Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ουτοπικε σπαστα και ξαναριξτα.
δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις με τον χαρτη.
Μιμίκο ήταν pm για τον Κωστη

καλημερα σε ολους.μολις γυρισα απο ενα 15νθημερο ταξιδακι στην ταυλανδη
Καλως όρισες...

ELGEO2

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
προχθεσινες αντιστοιχιες συναλλαγματος...ενα euro 48,87 bath,ενα δολλαριο αμερικης σε χαρτονομισμα των 50 η 100 αντιστοιχει 31.38 bath ενω τα 20δολλαρα αντιστοιχουν σε 30.96 bath.επισης μια λιρα αγγλιας ειναι 61.30 bath.επισης στα ανταλλακτηρια δεν κρατουν προμηθεια..

Jack76

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά δεν ξέρω πως να σας το πω φοβάμαι τον δημόσιο λιθοβολισμό... :2funny: Έψαξα με τις ώρες χθες βιντεάκια από Phuket (εκεί προγραμματίζουμε με φιλαράκια) και απογοητεύτηκα.Απίστευτες σαβούρες παντού (αν εξαιρέσεις τα ωραία κωλαράκια που έχουν), πιθηκόφατσες....Θλίψη....Βοηθήστε ρε παιδιά πείτε μου ότι έτυχε κλπ  :)

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
jack
προσπαθεις να ανακαλυψεις μια χωρα απο το youtube?

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Βοηθήστε ρε παιδιά πείτε μου ότι έτυχε κλπ  :)
φιλαράκι τα πάντα είναι στο χέρι σου  ;)  (δεν διαφέρει και πολύ από εδώ ) αν έχεις τον τρόπο και το καμάκι σου εύκαιρο θα βρείς ωραία κορίτσια  :dancing:
αν περιμένεις τώρα να σου πέσουν από τον ουρανό η τέλειες γυναίκες ... απλά ετοιμάσου να πλήρωσης αυτήν την εκ βούδα βοήθεια  :grin:
τώρα πάλι αν δεν σου αρέσουν καθόλου η πίθηκο-φάτσες...κανε ακύρωση εισιτηριων  :2funny: :2funny:
εσύ αποφασίζεις όχι εμείς  :rockon: :rockon:

laskkost

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά δεν ξέρω πως να σας το πω φοβάμαι τον δημόσιο λιθοβολισμό... :2funny: Έψαξα με τις ώρες χθες βιντεάκια από Phuket (εκεί προγραμματίζουμε με φιλαράκια) και απογοητεύτηκα.Απίστευτες σαβούρες παντού (αν εξαιρέσεις τα ωραία κωλαράκια που έχουν), πιθηκόφατσες....Θλίψη....Βοηθήστε ρε παιδιά πείτε μου ότι έτυχε κλπ  :)

Φιλαράκι το ίδιο είχα πάθει και εγώ προτού πάω......Λοιπόν, για να μη πολυλογώ αυτά που βλέπεις στο internet δεν έχουν καμμία σχέση με την πραγματικότητα....πήγαινε εκεί και θα με θυμηθείς!!!Έχω μόλις δεκαπέντε μέρες που γύρισα από εκεί και ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω από το σοκ! :headbang: :headbang: :headbang:

Jack76

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εντάξει αδέρφια μη βαράτε :2funny:
Δεν προσπαθώ να γνωρίσω τη χώρα από βιντεάκια απλώς να πάρω μια ιδέα είναι πολύ χρήσιμο,δε νομίζετε?Να ακυρώσω το ταξίδι δεν υπάρχει περίπτωση.Σκεφτόμαστε για 10 μέρες μέσα Αυγούστου για Phuket

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Εντάξει αδέρφια μη βαράτε :2funny:
Δεν προσπαθώ να γνωρίσω τη χώρα από βιντεάκια απλώς να πάρω μια ιδέα είναι πολύ χρήσιμο,δε νομίζετε?Να ακυρώσω το ταξίδι δεν υπάρχει περίπτωση.Σκεφτόμαστε για 10 μέρες μέσα Αυγούστου για Phuket
σου έστειλα φωτό

Jack76

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλαράκι σου βγάζω το καπέλο (αν είχα :))Η κοπέλα στη φωτογραφία είναι μία εικόνα χίλιες λέξεις ότι και να πω είναι λίγο...Εγώ θα πάω πρώτη φορά για δέκα μέρες δε νομίζω να έχω την τύχη σου,αλλά σε περίπτωση που γνωρίσω τέτοια γυναίκα....θα γίνω βουδιστής :2funny: :2funny: :2funny:

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παρε μια πιθηκοφατσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom