Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
σκεφτόμαστε να κλείσουμε στο  The Residence, Phuket 5 αστέρια

258/12 Moo 5, Srisoonthorn Road, Cherngtalay Sub-District, 83110 Phuket (Phuket)

Θα μπορούμε όμως να βάζουμε μέσα άνετε τα κοριτσάκια ή θα μας πρήζουν τα αρχίδια οι ξενοδόχοι? :think:
Ωραιο ξενοδοχειο αλλα πολυ μακρια απο τη πιατσα.
Θα το πουμε αλλη μια φορα για να μη σας πιανουν κοροιδα τα τουριστικα γραφεια.
Οταν αναφερομαστε στο Πουκετ,υπονοουμε τη Patong Beach που ειναι "η πιατσα".Ολες οι αλλες διπλανες παραλιες,Bang Tao(εκει ειναι το ξενοδοχειο που λες),Kamala και απο την αλλη πλευρα Karon,Kata και Κata Noi,μπορει να ειναι μακραν πιο ειδυλιακες και παραδεισενιες,αλλα δεν παυουν να ειναι ΜΑΚΡΥΑ.
Ειδικα η Bang Tao που ειναι το Residence.
Δε ξερω αν το συγκεκριμενο ξενοδοχειο ειναι joiners free,αλλα τα περισσοτερα τετοια χλιδατα ξενοδοχεια ΔΕΝ ειναι.Ακομα και να σου επιτρεψουν να ανεβασεις κοπελα με το "αναλογο τιμημα",ειναι σιγουρο οτι θα σε κοιταζουν με μισο ματι στη ρεσεψιον,χωρια του οτι ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ,να κυκλοφορεις με τη γκομενα μεσα στο ξενοδοχειο και να κανεις χρηση ας πουμε της πισινας μαζι της.
Και αυτο ειναι λογικο,μιας και τα ξενοδοχεια αυτα ΔΕΝ τα επιλεγουν οι σεξοτουριστες,παρα νεονυμφοι και οικογενειες.Φανταζομαι λοιπον,οτι δεν θα ειναι και τοσο ευχαριστο για μια οικογενεια να εχει το παιδι της να παιζει διπλα στη πισινα με τα κουβαδακια και να βλεπουν εσενα να χαμουρευεσαι με τη γκομενα...
ΤΕΤΟΙΑ ξενοδοχεια σαν το residence,ΔΕΝ υπαρχουν στο κεντρο της πιατσας,δηλαδη στη Patong και συγκεκριμενα γυρω απο τη Bangla road,που ειναι η πιατσα.
Θα πρεπει λοιπον να επιλεξεις,η ενα ξενοδοχειο-γαμιστρωνα κοντα στη πιατσα-σαφως ομως λιγοτερο χλιδατο-αλλα εχοντας το κεφαλι σου ησυχο,η ενα ξενοδοχειο σα το residence στις γυρω παραλιες,ζωντας στην απολυτη χλιδα,νοικιαζοντας ομως ενα μεταφορικο μεσο και υπομενοντας καποιους "περιορισμους"...

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
το banyan tree και το sheraton ειναι σχετικα κοντα στην πολη αλλα ειναι εξαιρετικα χλιδατα!! και το μαριοτ μεσα στην πολη!!

teonyms

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
22
Πόντοι
0
λίγο πριν το ραντεβού με το πρακτορείο να επαναλάβω το ερώτημα μου για την φήμη του πρακτορείου paradise vacation () για Μπανγκογκ - Πουκετ - ΚοΣαμουι). Να κλέισω εκεί?Έχτε ακούσει τίποτα γιατί εγω δεν το ήξερα.εισιτήρια και ξενοδοχείο θα κλείσω.
Σας εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο απο οποιονδήποτε αλλο.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
το banyan tree και το sheraton ειναι σχετικα κοντα στην πολη αλλα ειναι εξαιρετικα χλιδατα!! και το μαριοτ μεσα στην πολη!!
Το "σχετικα κοντα" ειναι γυρω στα 10 χιλιομετρα.
Το Μαριοτ ναι μεν ειναι πιο κοντα (κανα 10λεπτο με τα ποδια απο τη Μπανγκλα),αλλα δεν εχει καμμια σχεση με το residence και δεν ειναι και joiners free...
Χωρια που η Patong Beach δε μοιαζει σε τιποτα με το Bang Tao Bay.
Οπως και να το κανουμε,αλλο να βγαινεις στο μπαλκονι του ξενοδοχειου και να βλεπεις δασος και αλλο το τσιμεντο της Patong..
Γιατι οταν μιλαμε για χλιδατο ξενοδοχειο,δε μιλαμε μονο για τα δωματια εσωτερικα..Αυτο που μετραει περισσοτερο,ειναι ο εξωτερικος διακοσμος...Καλο ειναι το Χιλτον στην Αθηνα,αλλα δε συγκρινεται με το Lagonisi beach Resort...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Να συμπληρωσω οτι το συγκεκριμενο ξενοδοχειο (residence)κοστιζει 12.500 εως 17.500 μπατ τη βραδυα..
Καταλαβαινετε λοιπον για τι χλιδα μιλαμε...

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
john 666 μου αρεσης χωρις να εχεις παει pattaya δινης και σημβουλες. μπραβο λεβεντι μου. :cheesy:

εχω καλους δασκαλους και τα εμαθα γρηγορα και καλα!  :dancing:
Ειδες? σε λιγο θα παω εκει για να παρω απλα το doctora μου!!!!  :grin:
τεραστια προοδος... :2funny:
χε χε χε

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Συνεχίζω με το ταξιδάκι για Koh Chang από Παττάγια. Μίνι-βάν με κλιματισμό μέχρι το λιμανάκι και κατόπιν φερυμπότ για το νησί. 3.5 ώρες με το μίνι-βάν και ένα 25-λεπτο με το καραβάκι. Συνολικό κόστος μεταφοράς 1200 baht(24 ευρώ) το άτομο, συμπεριλαμβάνοντας την επιστροφή. Οι δρόμοι από Παττάγια προς Τράτ εντυπωσιακοί, τύφλα να 'χουν οι δικές μας εθνικοί οδοί - τελικά δεν ξέρω σε ποιό σημείο είμαστε πιο μπροστά από τους Ταιλανδούς :think: Το τοπίο καταπράσινο, να χάνεται το μάτι σου σε αυτή την ομορφιά. Τέλος πάντων, στο λιμανάκι ο doctortilac κλείνει δωμάτια για όλη την παρέα(flynow, trelos21) σε πολύ καλή τιμή(1700 baht το δωμάτιο το βράδυ) για Koh Chang. Φτάνοντας στο νησί ένα ταξάκι μας περίμενε για να μας πάει στην παραλία White sand beach(βορειοδυτική πλευρά του νησιού) όπου βρισκόταν το ξενοδοχείο Plaloma Cliff Resort. Ωραίο ξενοδοχείο δίπλα στην παραλία και στο κέντρο της κίνησης της περιοχής. Πάντως το νησί βρίσκεται σε διαρκή ανάπτυξη με έντονη την τουριστική γιγάντωση του με όλο και περισσότερα καινούργια resort να φυτρώνουν σχεδόν παντού. Βολτίτσα το απόγευμα στην παραλία όπου υπήρχαν πάμπολλα κεντράκια δίπλα στο κύμα(μόνο αυτό μου θύμισε ελληνικό νησί)καθώς και διάφοροι πλανόδιοι μικροπωλητές. Σταματήσαμε για φαγητό σε κεντράκι δίπλα στη θάλασσα, όπου ο καθένας μας διάλεξε τις ψαρούκλες του, τις γαρίδες, τα καβούρια, και, και... Πραγματικά φάγαμε πολλά και ωραία και φτηνά(400-500 μπάτ το άτομο δηλαδή 8-10 ευρώ). Στην επιστροφή περπατήσαμε στον κεντρικό δρόμο όπου υπήρχαν επίσης 5-6 μπαράκια γεμάτα με κοριτσάκια για τους ξέμπαργκους-πολύ δύσκολο να μείνεις χωρίς γυναίκα ακόμα και στο νησάκι(δεύτερο μεγαλύτερο στην ταιλάνδη μετά το Πουκέτ). Για το κλείσιμο της βραδιάς ο doctortilac μας "δώρησε" κάτι τεράστιες πουράκλες και τις απολαύσαμε με δύο υπέροχα κρασιά - γιορτάσαμε επίσης τα γενέθλια του trelos21 - αγναντεύοντας τα ήρεμα νερά του κόλπου της ταιλάνδης... Αξέχαστες εμπειρίες με πολύ καλή παρέα σε ένα πανέμορφο νησί- τι άλλο να ζητήσει ένας άνθρωπος στις διακοπές του :dancing:          

ELGEO2

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δε χρειαζεται βιζα,τι βιζα λες και ιστοριες.
Απο εκει θα το τακτοποιησεις

πεσμας πιο αναλυτικα που ακριβως θα το τακτοποιησει αφου πιο πανω λες δεν χρειαζεται βιζα.επισης να σου δωσω και εγω μια πληροφορια οτι μεχρι 20 κιλα βαλιτσα δικαιουσαι.αυτο σημαινει οτι τα σκονακια σου πρεπει να τα αφησεις εδω και .......γραψε και ενα διαγωνισμα καλου κακου να δεις εαν τα μαθαινεις σωστα.

ELGEO2

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
λίγο πριν το ραντεβού με το πρακτορείο να επαναλάβω το ερώτημα μου για την φήμη του πρακτορείου paradise vacation () για Μπανγκογκ - Πουκετ - ΚοΣαμουι). Να κλέισω εκεί?Έχτε ακούσει τίποτα γιατί εγω δεν το ήξερα.εισιτήρια και ξενοδοχείο θα κλείσω.
Σας εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο απο οποιονδήποτε αλλο.

τα πρακτορεια θελουν να πουλησουν και να κερδισουν....εαν θελεις  δες πρωτα τι θα σου προτεινουν και γραψτα εδω.καποιος ισως εχει εμπειρια απο το ξενοδοχειο και να σε προλαβει πριν τα αγορασεις...αυτο σου προτεινω ,και κατι πολυ σπουδαιο ειναι εαν εχεις την δυνατοτητα να φερεις παρεα εντος της ....εδρας .,,,,,,

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Doctor περνα ρε απο το σπιτι να δωσεις χαιρετισμους ... κοντα ειναι στο δικο σου .....
Καλα να περασεις 

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
@HeIISex
Σε εφτιαξα σου βρηκα την ιδανικη για σενα
qaqlj7.gif

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
πεσμας πιο αναλυτικα που ακριβως θα το τακτοποιησει αφου πιο πανω λες δεν χρειαζεται βιζα.επισης να σου δωσω και εγω μια πληροφορια οτι μεχρι 20 κιλα βαλιτσα δικαιουσαι.αυτο σημαινει οτι τα σκονακια σου πρεπει να τα αφησεις εδω και .......γραψε και ενα διαγωνισμα καλου κακου να δεις εαν τα μαθαινεις σωστα.

θα απαντησω και εγω σαν "παλιος"  :think:...εχει ειπωθει 100 φορες
τι παιζει με τι βιζα,ας διαβασουν οσοι ενδιαφερονται το thread
και θα βρουν πολλες αναφορες...για οποιον βαριεται να ψαχνει λοιπον
στα πρωτα 10 ποστ του thread αναφερεται επακριβως τι γινεται...

δεν ηξερα ρε κολητε οτι ζυγιζουν τοσα πολλα κιλα τα χαρτια-σκονακια.. :jerking:

το υφακι σου παντως δεν ταιριαζει καθολου σε ενα thread σαν αυτο
και θα σε συμβουλευα να κοψεις αμεσως τις ειρωνιες αφου το ποιο
ευκολο ειναι να σε ειρονευτω και εγω αλλα ο John παντα δεν ριχνει
το επιπεδο του σε αντιθεση με μερικους αλλους που η το ριχνουν τοσο
πολυ η απλα αυτο το επιπεδο εχουν.εντελως φιλικα στο λεω.  :)

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Παρεμπιπτόντως σημερα ηταν μεγαλη γιορτη για το βουδα στην πατριδα .
Απο τις 5 το πρωι ολοι ηταν στους ναους .
Απλα για να το ξερετε :)  και να στειλετε τις ευχες σας

r01ay8.jpg

r04uo7.jpg

Jack76

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ωραιο ξενοδοχειο αλλα πολυ μακρια απο τη πιατσα.
Θα το πουμε αλλη μια φορα για να μη σας πιανουν κοροιδα τα τουριστικα γραφεια.
Οταν αναφερομαστε στο Πουκετ,υπονοουμε τη Patong Beach που ειναι "η πιατσα".Ολες οι αλλες διπλανες παραλιες,Bang Tao(εκει ειναι το ξενοδοχειο που λες),Kamala και απο την αλλη πλευρα Karon,Kata και Κata Noi,μπορει να ειναι μακραν πιο ειδυλιακες και παραδεισενιες,αλλα δεν παυουν να ειναι ΜΑΚΡΥΑ.
Ειδικα η Bang Tao που ειναι το Residence.
Δε ξερω αν το συγκεκριμενο ξενοδοχειο ειναι joiners free,αλλα τα περισσοτερα τετοια χλιδατα ξενοδοχεια ΔΕΝ ειναι.Ακομα και να σου επιτρεψουν να ανεβασεις κοπελα με το "αναλογο τιμημα",ειναι σιγουρο οτι θα σε κοιταζουν με μισο ματι στη ρεσεψιον,χωρια του οτι ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ,να κυκλοφορεις με τη γκομενα μεσα στο ξενοδοχειο και να κανεις χρηση ας πουμε της πισινας μαζι της.
Και αυτο ειναι λογικο,μιας και τα ξενοδοχεια αυτα ΔΕΝ τα επιλεγουν οι σεξοτουριστες,παρα νεονυμφοι και οικογενειες.Φανταζομαι λοιπον,οτι δεν θα ειναι και τοσο ευχαριστο για μια οικογενεια να εχει το παιδι της να παιζει διπλα στη πισινα με τα κουβαδακια και να βλεπουν εσενα να χαμουρευεσαι με τη γκομενα...
ΤΕΤΟΙΑ ξενοδοχεια σαν το residence,ΔΕΝ υπαρχουν στο κεντρο της πιατσας,δηλαδη στη Patong και συγκεκριμενα γυρω απο τη Bangla road,που ειναι η πιατσα.
Θα πρεπει λοιπον να επιλεξεις,η ενα ξενοδοχειο-γαμιστρωνα κοντα στη πιατσα-σαφως ομως λιγοτερο χλιδατο-αλλα εχοντας το κεφαλι σου ησυχο,η ενα ξενοδοχειο σα το residence στις γυρω παραλιες,ζωντας στην απολυτη χλιδα,νοικιαζοντας ομως ενα μεταφορικο μεσο και υπομενοντας καποιους "περιορισμους"...

Ευχαριστώ πολύ φίλε για τις πληροφορίες.Να σε ρωτήσω λοιπόν στην περιοχή Patong Beach ποια σχετικά καλά ξενοδοχεία είναι joiners free?

teonyms

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
22
Πόντοι
0
λοιπόν τα φώτα σας...
7 νύχτες στο Πουκέτ διαμονή στο Duangjitt Resort ()
2 νύχτες στη Μπανγκογκ διαμονή στο Grand Mercure Park Avenue ()

Εισιτήρια και ξενοδοχεία 1300 (1400 αν επιλέξω δωμάτιο που βλέπει πισίνα στο Duangjitt Resort)
Τι λέτε?

Να πω σε αυτό το σημείο οτι ο σεξοτουρισμός ΔΕΝ είναι αυτοσκοπός σε αυτό το ταξίδι.Θα έρθει,λογικά, αλλα δεν είναι το παν.Προτιμώ παραλίες ψιλοχλιδή βόλτες και αραλίκι...

Περιμένω με αγωνία διαφωνίες,προτάσεις και σχόλια. Καλά είναι τα λεφτά?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ευχαριστώ πολύ φίλε για τις πληροφορίες.Να σε ρωτήσω λοιπόν στην περιοχή Patong Beach ποια σχετικά καλά ξενοδοχεία είναι joiners free?
Κοιτα...δεν ειμαι "γνωστης" για το ειδος των ξενοδοχειων που ζητας...
Δεν αναζητω τετοιες χλιδες γι αυτο δεν εχω "ψαχτει" ωστε να σου προτεινω κατι που να πλησιαζει εστω...
Για να καταλαβεις για τι διαφορες μιλαμε,εγω αρκουμαι σε ενα "ταπεινο" δωματιο,το οποιο να ειναι καθαρο,να εχει air condition,mini bar,safe box μεσα στο δωματιο και δορυφορικη τηλεοραση...
Δεν εχει θεα στη θαλασσα,η σε δασος (εχει στο δρομο)...δεν εχει γκαζον,προσωπικη πισινα (ουτε καν πισινα).
Και βεβαια με ενδιαφερει να ειναι κοντα στη πιατσα..Το πολυ δηλαδη 10 λεπτα περπατημα..Ωστε να φορτωνεις και βουρ για τα μελια...
Τα περισσοτερα απο αυτα τα ξενοδοχεια ειναι joiners free.
Και για τιμες δεν υπαρχει συγκριση...Αλλο τα 17.500 μπατ τη βραδυα του Residence και αλλο τα 1000 του C&N hotel που εμεινα το Νοεμβριο,το οποιο ομως ηταν 100 μετρα απο τα μπαρ(και που αν με φερει ο δρομος τον Αυγουστο στο Πουκετ,εκει θα μεινω παλι).
Παρε και το λινκ και συγκρινε το "παλατι" Residence (των 17.500 μπατ),με αυτο των 1000...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom