Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

poochay

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα φαλάνγκηδες :)

Συμβαίνει ακριβώς το ανάποδο, κατά την ταπεινή μου γνώμη. Αν παρακολουθήσεις αντίστοιχα ξένα φόρουμ θα δεις ότι η συντριπτική πλειοψηφία αλλοδαπών συντρόφων συμφωνεί μ’ αυτή την άποψη. Οι ωραίες του Πουκέτ προέρχονται από την περιοχή Songkhla και τα γύρω χωριά, οι οποίες όμως δεν συγκρίνονται με τις προερχόμενες απ’ τις βόρειες περιοχές. Βέβαια έχει και βόρειες το Πουκέτ αλλά λίγο μεγαλύτερης ηλικίας. Παρ’ όλα αυτά ξεχωρίζουν απ’ όλες τις άλλες. Επιπλέον, όπως είπε και ο φαλάνγκης george31, τα μπαρ στο Πουκέτ είναι σχετικά ακριβά, ενώ η πίεση για κεράσματα είναι αφόρητη και σου χαλάει τη διάθεση. Μου άρεσε μόνο το ατμοσφαιρικό Soi Tiger αλλά ήταν το πιο ακριβό απ’ όλα. Το Πουκέτ είναι πολύ καλό για κλασσικές διακοπές και κυρίως γι’ αυτούς που τους αρέσει η βαβούρα και η πολυκοσμία, ιδιαίτερα στις παραλίες.

Το πουκετ εχει περιπου 5.5 εκατομυρια επισκεπτες το χρονο...
Επιτρεψε μου ενα συλλογισμο....

Songkhla πληθυσμος :1,249,402

Πολεις:Maung Songkhla, Hat Yai, Chana, Ranot, Bangklam, Namom, Khlong Hoykhong, Na Thawee, Thepa, Saba Yoi, Sadao, Rattaphum, Singha Nakhon, Sathing Phra, Khuanniang, and Krasaesin.
Μουσουλμανοι:25%
Γυναικες  ηλικιας 15-35 χρονων: 150.000 -25 %(Μουσουλμανες)
απομενουν περιπου 100.000.
Οι ροζ κυριες στο Πουκετ ξεπαιρνουν ισως τις 100.000
(ποιος  ξερει αληθεια- επισημα στοιχεια- ξεχνα το).
Πως μπορουμε να γνωριζουμε οτι αυτο που λες ανταποκρινεται στ αληθει αεχεις κατι επισημο.

Προσωπικη μου εμπειρια απ το δυσκολο και σε μεγαλο μερος μουσουλμανικο νοτο, ειναι οτι οι νοτιοι ειναι πιο σφιγμενοι και πολυ υπερηφανοι.Βεβαιως η φτωχεια ειναι και δω αιτια εκπορνευσης, τα ποσοστα του βορα ομως ειναι πολυ μεγαλυτερα

Το πουκετ εχει πολυ κοσμο απο βιρμανια.Στις  περιστασιακες τους γνωριμιες οι Βιρμανοπουλες λενε ψεματα οτι ειναι Ταυλανδες και αυτο γιατι ειναι παρανομες.

Οι φυλες

Η Ταϊλάνδη περιέχει περισσότερες από 30 εθνικές ομάδες που ποικίλλουν στην ιστορία, τη γλώσσα, τη θρησκεία, την εμφάνιση...

To 75% toy πληθυσμου της αποτελειται απο  τους Ται ( Σιαμ ), Λαο(Λαος) και Ταιλανδοι κινεζοι.Το υπολοιπο πασοστο αποτελειται κυριως απ τη φυλη που προερχεται απ τη Μαλαισια (Malay) και τους Χμερ.
Οι κυριες του Ισααν ανηκουν κυριως στη φιλη Λαο και οι περσσοτερες μιλουν και τη διαλεκτο η αν θελετε τη γλωσσα του Λαος.

Και μια φωτο απ τις μουσουλμανες του νοτου

Συνημμένα

• 156.jpg
    156.jpg
    192,3 KB · Εμφανίσεις: 66

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Πλακα εχει, αυτο το το δυσευρετο καλλος που υπαρχει μονο στις πασσαρελες  :jerking:με μοδιστρους και διοργανωτες που το γυναικειο φυλο το βλεπουν μονο σαν κρεμαστρες για τα ρουχα τους και ετσι το επιλεγουν  :idiot: γιατι για σεξ προτιμουν καλοβαλμενα αγορακια.
Εχεις σκεφτει οτι εχεις τα ιδια γουστα με αυτους και με το συφερτο τους :think:μαλλον δεν σε τιμα :2funny:
Καλη τυχη οπου και αν πας και μην ξεχνας ολα ειναι Ταυλανδη :sunglasses:
Πλακα εχει, αυτο το το δυσευρετο καλλος που υπαρχει μονο στη Πατταγια  :jerking:με απλυτους γερους χοντροκοιλαραδες,μεθυσους ,που το γυναικειο φυλο το βλεπουν μονο σαν κρεας για πηδημα και ετσι το επιλεγουν  :idiot: ασε που "ενιοτε" επιλεγουν και ανηλικα κοριτσακια-αγορακια η καλοβαλμενα αγορακια (ladyboys).
Εχεις σκεφτει οτι εχεις τα ιδια γουστα με αυτους και με το συφερτο τους :think:μαλλον δεν σε τιμα :2funny:

απλά υπάρχει μεγαλύτερο ποσοστό ωραίον γυναικών στο Patong Beach  :booty:
και θα προσθέσω επίσης ότι η ωραίες γυναίκες δεν πηγαίνουν τούτε pattaya ούτε Patong Beach .... κάτι θέλω να πω τώρα εγώ  :grin:
Πες τα μεγαλε!

Ακουω πολλα για το που βρισκοντα οι ωραιες Ταυλανδες.
Για μενα βρισκονται παντου σε βορα και νοτο και συχναζουν στα στεκια των ευπορων Ταυλανδων.
Οι συγκεκριμενες κυριες(ειναι σε μεγαλο ποσοσστο πανεμορφες) δεν συναναστρεφονται farang και αν καποιος αλλοδαπος βρεθει στα στεκια που δουλευουν δυσκολα πανε μαζι του.
Το ιδιο συμβαινει και με τις κυριες που δουλευουν σε στεκια για ξενους και οι οποιες δυσκολα πανε με Ταυλανδο.
Οι κυριες που δουλευουν για τους Ταυλανδους δεν εχουν καμια σχεση με τα "κακομοιρα" που δουλευουν στα farang bars.
Για να τις συναντησετε θελετε κυκλωμα ντοπιων και...κανα ψιλο παραπανω.
Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ,οπως και ολοι πιστευω οι "πραγματικοι" γνωστες του αντικειμενου,και οχι καποιοι "δηθεν"...

Συμβαίνει ακριβώς το ανάποδο, κατά την ταπεινή μου γνώμη. Αν παρακολουθήσεις αντίστοιχα ξένα φόρουμ θα δεις ότι η συντριπτική πλειοψηφία αλλοδαπών συντρόφων συμφωνεί μ’ αυτή την άποψη. Οι ωραίες του Πουκέτ προέρχονται από την περιοχή Songkhla και τα γύρω χωριά, οι οποίες όμως δεν συγκρίνονται με τις προερχόμενες απ’ τις βόρειες περιοχές. Βέβαια έχει και βόρειες το Πουκέτ αλλά λίγο μεγαλύτερης ηλικίας. Παρ’ όλα αυτά ξεχωρίζουν απ’ όλες τις άλλες. Επιπλέον, όπως είπε και ο φαλάνγκης george31, τα μπαρ στο Πουκέτ είναι σχετικά ακριβά, ενώ η πίεση για κεράσματα είναι αφόρητη και σου χαλάει τη διάθεση. Μου άρεσε μόνο το ατμοσφαιρικό Soi Tiger αλλά ήταν το πιο ακριβό απ’ όλα. Το Πουκέτ είναι πολύ καλό για κλασσικές διακοπές και κυρίως γι’ αυτούς που τους αρέσει η βαβούρα και η πολυκοσμία, ιδιαίτερα στις παραλίες.
Δεν με απασχολει τι λενε τα ξενα φορουμ,καθοτι πηγα,ειδα και εχω μεγαλυτερη εμπιστοσυνη σε αυτο που βλεπουν τα ματια μου.
Αλλωστε οπως πολυ σωστα ειπε ο DoctorTilac,περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...Ο καθε ανθρωπος εχει τα δικα του γουστα.Μπορει μια κοπελα που εγω δε θα γυριζα καν να τη κοιταξω,σε καποιον αλλον να κανει "κλικ".
Σεβαστη η αποψη ολων...
Δε με απασχολει επισης απο ποια περιοχη ειναι η καθε γκομενα.Η καταγωγη της δεν ειναι κριτηριο για τον αν θα την επιλεξω η οχι.
Για οσους επισης γνωριζουν,στη Πατταγια,ΔΕΝ επιτρεπεται στα μπαρ να δουλευουν γυναικες κατω απο 22 χρονων,ενω στη Πατονγκ,"κανουν τα στραβα ματια"..
Με αλλα λογια,οποιος θελει πιτσιρικες 18χρονες,19χρονες,παει Πατονγκ.
Οσον αφορα τα κερασματα,ειναι οντως λιγο σπαστικο το θεμα,αλλα αν προκειται για μια γκομενα που μου κανει "κλικ",δε με απασχολει να ξοδεψω και αλλα 1000 μπατ σε ποτα..
Τελος εχεις απολυτο δικιο για το Πουκετ..Ειναι ενα μερος που μπορεις να κανεις και τις διακοπουλες σου..Τα μπανακια σου σε πολυσυχναστες παραλιες..τις εκδρομουλες σου..Και το προτιμω 1000 φορες,απο το να παω να κλειστω σε ενα δωματιο ξενοδοχειου,με μονο σκοπο να καταριπτω καθε φορα τα ρεκορ στο μαραθωνιο πηδηματος..("Σεξ,φαι,σκατα και υπνο" που ελεγε και ο Πανουσης)

Υ.Γ:Συγγνωμη για το μεγαλο ποστ,αλλα με συγχισανε μερικοι μεσημεριατικα...
Αν και δεν θα επρεπε,μιας και ειναι γνωστο πως σε αυτο ειδικα το φορουμ,οποιος "ξεφευγει" απο τη πεπατημενη και τολμαει να διατυπωσει μια διαφορετικη αποψη (βλεπε και Φαντομας),βρισκεται αντιμετωπος με "δημοσιο λιθοβολισμο"...

Jack76

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η ερώτηση είναι η εξής: Αν έχει νοικιάσει κανείς σπίτι (κατά προτίμηση patong), τι τιμές παίζουν, πως μπορώ να βρω διεύθυνση και φυσικά αν υπάρχει ασφάλεια 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Voltaire καταπληκτικό το λίνκ. Περιηγήθηκα το Τσιανγκ Μαι και ήταν σαν να ήμουν πάλι εκεί.
Pipino, μη μου συγχίζεσαι. Και εγώ μαζί σου είμαι.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Pipino, μη μου συγχίζεσαι. Και εγώ μαζί σου είμαι.
Φιλτατε συντροφε Von,ευχαριστω για την υποστηριξη..
Τα σεβη μου.
Ουφ...Ηρεμησα τωρα..
Επανηρθα "εις την ταξην",καθ'οτι αληθευει πως παρεφερθην τα μαλα.. :S

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Οι συγκεκριμενες κυριες(ειναι σε μεγαλο ποσοσστο πανεμορφες) δεν συναναστρεφονται farang και αν καποιος αλλοδαπος βρεθει στα στεκια που δουλευουν δυσκολα πανε μαζι του.
φυσικά έχεις απόλυτο δίκιο  :rockon: και αν συνεχίσετε να κάνετε παρέα με έλληνες δεν θα το ζήσετε ποτε αυτό  ;) :grin:

p.m.θα σε πετύχω εσένα σύντομα  :-*

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
+1000000

Και μια και μιλατε για ομορφες και περιοχες , βρισκεις λιγο πιο ομορφες στο phuket γιατι ειναι πιο ψηλα οι τιμες και τραβα τα πιο καλα κομματια αυτης της "σειρας" .
Πχ η τιμη στην patong ειναι απο 1000-2000 και 2500 οι χωρευτριες της taipan-tiger
ενω στην παταγια ξεκινουν απο 500 ( ΒΑΤ  )

Αλλα αυτη η "σειρα" ΔΕΝ εχει τις πιο ομορφες ταυλανδες .....

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
+1000000

Και μια και μιλατε για ομορφες και περιοχες , βρισκεις λιγο πιο ομορφες στο phuket γιατι ειναι πιο ψηλα οι τιμες και τραβα τα πιο καλα κομματια αυτης της "σειρας" .
Πχ η τιμη στην patong ειναι απο 1000-2000 και 2500 οι χωρευτριες της taipan-tiger

Μα πως τολμας να εκφραζεις τετοιες αποψεις?
Δε φοβασαι τον λεκτικο "λιθοβολισμο" και την διαπομπευση?
Ακους εκει το Πουκετ να εχει πιο ομορφες...
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ
Ψευδεσαι ασυστολως...Οι πιο ωραιες πανε στη Πατταγια...
Εκει πηδιουνται με ενα 500αρικο...Δε θελουν το διχιλιαρο της Πατονγκ...Τους πεφτει βαρυ στο στομαχι..

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ωραιες γυναικες υπαρχουν παντου

πρεπει ομως να τις βρεις γιατι δεν δουλευουν ολες σε μπαρ η καφε και δεν ειναι ολες ελευθερας βοσκης
υπαρχουν και κλαμπ που συχναζει η ντοπια νεολαια αλλα δεν τα διαφημιζουν
και καλα κανουν
δεν πρεπει να αρκουμαστε στα ευκολα στα ετοιμα πιατα γενικα
αλλα οπως ειπωθηκε και ποιο πανω γουστα ειναι αυτα και ο καθενας κανει τις επιλογες του

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πλακα εχει, αυτο το το δυσευρετο καλλος που υπαρχει μονο στη Πατταγια  :jerking:με απλυτους γερους χοντροκοιλαραδες,μεθυσους ,που το γυναικειο φυλο το βλεπουν μονο σαν κρεας για πηδημα και ετσι το επιλεγουν  :idiot: ασε που "ενιοτε" επιλεγουν και ανηλικα κοριτσακια-αγορακια η καλοβαλμενα αγορακια (ladyboys).
Πες τα μεγαλε!
Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ,οπως και ολοι πιστευω οι "πραγματικοι" γνωστες του αντικειμενου,και οχι καποιοι "δηθεν"...
Υ.Γ:Συγγνωμη για το μεγαλο ποστ,αλλα με συγχισανε μερικοι μεσημεριατικα...
Αν και δεν θα επρεπε,μιας και ειναι γνωστο πως σε αυτο ειδικα το φορουμ,οποιος "ξεφευγει" απο τη πεπατημενη και τολμαει να διατυπωσει μια διαφορετικη αποψη (βλεπε και Φαντομας),βρισκεται αντιμετωπος με "δημοσιο λιθοβολισμο"...
Ναι φιλε μου, και βεβαια εχω τα ιδια γουστα με αυτους,και στα κατόι φυσικα :2funny:αυτοι ειναι φυσιολογικοι,αλλα ειδες ο χρονος περασε και αυτοι γερασανε,επρεπε να πεθανουν αντι να ειναι στα ποδια μας και να μας κλεβουν τις γκομενες :2funny:
Ασε τα ανηλικα κατα μερος γιατι τωρα ανοιγεις αλλο θεμα :huh:
Εχω πει οτι και η Πατταγια εχει ωραιες κοπελες και οχι υπερτιμημενες οπως πουκετ -ΒΚΚ,και οχι οτι δεν υπαρχουν αλλου ωραιες. ;)
Δεν θεωρω τον ευατο μου "δηθεν" ουτε και παντογνωστη :rolleyes:,ενταξει το ηξερα οτι θα συγχιστεις φιλε μου,θα φταιει και η πανσεληνος :grin: αλλα δεν εχεις παει και κατακρινεις ,καλυτερα για μας...μερικοι λιγοτεροι :boobies:
Στο φαντομα να εισαι σιγουρος οτι δεν αρεσει και το πουκετ και το λιθοβολισμο τον αντιμετωπιζει μια χαρα :grin: μονος του.
Οι γκομενες που πανε με Ταυλανδους φυσικα δεν πανε με φαρανγκ ουτε συχναζουν στα στεκια τους,ειναι γνωστο αυτο αρα και δυσκολο να ερθεις σε επαφη :(Εχω γνωρισει γκομενα στην Βκκ που πηγενε μονο με γιαπωνεζους.
Κατι σας εχει κανει η Πατταγια παιδια ,κατι σας εχει κανει,να σας πω τη γνωμη μου.
Τα ladyboy της βραζιλιας φημιζοντε για την ικανοτητα να εισχωρουν σε μερη που ο ηλιος δεν τα βλεπει.... ανωδυνα:2funny:εσεις μαλλον σε λαθος μερος πηγατε με τις γνωστες συνεπειες.Επρεπε να ρωτησετε ρε παιδια :2funny:αλλα δεν σας φταιει το μερος, που δεν το ξερετε καν. ;)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Safari disco μετα τις 4  :rockon: :rockon: :rockon:

ναι ναι και εβρισκετε μολις στριψετε δεξια για την Καρον, (ή αριστερα αν ερχεστε απο την Nanai rd. ) θα την βρειτε παρακατω στο αριστερο σας χερι !!! after disco που μεσα ομως θα τις βρειτε ολες μεθυσμενες τετοια  ωρα ...

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1

Για να μαθενετε και εσεις που δεν εχετε παει ;)
Disco ex-zite 70%ται-30 φαλανγκ η χορευτρια αρχιζει απο 3500 χιλιαρικα και αν θελει να παει με φαλανγκ(οι περισσοτερες πανε) το ιδιο και οι τραγουδιστες :2funny:
Disco noir 100%ται τιμη αγνωστη.οι κοπελες τραγικα ασπρες :rolleyes:και ωραιες φυσικα καθε μερα το αδιαχωρητο.
Στα καραοκε πας με παρεα Ται και μετα αν σε μαθουν πας και μονος :idiot:οι κοπελες και εκει απο 3000.
Στα go-go οι κοπελες αρχιζουν απο 2000+600 bar fine.
ακριβα γουστα ρε παιδια μου θυμιζουν πουκετ :cheesy:

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Στο phuket οι "καλες" ειναι freelancers και ειναι μεγαλυτερες σε ηλικια.
Στην pattaya οι "καλες" δουλευουν σαν χορευτριες σε show (οχι σε go-go).Προσοχη για katoyes
Στο πρωτο αν το παιξεις λιγο εξυπνα το παιχνιδι πληρωνεις ελαχιστα.
Στο δευτερο μια showwoman φορτωνεται πολυ δυσκολα ακομα και με 5000 baht.
Θα συμφωνησω με τον pipin στο οτι στο πουκετ κανεις και διακοπες,ενω η παταγια ειναι μονο σεξουαλικος προορισμος.
Θα συμφωνησω με τον george31 στο οτι στην παταγια αμα ψαξεις βρισκεις καλυτερες.
Και θα συμφωνησω με τον φαντομα σε παλαιοτερο ποστ οτι οι καλυτερες βρισκονται στην BKK.

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε τι ελληναραδες ειμαστε!!!τσακωνομαστε για τα μουνια στην ταυλανδη απο την ελλαδα λες και τελειωνουν!!ο καθενας με τα γουστα του!!οποιος ξεκιναει για πρωτη φορα κατω θα παει λογικα πουκετ για να ειναι ηρεμη η μεταβαση προς το ολο θεμα..και εγω εκει θα παω.δουλεια δεν ειχε ο διαολος γαμουσε τα τιλακ του :jerking:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ωραιος ο george με τις τιμες του  λολ

καρεβε
εκει θελω να καταληξω οτι υπαρχει και το παιχνιδι οχι κοψε 2 κιλα κρεας τυλίξε το και φυγαμε
σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι

ειπαμε κανονας το επομενο καλυτερο απο το προηγουμενο

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρε μη μαλωνετε λεμε! σε καθε μερος υπαρχουν και ομορφες και ασχημες...
αν εγω στη μια βδομαδα Παταγια τρακαρω 3-4 θεες (εχω σωστη κριση πιστευω)
τοτε λογικο ειναι να πω τα καλυτερα και να ανεβασω φωτος απο μοντελα.
Αν ομως βρισκω συνεχως πατσαβουρες τοτε θα πω τα χειροτερα...
δεν παει ετσι ομως...οποιος ψαχνει βρισκει...θελει υπομονη....
Σιγουρα υπαρχουν ομορφες παντου,ισως ειναι θεμα και καθαρα τυχης να τρακαρεις...
Το θεμα ειναι να μην πηγαινεις με πατσαβουρα...εγω π.χ
προτιμω να μεινω αγαμητος 1 βραδυ παρα να παρω μπαζο!
Συνεχιστε το λιθοβολισμο...μισο να φυγω μη με παρουν τα σκαγια!

lekes

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μην μασατε παλικαρια και εγω μονος θα παω κατω επειδη δεν ακολουθαει κανενας κολλητοσ μου αλλα ευτηχως βρηκα τον -lostromo- και θα περασουμε τζαμι....-μην μασατε-αν τυχει και βαλουμε ενα διακριτικο στην παταγγια οπως εχει πει ο lostromos -θα δειτε οτι θαμαστε παρα-παρα πολυ...-απο το πρακτορειο μου ειπαν οτι ειδη τα φτηνα εισητηρια με gulf (685 eyro περιπου)εχουν τελειωσει...-λετε ολο τα αεροπλανα εκεινες τις μερες ναναι με νιοπαντρους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom