Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πλακα εχει, αυτο το το δυσευρετο καλλος που υπαρχει μονο στη Πατταγια  :jerking:με απλυτους γερους χοντροκοιλαραδες,μεθυσους ,που το γυναικειο φυλο το βλεπουν μονο σαν κρεας για πηδημα και ετσι το επιλεγουν  :idiot: ασε που "ενιοτε" επιλεγουν και ανηλικα κοριτσακια-αγορακια η καλοβαλμενα αγορακια (ladyboys).
Εχεις σκεφτει οτι εχεις τα ιδια γουστα με αυτους και με το συφερτο τους :think:μαλλον δεν σε τιμα :2funny:

Ρατσιστικά μηνύματα και υπαινιγμοί παιδοφιλίας

Ντροπή και αίσχος να ποστάρονται τέτοια πράγματα,ειδικά όταν απευθύνεσαι σε κάποιον που δεν έχεις γνωρίσει απο κοντά, καμουφλάρισμένος πίσω απο ένα nick-name που σου παρέχει το internet.

Έλληνάρες Αστοί-Υποχείρια της ψυχοτρομοκρατίας

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Έχετε όλοι χαιρετίσματα απο τον DoctorTilac μόλις μίλησα μαζί του απο την αίθουσα V.I.P του αεροδρομίου του Bahrain.Σε 7 ώρες θα είναι ΒΚΚ :rockon: :rockon: :rockon:

lekes

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε παλικαρια τι γινεται με αυτον τον -DoctorTilac-μηπως ειναι μονιμος κατοικος πατταγιας?τον αυγουστο θα τον βρουμε κατω να μας ξεστραβωσει .... η θα πηγαινουμε σαν τα τυφλοκουταβα??

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Αντε σε λιγες ωρες θα ειναι στην γειτονια μου ( θα δωσει και χερετισμους ) :)

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
με πιανει πανικος μη τυχον γινει η πατταγια στεκι ελληνων οπως η πατονγκ.
μπρρρ

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εδω θα τον τρακαρω ακομα και εγω!  :dancing:

* gia to Ntoktor ελεγα

llllllllll

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πως μπορουμε να γνωριζουμε οτι αυτο που λες ανταποκρινεται στ αληθει αεχεις κατι επισημο.
Φίλε μου το μόνο επίσημο που έχω είναι κάποια τηλέφωνα :grin:. Απλώς είναι συμπέρασμα που έβγαλα από προσωπική εμπειρία, οπότε μπορεί και να κάνω λάθος. Είναι όμως πολύ λογικό οι περισσότερες κοπέλες των μπαρ του Πουκέτ να προέρχονται από κοντινές περιοχές. Όταν ρώτησα μια από Μπουριράμ γιατί δεν κάθεται να δουλέψει περισσότερο απ’ τις 10 μέρες που θα καθόταν, μου απάντησε το εξής απλό: τι να κάνω τόσο μακριά από το σπίτι μου και σε τόσο ακριβά σπίτια; Εδώ έχω έρθει για διακοπές!!!. Δεν έχει λόγο μια κοπέλα απ’ το βορά να πάει Πουκέτ τη στιγμή που μπορεί να πάει Μπανγκόκ ή Πατάγια. Εκτός βέβαια αν δεν βρίσκει εύκολα πελάτη, δηλαδή να μην είναι και τόσο ωραία. Γι’ αυτό άλλωστε έγραψα ότι οι ωραίες του Πουκέτ προέρχονται απ’ την ευρύτερη περιοχή Songkhla, δηλαδή από περιοχές του νότου. Να σημειώσω ότι οι τιμές για τις κοπέλες σε Πατάγια - Πουκέτ είναι ακριβώς οι ίδιες. Η διαφοροποίηση μεταξύ των δυο πόλεων όσον αφορά τις τιμές είναι στα ποτά και στους τουκτουκτζήδες (ευχαρίστως σκοτώνω κάποιον από δαύτους).

Οι κυριες του Ισααν ανηκουν κυριως στη φιλη Λαο και οι περσσοτερες μιλουν και τη διαλεκτο η αν θελετε τη γλωσσα του Λαος.
Μάλιστα. Αυτό μου έχει ξεφύγει τελείως. Και για να έχουμε καλό ερώτημα μήπως ξέρεις πως πάμε στο Λάος; Μάλλον εκεί πρέπει να 'ναι η πηγή ;).

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
για να παρεις δυο κοπελες να τις εχεις μια μερα ολοκληρη ποσο παει?

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6

Οσο κανουν τεσσερις κοπελλες για μια μερα δια του δυο...
Κατσε να εκφραστω μαθηματικα. Αν μια κοπελλα για μια μερα στοιχιζει χ, τοτε 2 κοπελλες για μια μερα στοιχιζουν 2χ. Το χ ομως ειναι μεταβλητο. Στην Πατταγια ειναι x=1000 μπατ, στο Πουκετ και την Μπανγκοκ ειναι x=2000 μπατ. Καλα μου λεγανε στο σχολειο οτι θα χρειαστω μαθηματικα στη ζωη μου.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Οσο κανουν τεσσερις κοπελλες για μια μερα δια του δυο...
Κατσε να εκφραστω μαθηματικα. Αν μια κοπελλα για μια μερα στοιχιζει χ, τοτε 2 κοπελλες για μια μερα στοιχιζουν 2χ. Το χ ομως ειναι μεταβλητο. Στην Πατταγια ειναι x=1000 μπατ, στο Πουκετ και την Μπανγκοκ ειναι x=2000 μπατ. Καλα μου λεγανε στο σχολειο οτι θα χρειαστω μαθηματικα στη ζωη μου.
μετετρεψα τα μπατ σε ευρω και βγαινει
2000 μπατ=36000ε καπου εκει.

μηπως κανεις λαθος?

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
μετετρεψα τα μπατ σε ευρω και βγαινει
2000 μπατ=36000ε καπου εκει.

μηπως κανεις λαθος?

Λαθος? με τιποτε. 1000 μπατ ειναι περιπου 20 ευρω. Οποτε εχουμε 2000 μπατ για 2 κοπελλες ολη μερα στην Πατταγια ισον 40 ευρω. Στο πουκετ ειναι 2 επι 2000 μπατ ισον 4000 μπατ ισον 80 ευρω για δυο κοπελλες για μια μερα. Οπου χ ανηκει στο συνολο των φυσικων αριθμων, και οι κοπελλες ειναι >= 2.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Τώρα ήρθαμε στην ειδικότητά μου. Βασικά ο solfez καλά τα είπε, αλλά πρέπει να κάνουμε μια διαφοροποίηση όσον αφορά τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο κοπέλες. Βασικός κανόνας, που έχει αναφερθεί πλειστάκις είναι ότι διαλέγουμε μόνο την πρώτη κοπέλα και τις λέμε να επιλέξει την παρταινέρ της. Αυτή λοιπόν την πρώτη κοπέλα (που θα αναλάβει και ηγετικό ρόλο στο κρεβάτι, θα καθοδηγεί δηλαδή την άλλη στο τι θα πρέπει να σας κάνει) καλό είναι να έχει ένα επιπρόσθετο δωράκι της τάξης του 20% σε σχέση με την άλλη (η οποία και δεν θα παρεξηγηθεί καθόλου). Όμως μπορεί να έχετε πρόβλημα με το ξενοδοχείο που να μην αφήνει δεύτερη κοπέλα για τη νύχτα. Ρωτήστε από πριν αν και με ένα μικρό φιλοδώρημα στον ρεσεψιονίστ μάλλον θα υπερνικήσετε το πρόβλημα αυτό (αλλά καλού κακού ρωτήστε πριν).
    Πιο οικονομική λύση είναι να πείτε στην tilac σας να σας φέρει αυτή μια φίλη της, οπότε πληρώνετε μόνο την δεύτερη  :dancing:.    

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Τώρα ήρθαμε στην ειδικότητά μου. Βασικά ο solfez καλά τα είπε, αλλά πρέπει να κάνουμε μια διαφοροποίηση όσον αφορά τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο κοπέλες. Βασικός κανόνας, που έχει αναφερθεί πλειστάκις είναι ότι διαλέγουμε μόνο την πρώτη κοπέλα και τις λέμε να επιλέξει την παρταινέρ της. Αυτή λοιπόν την πρώτη κοπέλα (που θα αναλάβει και ηγετικό ρόλο στο κρεβάτι, θα καθοδηγεί δηλαδή την άλλη στο τι θα πρέπει να σας κάνει) καλό είναι να έχει ένα επιπρόσθετο δωράκι της τάξης του 20% σε σχέση με την άλλη (η οποία και δεν θα παρεξηγηθεί καθόλου). Όμως μπορεί να έχετε πρόβλημα με το ξενοδοχείο που να μην αφήνει δεύτερη κοπέλα για τη νύχτα. Ρωτήστε από πριν αν και με ένα μικρό φιλοδώρημα στον ρεσεψιονίστ μάλλον θα υπερνικήσετε το πρόβλημα αυτό (αλλά καλού κακού ρωτήστε πριν).
    Πιο οικονομική λύση είναι να πείτε στην tilac σας να σας φέρει αυτή μια φίλη της, οπότε πληρώνετε μόνο την δεύτερη  :dancing:.   

ακριβως οπως τα λες ειναι 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δεν θα μπορούσε νάναι λάθος. Αν και δεν ποστάρω στα κουτουρού το συγκεκριμένο θέμα (δυάδες και βάλε) τόχω ψάξει σε βάθος :grin: . Στοιχίζει κάτι παραπάνω, αλλά σε ανταμοίβει πολλάπλάσια.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
παραδεισος!!!!!
και τα κανεις ολα?

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Παιδια δεν μπορω να κοιμηθω, και καπου ξεσκαψα απο τα βαθη του διαδικτυου βιντεακια απο b2b massage. Φανταστειτε το αντι με λαδι με παρα πολυ αφρο απο σαπουνι, και οτι θα διαλεξετε την ομορφωτερη απο 100 και πλεον μουνιτσες.

Κατι σαν αυτο δλδ. Μονο που ακολουθει γαμησι αγριο

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Πω πω τι ξενέρωμα ! Μα μόνο μία : Πως το αντέχετε  :idiot::

Stories

Νέο!