You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)
ΠΑΙΔΕΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΓΙΑ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ.......ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΠΙΠΙΝΙΑ ΕΚΕΙ??
joedoe
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 68
- Πόντοι
- 1.225
[quote author=Γιώργος Μάνος link=topic=2495.msg5174701#msg5174701 date=1389611130]
[/quote]
παρολο οτι ειμαστε εντελως εκτος θεματος : θετικα : μουναρες, δεν πληρωνεις να γαμησεις, ευκολη γλωσσα, μαυρη αγορα δεκα φορες πανω το δολλαριο απο κανονικη-επισημη τιμη. αρνητικα : πανακριβο εισιτηριο, ανειπωτη εγκληματικοτητα, ποια ασφαλες να κανεις διακοπες στην Καμπουλ
[/quote]
παρολο οτι ειμαστε εντελως εκτος θεματος : θετικα : μουναρες, δεν πληρωνεις να γαμησεις, ευκολη γλωσσα, μαυρη αγορα δεκα φορες πανω το δολλαριο απο κανονικη-επισημη τιμη. αρνητικα : πανακριβο εισιτηριο, ανειπωτη εγκληματικοτητα, ποια ασφαλες να κανεις διακοπες στην Καμπουλ
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Φίλε Φαντομά αν έχεις λίγο χρόνο γράψε πέντε πράγματα για την κατάσταση που επικρατεί στην Bangkok . Μπορεί κάποιος τουρίστας να κινηθεί στους δρόμους ή θα μας φάει η ταλαιπωρία. Είναι προσβάσιμη η Sukhumvit από το αεροδρόμιο με ταρίφα ή θα πρέπει να ψάχτω με τα MRT και τα BTS ; Τρεις και απόψε μείνανε και με βλέπω να κάνω καμάκι στα οδοφράγματα. :S
big poutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2013
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Ρε γιγαντα...Τι να σου πει ο Φαντομας....και ο καθε φαντομας-δεν εχω τιποτα με τον ανθρωπο προς αποφυγην παρεξηγησης-Οσον αφορα την αφιξη δεν θα'χεις κανενα προβλημα απ'οτι φαινεται,και μετα παρακαλα τον Βουδα να κλεισουν τα αεροδρομια,για να εχεις δικαιολογια να μεινεις περισοτερο διαστημα εκει...και φυσικα οσο διαρκουν αυτα,το Baht θα πεφτει ,οι ξενερωτοι ξενοι θα λιγοστευουν ....και τα μουνια θα παρακαλανε....!!!!Φίλε Φαντομά αν έχεις λίγο χρόνο γράψε πέντε πράγματα για την κατάσταση που επικρατεί στην Bangkok . Μπορεί κάποιος τουρίστας να κινηθεί στους δρόμους ή θα μας φάει η ταλαιπωρία. Είναι προσβάσιμη η Sukhumvit από το αεροδρόμιο με ταρίφα ή θα πρέπει να ψάχτω με τα MRT και τα BTS ; Τρεις και απόψε μείνανε και με βλέπω να κάνω καμάκι στα οδοφράγματα. :S
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Κοιτα να δεις ο βασικός μου προβληματισμός ειναι αυτός:
Το ερωτημα προς τον φίλο Φαντομα το κάνω γιατι έχω δουλέψει πολύ το project "true love trip" part2 και είναι κρίμα να πάνε τόσες ώρες ψησιματος χαμένες.
Στην ανάγκη παιρνω το αεροπλανάκι και κατηφορίζω κατευθείαν για το χωριό.
Ετσι και αλλιώς απο ξενοδοχεία και δρομολόγια δεν έχω κλείσει τίποτα. Οπότε στα αρχίδια μου.
Στο φινάλε και το ψαροχώρι δίπλα είναι.......
http://www.bangkokpost.com/news/politics/389363/protesters-warned-not-to-disrupt-air-traffic-control
Δεν θελω να με φανταστώ να κάθομαι με τις ωρες στην Ντόχα και να μετράω μπούρκες........Το ερωτημα προς τον φίλο Φαντομα το κάνω γιατι έχω δουλέψει πολύ το project "true love trip" part2 και είναι κρίμα να πάνε τόσες ώρες ψησιματος χαμένες.
Στην ανάγκη παιρνω το αεροπλανάκι και κατηφορίζω κατευθείαν για το χωριό.
Ετσι και αλλιώς απο ξενοδοχεία και δρομολόγια δεν έχω κλείσει τίποτα. Οπότε στα αρχίδια μου.
Στο φινάλε και το ψαροχώρι δίπλα είναι.......
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.939
- Πόντοι
- 19.795
Και τι το θες το ταξι; Αφου εχει τραινο στο αεροδρομιο που σε παει σε 30 λεπτα
Σουκχουμβιτ με μια αλλαγη στο σταθμο Phaya thai.(Αλλαζεις τραινο και παιρνεις το
τραινο για Ον Νατ). Μεγαλη ευκολια με 50 μπατ αν δεν κανω λαθος.
Σουκχουμβιτ με μια αλλαγη στο σταθμο Phaya thai.(Αλλαζεις τραινο και παιρνεις το
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Και τι το θες το ταξι; Αφου εχει τραινο στο αεροδρομιο που σε παει σε 30 λεπτα
thanks συντροφε
Απο που το παιρνω το τραινακι?
By the way πως πας με τα μωρα του thaifriendly?
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Κατεβαινεις στο τελευταιο οροφο κατω στο Σουβαρναμπουμι (στο υπογειο δηλαδη)...Πας στο μηχανημα και βγαζεις εισιτηριο (μια πλαστικη μαρκα περνεις) δινοντας 45 μπατ για τη γραμμη City link που τερματιζει στο σταθμο Phaya Thai...Προσοχη,μη παρεις τη γραμμη Express Line γιατι αυτη παει μονο μεχρι Makkasan και πληρωνεις και 150 μπατ!!...thanks συντροφε
Προχωρας λοιπον και περνεις το τραινο (Airport link λεγεται)...Κατεβαινεις στο τερμα στο σταθμο Phaya Thai,περπατας στη πεζογεφυρα και βγαινεις στο σταθμο Phaya Thai του BTS...Ειναι η πρασινη γραμμη,οποτε πας κατευθειαν χωρις αλλαγη στους γνωστους σταθμους,Nana,Asoke,Phrom Pong κλπ κλπ..
Το πολυ σε 45 λεπτα εισαι στο ξενοδοχειο σου...Και με 65-70 μπατ συνολο μαζι με το εισιτηριο του BTS...
Να παραθεσω και γω την εμπειρια μου απο το ταξιδι μου στη Ταυλανδη.....Γυρισα μολις σημερα και ηταν η πρωτη φορα που επισκευτομουνα τη χωρα....Ετσι μαζι με ενα φιλο μου επιλεξαμε να κατσουμε 5 μερες Μπανκονγκ,5 μερες Πουκετ και 5 μερες Παταγια
αφου θελαμε να συνδιασουμε αξιοθεατα,εκδρομες στα νησια και σεξοτουρισμο.....Λιγο απο ολα δηλαδη,για να παρουμε μια γενικοτερη γευση.
Στη μπανκονκ μου εμειναν δυο πραγματα.....Η βρωμια και η δυσοσμια στους δρομους!πηγαμε σε ολους τους βασικους ναους,στη μεγαλη πλωτη αγορα που ειναι 1 ωρα εκτος μπανκονγκ,παρακολουθησαμε αγωνα μαι ται στο σταδιο λουμπινι,ηπιαμε ποτακι στον ουρανοξυστη που τραβηχτηκαν πλανα απο το ''Hangover 2'',πηγαμε china town.Απο μπορδελοκαταστασεις τωρα ειχαμε παει ηδη διαβασμενοι και ειχαμε κλεισει ξενοδοχειο κοντα στο σταθμο BTS Nana και καθε βραδυ παιζαμε μπαλλα σε soi cowboy και nana.Πηγαμε και patpong ενα βραδυ αλλα δεν επενδυσαμε εκει και κατσαμε για μια μπυρα και φυγαμε επιστρεφοντας σε νανα και cowboy.....Tη πρωτη μερα περασμα απο το bacara!καλη ποιοτητα και ποσοτητα γυναικων αλλα οι τιμες λιγο τσουχτερες!πινουμε δυο μπυριτσες και την κανουμε για νανα!μπαινουμε σε ενα go go bar(rainbow 1) στη nana plaza και κατευθειαν πεφτει το ματι μου σε ενα μωρο να το πιεις στο ποτηρι!την φωναζω,κερναω ποτακι και αρχιζω τα παζαρια ξεροντας ομως οτι θα υποκυψω πολυ ευκολα!!!!
τελικα δεινω 2000 για τη γκομενα και 700 bar fine για short time!.......Η γκομενα αποδειχτηκε απλα καλη στις υπηρεσιες....βασικα ηταν η τοπ γκομενα του μαγαζιου,το ηξερε και δε προσπαθουσε ιδιαιτερα στο σεξ!λεω ενταξει δε πειραζει πρωτη μερα ηταν,συγχωρηται μια ''μικρη κακη επιλογη''.αλλα στη τελικη μου εκανε το κλικ και την πηρα!αμα δεν την επαιρνα ακομα θα το ειχα τυψεις!!!!!!
για τη δευτερη βραδια στη μπανκονκ συνεχεια αυριο!!!!.......
αφου θελαμε να συνδιασουμε αξιοθεατα,εκδρομες στα νησια και σεξοτουρισμο.....Λιγο απο ολα δηλαδη,για να παρουμε μια γενικοτερη γευση.
Στη μπανκονκ μου εμειναν δυο πραγματα.....Η βρωμια και η δυσοσμια στους δρομους!πηγαμε σε ολους τους βασικους ναους,στη μεγαλη πλωτη αγορα που ειναι 1 ωρα εκτος μπανκονγκ,παρακολουθησαμε αγωνα μαι ται στο σταδιο λουμπινι,ηπιαμε ποτακι στον ουρανοξυστη που τραβηχτηκαν πλανα απο το ''Hangover 2'',πηγαμε china town.Απο μπορδελοκαταστασεις τωρα ειχαμε παει ηδη διαβασμενοι και ειχαμε κλεισει ξενοδοχειο κοντα στο σταθμο BTS Nana και καθε βραδυ παιζαμε μπαλλα σε soi cowboy και nana.Πηγαμε και patpong ενα βραδυ αλλα δεν επενδυσαμε εκει και κατσαμε για μια μπυρα και φυγαμε επιστρεφοντας σε νανα και cowboy.....Tη πρωτη μερα περασμα απο το bacara!καλη ποιοτητα και ποσοτητα γυναικων αλλα οι τιμες λιγο τσουχτερες!πινουμε δυο μπυριτσες και την κανουμε για νανα!μπαινουμε σε ενα go go bar(rainbow 1) στη nana plaza και κατευθειαν πεφτει το ματι μου σε ενα μωρο να το πιεις στο ποτηρι!την φωναζω,κερναω ποτακι και αρχιζω τα παζαρια ξεροντας ομως οτι θα υποκυψω πολυ ευκολα!!!!
τελικα δεινω 2000 για τη γκομενα και 700 bar fine για short time!.......Η γκομενα αποδειχτηκε απλα καλη στις υπηρεσιες....βασικα ηταν η τοπ γκομενα του μαγαζιου,το ηξερε και δε προσπαθουσε ιδιαιτερα στο σεξ!λεω ενταξει δε πειραζει πρωτη μερα ηταν,συγχωρηται μια ''μικρη κακη επιλογη''.αλλα στη τελικη μου εκανε το κλικ και την πηρα!αμα δεν την επαιρνα ακομα θα το ειχα τυψεις!!!!!!
για τη δευτερη βραδια στη μπανκονκ συνεχεια αυριο!!!!.......
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Ευχαριστώ pipi. Πάντα ωραιος και αναλυτικότατος
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.939
- Πόντοι
- 19.795
Για το τραινο σου εγραψε αναλυτικα ο Πιπινος. Οσο για τα κοριτσια τou thaifriendlythanks συντροφε
για μενα που ειμαι και ολιγο μιλφολαγνος, οποτε εχω περισσοτερα περιθωρια επιλογων και επιτυχιας, ειναι ο παραδεισος μου. 6 γυναικες, απο τις οποιες θα διαλεξω μονο 2 για αρχη
περιμενουν πως και πως να κατεβω κατω. Κατ αρχας εχω βρει μια που εχει καφε-μπαρ στο πιο
αγαπημενο μου σοι το 7, μια αλλη που ειναι καθηγητρια πανεπιστημιου (λεει) παντρεμενη με
αστυνομικο (ο κινδυνος με εξιταρει) και μια που εχει μαγαζι στο ΜΒΚ.
Παντως για τους μιλφολατρεις αυτο το σαιτ ειναι παραδεισος. Απειρες επιλογες απο 34 εως 42
απο μιλφαρες με γλυκα προσωπακια που φαινονται 25χρονες.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.939
- Πόντοι
- 19.795
Μπραβο ρε φιλε PARASOL, συνεχισε, μας λειπουν πολυ οι αναφορες απο τη πρωτευουσα.
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Κωλογερε που να δεις και τι κρεββάτι κάνουν!!!
Το δύσκολο είναι να ξεκολλήσεις για σένα που είσαι και ερωτυλος
Εγώ στο πρόγραμμα μου έχω κλείσει για το πρωτο τριημερο 35αρα φραγκάτη που θα έρθει αεροπορικώς από βορρά. Επειδή αυτή θέλει να κάτσει για μέρες ΒΚΚ θα πάρω το καπελάκι μου και θα κατηφορίσω για το νησί για μια βδομάδα να χορτάσω αλητεία και πουτανοκόριτσα. Επιστροφή για 6 εξι μέρες ΒΚΚ όπου έχω έτοιμα έξι γκομενάκια από 24 έως 37 από τις οποίες υπολογίζω ότι θα προλάβω 3-4. Αλλά είμαστε στην Ταιλάνδη και τις περισσότερες φορές τα προγράμματα πάνε κατά διαόλου......
Από ξενοδοχεία δεν έχω κλείσει τίποτα. Έχω βρει καμιά δεκαριά που με ενδιαφέρουν και έχω κρατήσει τηλέφωνα. Μόλις φτάσω αεροδρόμιο θα αρχίσω τα τηλέφωνα και έχει να πέσει τρελό παζάρι τώρα που θα αδειάζουν λόγω των φασαριών.
ΥΓ1. Φίλε PARASOL δώσε μας ψωμάκι γιατί οι ώρες δεν περνάνε με τίποτα.
ΥΓ2. Εκεινη η ψυχή ο pagtao να είναι σε μυστική αποστολή άραγε;
Το δύσκολο είναι να ξεκολλήσεις για σένα που είσαι και ερωτυλος
Εγώ στο πρόγραμμα μου έχω κλείσει για το πρωτο τριημερο 35αρα φραγκάτη που θα έρθει αεροπορικώς από βορρά. Επειδή αυτή θέλει να κάτσει για μέρες ΒΚΚ θα πάρω το καπελάκι μου και θα κατηφορίσω για το νησί για μια βδομάδα να χορτάσω αλητεία και πουτανοκόριτσα. Επιστροφή για 6 εξι μέρες ΒΚΚ όπου έχω έτοιμα έξι γκομενάκια από 24 έως 37 από τις οποίες υπολογίζω ότι θα προλάβω 3-4. Αλλά είμαστε στην Ταιλάνδη και τις περισσότερες φορές τα προγράμματα πάνε κατά διαόλου......
Από ξενοδοχεία δεν έχω κλείσει τίποτα. Έχω βρει καμιά δεκαριά που με ενδιαφέρουν και έχω κρατήσει τηλέφωνα. Μόλις φτάσω αεροδρόμιο θα αρχίσω τα τηλέφωνα και έχει να πέσει τρελό παζάρι τώρα που θα αδειάζουν λόγω των φασαριών.
ΥΓ1. Φίλε PARASOL δώσε μας ψωμάκι γιατί οι ώρες δεν περνάνε με τίποτα.
ΥΓ2. Εκεινη η ψυχή ο pagtao να είναι σε μυστική αποστολή άραγε;
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Κίτρινους !Την κυριακη τι ψηφιζουμε φαντομα, για δωσε τα φωτα σου,
Καλη χρονια σε ολους.
Αντεύχομαι !
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Φιλε εγω δε θα εμενα σουκουμβιτ αν ημουνα στη θεση σου....κανεις δεν μπορει να σου πει η να προβλεψει με ακριβεια που θα γινονται διαδηλωσεις την εκαστοτε στιγμη γιατι αυτοι μετακινουνται συνεχεια...μερικα κεντρικα σημεια ειναι μονιμως πιασμενα απο διαδηλωτες...πηγαινε καρφι και βρες καποιο ξενοδοχειο διπλα στο ποταμι και αν μπορεις απο την αλλη μερια του ποταμου που ειναι καπως πιο ηρεμα τα πραγματα...περιμετρικα του σταθμου saphan taksin...απο εκει μπορεις να τα κανεις ολα και σεξ σκηνη και ραντεβουδακια...περα απο την οποια ταλαιπωρεια που ισως να εχεις αμφιβαλλω αν πολλες γκομενες θα δεχτουν να ερθουν σουκουμβιτ που ειναι ενας απο τους σκληρους πυρηνες των διαδηλωσεων...εκτος κι αν πια τις εχεις ψησει τοσο πολυ...εγω δε θα κατεβαινα κεντρο ιδιαιτερα με το καρο ουτε κατα διαννοια παντως...Φίλε Φαντομά αν έχεις λίγο χρόνο γράψε πέντε πράγματα για την κατάσταση που επικρατεί στην Bangkok . Μπορεί κάποιος τουρίστας να κινηθεί στους δρόμους ή θα μας φάει η ταλαιπωρία. Είναι προσβάσιμη η Sukhumvit από το αεροδρόμιο με ταρίφα ή θα πρέπει να ψάχτω με τα MRT και τα BTS ; Τρεις και απόψε μείνανε και με βλέπω να κάνω καμάκι στα οδοφράγματα. :S
Τα dating sites δουλευουν ρολοι...εχω μπει επι πληρωμη και στα δυο μεγαλα σαιτς και τα παιζω 50-50....ειναι απαραιτητο να ειμαι παραλληλα και στα δυο γιατι οταν βρισκω καποια που μου αρεσει και θελω να την κρατησω για λιγο πρεπει για ενα αλφα χρονικο διαςτημα να το παιζω "πιστος" και καλα στο σαιτ που εχω συναντησει το εκαστοτε κοριτσι..γιατι μερικες ειναι πονηρες...αφου τις εχεις πηδηξει την εχουν δει μποιφρεντ και μπαινουν στο προφιλ σου και τσεκαρουν να δουν αν εισαι ακομα δραστηριος με αλλες...τοτε χρησιμοποιουμε το αλλο σαιτ...παντα ελεγα οτι οι πουτανες και η σεξ σκηνη ειναι χοντρο ναρκωτικο...τωρα μπορω να παω με βεβαιοτητα οτι τα dating sites ειναι ακομα πιο σκληρο και για πολυ γερους παιχτες...για ενα απλο λογο...γιατι εκει το χρημα παιζει πολυ μικροτερο ρολο η παιζει αλλα διαφορετικα...εκει οι γκομενες πηδιουνται γιατι γουσταρουν να πηδηχτουν μαζι σου ασχετα αν στο τελος θελουν και αυτες να σε δεσουν... αλλη αισθηση... τα επαιζα και παλια αλλα οχι τοσο... μαλλον φταινε και οι νεες τεχνολογιες...πριν 6-7 χρονια δεν υπηρχαν ουτε ταμπλετες ουτε σμαρτφονς ουτε η πληθωρα των chat applications που υπαρχουν σημερα...εγω εζησα την εποχη του msn, pc αντε και κανα skype...τωρα με τις ταμπλετες οπου βρεθεις και οπου σταθεις κανεις καμακι σε γκομενες...τι να λεμε τωρα κατουραω ορθιος και εχω με το ενα χερι ανοιχτο το ipad και κανω chat :o...αρρωστεια και απιστευτο χασιμο χρονου αλλα ακρως εθιστικο...και οταν με το καλο σκοραρεις αντι να σταματησεις και να κολλησεις με μια ριχνεις παραγαδια για αλλες 10...που χρονος να ασχοληθω με τα πολιτικα
Πλεον με αυτα και με αυτα εχω σταματησει σχεδον τελειως τις ντισκο στην βκκ παιζω μονο με ιντερνετ...πουτανες και φριλανσερ μονο εκτος βκκ σε πορνοφυσιολατρικες εκδρομες...βκκ κανω κανα πορνομασαζ μονο αν δε μου κατσει καμια γκομενα σε δικια μου στιγμη αδυναμιας
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.939
- Πόντοι
- 19.795
Σωστος ο παιχτης και παντα κατατοπιστικος.
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Κατεβαινεις στο τελευταιο οροφο κατω στο Σουβαρναμπουμι (στο υπογειο δηλαδη)...Πας στο μηχανημα και βγαζεις εισιτηριο (μια πλαστικη μαρκα περνεις) δινοντας 45 μπατ για τη γραμμη City link που τερματιζει στο σταθμο Phaya Thai...Προσοχη,μη παρεις τη γραμμη Express Line γιατι αυτη παει μονο μεχρι Makkasan και πληρωνεις και 150 μπατ!!...
Προχωρας λοιπον και περνεις το τραινο (Airport link λεγεται)...Κατεβαινεις στο τερμα στο σταθμο Phaya Thai,περπατας στη πεζογεφυρα και βγαινεις στο σταθμο Phaya Thai του BTS...Ειναι η πρασινη γραμμη,οποτε πας κατευθειαν χωρις αλλαγη στους γνωστους σταθμους,Nana,Asoke,Phrom Pong κλπ κλπ..
Το πολυ σε 45 λεπτα εισαι στο ξενοδοχειο σου...Και με 65-70 μπατ συνολο μαζι με το εισιτηριο του BTS...
Πολυ μιζερια ρε παιδια να ανεβοκατεβαινεις σκαλες, να αλλαζεις τραινα και να περπατας μεχρι το ξενοδοχειο και ολα αυτα κουβαλωντας ή μαλλον σερνοντας βαλιτσες!!
Με ενα 500αρακι σε παει το ταξι καρφι στο ξενοδοχειο!
Αλλα παλι μπορει εγω να ειμαι τεμπελης
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.939
- Πόντοι
- 19.795
Προπερσι γυρναγα απο Σανταμπουρι με ταξι και πηγαινα στο ξενοδοχειο στο Σοι 4, μεσω Σουκχουμβιτ. 4,5 ωρες το ταξιδι μεχρι Σουκχουμβιτ, 2,5 ωρες για λιγα χιλιομετρα για το
ξενοδοχειο. Δεν νομιζω να το ξανακανω, ειδικα μεσημερι.
ξενοδοχειο. Δεν νομιζω να το ξανακανω, ειδικα μεσημερι.