Nacho Vidal
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
ρε λυστ η επιχειρηση true love θελει χρονο για να λειτουργησει σωστα...τι να κανεις τωρα μεσα σε 3-4 μερες...νομιζω αν δε ψαχνεσαι και σοβαρα για σχεση με Ταυλανδεζα τζαμπα χανεις και το χρονο σου και τα λεφτα σου γιατι κακα τα ψεμματα οι καλες σπανια καθονται στο πρωτο ραντεβου...Καλησπεριζω. Η επιχείρηση true love 2 βαίνει καλώς με βόλτες σε αξιοθέατα και κυριλέ εστιατόρια. Το κοριτσι μια χαρά αλλά δεν μιλάει γρι αγγλικά. Μπορεί να σου γράψει ολόκληρη πολιτική ανάλυση αλλά για να μιλήσει ........ Ηδη μου λείπουν τα πουτανοκόριτσα της Patong. Με κούρασε κιολας η "οικογενειακή" ζωή. Σαν φυλακισμένος στον παράδεισο. Χτες βόλταρα στην συγκέντρωση των αντικυβερνητικών στο Asoke. Καμιά πενηνταριά σκηνές στην μέση του δρόμου και άπειροι μικροπωλητες να πουλανε από σημαίες και μπλουζάκια που αφορούσαν την περίπτωση μέχρι αναμνηστικά και καμαγκρα. Πήρα 3 ζευγάρια κάλτσες..... Ο κόσμος που ήταν εκεί πέρα από καμιά εκατοστή άτομα με φανελάκια και κασκόλ στα χρώματα τη σημαίας τους αποτελούνταν ως επί το πλείστον από τουρίστες σαν και εμένα που πήγαν για να πάρουν το μάτι τους.
Παρόλα αυτά σήμερα διάβαζα στις εφημερίδες ότι κάθε βράδυ γίνεται και μια βομβιστική ενέργεια με κάποιους νεκρούς και αρκετούς τραυματίες. Προβλήματισμός.
Από τις επικίνδυνες νυχτερινές βόμβες στους δρόμους της Μπαγκόκ νομίζω καλύτερα στις μετα μεσονύχτιες βόμβες κρότου των πουτανοκόριτσων της Πατονγκ στο κρεββάτι που χωνεύουν την την απογευματινή σομ ταμ......
Μου φαινεται οτι φετος θα τη βγαλουμε Κο-τσανγκ σε παρακμιακα μπαρακια με παρακμιακες μιλφογκομενες, αν δεν ηρεμησουν τα πραγματα μεχρι τελος Φλεβαρη.τωρα για τις διαδηλωσεις σου το ειπα και πριν...μπορει επιφανειακα να φαινονται ηρεμα τα πραγματα αλλα σκανε βομβες εκει που δεν το περιμενεις...και με το παρντον κιολας και φυσικα δεν εννοω εσενα αλλα βλεπω κατι παπαροφαρανγκ να κρατανε σημαιες και να πηγαινουν στις διαδηλωσεις λες και ειναι φεστιβαλ...
χαχαχαχαχαχαχα δεν παιζεσε ρε γερο μου....απολαυστικοςΜου φαινεται οτι φετος θα τη βγαλουμε Κο-τσανγκ σε παρακμιακα μπαρακια με παρακμιακες μιλφογκομενες, αν δεν ηρεμησουν τα πραγματα μεχρι τελος Φλεβαρη.
Και ισως να ειναι και η καλυτερη επιλογη, μια ανασα απο παταγα, δυο ανασες απο βκκ, το καλυτερο τριγωνο της ταιλανδης, εκτος των τριχωτων βεβαια.Μου φαινεται οτι φετος θα τη βγαλουμε Κο-τσανγκ σε παρακμιακα μπαρακια με παρακμιακες μιλφογκομενες, αν δεν ηρεμησουν τα πραγματα μεχρι τελος Φλεβαρη.
Εκει στα 50φευγα ειμαι. Οσον αφορα την ιστορια με τα ραντεβου αν τελικαχαχαχαχαχαχαχα δεν παιζεσε ρε γερο μου....απολαυστικος
νασουν και οριτζιναλ γερος..ποδσο εισαι 50-55??
Εκει στα 50φευγα ειμαι. Οσον αφορα την ιστορια με τα ραντεβου αν τελικα
παω Μπανγκοκ θα το παιξω υπερανω. Νωρις ραντεβου για φαγητο και αδιαφορια μετα
οσον αφορα το κυριως πιατο. Οποια θελει ας κανει αυτη το πρωτο βημα, αλλιως την
ξεφορτωνομαι νωρις-νωρις και ναναι καλα το σοι 4 και ο αραβοδρομος.
Παντως το προβλημα δεν νομιζω να ειναι το πως θα τη ριξεις στο κρεβατι, αλλα το
πως θα τη βγαλεις απο αυτο.
[/quote[ελα μωρε που εισαι γερος
μην αναλυσουμε τι ειναι γερος τωρα
ο γερος δεν οργωνει και σπερνει στα περατα του κοσμου
ο γερος μιζεριαζει , κλαιει τα λεφτουδακια του ειρωνευεται οτι δεν καταφερνει ο ιδιος και κομπλεξαρει γενικως
αυτοι οι σκατογεροι οσο χρονων και αν ειναι και 25 και 30 και 35 ξεπεταγονται σαν τσουτσουνες τελευταια στο θρεντ μας
μιλφοπορνο-γεροςΠραγματι, καποιοι ανθρωποι γεννιουνται κωλογεροι, τους ενοχλουν τα παντα, δεν
χρησιμοποιουν ποτε το google γιατι τα ξερουν ολα, δεν χαμογελανε ποτε και
φερονται λες και εχουν καποιο προβλημα με το στομαχι τους.
Κριμα για αυτους, χανουν ολη την ομορφια της ζωης.
Οσο για το νικ-νειμ μου λεω να το αλλαξω. Δεν ειμαι και τοσο κωλο-γερος.
Λεω να το κανω πορνο-γερος, η παλιο-γερος, η καυλο-γερος,η σκατο-γερος.
οχι σκατογερος ρε χαχαχαχαχαχαΠραγματι, καποιοι ανθρωποι γεννιουνται κωλογεροι, τους ενοχλουν τα παντα, δεν
χρησιμοποιουν ποτε το google γιατι τα ξερουν ολα, δεν χαμογελανε ποτε και
φερονται λες και εχουν καποιο προβλημα με το στομαχι τους.
Κριμα για αυτους, χανουν ολη την ομορφια της ζωης.
Οσο για το νικ-νειμ μου λεω να το αλλαξω. Δεν ειμαι και τοσο κωλο-γερος.
Λεω να το κανω πορνο-γερος, η παλιο-γερος, η καυλο-γερος,η σκατο-γερος.
48 το baht σημερα αλαξα