Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Καλησπεριζω. Η επιχείρηση true love 2  βαίνει καλώς με βόλτες σε αξιοθέατα και κυριλέ εστιατόρια.  Το κοριτσι μια χαρά  αλλά δεν μιλάει γρι αγγλικά. Μπορεί να σου γράψει ολόκληρη πολιτική ανάλυση αλλά για να μιλήσει ........ Ηδη μου λείπουν τα πουτανοκόριτσα της Patong. Με κούρασε κιολας η  "οικογενειακή" ζωή. Σαν φυλακισμένος στον  παράδεισο. Χτες βόλταρα στην συγκέντρωση των αντικυβερνητικών στο Asoke. Καμιά πενηνταριά  σκηνές στην μέση του δρόμου και άπειροι μικροπωλητες να πουλανε από σημαίες και μπλουζάκια που αφορούσαν την περίπτωση μέχρι αναμνηστικά και καμαγκρα. Πήρα 3 ζευγάρια κάλτσες..... Ο κόσμος που ήταν εκεί πέρα από καμιά εκατοστή άτομα με φανελάκια και κασκόλ στα χρώματα τη σημαίας τους αποτελούνταν ως επί το πλείστον από τουρίστες σαν και εμένα που πήγαν για να πάρουν το μάτι τους.
Παρόλα αυτά σήμερα διάβαζα στις εφημερίδες ότι κάθε βράδυ γίνεται και μια βομβιστική ενέργεια με κάποιους νεκρούς και αρκετούς τραυματίες. Προβλήματισμός.
Από τις  επικίνδυνες  νυχτερινές βόμβες  στους δρόμους της Μπαγκόκ νομίζω καλύτερα στις   μετα μεσονύχτιες βόμβες κρότου των πουτανοκόριτσων της Πατονγκ  στο κρεββάτι που χωνεύουν την την απογευματινή  σομ ταμ...... :rockon:
ρε λυστ η επιχειρηση true love θελει χρονο για να λειτουργησει σωστα...τι να κανεις τωρα μεσα σε 3-4 μερες...νομιζω αν δε ψαχνεσαι και σοβαρα για σχεση με Ταυλανδεζα τζαμπα χανεις και το χρονο σου και τα λεφτα σου γιατι κακα τα ψεμματα οι καλες σπανια καθονται στο πρωτο ραντεβου...
τι ειπες δε μιλαει γρι αγγλικα? αυτες λοιπον ειναι πρωτος στοχος...αυτες που δε μιλανε αγγλικα, δεν εχουν παει ποτε με φαρανγκ αλλα ενδιαφερονται για φαρανγκ...που σημαινει οτι θα εισαι ο πρωτος τους που θα  :knockinb: :rockon:  οπως επισης και αυτες που εχουν ερθει απο επαρχια και μενουν μονιμα στην βκκ μονες τους και μακρια απο οικογενεια και φιλους...εχουν μοναξιες και πεεφτουν σαν ωριμα φρουτα

τωρα για τις διαδηλωσεις σου το ειπα και πριν...μπορει επιφανειακα να φαινονται ηρεμα τα πραγματα αλλα σκανε βομβες εκει που δεν το περιμενεις...και με το παρντον κιολας και φυσικα δεν εννοω εσενα αλλα βλεπω κατι παπαροφαρανγκ να κρατανε σημαιες και να πηγαινουν στις διαδηλωσεις λες και ειναι φεστιβαλ... :uglystupid: :jerking:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Φίλε φαντομά συμφωνώ απόλυτα μαζί σου  για τα κορίτσια. Με την σωστή  προεργασία όμως σχεδον όλες καθονται από το πρώτο βραδυ.Το προβλημα είναι η συνεννόηση και η κουβέντα με την μη γνωση αγγλικών. Για αυτό γίνεται κουραστικό. Από κρεβάτι το συγκεκριμένο που έχω τώρα  ειναι εξαιρετικό.Αυτό έλειπε με τόση προεργασία να κρατάγαμε μόνο τα χεράκια.....

Για τις συγκεντρώσεις  τώρα έχεις δίκιο. Αρκετά επικίνδυνα κι ας φαντάζει αστείο. Απλώς εγώ ανάφερα την εμπειρία μου.Βέβαια μόλις είδα την Bangkok post τα χαμόγελα κόπηκαν.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Φίλε lYST χθες έλεγε και `δω στις ειδήσεις ότι έπεσαν 2 χειροβομβίδες σε συγκεντρωση αντικυβερνιτικών στο κέντρο της ΒΚΚ με τουλάχιστον 20 τραυματίες και κάποιους τουρίστες ...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.940
Πόντοι
19.795
τωρα για τις διαδηλωσεις σου το ειπα και πριν...μπορει επιφανειακα να φαινονται ηρεμα τα πραγματα αλλα σκανε βομβες εκει που δεν το περιμενεις...και με το παρντον κιολας και φυσικα δεν εννοω εσενα αλλα βλεπω κατι παπαροφαρανγκ να κρατανε σημαιες και να πηγαινουν στις διαδηλωσεις λες και ειναι φεστιβαλ... :uglystupid: :jerking:
Μου φαινεται οτι φετος θα τη βγαλουμε Κο-τσανγκ σε παρακμιακα μπαρακια με παρακμιακες μιλφογκομενες, αν δεν ηρεμησουν τα πραγματα μεχρι τελος Φλεβαρη.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Μου φαινεται οτι φετος θα τη βγαλουμε Κο-τσανγκ σε παρακμιακα μπαρακια με παρακμιακες μιλφογκομενες, αν δεν ηρεμησουν τα πραγματα μεχρι τελος Φλεβαρη.
χαχαχαχαχαχαχα δεν παιζεσε ρε γερο μου....απολαυστικος
νασουν και οριτζιναλ γερος..ποδσο εισαι 50-55??

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Και ισως να ειναι και η καλυτερη επιλογη, μια ανασα απο παταγα, δυο ανασες απο βκκ, το καλυτερο τριγωνο της ταιλανδης, εκτος των τριχωτων βεβαια.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.940
Πόντοι
19.795
χαχαχαχαχαχαχα δεν παιζεσε ρε γερο μου....απολαυστικος
νασουν και οριτζιναλ γερος..ποδσο εισαι 50-55??
Εκει στα 50φευγα ειμαι. Οσον αφορα την ιστορια με τα ραντεβου αν τελικα
παω Μπανγκοκ θα το παιξω υπερανω. Νωρις ραντεβου για φαγητο και αδιαφορια μετα
οσον αφορα το κυριως πιατο. Οποια θελει ας κανει αυτη το πρωτο βημα, αλλιως την
ξεφορτωνομαι νωρις-νωρις και ναναι καλα το σοι 4 και ο αραβοδρομος.
Παντως το προβλημα δεν νομιζω να ειναι το πως θα τη ριξεις στο κρεβατι, αλλα το
πως θα τη βγαλεις απο αυτο.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216

Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Πρεπει να βρεις την κατάλληλη δικαιολογία για να τη αφήσεις.
Εγώ έχω βρει την δικαιολογία ότι φεύγω .Ετοιμάζω βαλίτσα όταν ειμαι έτοιμος να τη διώξω ότι και καλά φεύγω και μόλις έρχεται η επόμενη τα ξαναβγάζω ότι μόλις έφτασα.

Απόψε η  πόλη ηταν όλο συγκεντρώσεις. Δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω πουθενά εκτος σταθμών ΒTS. Αρα κυρυλέ γεύμα με το κορίτσι και πίσω στο ξενοδοχείο. Αύριο θα έχουμε τα δράματα του αποχωρισμού.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Εκει στα 50φευγα ειμαι. Οσον αφορα την ιστορια με τα ραντεβου αν τελικα
παω Μπανγκοκ θα το παιξω υπερανω. Νωρις ραντεβου για φαγητο και αδιαφορια μετα
οσον αφορα το κυριως πιατο. Οποια θελει ας κανει αυτη το πρωτο βημα, αλλιως την
ξεφορτωνομαι νωρις-νωρις και ναναι καλα το σοι 4 και ο αραβοδρομος.
Παντως το προβλημα δεν νομιζω να ειναι το πως θα τη ριξεις στο κρεβατι, αλλα το
πως θα τη βγαλεις απο αυτο.
[/quote[ελα μωρε που εισαι γερος
μην αναλυσουμε τι ειναι γερος τωρα
ο γερος δεν οργωνει και σπερνει στα περατα του κοσμου
ο γερος μιζεριαζει , κλαιει τα λεφτουδακια του ειρωνευεται οτι δεν καταφερνει ο ιδιος και κομπλεξαρει γενικως
αυτοι οι σκατογεροι οσο χρονων και αν ειναι και 25 και 30 και 35 ξεπεταγονται σαν τσουτσουνες τελευταια στο θρεντ μας

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.940
Πόντοι
19.795
Πραγματι, καποιοι ανθρωποι γεννιουνται κωλογεροι, τους ενοχλουν τα παντα, δεν
χρησιμοποιουν ποτε το google γιατι τα ξερουν ολα, δεν χαμογελανε ποτε και
φερονται λες και εχουν καποιο προβλημα με το στομαχι τους.
Κριμα για αυτους, χανουν ολη την ομορφια της ζωης.
Οσο για το νικ-νειμ μου λεω να το αλλαξω. Δεν ειμαι και τοσο κωλο-γερος.
Λεω να το κανω πορνο-γερος, η παλιο-γερος, η καυλο-γερος,η σκατο-γερος. :2funny:

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Λεω να το κανω πορνο-γερος, η παλιο-γερος, η καυλο-γερος,η σκατο-γερος. :2funny:
μιλφοπορνο-γερος

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Εγω δεν θα ελεγα οτι γεννιουνται γεροι, νομιζω οτι γεννιουνται ΜΙΖΕΡΟΙ.
Ζουνε μιζερα, σκεφτονται μιζερα και κανουν τους γυρω τους να νοιωθουνε μιζερα. Τους φταινε ΠΑΝΤΑ οι αλλοι, δεν περνανε ποτε καλα και ΠΟΤΕ δεν συγκρινουν τον εαυτο τους με τους αλλους να δουνε εαν και που εχουνε λαθος.
Η μοναδικη φορα που νοιωθουνε για λιγο καλα ειναι οταν παρασερνουν και αλλους στη μιζερια τους.
Τεσπα, εχει χωρο και γιαυτους αρκει να ειναι μακρυα μας. :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.940
Πόντοι
19.795
Δεν πειραζει. Οσοι εχουν να γραψουν μια γνωμη η πληροφοριες για το
αντικειμενο που μας ενδιαφερει εγω θα τη διαβαζω. Αυτο που δεν μπορω
ειναι οι προσωπικες αντιπαραθεσεις και οι χαρακτηρισμοι ατομων που
τα ξερουμε μονο πισω απο ενα νικ-νειμ και αυτων που γραφουν και δεν τα
εχουμε γνωρισει προσωπικα.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6

αφιερωμένο

Καιρό είχα  να γράψω.
Είπα  να το κάνω   κατ αρχήν να  ζητήσω  συγνώμη από  2  φίλους που δεν  φάνηκα  συνεπής.
   Άλλα  εμείς  ορίζουμε ,  άλλα η ζωή πρεσβεύει.
 Ας  πάμε στο θέμα, η  κατάσταση εδώ  δεν είναι και  η  καλύτερη, το πότε  που θα  ξεσπάσουν  επεισόδια ποια μορφή και ποια έκταση θα έχουν άγνωστο.
Μια   από τις  περιοχές  συγκέντρωσης  είναι  η 3  σταθμοί    της  Νάνα  της  Ασόκ  και  Σιάμ αγαπημένοι προορισμοί  για πολλούς.  Μέγιστη προσοχή γενικά  στην  περιοχή  γύρω από την  Σούκουμβιτ. Εάν δυνατόν  καλύτερα κάπου αλλού  για αυτές  τις 2  εβδομάδες  αλλά και  εκεί  μακριά από  κυβερνητικά  κτήρια  και όχι  μόνοι.  Αποφεύγεται  να φοράτε  κόκκινα   μαύρα  και  κίτρινα.
 Εάν  έρχεστε  τώρα προτιμήστε  την γραμμή του αεροδρομίου την express    και  κατεβήτε  στο Makkasan από εκεί MRT    για ASOK έτσι  αποφεύγεται την περιοχή  μεταξύ Prayathai και Siam που είναι και  η  καρδιά    των επεισοδίων.  Η   Σούκουμβιτ πολλές φορές πέρα από το  μποτιλιάρισμα  κλείνει  από τις πορείες και  το ταξί δεν είναι  ο καλύτερος τρόπος.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
οχι σκατογερος ρε χαχαχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom