Μιμίκο ήταν pm για τον Κωστηουτοπικε σπαστα και ξαναριξτα.
δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις με τον χαρτη.
Καλως όρισες...καλημερα σε ολους.μολις γυρισα απο ενα 15νθημερο ταξιδακι στην ταυλανδη
Μιμίκο ήταν pm για τον Κωστηουτοπικε σπαστα και ξαναριξτα.
δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις με τον χαρτη.
Καλως όρισες...καλημερα σε ολους.μολις γυρισα απο ενα 15νθημερο ταξιδακι στην ταυλανδη
ουτοπικε, ασε τις παπαριες με τις 1000 λεξεις και τη μια εικονα.Μια εικόνα=1000 λέξεις,δες τον χάρτη,δεξιά προς τα πάνω
Αφού τα'παμε ρε Κωστή μέχρι τα ξημερώματα εχθέςουτοπικε, ασε τις παπαριες με τις 1000 λεξεις και τη μια εικονα.
εδω, πες τα ολα με 1000 λεξεις.
O X IΑφού τα'παμε ρε Κωστή
φιλαράκι τα πάντα είναι στο χέρι σου ;) (δεν διαφέρει και πολύ από εδώ ) αν έχεις τον τρόπο και το καμάκι σου εύκαιρο θα βρείς ωραία κορίτσιαΒοηθήστε ρε παιδιά πείτε μου ότι έτυχε κλπ
+ 10.000jack
προσπαθεις να ανακαλυψεις μια χωρα απο το youtube?
φυσικα, τα πανταφιλαράκι τα πάντα είναι στο χέρι σου
Ρε παιδιά δεν ξέρω πως να σας το πω φοβάμαι τον δημόσιο λιθοβολισμό... Έψαξα με τις ώρες χθες βιντεάκια από Phuket (εκεί προγραμματίζουμε με φιλαράκια) και απογοητεύτηκα.Απίστευτες σαβούρες παντού (αν εξαιρέσεις τα ωραία κωλαράκια που έχουν), πιθηκόφατσες....Θλίψη....Βοηθήστε ρε παιδιά πείτε μου ότι έτυχε κλπ
δες τα p.m σου φιλε μουΡε παιδιά δεν ξέρω
σου έστειλα φωτόΕντάξει αδέρφια μη βαράτε
Δεν προσπαθώ να γνωρίσω τη χώρα από βιντεάκια απλώς να πάρω μια ιδέα είναι πολύ χρήσιμο,δε νομίζετε?Να ακυρώσω το ταξίδι δεν υπάρχει περίπτωση.Σκεφτόμαστε για 10 μέρες μέσα Αυγούστου για Phuket
Εισαι ηδη βουδιστης απλα δεν το ξερειςαλλά σε περίπτωση που γνωρίσω τέτοια γυναίκα....θα γίνω βουδιστής
Παρε μια πιθηκοφατσαΡε παιδιά δεν ξέρω πως να σας το πω φοβάμαι τον δημόσιο λιθοβολισμό... Έψαξα με τις ώρες χθες βιντεάκια από Phuket (εκεί προγραμματίζουμε με φιλαράκια) και απογοητεύτηκα.Απίστευτες σαβούρες παντού (αν εξαιρέσεις τα ωραία κωλαράκια που έχουν), πιθηκόφατσες....Θλίψη....Βοηθήστε ρε παιδιά πείτε μου ότι έτυχε κλπ
Τι του στειλες? τις διμετρες πρωην σου?σου έστειλα φωτό