lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 718
- Πόντοι
- 4.255
Γεια σας παιδες....τι κανετε??ειπα να πω και εγω 1 γεια!!!ολοι καλα???
Γεια σας παιδες....τι κανετε??ειπα να πω και εγω 1 γεια!!!ολοι καλα???
Laki χαθηκαμε,να κανουμε κανα Meeting.
Mε stefan κανουμε συχνα..Οταν ειναι ριξε σημα
που εισαι εσυ ρε παοκι , σε χασαμε εισαι και σε μακρυνη γειτονια παναθεμασεΓεια σας παιδες....τι κανετε??ειπα να πω και εγω 1 γεια!!!ολοι καλα???
μεσα φιλος για συναντηση αλλα οχι στα κονταελατε αθηνα κανουμε μια μεγαλη συναντηση !!!!
εν οψει του ποστ σου με κανεις επισπευσω και την δικη μου προταση που ηθελα κοινοποιησω για συναντηση μεγαλη στην αθηνα !!!! με κοσμο απο ολη την ελλαδα !!!!! ......
.........
ετσι λοιπον !
ριχνω την προταση για το Σ/Κ συναντηση αθηνα !
αναμενω προτασεις !!!!!
Ρε συ mimiko για να ερθουμε αθηνα θελει 200 ευρω βενζινη+διοδια πανε ελα απο θεσνικη + καποια φραγκα εκει,θελει να μεινουμε και κανα βραδυ σιγουρα, παμε στο 1/3 ticket για thai.
Φασουλι το φασουλι τα μαζευουμε. Οπως και να χει thanks για την προταση. Ισως με stefan και καναν αλλον καποια στιγμη κατεβουμε αλλα θελω και lusiano μεσα.
παραπάνω δεν πιστεω πως θα αντέξω οικονομικά!ειμαι βλέπεις και σεξομανηςIχυει αλλα 1 βδομαδα ειναι πολυ λιγο. Μεχρι να φτιαξεις βαλιτσα θα εχεις γυρισει κιολας
τι εννοείς ισχύει?θα βρω σκιννυ η στενα μουνάκια?Iχυει αλλα 1 βδομαδα ειναι πολυ λιγο. Μεχρι να φτιαξεις βαλιτσα θα εχεις γυρισει κιολας
δεν σε πιάνω...Λαδικο πρεπει να εχεις μαζι σου ,σαν αυτο που εχουν στα συνεργεια
τι εννοείς ισχύει?θα βρω σκιννυ η στενα μουνάκια?
δεν σε πιάνω...
τι είναι αυτό το ΚΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?Τα πάντα όλα βρίσκεις στην LOS. Όρεξη να έχεις...
Απλά μία εβδομάδα είναι υπερβολικά λίγο. Εγώ με 12 μέρες και τις δύο φορές μου φάνηκαν λίγες..
ΚΥ εννοεί