Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Κωστα χρονια πολλα,ταξιδια πολλα και παντα με υγεια.
thanks pipi. για τα καλα σου λογια.

ανταποδιδω και γω με τη σειρα μου τις ευχες σε οσους γιορταζουν στο bourdela.com
και ευχομαι ολων τα διαβατηρια να ειναι γεματα σφραγιδες οπως του doctor.
επισης να αναφερω οτι τυχαια σημερα το τιλακ μου εστειλε ενα λινκ να μελετησω.
:headbang:το παραθετω και ερωτω.
ποια η θεση μου?   ε  george31?

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
χρονια πολλα κωστα. να εισαι παντα καλα. σου ευχομαι το επωμενο σου ταξιδι κατω να ειναι οπως πραγματικα
το εχεις ονειρυτει.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Οι ξενοι μασουλανε τα αποφαγια των Ταυλανδων
πολυ τα χαιρομαι αυτα τα αποφαγια.
ειμαι ο ρακοσυλλεκτης της πατταγια, χε χε.
απο το να τρωμε ελλεινιδες, καλυτερα εκει κατω,
επιβεβαιωνω και γω τα παραπανω, μου τα ειπε ταιλανδεζικο στομα. στις επαρχιακες πολεις ειναι οι αστερατες ταιλανδες μονο για ευπορους ντοπιους, μπαρ ντισκο και καραοκε για ντοπιους. ολολευκες (με χαλαει αυτο) οι οποιες δεν μιλανε γρι αγγλικα και βεβαια δεν πανε με ξενους.
στο ξενοδοχειο που εμενα ειχε ντισκο και καραοκε. δεν πηγα, πως αλλωστε να πηγαινα, δεν πολυφερνω σε ταιλανδο :tickedoff:
ευκαταστατος ομως ειμαι, ειδικα στην rayong :dancing:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Κώστα τι αποφάσισες; Παραδοσιακό ή νομικό ;

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny:
ρε συ ο τυπος με τη φωτογραφικη ειναι φτυστος ο κυκλαδες  :2funny: :2funny:

Τζωρτζ μαλλον δεν εχεις συναντησει ποτε κοπελλιτσα απο το Ισααν ασπρη και με κανονικο υψος. Ολοι νομιζουν οτι ολες ειναι κοντες και μελαχροινες  ;). Αλλος μεγας μυθος και αυτος. Αυτα βλεπουν οι ξενοι στα κωλομπαρα, αυτα λενε...
Φυσικα εχει και η Παταγια ομορφες οπως και ολη η Ταυλανδη αλλα νομιζω οτι τα πληθη των ξενων δε θα τις δουν ποτε γιατι δεν ξερουν που να ψαξουν. Για τους περισσοτερους ξενους Παταγια=WS, που να ξεραν βεβαια οτι η WS ειναι απλα σταγονα στον ωκεανο στο κεφαλαιο που μας ενδιαφερει...οποιος καταλαβε καταλαβε

ρε πιπινολατρη εχεις αποκτησει γουστα ασιατη χωρις να μενεις καν ασια...και εγω ετσι σκεφτομαι αλλα επρεπε να περασουν μερικα χρονακια τριβης με το αντικειμενο για να αλλαξουν τα γουστα μου! Εμεις οι δυο δεν πρεπει να κανουμε ποτε παρεα, θα εχουμε προβλημα σιγουρα  :grin:

Φίλε Φαντομά δεν με διαφωτίζεις λίγο περισσότερο ως προς το πού στην Πατάγια μπορούν να βρεθούν ωραίες λευκές Ταιλανδές μιας και έχω μια αδυναμία προς τις ανοιχτόχρωμες?? Αύριο ξεκινώ για Thai και θα μείνω στην Πατάγια για λίγες μέρες, οπότε κρίμα θα είναι να περιφέρομαι πάνω κάτω την walking street ψάχνοντας εις μάτην......

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Τις ευχες μου στους εορταζομενους !!! με την ευχη μου να εχουμε παντα υγεια και πολλα ταξιδια προς την χωρα του χαμογελου!!!

υ.γ. αφηστε τις ανευ λογου διαμαχες

Ευχαριστω και γρηγορα παλυ κατω

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Ντοκτορ,

γαμας η τρως γαριδες?

Ξερω οτι εχεις το λαπτοπ μαζι. Απαντησε...

teonyms

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
22
Πόντοι
0
καλημέρα παιδιά...
να ρωτήσω κάτι.ισχύει οτι με τα ηλεκτρονικά δεν θα μπορέσω να τα περάσω απο το αεροδρόμιο?υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε για αυτό???

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Φίλε Φαντομά δεν με διαφωτίζεις λίγο περισσότερο ως προς το πού στην Πατάγια μπορούν να βρεθούν ωραίες λευκές Ταιλανδές μιας και έχω μια αδυναμία προς τις ανοιχτόχρωμες?? Αύριο ξεκινώ για Thai και θα μείνω στην Πατάγια για λίγες μέρες, οπότε κρίμα θα είναι να περιφέρομαι πάνω κάτω την walking street ψάχνοντας εις μάτην......
Παταγια δεν ξερω, το γνωριζουν και οι πετρες οτι δεν πηγαινω εκει. Ποιος ο λογος αλλωστε να τρωω στη μαπα τις φιγουρες που περιεγραψε γλαφυρα ο πιπιν μονο και μονο για να βρω πραγματα που υπαρχουν σε παρα πολλες αλλες πολεις της Ταυλανδης και σε καλυτερη εκδοση? Ο τζορτζ προηγουμενως ανεφερε 2 ντισκο...αν οντως βλεπει κανεις μεσα κυριως ταυλανδικες φατσες μαλλον πληρει τα κριτηρια για να βρεις αυτο που ψαχνεις.

Να πω και κατι αλλο σημαντικο που ηδη το ανεφερα επι τροχαδην. Ειπα οτι μερικες φορες χρειαζεται λιγος χρονος και υπομονη. Τι εννοω με αυτο? Το λαθος που κανουν οι περισσοτεροι ξενοι ειναι οτι εχουν τοσο λιγο χρονο στη διαθεση τους και τοσες πολλες μαζεμενες κ@@λες οταν κανουν ταξιδι Ταυλανδη που εχουν ως αυτοσκοπο να μαμησουν απο το πρωτο δευτερολεπτο. Ετσι καταληγουν στη λυση του fast-food που υπαρχει αφθονο στη WS. Στην ταυλανδικη σκηνη δε σκοραρεις απαραιτητα με την πρωτη φορα. Δεν πηγαινουν ολες οι κοπελλες μαζι σου με το καλημερα. Μερικες φορες πρεπει να σε δουν 2-3 φορες η και παραπανω. Αλλες παλι πεφτουν γρηγορα. Εξαρταται απο την περιπτωση, σε προηγουμενο ποστ ανεφερα και τους παραγοντες που παιζουν ρολο στο τι αντιμετωπιση θα εχει κανεις. Το μυστικο ειναι να βγαινεις βολτα χωρις να εχεις ως αυτοσκοπο το μαμησι, χωρις να βιαζεσαι και χωρις φυσικα να δειχνεις οτι εισαι απελπισμενος. Επισης πρεπει να εχεις αποδεχτει μεσα σου οτι σημερα μπορει και να μη σκοραρεις. Δεν σε πειραζει πολυ ομως γιατι θα σκοραρεις αυριο-μεθαυριο  :2funny: :2funny:

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
[move]Αντιγράφω απο το Pattaya News:[/move]

ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΣΤΗΡΕΣ διατάξεις του νέου νόμου για την παιδική πορνογραφία, αντιμέτωποι με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, παραπέμπονται οι εμπλεκόμενοι στη σοκαριστική υπόθεση διακίνησης και κατοχής σκληρού υλικού με θύματα παιδιά, η οποία εξιχνιάσθηκε από την Ασφάλεια Αττικής. Οι σκηνές ήταν ανατριχιαστικές- εικόνιζαν αλυσοδεμένα παιδιά να βιάζονται και να αναγκάζονται να προβαίνουν σε ασελγείς πράξεις ακόμα και με ζώα. Πολίτες υπεράνω υποψίας από διάφορες περιοχές της χώρας είναι οι 21 Έλληνες χρήστες, εις βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων μέσω Διαδικτύου κατά συρροή και κατά συνήθεια. Στη διάρκεια της έρευνας διαπιστώθηκε ότι η διακίνηση γινόταν μέσω ειδικού προγράμματος ανταλλαγής αρχείων (ΕΜULΕ) το οποίο οι χρήστες είχαν εγκαταστήσει.
Οι 8 κατηγορούμενοι είναι κάτοικοι Αθηνών και οι άλλοι 13 από την Θεσσαλονίκη, την Λάρισα, την Κόρινθο, την Άνδρο, τη Σκόπελο, τη Μεσσηνία, τη Βέροια και την Καβάλα. Ο ένας είναι ψυχίατρος σε νοσοκομείο της Αθήνας- έχει ήδη προφυλακισθεί- ενώ ένας άλλος ειδικευόμενος πλαστικός χειρουργός από τη Βέροια. Στην υπόθεση εμπλέκονται ακόμα ένας οικονομολόγος από τη Θεσσαλονίκη, ένας τεχνικός, ένας υπαξιωματικός του στρατού από τη Λάρισα, ένας τραυματιοφορέας από την Αθήνα, τρεις ιδιωτικοί υπάλληλοι, ένας διατροφολόγος από την Αθήνα, ένας επιχειρηματίας από τον Πειραιά και ένας καθηγητής πληροφορικής.
Σέρβερ σε... στάνη!
Μέσα σε στάνη σκεπασμένο με κάπα είχε κρύψει τον υπολογιστή που ήταν συνεχώς ανοιχτός ένας εμπλεκόμενος στην υπόθεση βοσκός και ιδιοκτήτης νταλίκας στη Μεσσηνία. Η έδρα της απάνθρωπης επιχείρησης εκτιμάται ότι βρίσκεται στη Βραζιλία.
Το πορνογραφικό υλικό που είχε διοχετευθεί στην Ελλάδα ανερχόταν σε 15.000 GΒ. Από την παγκόσμια ψηφιακή έρευνα εντοπίστηκαν 69 ηλεκτρονικά ίχνη από τη χώρα μας. Οι αρμόδιες αρχές Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από την ψηφιακή ανάλυση ταυτοποίησαν 21 χρήστες καθώς αρκετοί έμπαιναν με διαφορετικές ονομασίες στο πρόγραμμα.

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Tι νεα ειναι αυτα φιλε μου  >:( σιγουρα απο Πατταγια στην πολη των κολασμενων :idiot:

Ξυπνατε ρε >:(ο γειτονας σας ηταν και δεν ηταν στην Ταυλανδη :birdman:

Υποκριτες και ξεφτιλες που κρυβονται πισω απο το δακτυλο τους, που τους γεννα το συστημα και η κοινωνια των δυτικων :jerking:
Παπαδες,δικαστες και πολιτικοι οι καλυτεροι πελατες και οι γνωστοι ευποροι βαρεμενοι.

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
thanks pipi. για τα καλα σου λογια.

ανταποδιδω και γω με τη σειρα μου τις ευχες σε οσους γιορταζουν στο bourdela.com
και ευχομαι ολων τα διαβατηρια να ειναι γεματα σφραγιδες οπως του doctor.
επισης να αναφερω οτι τυχαια σημερα το τιλακ μου εστειλε ενα λινκ να μελετησω.
:headbang:το παραθετω και ερωτω.
ποια η θεση μου?  ε  george31?
Κωστα εστω και αργα χρονια πολλα!!
ωραιο δωρο απο το τιλακ!!
βασικα...... ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ!!!!!! :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αλλα ωραιο σαιτ!!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Και μια φωτογραφια απο το (αμεσο?) ΜΕΛΛΟΝ... :dancing:

Συνημμένα

• kostas.jpg