Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.940
Πόντοι
19.795
Έκρηξη σημειώθηκε σήμερα στην Μπανγκόκ, στη διάρκεια πορείας διαδηλωτών που επιδιώκουν εδώ και εβδομάδες να πέσει η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι Bluesky, που υποστηρίζει τους διαδηλωτές, ένας εκρηκτικός μηχανισμός ερίφθη εναντίον της πορείας και οκτώ άνθρωποι τραυματίσθηκαν.

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
ρε HARD που είναι το υλικο που μας εταξες?

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• luciano.jpg
    luciano.jpg
    73,3 KB · Εμφανίσεις: 45

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 75016_657803997591674_1867166494_n.jpg
    75016_657803997591674_1867166494_n.jpg
    16,4 KB · Εμφανίσεις: 16
  • Like
Αντιδράσεις: 968

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
718
Πόντοι
4.255
Χαιρετω ολα τα μελη και φιλους.....Να ειστε καλα ολοι και καλα ταξιδια....Για τα παιδια απο Θεσ/νικη και Βορ.Ελλαδα αυριο υπαρχει συναντηση των φιλων δυτικα...Καφετερια "Da vinci"(Aμπελωνων 2)....γυρω στις 12.30-1.00,μαζευομαστε......οποιος γουσταρει ερχεται...και αν κποιος ερθει και δεν μα ξερει,μπορει ναρωτησει μεσα τις κοπελες για τον Λακη η τον Γιωργο....καθε σαββατο ειμαστε εκει

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
thaifriendly--dating...
Ρε παιδια τοσο πεινασμενοι και αγαμητοι εισαστε??? και πατε Ταυλανδη να γαμησετε τις γριουλες επι πληρωμη?
Εχει και εδω τετοιες και μαλιστα καλυτερες...Χρεοκωπημενοι οικονομικα...πολιτικα...πολιτιστικα...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΧΟΥΑΛΙΚΑ
ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!

καλώς  το  Λουτσιάνο τον πολυπαθή μυαλό δεν βάζεις εσύ

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
καλώς  το  Λουτσιάνο τον πολυπαθή μυαλό δεν βάζεις εσύ
Ρε σεις..και μονο με την αυρα  του Lusiano εμφανιζεστε ενας- ενας....αν,λεω αν, τοσο πολυ τον μισειτε,δεν ξερω βεβαια τι σας εχει κανει, εγω τελικα τι φταιω??

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Για το αλλο Σ/Κ και εγω μεσα για συναντηση!
Εγω ειμαι αθηνα μεχρι την επομενη δευτερα μετα πεταω για μπανγκοκ αρα αν γινει συναντηση το αλλο σκ ειμαι μεσα
προκαλω και τον Αντωνακη να ερθει

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ρε σεις..και μονο με την αυρα  του Lusiano εμφανιζεστε ενας- ενας....αν,λεω αν, τοσο πολυ τον μισειτε,δεν ξερω βεβαια τι σας εχει κανει, εγω τελικα τι φταιω??
Χρονια πολλα για την γιορτη σου με πολλα ταξιδια και καινουριες μπιζνες

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ενα μεγαλο μπραβο στον Λακη για τον κοπο του.
Ευχαριστουμαι

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Δεν ξέρω εσείς τι λέτε, εγώ τον Λούσι τον αγαπάω :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
tr σε λίγες μέρες με φώτο... Φυσιολογικές 'ετσι?

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλημεριζω απο την πόλη των αγγέλων.
Χαλαρό ταξίδι με μισογεμάτο αεροπλάνο.Κανένα πρόβλημα με τις συγκεντρώσεις όλοι οι δρόμοι ανοιχτοί άρα ταξάκι και κατευθείαν ξενοδοχείο. Τελικά αποδείχτηκε ότι για ΒΚΚ είναι καλύτερα να κλείνεις μέσω site. Οι τιμές πόρτας που δίνουν είναι 10-20% υψηλότερες και ακατέβατες.Δεν γαμιέται αν δεν πάθουμε δεν μαθαίνουμε.
Το μπατάκι στα 44,20. Μια  χαρά. Η επιχείρηση"true love part 2" ξεκίνησε και σας αφήνω γιατί είμαι πρωταγωνιστής. :grin:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Χαιρετω ολα τα μελη και φιλους.....Να ειστε καλα ολοι και καλα ταξιδια....Για τα παιδια απο Θεσ/νικη και Βορ.Ελλαδα αυριο υπαρχει συναντηση των φιλων δυτικα...Καφετερια "Da vinci"(Aμπελωνων 2)....γυρω στις 12.30-1.00,μαζευομαστε......οποιος γουσταρει ερχεται...και αν κποιος ερθει και δεν μα ξερει,μπορει ναρωτησει μεσα τις κοπελες για τον Λακη η τον Γιωργο....καθε σαββατο ειμαστε εκει

Λάκη ευχαριστούμε για τον κόπο σου ! Πολύ ενδιαφέρον ...
Το άλλο σάββατο θα περάσω κατά τις 14.00 να τα πούμε κι απο κοντά, θα μιλήσω και με τον vas-z, ελπίζω μόνο να σας προλάβω και να μην το διαλύετε νωρίς ...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.940
Πόντοι
19.795
Καλημεριζω απο την πόλη των αγγέλων.
Χαλαρό ταξίδι με μισογεμάτο αεροπλάνο.Κανένα πρόβλημα με τις συγκεντρώσεις όλοι οι δρόμοι ανοιχτοί άρα ταξάκι και κατευθείαν ξενοδοχείο. Τελικά αποδείχτηκε ότι για ΒΚΚ είναι καλύτερα να κλείνεις μέσω site. Οι τιμές πόρτας που δίνουν είναι 10-20% υψηλότερες και ακατέβατες.Δεν γαμιέται αν δεν πάθουμε δεν μαθαίνουμε.
Το μπατάκι στα 44,20. Μια  χαρά. Η επιχείρηση"true love part 2" ξεκίνησε και σας αφήνω γιατί είμαι πρωταγωνιστής. :grin:
Ειμαστε ολο αυτια η μαλλον ματια για να διαβασουμε τις ανταποκρισεις σου
και για ττην επιχειρηση τρου λαβ και για το θεμα της ασφαλειας εκει.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλησπεριζω. Η επιχείρηση true love 2  βαίνει καλώς με βόλτες σε αξιοθέατα και κυριλέ εστιατόρια.  Το κοριτσι μια χαρά  αλλά δεν μιλάει γρι αγγλικά. Μπορεί να σου γράψει ολόκληρη πολιτική ανάλυση αλλά για να μιλήσει ........ Ηδη μου λείπουν τα πουτανοκόριτσα της Patong. Με κούρασε κιολας η  "οικογενειακή" ζωή. Σαν φυλακισμένος στον  παράδεισο. Χτες βόλταρα στην συγκέντρωση των αντικυβερνητικών στο Asoke. Καμιά πενηνταριά  σκηνές στην μέση του δρόμου και άπειροι μικροπωλητες να πουλανε από σημαίες και μπλουζάκια που αφορούσαν την περίπτωση μέχρι αναμνηστικά και καμαγκρα. Πήρα 3 ζευγάρια κάλτσες..... Ο κόσμος που ήταν εκεί πέρα από καμιά εκατοστή άτομα με φανελάκια και κασκόλ στα χρώματα τη σημαίας τους αποτελούνταν ως επί το πλείστον από τουρίστες σαν και εμένα που πήγαν για να πάρουν το μάτι τους.
Παρόλα αυτά σήμερα διάβαζα στις εφημερίδες ότι κάθε βράδυ γίνεται και μια βομβιστική ενέργεια με κάποιους νεκρούς και αρκετούς τραυματίες. Προβλήματισμός.
Από τις  επικίνδυνες  νυχτερινές βόμβες  στους δρόμους της Μπαγκόκ νομίζω καλύτερα στις   μετα μεσονύχτιες βόμβες κρότου των πουτανοκόριτσων της Πατονγκ  στο κρεββάτι που χωνεύουν την την απογευματινή  σομ ταμ...... :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom