Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Κυριε Στεφανε μακαρι να ηταν ολη σαν και σενα στην ηλικια σου.Σε ζηλευω ειδικα σε κανα 2μηνο.
48 δεν υπαρχειαντε και εις ανωτερα !!!!
μακαρι ομως αυτο να μην ηταν αποτελεσμα των ολων αυτων που διαδραματιζονται στην χωρα αυτο το καιρο
εχει πολλους κυριε μπατερφλαιΚυριε Στεφανε μακαρι να ηταν ολη σαν και σενα στην ηλικια σου.Σε ζηλευω ειδικα σε κανα 2μηνο.
48 δεν υπαρχει
κοντα ομως στα 44 καλα ειναι
Ενδιαφέρομαι να πάω σολαρία για κανένα sex tour στη Tαϋλάνδη. Για τους έμπειρους της Thai. Ποια είναι η καλύτερη περίοδο για ταξίδι εκεί πάντα με προορισμό το πήδημα χωρίς να γίνεται πατής με πατώς από κόσμο; Η Βangkok αξίζει για ψάξιμο καλού προϊόντος;
Δε το είχα δει το νήμα. Σ΄ευχαριστώ πολύ φίλε
πεσ'του απλα οτι ειναι ψευτης....Τι τον παραμυθιαζεις??δημητλακι απο το στομα σου και στου Θεου ταυτι ...απλα too good to be true
Εσυ αγορι μου τραβας μεγαλο μεγαλο ζορι με τον δημητρακη δεν μπορω να καταλαβω τι σου εχει κανει και δεν μπορεις να μην τον κραζεις, δηλαδη μας λεσ οτι μας κοροιδεψε με της φοτο που ανεβασε ας το δεχτω ,οτι εκανε photoshop και να μας το παιξει μαγκας αλλα δεν βρισκω το λογο να το κανειπεσ'του απλα οτι ειναι ψευτης....Τι τον παραμυθιαζεις??
44.3 σημερα....
Ποσο βλακας..μπορει να ειναι αυτος ο τυπος...και ποσο περισοτερο και καποιοι που τον συμεριζονται???αλλα και ο αλλος ο dimitlakis δεν παει πισω!!!Εσυ αγορι μου τραβας μεγαλο μεγαλο ζορι με τον δημητρακη δεν μπορω να καταλαβω τι σου εχει κανει και δεν μπορεις να μην τον κραζεις, δηλαδη μας λεσ οτι μας κοροιδεψε με της φοτο που ανεβασε ας το δεχτω ,οτι εκανε photoshop και να μας το παιξει μαγκας αλλα δεν βρισκω το λογο να το κανει
εγω παντοσ αλλαξα σημερα με 45,02 εδω στη αθηνα
τελικα εσυ τα ξερεις ολα και στην ουσια δεν ξερεις τιποτα
Υ.Γ LOVERSPIEROS O ΤΙΜΩΡΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΣΙΑΝΟ