Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Τα γραφεις ομως μισα...
Δε με πειραξε οτι με απο καλεσε θυμα της τηλεορασης που πλασαρει σαν ομορφες τις ανορεκτικες μοντελες..
Αλλα οτι ολοι αυτοι...ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΣΕΞ...
Διαβασε λιγο καλυτερα το μηνυμα του...
θα πω και εγώ την γνώμη μου , που τώρα πραγματικά χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορα  :cheesy:
μάλλον γνωρίζω τον pipinomaniac καλά-αρκετά θα έλεγα ,επίσης μιλάω επί καθημερινής βάσης με τον Oυτοπικός (οποτε γνωρίζω πλέον την στάση ζωή του),τον George31 θα έλεγα ότι δεν το ξέρω καλά όμως έχω απόκτηση μεγάλη οικειότητα μαζί του και ότι έχω σχηματίσει στο μυαλό μου το κοινωνικό του προφίλ  :-*
που καταλήγω ... ότι έχουμε να κάνουμε με 3 καλά παιδιά ,που ο καθένας στον τομέα του έχει να προσφέρει πολλά,όμως έχουν και η 3 μπερδέψει τα μπούτια τους σε διαφωνίες χωρίς λόγο  :idiot:
επίσης αν ήσασταν έστω και ο 1 από όλους σας ανώμαλος-οτιδήποτε παρόμοιο θα σας έκοβα και την καλημέρα  :2funny:
οποτε καταλήγω στο ότι ...ρε δεν πάτε για χόρτα  :S  ...που ανοίξατε διαφωνία χωρίς λόγο
εξάλλου είμαι βέβαιος ότι αν συναντηθείτε θα κάνετε θαυμάσια παρέα :tickedoff: ...οποτε ξεχάστε τα γραφόμενα και πάμε παρακάτω  :grin: :cheesy:

ante giati exo nebriasi me tis koutourades sas  :dancing:
epsis mou fenete oti exete kero na agaliasete thai  gia na sas iremisi  :2funny:

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πυροσβεστική υπηρεσία Μυκόνου τηλ.199

URL]]

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τα γραφεις ομως μισα...
Δε με πειραξε οτι με απο καλεσε θυμα της τηλεορασης που πλασαρει σαν ομορφες τις ανορεκτικες μοντελες..
Αλλα οτι ολοι αυτοι...ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΣΕΞ...
Διαβασε λιγο καλυτερα το μηνυμα του...
παρεξηγηθηκε το μηνυμα  ;)αλλα δεν πειραζει καλο μας εκανε και το συνεχιζω φυσικα :grin:
Δεν ηθελα να σε πω πισωγλεντη αλλα θυμα αφου οι μοδιστρες σου στο κρεββατι κοιμουνται με ωραια αγορια (ενηλικα) ;) και σου πλασαρουν τις ανεραστες ;)
Κρατα την πληροφορια ποτε δεν ξερεις φιλε μου ;)μαζι σου και γω να σε ακολουθησω στην πρωτη κριση των 50 :2funny:ποτε μην λες ποτε,και μην συγχιζεσαι,παρεξηγηση :sunglasses:
Αλλα και παιδοφιλος με τιλακ 33 χρονων ακουγεται παραξενο :think:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Τιλακ 33 χρονων??!!! :think:
Εγω ειμαι PIPINOMANIAC ονομα και πραμα!! :rockon:
Αφου να φανταστεις,ενα βραδυ με καρφωνε ενα γλυκυτατο πλασμα σε μια ντισκο και μου ειχε κανει εντυπωση που της τη πεφτανε διαφοροι,αλλα αυτη το χαβα της...Τους εδιωχνε ολους και κοιταζε εμενα στα ματια..
Αφου περασε πανω απο μιση ωρα και εβλεπε οτι εγω δε κανω κινηση,ηρθε αυτη και μου την επεσε.
Ε,συστηθηκαμε,ειπαμε και 2-3 κουβεντες,μεχρι που η συζητιση πηγε στις ηλικιες..Ποσο εισαι?..Τοσο..Εσυ της λεω?..29 μου λεει..
Αααα!!!Πολυ ωραια...Nice to meet you!Goodnight!.. :2funny: :2funny:(Την ουρα στα σκελια και βουρ για να βρω πιπινι!!!) :2funny: :2funny:

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μεγαλε πεστα, επιτελους καποιος αλλος μαζι με τον πιπιν που λεει πραγματα που τα εχω πει πολλακις εδω μεσα. Ξερω πως δεν αρεσει αυτο σε μερικους αλλα ρωτηστε βετερανους μονιμους της Ταυλανδης και θα ακουσετε ακριβως το ιδιο. Οι ξενοι μασουλανε τα αποφαγια των Ταυλανδων, οτι ψιχουλο πεφτει απο το πλουσιοπαροχο Ταυλανδικο τραπεζι το ξεκοκκαλιζουν οι φαρανγκς. Να πω επισης στο φιλο ΙΙΙΙΙΙΙ οτι στα φορουμ που αναφερεται, η συντριπτικη πλειοψηφια των αλλοδαπων συμφωνουν γιατι πολυ απλα η επισης συντριπτικη πλειοψηφια των αλλοδαπων ξερει μονο Νανα, WS και Πατονγκ   ;). Αληθεια ποσοι ξερουν οτι για να βρεις ομορφες κοπελλες απο το Ισααν δε πας φυσικα Παταγια ουτε Νανα αλλα πας κατευθειαν εκει που αναβλυζει το νερο, στην ιδια την πηγη δηλαδη σε μερικες διαλεγμενες πολεις του Ισααν.
Αντε παλι με τους Ταιλανδους :headbang:Διαφωνω και εδω παιδια γιατι...τα εχουμε πει πολλες φορες :idiot:
Οι ευποροι Ταυλανδοι αρεσκονται στις λευκες(μπλιαχ)και στις μορφωμενες :grin:απο καλη οικογενεια και απο την πρωτευουσα :2funny:
Το πνευματικο επιπεδο και το σιχαμερο ασπρο δεν τις κανει πιο ομορφες :2funny:μεχρι εκει, να μην πω και για την συμπεριφορα τους.Εξαλλου ενα σορτ ταιμ κανουν για τα εξοδα του πανεπιστημιου.(καλα ολες την ευκολη δουλεια διαλεγουν;)Τιποτα αλλο δεν εχει αυτο το τραπεζι των Ταυλανδων. :sunglasses:Ακου ψιχουλα... :2funny:
Ωραιες υπαρχουν παντου ακομα και στην πατταγια και μαλιστα πολυ ωραιες.Φυσικα και η πηγη ειναι το Ισαν ;)
Σε εκπομπη της τηλεορασης,γιατρος τονισε οτι οι κοπελες αυτες και οι ευποροι τζουτζουκοι
δεν περνουν τα καταλληλα μετρα προφυλαξης και εχουμε πολλα κρουσματα aids. :idiot:

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τιλακ 33 χρονων??!!! :think:
Εγω ειμαι PIPINOMANIAC ονομα και πραμα!! :rockon:
Αφου να φανταστεις,ενα βραδυ με καρφωνε ενα γλυκυτατο πλασμα σε μια ντισκο και μου ειχε κανει εντυπωση που της τη πεφτανε διαφοροι,αλλα αυτη το χαβα της...Τους εδιωχνε ολους και κοιταζε εμενα στα ματια..
Αφου περασε πανω απο μιση ωρα και εβλεπε οτι εγω δε κανω κινηση,ηρθε αυτη και μου την επεσε.
Ε,συστηθηκαμε,ειπαμε και 2-3 κουβεντες,μεχρι που η συζητιση πηγε στις ηλικιες..Ποσο εισαι?..Τοσο..Εσυ της λεω?..29 μου λεει..
Αααα!!!Πολυ ωραια...Nice to meet you!Goodnight!.. :2funny: :2funny:(Την ουρα στα σκελια και βουρ για να βρω πιπινι!!!) :2funny: :2funny:
Το ονομα αυτο δειχνει φυσικα.

Και μενα δεν μου αρεσουν οι μικρες αλλα ουτε και οι πολυ "μικρες" που με κατηγορησες :sunglasses:
Τιλακ 33 χρονων και ξερο ψωμι  :grin:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Απο τα γραφομενα σου,βγαινει οτι εκτος απο τις ηλικιες,εχουμε και σε ενα αλλο ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ θεμα,διαφορετικα γουστα!
Ισως και γι αυτο,δημιουργειτε και η "διχογνωμια" οσον αφορα τις ΤΙΜΕΣ.
Εγω ψαχνω να βρω οσο το δυνατοτερο ΠΙΟ ΛΕΥΚΗ γκομενα...Δε μου πολυαρεσουν οι σκουρες..
Και αν βρεις "μια θεα" σκουροχρωμη,θα τη πληρωσεις το 1000-2000 μπατ το πολυ..
Την ιδια γκομενα σε "λευκοτερη βερζιον" θα τη πληρωσεις διπλα..τριπλα και βαλε...

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Πυροσβεστική υπηρεσία Μυκόνου τηλ.199

http://[URL unfurl="true"]www.gay.com/images/slides/Mykonos/lavendersunset400.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny:
ρε συ ο τυπος με τη φωτογραφικη ειναι φτυστος ο κυκλαδες  :2funny: :2funny:

Τζωρτζ μαλλον δεν εχεις συναντησει ποτε κοπελλιτσα απο το Ισααν ασπρη και με κανονικο υψος. Ολοι νομιζουν οτι ολες ειναι κοντες και μελαχροινες  ;). Αλλος μεγας μυθος και αυτος. Αυτα βλεπουν οι ξενοι στα κωλομπαρα, αυτα λενε...
Φυσικα εχει και η Παταγια ομορφες οπως και ολη η Ταυλανδη αλλα νομιζω οτι τα πληθη των ξενων δε θα τις δουν ποτε γιατι δεν ξερουν που να ψαξουν. Για τους περισσοτερους ξενους Παταγια=WS, που να ξεραν βεβαια οτι η WS ειναι απλα σταγονα στον ωκεανο στο κεφαλαιο που μας ενδιαφερει...οποιος καταλαβε καταλαβε

ρε πιπινολατρη εχεις αποκτησει γουστα ασιατη χωρις να μενεις καν ασια...και εγω ετσι σκεφτομαι αλλα επρεπε να περασουν μερικα χρονακια τριβης με το αντικειμενο για να αλλαξουν τα γουστα μου! Εμεις οι δυο δεν πρεπει να κανουμε ποτε παρεα, θα εχουμε προβλημα σιγουρα  ;D

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αντε βάλτε την αρχή να ανοίξετε ενα θρεντ Japan sex trip.
Το λέω για σας τους λάτρεις του ωραίου γαλακτος :dancing: :dancing: :dancing:

player george

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Πολλες παρεξηγησεις διαβαζω εδω!!καλο ειναι να προσεχουμε τους προσβλητικους χαρακτηρισμους,η ιδεα του σαιτ νομιζω ειναι να ανταλλασουμε εμπειριες και αποψεις,τελος παντον.Εχω μια απορια,ταιλανδη δεν εχω παει,ακομα,αλλα εχω επισκεφτη μερικα νησια της ινδονησιας,τζακαρτα μπαλι και σιγκαπουρη,για sex trip και οτι αλλο προσφερουν.συνηθος πηγαινω σολο και οποτε καταλαβαινετε.Δεν εχω διαβαση εδω ακομα για τα ΝΥΧΙΑ τους και θα ηθελα να μαθω εαν ισχυει στην ταιλαντη,αυτο που εχω δει στα νησια (οχι στην σιγκαπουρη) ειναι οτι δεν τα κοβουν και τα διατηρουν παρα μα παρα πολυ μεγαλα,ανδρες και γυναικες και μερικες φορες ειναι παρα πολυ βρομικα εως αηδιαστικα!!βεβαια για τα δικα μου γουστα αυτο ειναι πολυ αποκρουστικο,και ισως ενας λογος που προτιμω αλλες χωρες για τα ταξιδια μου.θα ηθελα την βοηθεια σας.ευχαριστω.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Τις ευχες μου στους εορταζομενους !!! με την ευχη μου να εχουμε παντα υγεια και πολλα ταξιδια προς την χωρα του χαμογελου!!!

υ.γ. αφηστε τις ανευ λογου διαμαχες

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πολλες παρεξηγησεις διαβαζω εδω!!καλο ειναι να προσεχουμε τους προσβλητικους χαρακτηρισμους,η ιδεα του σαιτ νομιζω ειναι να ανταλλασουμε εμπειριες και αποψεις,τελος παντον.Εχω μια απορια,ταιλανδη δεν εχω παει,ακομα,αλλα εχω επισκεφτη μερικα νησια της ινδονησιας,τζακαρτα μπαλι και σιγκαπουρη,για sex trip και οτι αλλο προσφερουν.συνηθος πηγαινω σολο και οποτε καταλαβαινετε.Δεν εχω διαβαση εδω ακομα για τα ΝΥΧΙΑ τους και θα ηθελα να μαθω εαν ισχυει στην ταιλαντη,αυτο που εχω δει στα νησια (οχι στην σιγκαπουρη) ειναι οτι δεν τα κοβουν και τα διατηρουν παρα μα παρα πολυ μεγαλα,ανδρες και γυναικες και μερικες φορες ειναι παρα πολυ βρομικα εως αηδιαστικα!!βεβαια για τα δικα μου γουστα αυτο ειναι πολυ αποκρουστικο,και ισως ενας λογος που προτιμω αλλες χωρες για τα ταξιδια μου.θα ηθελα την βοηθεια σας.ευχαριστω.

Ισχύει αυτο που αναφέρεις και στην Σιγκαπούρη. Δηλαδή, τα νύχια είναι περποιημένα και από τους άνδρες και από τις γυναίκες (αυτό συμβαίνει στην συντριπτική πλειοψηφία των Ταϋλανδών και όχι μόνο στην σεξ σκηνή...)

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Ότι επιθυμούν!

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ........[size=10pt][size=10pt][size=10pt]ขอให้คุณได้แต่สิ่งที่ดีที่สุด[/size][/size][/size]

και απο μένα , σε όσους γιορτάζουν,

και ευχές για οτι καλλύτερο........

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
χρονια πολλα και απο εμενα στους εορταζοντες και ιδιαιτερα στον
Κωστα μας :-)

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Pattaya, Pattaya
Pattaya, Pattaya

Don’t get ripped off totally in the land of many smiles
Maybe shop in Buakhao, so easy, so nice
It’s too far for Phuket
With my money, Phuket
I’ll go to Pattaya

Pattaya, Pattaya Po Ying Lub U Mah Mah

Go Tony, Hollywood, Marine Dar Disco
Get excited on Xzyte, Welcome in Buffalo

When its rain in Phuket
It’s more fun when you get
The night in Pattaya

Be sure to see some of the sites
Spend the day on the beach
The night is the night

Handsome man, very chic
I like you, very big
sexy man, Pattaya

Pattaya, Pattaya

Go Tony, Hollywood, Marine Dar Disco
Get excited on Xzyte, Welcome in Buffalo

Handsome man, very chic
I like you, very big
sexy man, Pattaya

Mr. Sexy man in Pattaya

Πάρτε το και σε mp3 μορφή , να το βάλετε στο κινητό σας .......

[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/116577689/Pattaya_song.mp3[/url]

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny:
ρε συ ο τυπος με τη φωτογραφικη ειναι φτυστος ο κυκλαδες   :2funny: :2funny:

Τζωρτζ μαλλον δεν εχεις συναντησει ποτε κοπελλιτσα απο το Ισααν ασπρη και με κανονικο υψος. Ολοι νομιζουν οτι ολες ειναι κοντες και μελαχροινες   ;). Αλλος μεγας μυθος και αυτος. Αυτα βλεπουν οι ξενοι στα κωλομπαρα, αυτα λενε...
Φυσικα εχει και η Παταγια ομορφες οπως και ολη η Ταυλανδη αλλα νομιζω οτι τα πληθη των ξενων δε θα τις δουν ποτε γιατι δεν ξερουν που να ψαξουν. Για τους περισσοτερους ξενους Παταγια=WS, που να ξεραν βεβαια οτι η WS ειναι απλα σταγονα στον ωκεανο στο κεφαλαιο που μας ενδιαφερει...οποιος καταλαβε καταλαβε
:2funny: :2funny: :2funny:Tην πατησες εδω.
Ειπα οτι προτιμω τις μελαχροινες,οχι οτι δεν εχω "δει" λευκη και ψηλη απο το Ισαν (για ρωτα τον F16) :huh: αλλα δεν εχω το αρρωστημενο κολλημα του Ταυλανδου που προτιμαει το λευκο :huh:και ουτε και σεις το εχετε :rolleyes:

Οι ξενοι βετερανοι δεν επισκεπτονται την w.s. συχνα και ξερουν που θα βρουν¨"καλα" κοριτσια ;) και επιλεγουν τα σκουροχρωμα παντα ;)
Αν και περασανε μερικα χρονακια δεν αλλαξα γουστα μπορει αργοτερα :cheesy:
Kyklades εσυ εισαι με τους φιλους σου :rolleyes:στο ασπρονησι :2funny:μια χαρα περνας και στην Ελλαδα.

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Χρονια Πολλααααα κωσταφ16 να σε χαιρονται οσοι σ'αγαπουν!χρονια πολλα και στους υπολοιπους κωστηδες να ειμαστε καλα να απολαμβανουμε την ζωη!οσο για τους "τσακωμους" πιο πανω ευτυχως που καταλαβατε οτι ηταν παρεξηγηση!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom