Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
μαγκες μακρια απο τον MIMIKO γιατι θα του κανο voudou. :grin:

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
μαγκες μακρια απο τον MIMIKO γιατι θα του κανο voudou. :grin:
ρε φιλαράκι αφού ξέρεις τόσα πολλά και ο νοούσου κατεβάζει  ;) ...γιατί δεν βρίσκεις τρόπο να μας "διακτινιζεις" στην asia  :think: :think:
και άσε τα βουντού για τον γυρισμό  :-*
για προσπάθησε λίγο κάτι μπορεί να γίνει  :cheesy:

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Διεθνές ένταλμα έρευνας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός ύποπτου για παιδεραστία, εξέδωσε για δεύτερη φορά σε διάστημα επτά μηνών η INTERPOL, ελπίζοντας στην βοήθεια και του κόσμου.
Ο εν λόγω καταζητούμενος, σύμφωνα με τον διεθνή οργανισμό της εγκληματολογικής αστυνομίας, δημοσίευσε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πολλές φωτογραφίες στις οποίες φαινόταν ο ίδιος να κακοποιεί παιδιά.

Η INTERPOL που εδρεύει στη Λυών της Γαλλίας δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της έξι φωτογραφίες ενός λευκού άνδρα, υπόπτου για τη σεξουαλική κακοποίηση τριών αγοριών ασιατικής καταγωγής, ηλικίας 6 έως 10 ετών, που έλαβε χώρα από τον Απρίλιο του 2000 έως τον Μάιο του 2001, στη νοτιοανατολική Ασία.
"Είναι ένας λευκός άνδρας μιας κάποιας ηλικίας. Πρέπει να είναι μεταξύ 50 και 70 ετών. Δεν γνωρίζουμε τίποτε για το πού βρίσκεται, ούτε για τη χώρα από την οποία κατάγεται, αν και κατά τα φαινόμενα πρέπει να προέρχεται από δυτική χώρα, από τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Αυστραλία", δήλωσε ο κ. Ιβ Ρολάν, αξιωματικός της υπηρεσίας πληροφοριών, αρμόδιος για την προστασία των παιδιών.

897285_b.jpg

Είναι η δεύτερη φορά που η INTERPOL αποφασίζει να απευθύνει έκκληση στον κόσμο διεθνώς για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός ύποπτου για παιδεραστία, μετά την επιτυχή έκβαση της επιχείρησης Vico που συνέβαλε τον Οκτώβριο στη σύλληψη ενός άνδρα που κακοποιούσε σεξουαλικά μικρά παιδιά.

Η INTERPOL προχώρησε σε μια καινοτομία στις 8 Οκτωβρίου και παράλληλα με το διεθνές ένταλμα έρευνας για τον εντοπισμό ενός παιδεραστή, απηύθυνε έκκληση για μάρτυρες, δημοσιεύοντας τέσσερις φωτογραφίες του άνδρα, οι οποίες είχαν ληφθεί από το διαδίκτυο και τον έδειχναν να κακοποιεί σεξουαλικά μικρά αγόρια. Η έρευνα επέτρεψε τη σύλληψη ενός 32χρονου Καναδού στις 19 Οκτωβρίου στην Ταϊλάνδη.

Για να δείτε τις φωτογραφίες του
Τελικα βρεθηκε. Αμερικανος στην εθνικοτητα.

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μαγκες καλησπερα, ειμαι ενας ακομη λατρης των σχιστοματικων κοριτσιων,μιλαμε για τι κολλημα.τελος παντων εδω κ καιρο προσπαθω να πεισω τα φιλαρακια να παμε ταυλανδη κ πανω που λεγαμε για οκτωβρη μου τα ξαναγυρισανε :tickedoff: :tickedoff:.Δεν την παλςυω αλλο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ!!! μονος δεν παω ,αμα ψηνεται κανενας το συζηταμε

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μην μασάς. Πήγαινε μόνος. Δεν πρέπει να φοβάσαι τίποτα, θα περάσεις εγγυημένα υπέροχα και στην τελική μόνο μόνος δεν θάσαι :boobies:.

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
george777 ετσι την πατησα και γω περυσι αλλα φετος τον πουλο!μου δωσανε πληροφοριες οι συναδερφοι εδω και εκλεισα μονος..σκεψου το και αλλιως..στη ζωη ηρθες μονος,στο σχολειο,στον στρατο,στην δουλεια κλπ ξερω μαλακια επιχειρημα αλλα ειναι επιχειρημα και στη τελικη καλυτερα να πας και οπως περασεις.

υ.γ.ποτε δεν θα εισαι μονος κατω

teonyms

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
22
Πόντοι
0
Φίλοι μου καλησπέρα...
είμαι έτοιμος για την μεγάλη απόφαση.Ή πιο σωστά η απόφαση έχει παρθεί και είμαστε ενα βήμα πριν το κλείσιμο των εισιτηρίων.Έχω βρεί και εχω κανονίσει ραντεβού με το πρακτορείο paradise vacation () για Μπανγκογκ - Πουκετ - ΚοΣαμουι.
Περιπου 15 μέρες. Καταρχήν έχει κανείς εμπειρία απο το συγκεκριμένο πρακτορείο?Μήπως να κοιτάξω σε κάποιο πιο γνωστό?Εγω τουλάχιστον δεν το γνώριζα.Επίσης θα ήθελα να ξέρω αν συμφωνούν οι πιο έμπειροι ως προς τους προορισμούς 2νυχτες Μπανγκ,5 Πουκετ και 5 ΚοΣαμουι. Η τιμη του πακέτου που περιλαμβάνει εισιτήρια και ξενοδοχείο είναι καπου στα 1300 ευρω. Συμφωνείτε ή μήπως κάνω κάπου λάθος?
Είναι εύκολο επίσης να μου πείτε αποστάσεις και τρόπους μεταφοράς απο Μπανγκοκ σε Πουκετ και ΚοΣαμουι αντίστοιχα?

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
μαγκες καλησπερα, ειμαι ενας ακομη λατρης των σχιστοματικων κοριτσιων,μιλαμε για τι κολλημα.τελος παντων εδω κ καιρο προσπαθω να πεισω τα φιλαρακια να παμε ταυλανδη κ πανω που λεγαμε για οκτωβρη μου τα ξαναγυρισανε :tickedoff: :tickedoff:.Δεν την παλςυω αλλο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ!!! μονος δεν παω ,αμα ψηνεται κανενας το συζηταμε

και εγω μονος εκλεισα φιλε...αμα θες παντως παρεα και σε βολευει
9-17 Αυγουστου παω εγω. Θα ειναι και ο Ντοκτορ κατω καπου εκει.
Οποτε δες τις ημερομηνιες σου και γραψε μας. Γραψε π.μ αμα ειναι
να μην ενοχλουμε το thread

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αποτι καταλαβαινω αυγουστο θα ειναι πολλοι ελληνες κατω.αλλα τρεχα τωρα να βγαλεις διαβατηρια,βιζες κ να κλεισεις εισητηρια κ λοιπα γιατι τα υπολογιζα για ποιο πισω.

Jack76

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
σκεφτόμαστε να κλείσουμε στο  The Residence, Phuket 5 αστέρια

258/12 Moo 5, Srisoonthorn Road, Cherngtalay Sub-District, 83110 Phuket (Phuket)

Θα μπορούμε όμως να βάζουμε μέσα άνετε τα κοριτσάκια ή θα μας πρήζουν τα αρχίδια οι ξενοδόχοι? :think:

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά θα είμαι στην Παττάγια  23-26 Μαίου. Αν συμπέσω με κάποιον συναγωνιστή ας μου στείλει PM να βρεθούμε.
Κατά τα άλλα, αδημονώ να δω πώς θα είναι η Παττάγια σε low season εκδοχή...

xaris21

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
μια απο τα ιδια και εγω θελω να παω αλλα οι φιλοι μου τα γυριζουν!!!Το ξερω παρεα θα βρεις εκει αλλα αλλο ειναι να εισαι με φιλο σου.

Jack76

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Έχει πάει κανείς Bang Tao Beach?Τι παίζει εκεί?

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
χαρη εγω κοιταω μηπως κ τελευταια στιγμη ερθει καποιος αλλιως θα παω μονος δεν γαμιεται.απο περυσι το λεμε ΕΛΕΟΣ δεν θελω αλλο μυκονο σαντορινη παρο κτλ ΣΙΧΑΘΗΚΑ. αποτι μου ειπανε κ αλλα παιδια ελληνες θα εχει αρκετους κ εχει κ μαγαζια που τα εχουν ελληνες.θα βρεθουμε μεταξυ μας οπως τα αρουρια

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
αποτι καταλαβαινω αυγουστο θα ειναι πολλοι ελληνες κατω.αλλα τρεχα τωρα να βγαλεις διαβατηρια,βιζες κ να κλεισεις εισητηρια κ λοιπα γιατι τα υπολογιζα για ποιο πισω.

δε χρειαζεται βιζα,τι βιζα λες και ιστοριες.
Απο εκει θα το τακτοποιησεις

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πιο εξελιγμένος :think: :think: :think:
Με τρομάζεις.Έχεις και συ σχέσεις με το τμήμα της Αλ Καιντα στην Πατάγια???

οχι μονο στον υπνο μου εχω παει παταγια,παρεπιπτωντος ομως ποιο πολυ ψηνομαι για πουκετ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom