Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Καλημέρα παίδες....

Πως πάτε βρε ? ?

Solfez τι είναι αυτά πρωι πρωι ........

ορεξάτος βλέπω ξύπνησες  χαχαχα  :rockon:

Δεν μου είπες ? ? ?  τελικά  πήγες ........? ?

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Καλημέρα παίδες....

Πως πάτε βρε ? ?

Solfez τι είναι αυτά πρωι πρωι ........

ορεξάτος βλέπω ξύπνησες  χαχαχα  :rockon:

Δεν μου είπες ? ? ?  τελικά  πήγες ........? ?
δεν καταλαβες....ο σολφεζ ειναι!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16

Pattaya, Pattaya
Pattaya, Pattaya

Don’t get ripped off totally in the land of many smiles
Maybe shop in Buakhao, so easy, so nice
It’s too far for Phuket
With my money, Phuket
I’ll go to Pattaya

Pattaya, Pattaya Po Ying Lub U Mah Mah

Go Tony, Hollywood, Marine Dar Disco
Get excited on Xzyte, Welcome in Buffalo

When its rain in Phuket
It’s more fun when you get
The night in Pattaya

Be sure to see some of the sites
Spend the day on the beach
The night is the night

Handsome man, very chic
I like you, very big
sexy man, Pattaya

Pattaya, Pattaya

Go Tony, Hollywood, Marine Dar Disco
Get excited on Xzyte, Welcome in Buffalo

Handsome man, very chic
I like you, very big
sexy man, Pattaya

Mr. Sexy man in Pattaya

καλημερα σας,

οποιος εχει ερθει εδω θα το θυματε το τραγουδι  :boobies: :boobies:

άλλες 4 μερες μηνανε  :'(

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
με πιανει πανικος μη τυχον γινει η πατταγια στεκι ελληνων οπως η πατονγκ.
μπρρρ

Ισαάν και πάλι Ισαάν!!!! Ευτυχώς στα χωριά ελάχιστοι Έλληνες μπορούν να κάτσουν...

Και φυσικά και κάποια άλλα μέρη που δεν πατάνε πολλοί φαλάνγκ...

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δεν θα μπορούσε νάναι λάθος. Αν και δεν ποστάρω στα κουτουρού το συγκεκριμένο θέμα (δυάδες και βάλε) τόχω ψάξει σε βάθος :grin: . Στοιχίζει κάτι παραπάνω, αλλά σε ανταμοίβει πολλάπλάσια.

Άσε Von που να καταλάβουν τι σημαίνει να είσαι όλη την ημέρα και όλο το βράδυ με δύο Ταϋλανδές (με το σύστημα που λες πάντα, το οποίο ισχύει για όλη την Ασία...), αλλά μετά τα πρώτα ταξίδια πρέπει να αρχίσουν να τα δοκιμάζουν και αυτά!!!!

Και για όσους δεν το γνωρίζουν (γιατί αρκετοί δεν γράφουμε πολύ...) η καλύτερη εμπειρία μου ήταν 3 ταϋλανδέζες για 24 ώρες!!!! (και ύπνο γυμνοί στο ίδιο κρεβάτι όλοι!!!)
Χάνεις τον προσανατολισμό σου κάποια στιγμή, αλλά νομίζω ότι είναι ότι πιο κοντινό στον παράδεισο...

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Ισαάν και πάλι Ισαάν!!!! Ευτυχώς στα χωριά ελάχιστοι Έλληνες μπορούν να κάτσουν...

Και φυσικά και κάποια άλλα μέρη που δεν πατάνε πολλοί φαλάνγκ...

για να εχεις παει ομως εκει, αρχισες απο πατταγια-πουκετ-κλπ... μην ξεχνας

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
για να εχεις παει ομως εκει, αρχισες απο πατταγια-πουκετ-κλπ... μην ξεχνας

Λάθος φίλε μου... Ταϋλάνδη ξεκίνησα (και ποτέ δεν άφησα) από ΒΚΚ, πέρασα για λίγο από Πουκετ και ελάχιστα από Παταγιά και συνεχίζω στην υπόλοιπη χώρα...

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
απολαύστε τον Παναγιώτη Τώκο στην Ταύλάνδη!!!!

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
η καλύτερη εμπειρία μου ήταν 3 ταϋλανδέζες για 24 ώρες!!!! (και ύπνο γυμνοί στο ίδιο κρεβάτι όλοι!!!)
Χάνεις τον προσανατολισμό σου κάποια στιγμή, αλλά νομίζω ότι είναι ότι πιο κοντινό στον παράδεισο...

Εδώ έρχομαι και εγώ μαζι και παίζουμε συστημα Αλέφαντου 1-3-1-3 και τα άλλα 3 να παιζουνε μονα τους σε αλλο κρεβατι

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Τι εγινε ρε παλικαρια, ελειψα για λιγο και τα κανατε λιμπα. Τελικα δε με χρειαζεστε για να πλακωθειτε, τα καταφερνετε μια χαρα και μονοι σας  :2funny:

Εχω πει οτι και η Πατταγια εχει ωραιες κοπελες και οχι υπερτιμημενες οπως πουκετ -ΒΚΚ,και οχι οτι δεν υπαρχουν αλλου ωραιες. ;) Οι γκομενες που πανε με Ταυλανδους φυσικα δεν πανε με φαρανγκ ουτε συχναζουν στα στεκια τους,ειναι γνωστο αυτο αρα και δυσκολο να ερθεις σε επαφη :(Εχω γνωρισει γκομενα στην Βκκ που πηγενε μονο με γιαπωνεζους.
Δεν ειναι παντου υπερτιμημενες στην Μπανγκοκ εξαρταται απο χιλιους δυο παραγοντες οπως που βρισκεσαι, αν βλεπεσαι, πως συμπεριφερεσαι, αν μιλας ταυλανδικα, αν σε κεφαρει, αν εισαι συχνος πελατης, αν η κοπελλα βρισκεται σε οικονομικη αναγκη και χιλιαδυο αλλα. Σωστος οτι παρα πολλες κοπελλες δεν πηγαινουν με ξενους αλλα αυτο δεν ειναι απολυτο. Εχω πει επαννειλλημενα οτι αν καποιος βρεθει σε στεκι Ταυλανδων, αρκετες κοπελλες ψοφανε απο περιεργεια. Οχι παντου φυσικα και οχι ολες αλλα πολλες. Αντιθετως σε στεκια σαν την πατπονγκ η την WS εχει πηξει το ματι τους να βλεπουν ξενους. Θα το επαναλαβω και παλι. Ο μονος τροπος για να αποκτησουμε προσβαση στη συγκεκριμενη αγορα χωρις καμια εξωτερικη βοηθεια ειναι η γνωση της γλωσσας. Οι κοπελλες στην ταυλανδικη σκηνη δεν ξερουν γρι αγγλικα, ουτε καν ευχαριστω στα αγγλικα δεν ξερουν να πουνε. Επισης θελει λιγο χρονο και υπομονη που οι περισσοτεροι ξενοι τουριστες δεν εχουν. 

Στα καραοκε πας με παρεα Ται και μετα αν σε μαθουν πας και μονος :idiot:οι κοπελες και εκει απο 3000.
Τζορτζ και με χιλιαρικο και αν πεσεις στην περιπτωση ακομη και τζαμπα (κοιττα παραγοντες παραπανω) χτυπας αλλα πρεπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να μιλας Ταυλανδικα. Δε χρειαζεται να πας με Ταυλανδικη παρεα, αν κολωνεις να πας μονος που ειναι λογικο γιατι σε καρφωνουν αμεσως απλα πηγαινεις με αλλον φαρανγκ που μιλαει επισης Ταυλανδικα  ;).

Στο φαντομα να εισαι σιγουρος οτι δεν αρεσει και το πουκετ και το λιθοβολισμο τον αντιμετωπιζει μια χαρα :grin: μονος του.
Εδω πετυχες διανα, το σωστο να λεγεται  :rockon:

Ακουω πολλα για το που βρισκοντα οι ωραιες Ταυλανδες. Για μενα βρισκονται παντου σε βορα και νοτο και συχναζουν στα στεκια των ευπορων Ταυλανδων. Οι συγκεκριμενες κυριες(ειναι σε μεγαλο ποσοσστο πανεμορφες) δεν συναναστρεφονται farang και αν καποιος αλλοδαπος βρεθει στα στεκια που δουλευουν δυσκολα πανε μαζι του. Το ιδιο συμβαινει και με τις κυριες που δουλευουν σε στεκια για ξενους και οι οποιες δυσκολα πανε με Ταυλανδο. Οι κυριες που δουλευουν για τους Ταυλανδους δεν εχουν καμια σχεση με τα "κακομοιρα" που δουλευουν στα farang bars. Για να τις συναντησετε θελετε κυκλωμα ντοπιων και...κανα ψιλο παραπανω.
Μεγαλε πεστα, επιτελους καποιος αλλος μαζι με τον πιπιν που λεει πραγματα που τα εχω πει πολλακις εδω μεσα. Ξερω πως δεν αρεσει αυτο σε μερικους αλλα ρωτηστε βετερανους μονιμους της Ταυλανδης και θα ακουσετε ακριβως το ιδιο. Οι ξενοι μασουλανε τα αποφαγια των Ταυλανδων, οτι ψιχουλο πεφτει απο το πλουσιοπαροχο Ταυλανδικο τραπεζι το ξεκοκκαλιζουν οι φαρανγκς. Να πω επισης στο φιλο ΙΙΙΙΙΙΙ οτι στα φορουμ που αναφερεται, η συντριπτικη πλειοψηφια των αλλοδαπων συμφωνουν γιατι πολυ απλα η επισης συντριπτικη πλειοψηφια των αλλοδαπων ξερει μονο Νανα, WS και Πατονγκ  ;). Αληθεια ποσοι ξερουν οτι για να βρεις ομορφες κοπελλες απο το Ισααν δε πας φυσικα Παταγια ουτε Νανα αλλα πας κατευθειαν εκει που αναβλυζει το νερο, στην ιδια την πηγη δηλαδη σε μερικες διαλεγμενες πολεις του Ισααν.

με πιανει πανικος μη τυχον γινει η πατταγια στεκι ελληνων οπως η πατονγκ.
μπρρρ
Εσυ ειδικα δεν πρεπει να μιλας ουτε να παραπονιεσαι για αυτο. Αν συμβει κατι τετοιο αν δεν εχει συμβει ηδη δηλαδη, εσυ θα εισαι ο πρωτος εδω μεσα που θα εχει βαλλει περισσοτερο απο ολους το χερακι του.

Αν και δεν θα επρεπε,μιας και ειναι γνωστο πως σε αυτο ειδικα το φορουμ,οποιος "ξεφευγει" απο τη πεπατημενη και τολμαει να διατυπωσει μια διαφορετικη αποψη (βλεπε και Φαντομας),βρισκεται αντιμετωπος με "δημοσιο λιθοβολισμο"...
Βρηκα συναδελφο στο λιθοβολισμο. Που ησουν τοσον καιρο βρε αδερφε?  :2funny:
Πιπιν συμφωνω με ολα στο μονο που αφηνω ενα ερωτηματικο ειναι στο αν ειναι καλο να προτιμουνται οι πολυ μικρες. Δε λεω μεγαλο θελγητρο η νεοτητα αλλα οι μικρες δυστυχως υστερουν πολυ σε performance!

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Οι κοπελλες στην ταυλανδικη σκηνη δεν ξερουν γρι αγγλικα, ουτε καν ευχαριστω στα αγγλικα δεν ξερουν να πουνε. Επισης θελει λιγο χρονο και υπομονη που οι περισσοτεροι ξενοι τουριστες δεν εχουν.

Επιβεβαιώνω!!!!

[/quote][/quote]η συντριπτικη πλειοψηφια των αλλοδαπων συμφωνουν γιατι πολυ απλα η επισης συντριπτικη πλειοψηφια των αλλοδαπων ξερει μονο Νανα, WS και Πατονγκ   ;).[/quote]

Πέστα συνάδελφε!!!!

[/quote]Δε λεω μεγαλο θελγητρο η νεοτητα αλλα οι μικρες δυστυχως υστερουν πολυ σε performance!
[/quote]

Δυστυχώς ισχύει σε μεγάλο βαθμό η ως άνω άποψη και να συμπληρώσω ότι και τα μεγάλα αστέρια της Ταϋλάνδης (10άρια) δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν πολύ στο κρεβάτι ή να κάτσουν LT γιατί δεν πρόβλημα ανεύρεσης πόρων...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
....Οι ξενοι μασουλανε τα αποφαγια των Ταυλανδων.
.... Δε λεω μεγαλο θελγητρο η νεοτητα αλλα οι μικρες δυστυχως υστερουν πολυ σε performance!
Δύο πάρα πολύ μεγάλες αλήθειες που νομίζω ότι πρέπει πάντα να τις έχουμε υπόψη μας.
respect  :cool2:!
Και για όσους δεν το γνωρίζουν η καλύτερη εμπειρία μου ήταν 3 ταϋλανδέζες για 24 ώρες!!!! Χάνεις τον προσανατολισμό σου κάποια στιγμή, αλλά νομίζω ότι είναι ότι πιο κοντινό στον παράδεισο...
Συμφωνώ και με 3 και με 5 και με ψ , αλλά προς Θεού όχι για LT ! Το έμφραγμα καραδοκεί  :S

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ειχα σκοπο να γραψω "διαφορα",για να αντικρουσω το κυριο George31 ο οποιος με απεκαλεσε "εμμεσως πλην σαφως" πισωγλεντη,αλλα και τον κυριο Ουτοπικο που με αποκαλεσε "παιδεραστη".
Δεν θα ηθελα ομως να συνεχισω αυτη την αντιπαραθεση...
Το μονο που κραταω ειναι την πληροφορια του George31
Τα ladyboy της βραζιλιας φημιζοντε για την ικανοτητα να εισχωρουν σε μερη που ο ηλιος δεν τα βλεπει.... ανωδυνα:2funny:εσεις μαλλον σε λαθος μερος πηγατε με τις γνωστες συνεπειες.Επρεπε να ρωτησετε ρε παιδια :2funny:αλλα δεν σας φταιει το μερος, που δεν το ξερετε καν. ;)
Φιλε μου, αν αποφασισω "να το γυρισω",θα σου στειλω πμ,να μου εξηγησεις τις λεπτομερειες,μιας και απο οτι λες εχεις "ιδιαν αποψη" επι του θεματος...

Τελος,στελνω τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους και στον Φαντομα,που αποδεδειγμενα ειναι ενας απο τους ελαχιστους εδω μεσα που εχει τις ιδιες αποψεις..
Ενστερνιζομαι επισης τις επιφυλαξεις που εχει οσον αφορα το "performance" των μικροτερων σε ηλικια κοριτσιων (πανω απο 18 ΠΑΝΤΑ),αλλα αν πεσεις σε καλη περιπτωση...ειναι αλλο πραμα..
Υ.Γ...Το μωρο στο βιντεο,ειναι 19χρονο...πιτσιρικι-πιτσιρικι..αλλα μου πεταξε τα ματια εξω...

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ρωτησα αν τα κανεις ολα και ενας ειπε μονο χουφτωμα,τελικα τι ισχυει?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Επειδη κανενας δε το εκανε νομιζω μεχρι τωρα,παιρνω την αδεια και εκ μερους των παιδιων που συμμετεχουν σε αυτο το φορουμ,και στελνω τις ευχες ολων στον ΚωσταΦ16 για την ονομαστικη του εορτη.

Κωστα χρονια πολλα,ταξιδια πολλα και παντα με υγεια.

Και ανεξαρτητα αν συμφωνουμε με τις αποψεις του η οχι,πρεπει να παραδεχτουμε οτι εκτος απο εμπνευστης,ηταν,ειναι και θα ειναι η ψυχη αυτου του φορουμ...

Τα χρονια μου πολλα και σε ολους τους Κωστηδες του φορουμ..
(που εισαι βρε mimiko?)

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ειχα σκοπο να γραψω "διαφορα",για να αντικρουσω το κυριο George31 ο οποιος με απεκαλεσε "εμμεσως πλην σαφως" πισωγλεντη,αλλα και τον κυριο Ουτοπικο που με αποκαλεσε "παιδεραστη".
Δεν θα ηθελα ομως να συνεχισω αυτη την αντιπαραθεση...

Υ.Γ...Το μωρο στο βιντεο,ειναι 19χρονο...πιτσιρικι-πιτσιρικι..αλλα μου πεταξε τα ματια εξω...

Πιπιν επειδή ο γραπτός λόγος παρεξηγείται εύκολα.
Πρώτον εσύ αποκάλεσες τον George31 παιδεραστή και όχι εγώ εσένα.Διάβασε προσεκτικά το μήνυμά μου και θα το καταλάβεις.
Δεύτερον ο George31 δεν σε αποκάλεσε πισωγλέντη,απλά μίλησε οτι ακολουθείς την μόδα που σου πλασάρει η τηλεοράση και ο συρμός της εποχής.Δηλαδή την γυναίκα ανορεκτική,μοντέλο... κ.τ.λ

Εγώ σου ζήτησα να μην αφορίζεις και κατηγορείς τον άλλον χωρίς να τον γνωρίζεις...Και πόσο μάλλον αποκαλώντας τον άλλον παιδόφιλο!!!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Πιπιν επειδή ο γραπτός λόγος παρεξηγείται εύκολα.
Πρώτον εσύ αποκάλεσες τον George31 παιδεραστή και όχι εγώ εσένα.Διάβασε προσεκτικά το μήνυμά μου και θα το καταλάβεις.
Δεύτερον ο George31 δεν σε αποκάλεσε πισωγλέντη,απλά μίλησε οτι ακολουθείς την μόδα που σου πλασάρει η τηλεοράση και ο συρμός της εποχής.Δηλαδή την γυναίκα ανορεκτική,μοντέλο... κ.τ.λ

Εγώ σου ζήτησα να μην αφορίζεις και κατηγορείς τον άλλον χωρίς να τον γνωρίζεις...Και πόσο μάλλον αποκαλώντας τον άλλον παιδόφιλο!!!
Τα γραφεις ομως μισα...
Δε με πειραξε οτι με απο καλεσε θυμα της τηλεορασης που πλασαρει σαν ομορφες τις ανορεκτικες μοντελες..
Αλλα οτι ολοι αυτοι...ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΣΕΞ...
Διαβασε λιγο καλυτερα το μηνυμα του...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom