοιπα της κατηγορίας ο αριθμός των ποστς είναι πολύ-πολύ μικρότερος και τα ποστς είναι πολύ πιο σημαντικά από άποψη πληροφοριών. Στο Bourdela.com φαίνεται πως τα μέλη έχουν γίνει μία «παρέα» και αντί να μπαίνουν μόνο για την ανταλλαγή πληροφοριών, μπαίνουν καθημερινά για να πουν ένα γεια, να ανταλλάξουν δυο λέξεις με cyber φίλους, να περάσουν την ώρα τους, και άλλα. Στα διεθνή sex forums αυτό δεν συμβαίνει. Εκεί τα μέλη μπαίνουν μόνο για να προσθέσουν και να αντλήσουν πληροφορίες για το σεξ. Τα θρεντς όμως αυτά στο εξωτερικό δεν κολάνε. Οι κριτικές συνεχώς ανανεώνονται διότι τα πράγματα στο σεξοτουρισμό (τιμές-μέρη-υπηρεσίες, κτλ) είναι πολύ ευμετάβλητα στο χρόνο στις περισσότερες χώρες, και τα μέλη καταθέτουν συνεχώς τις εμπειρίες τους από τα τελευταία ταξίδια τους. Για αυτό το λόγo είχα ανοίξει κάποτε εκείνο το αναθεματισμένο θρεντ «Ποιος ο σκοπός του site;» για κάποια ανταλλαγή απόψεων σε αυτόν τον προβληματισμό. Δεν απέδωσε όμως.

Η διασπορά των σημαντικών πληροφοριών είναι σημαντικό πρόβλημα του site, που όλο και θα επιδεινώνεται όσο γιγαντώνεται από θρεντς, ποστς και μέλη, και πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με ριζικές αλλαγές.

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
να πω και 1 καλησπέρα που είχα καιρό να σας δω ... πολλά χαιρετίσματα σε όλους  :cheesy:

πραγματικά μερικές γυναίκες είναι στολίδια .... [size=15pt]δεν έχω τίποτα άλλο να πω[/size]
  :cheesy:

50034jpg.jpg

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Βλεπω οτι οι δυναμεις του συντηρητισμου θεριεψαν και παλι :headbang:
Αφηστε ρε παιδια τον Ελληνα να σηκωσει κεφαλι που ακομα ταλαιπωρειται απο το συνδρομο της Τουρκοκρατιας,εχασε και την σεξουαλικη επανασταση...πως μετα θα πηγαινουμε καλα;Το Ιρακ της Ευρωπης ειμαστε και ας μην το παραδεχομαστε >:(
Μην αποτρεπετε τον κοσμο απο το γαμησι οπως και αν ειναι αυτο.

-Να ριξω λιγο λαδι στη φωτια(ειναι και ακριβο)...
Διαχωριζω τη θεση μου απο τον πολιτισμο της αγαμιας και προτεινω σεξοτουρισμο και οπου βγει ;)

Οι ναοι,οι χαμενοι πολιτισμοι,τα νησακια, οι παραλιες, οι ζουγλες, τα βουνα, καμμια αξια δεν εχουν αν δεν υπαρχει το γαμησι πριν και μετα απο αυτα  :dancing: αν δεν υπαρχει μια κοπελα να σε περιμενει μετα απο την ταλαιπωρια της αναζητησης. :sunglasses:
Ειναι χαμενο το ταξιδι παιδια τζαμπα κοπος,οι αναμνησεις λιγες και αυτες θα σβησουν...τι να θυμασαι; νεκρα πραγματα,αψυχα :huh:
Πας σε μια χωρα οπως η Ταυλανδη, θα κοιταξεις να ερθεις σε επαφη με το ζωντανο κομματι του πολιτισμου να ανταλαξεις κουβεντες,υγρα πανω απο ολα ;)και μονο ετσι θα καταλαβεις,θα νοιωσεις,και ποτε δεν θα ξεχασεις.
Το γαμησι που τοσο το πολεμανε ολοι (αρα μαλλον καλο θα ειναι)  :idiot: μπορει να σου προσφερει τοση χαρα οσο δεν μπορουν ολα τα παραπανω μαζι,τοσο απλο μα και τοσο δυνατο.Η ανωτερη μορφη τεχνης.
Απο ατομα που βγαινουν εξω περιμενει και αυτη η δολια χωρα να ξυπνησει σεξουαλικα  :dancing:να γυρισουμε πισω(φτου κακη ωρα )και να μεταδωσουμε σε οποιον μπορουμε το μικροβιο...να αλλαξει η ζωη του να βαλει αλλους στοχους,να καθαρισει το μυαλο του,να αλλαξει και αυτος με τη σειρα του και αλλους,οσους μπορουν να ξυπνησουν απο το ληθαργο... να δει ασπρη μερα αυτος ο τοπος :grin:
Κλεινω το παραληρημα μου με τη ρηση του συγχρονου φιλοσοφου και χειριστη γλωσσας Τζιμη Πανουση   
                                                    -Τι Μπετοβεν και μαλακιες... σαν το μουνι δεν ειναι τιποτα :dancing:

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Οι ναοι,οι χαμενοι πολιτισμοι,τα νησακια, οι παραλιες, οι ζουγλες, τα βουνα, καμμια αξια δεν εχουν αν δεν υπαρχει το γαμησι πριν και μετα απο αυτα 

Πολυ μεγαλο το δικιο σου αδερφε Τζωρτζ

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Στα διεθνή sex forums αυτό δεν συμβαίνει. Εκεί τα μέλη μπαίνουν μόνο για να προσθέσουν και να αντλήσουν πληροφορίες για το σεξ. Τα θρεντς όμως αυτά στο εξωτερικό δεν κολάνε. Οι κριτικές συνεχώς ανανεώνονται διότι τα πράγματα στο σεξοτουρισμό (τιμές-μέρη-υπηρεσίες, κτλ) είναι πολύ ευμετάβλητα στο χρόνο στις περισσότερες χώρες, και τα μέλη καταθέτουν συνεχώς τις εμπειρίες τους από τα τελευταία ταξίδια τους.
Η διασπορά των σημαντικών πληροφοριών είναι σημαντικό πρόβλημα του site, που όλο και θα επιδεινώνεται όσο γιγαντώνεται από θρεντς, ποστς και μέλη, και πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με ριζικές αλλαγές.
  Σύντροφε δεν διαφωνώ. Έχε υπόψη σου όμως τα εξής:
  α). Ειδικά για Ταϋλάνδη, η σεξ σκηνή της χώρας παραμένει αναλείωτη για πολλά χρόνια. Τιμές, μαγαζία, τρόποι προσέγγισης, νομοθεσία, tips, κτλ παραμένουν τα ίδια επί σειρά ετών και έχουν αναλυθεί διεξοδικά στο θρέντ. Κατ΄ανάγκη λοιπόν δεν μπορεί νάναι της μορφής ημερήσια ενημέρωσξ για μπουρδέλλα" , που να ποστάρονται καθημερινές ανταποκρίσεις και κριτικές.
  β).  Στα περισόττρα από τα site που αναφέρεις τα θρεντ είναι χωρισμένα σε υποενότητες ανά πόλεις ή παρεχόμενες υπηρεσίες κάτι που το μεν πρώτο δεν απέδωσε , το δε δεύτερο θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει.
  γ).  Όντως το θρεντ έχει πάρει μια πιο παρεϊστική μορφή και πέραν του ενημερωτικού έχει και έναν πιο γενικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα και κακό. Και από ότι έχει αποδειχτεί το προτιμούν οι περισσότεροι.   Οπότε.....

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
βρε σεις   σας ειπε κανεις να μην πηδησετε η να κανετε οργια ?

ολα εκει ειναι πραγματοποιησιμα οχι μονο εκει αλλα και αλλου βεβαια αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα
αλλα αν κανεις 11 ωρες ταξιδι η παραπανω μονο για να γαμησεις αμεσως το  ταξιδι εχασε ενα 20 με 30% του σκοπου του
και μη μου πει κανεις οτι με ενα ταξιδι προλαβαινεις να δεις κατι(κυριως τη πρωτη φορα παπαλα)

τιποτα δε βλεπεις η καλυτερα νομιζεις οτι βλεπεις αφου το βραδυ ξεσκιζεσαι και τη μιση μερα η και παραπανω κοιμασαι.
κατι το φαγητο κατι ο καφες κατι να κουνησουμε το κεφαλι μας παει η μερα

βεβαια ολα αυτα αλλαζουν οταν πηγαινεις για τριτη φορα (παραλειπω τη δευτερη θα καταλαβετε τη τριτη φορα που θα πατε γιατι το λεω)  οπου κανεις καλυτερη διαχειρηση χρονου , οικονομια δυναμεων και οι επιλογες κινησης γινονται με ποιο λογικη σκεψη .
γιαννακη αν το πιστευεις οτι στη ροδο μαι βολτα στο φαληρακι εχω κανει και ολες τις αλλες στο πρασσονησι(πιστευω να καταλαβες γιατι λολ)
αυτα και καλο ταξιδι στους αναχωρουντες

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
γιωργο31 ευγε παιδι μου :) ΑΞΙΟΣ !!!  

ναι οντως εχει γινει παρεϊστικο... και καλυτερα ετσι... δεν ειμαστε καμια υπηρεσια ενημερωσης αλλα μια παρεα που ανταλλασει αποψεις και κανει και το κελεπουρι της ταυτοχρονα μεσα σε ενα σαϊτ...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
εγω παντως την ροδο αν και ειχα μονο τρεις μερες στην διαθεση μου και ημουν και για δουλεια κιολας ειχα βρει χρονο και την γυρισα ΟΛΗ... εφαγα 4 ωρες με το αυτοκινητο αλλα την ειδα ολη :) ... μιας και δεν ειχα τιποτα να ζουμπηξω  :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Ειμαι στο Βουνγκ Ταο η αλλοιως στην Πατταγια του Βιετναμ. Ειναι μια παραλιακη πολη 150 χλμ. νοτιοανατολικα της Σαιγκον στην Νοτια Κινεζικη Θαλασσα. Σημερα πηγα σε ενα γραφειο και ζητησα να νοικιασω ενα αυτοκινητο για 10 μερες, με την προυποθεση να το παραδωσω στο Χανοι. Μου κανανε τιμη 17.500.000 ντονγκ ητοι περιπου 650 ευρω μαζι με τα καυσιμα και σωφερ. Εφερα αντιρρησεις, οταν μου ειπαν πως δεν μου επιτρεπεται στο Βιετναμ να νοικιασω και να οδηγησω ο ιδιος αυτοκινητο. Λες και αυτοι εφηυραν τα αυτοκινητα, τους δρομους και την οδικη κυκλοφορια. Ξερει κανεις τιποτε για το αν υπαρχει τροπος να νοικιασω και να οδηγησω μονος μου αυτοκινητο στο Βιετναμ?

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
μολις ερθει ο σοφερ να σου ανοιξει την πορτα,πηδα στη θεση του οδηγου και φευγα...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εαν κλεισεις απο εδω τα εισητιρια το εχεις ηδη αποφασισει οτι θα μεινεις πουκετ. Αν πας εκει για να αλλαξεις ημερομηνια τοτε θα εχεις στανταρ εξτρα οικονομικη επιβαρυνση.Οποτε το 100 παει περιπατο. Δεν υποστηριξα τις οικονομικες αεροπορικες εταιριες αλλα οταν λες τι συμφερει λες ποια ειναι η πιο οκονομικη λυση, αυτο δε σημαινει οτι ειναι κ η καλυτερη οτι δινεις παιρνεις. Αλλα οταν του λες γιαννακη να μοιρασει τις μερες δεν θα πρεπει να κανονισει κ τα εισιτηρια για πουκετ-μπανκογκ?? Οσο για να πας με λεωφορειο στο πουκετ λιγο χλωμο για τοσες ωρες ταξιδι!! Αν εσυ νιωθεις οτι στην ειπα ειναι φαινεται αυτο που λενε οτι οποιος εχει τη μυγα...< να στη φερει πισω!!!> Πιπινο εσυ δινεις 1250 μπατ για σορτ ταιμ   :think: :think: ωστε εσυ χαλας την πιατσα ε?? Στην πυρα κ γρηγορα!! <πλακα κανω> Αναγκαζομαι να το γραφω γιατι αλλοι πιστευουν οτι εχω επιθετικη διαθεση!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom