Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Για ακόμα μια φορά απόλυτα σωστός ο Πιπινό. Respect.
Καλή Χρονιά σε όλους.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλημέρα σε όλους. Καλή χρονιά με δουλειά και υγεία για πολλά ταξίδια. Θα συμφωνήσω και γω με το φίλο Pipi . Οταν πρωτοπήγα και γω στην Ταιλάνδη η ισοτιμία ευρώ/μπατ ήταν  1/55 δηλαδή στα 1000 ευρώ έπαιρνες 55.000 μπατάκια. Πέρσυ τον χειμώνα η ισοτιμία ήταν 1/37,5 δηλαδή μόνο από την ισοτιμία στο χιλιάρικο με το καλημέρα είχαμε χάσει 17.500 μπατ. Αν υπολογίσει κάποιος ότι ένα καλό τριάστερο ξενοδοχείο με πισίνα και όλες τις λοιπές ανέσεις δεν ξεπερνούσε τα 1200-1300  μπατάκια καταλαβαίνει κανεις ότι μόνο από την διαφορά της ισοτιμίας είχαμε χάσει τα λεφτά που θα δίναμε για την διαμονή δύο εβδομάδων.......
Αν βάλεις και την αύξηση των τιμών παντού που σε επτά οκτώ χρόνια έχει ξεπεράσει το 35% καταλαβαίνει κανείς ότι το φτηνό δεν είναι πια τόσο φτηνό. Θυμάμαι την πρώτη φορά που είχα πάει τις αστακουδάρες του ενός κιλού που έτρωγα σχεδόν κάθε μέρα σε ένα από τα πιο κυριλέ εστιατόρια της Πατονγκ και τις πλήρωνα ένα εικοσαρι ευρώ . Περσι απλώς την δοκίμασα μια φορά για το γαμώτο. Τα 50+ ευρώ που είχε φτάσει την έκαναν αρκετά αλμυρή τουλάχιστον για το δικό μου πορτοφόλι.
Τέλος αν βάλεις και την τεράστια μείωση εισοδήματος, για όσους ευτυχώς έχουμε δουλειά, που έχει υπερβεί το 30% καταλαβαίνει κανείς ότι τέτοια ταξίδια έχουν γίνει υπερβολική πολυτέλεια. Ντρέπομαι πια να λέω σε φίλους που είναι άνεργοι πάνω από δύο χρόνια, και βγαίνουν παρακαλετά  για ένα καφέ από το σπίτι, ότι εγώ πηγαίνω για την καύλα μου στην άλλη άκρη του κόσμου.......... :jerking:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Παρόλα αυτά η Ταιλάνδη είναι μια καύλα που δυστυχώς για μένα αλλά και πολλούς άλλους σαν και μένα  μας σέρνει από την μύτη. Το μόνο καλό είναι μετά από τόσα ταξίδια η εμπειρία είναι λεφτά στην τσέπη. Οι πληροφορίες που δίνονται απο πολλούς όλα αυτά τα χρόνια σε αυτό αποσκοπούν. Αλλά τις περισσότερες φορές είναι σαν να τα λέμε στον τοίχο, σαν να το κάνουμε για να πουλήσουμε εξυπνάδα..... Ο Έλληνας όμως είναι ξεροκέφαλος, ότι και να τον συμβουλέψεις ότι και να του προτείνεις δεν του αλλάζεις μυαλά. Για παράδειγμα συνάδελφος που βρεθήκαμε κάτω το καλοκαίρι , εξαιρετικό κατά τα άλλα παληκάρι,είχε κάνει άπειρες ερωτήσεις είτε δημόσια είτε με pm στους περισσότερους έμπειρους. Η πρώτη συμβουλή που είχε πάρει τουλάχιστον απο δέκα άτομα ήταν να μην αλλάξει χρήματα σε ανταλλακτήριο στο αεροδρόμιο πέρα από τα απαραίτητα. Πήγε και αντάλλαξε το 70% από τα διαθέσιμα λεφτά του στο αεροδρόμιο....... Με την μαλακία του έχασε το σύνολο των εξόδων μιάς μέρας από τις 20-25 που κάθησε από τους κλέφτες του αεροδρομίου.
Ρε μεγάλε αφού θα κάνεις του κεφαλιού σου τι κάθεσαι και ρωτάς και σπαταλάς τόσο τον χρόνο σου όσο και των άλλων;
Δεν θέλω να το προεκτέινω στα γκομενάκια γιατί από την μεριά μου τουλάχιστον το έχω εξαντλήσει το θέμα. Αλλά ρε σύντροφε HARD χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω  με όλο το σεβασμό γιατί εισαι έμπειρο, μορφωμένο παλικάρι και δεν σε κόβω για χαιβάνι, εκεινο το "ήθελα να κοιμηθούμε απλά αγκαλιά" με το καραπούτανο της Παττάγιας τι το ήθελες; :2funny:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
αδερφε..παλιοτερα υποστηριζα οτι οι ταυλανδεζες δεν εχουν καμια σχεση με τις πουτανες ρωσιδες γιατι πιστευα οτι ειναι διαφορετικες. τωρα ισχυριζομαι οτι καλυτερες -ή χειρότερες,οπως το δεις αναλογα= πουτανες απο τις ταυλανδεζες δεν υπαρχουν. ψυχη κ σωματι κ ο νους πρωτοπορος, αγκαζε με την καρδια τους.αυτα περι gfe κ los, αρχιδια τουμπανα. πανε περνα καλα αλλα συνειδητοποιημενα-οσοι δεν την παλευουν καλυτερα με τις ψυχρες ρωσιδες κ τις πουτανες στα κοκκινα φωτακια παρα με αυτα τα 'πλασματακια'.
Ακριβως οπως τα λες ειναι.Εχω παει 4 φορες ταυλανδη.Εχω γαμησει τα καλυτερα μουνια γιατι για μενα η εμφανιση παιζει ρολο και δεν εχω αφησει τον εαυτο μου να δεθει στο ελαχιστο γιατι ξερω τι ειναι απλα...
πουτανες και του χειριστου ειδους...
Κοιτανε απλα πως θα σου τα φανε με οποιον τροπο,ειτε με ποτα,ειτε με φαι ειτε με τον πατροπαραδοτο τροπο...
Οποιος παει εκει κατω και καψουρευτει ειναι επιεικως μαλακας...

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Ο συνάδελφος μίλησε μέσα απο το "ευαγγέλιο".

Δυστυχώς ελάχιστοι θα ακολουθήσουν τις συμβουλές του.

Τη μόνη συμβουλή που θα μπορούσα να δώσω είναι:

Οταν προσγειωθείς στο αεροδρόμιο ΑΝΟΙΞΕ τον διακόπτη της καλοπέρασης (καλοπέραση= προσωπικό για τον καθένα πχ αλλός είναι αγαπούλης άλλος δεν είναι, άλλος θέλει να είναι και φυσιολάτρης ενω άλλος όχι κλπ κλπ κλπ) κάνε ότι γουστάρεις για να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται (πάντα ανάλογα με το τι έχεις στην τσέπη σου, και να είσαι προσεκτικός με τα χρήματα) ΑΛΛΑ μολις όλα αυτά τελειώσουν και μπείς στο αεροπλάνο για την επιστροφή απλα ΚΛΕΙΣΕ τον διακόπτη, ξεχνα τα πουτανακια  και θα είσαι μια χαρα... αλλιώς δυστυχώς θα  :headbang:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Aυτη ειναι και η πιο σωστη συμβουλη (αν μπορεις να συμβουλεψεις το κατω κεφαλι).
Οτι κανουμε εκει, το αφηνουμε πισω μας. Αλοιμονο μας αν το μεταφερουμε μαζι μας.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Μιας και πλησιάζουν οι μέρες ξανά και η αναμονή δεν αντέχεται  ας γράψω κατι κονσερβούλα μεν , ευτράπελο δε που μου συνέβει στο Samui αρκετά χρόνια πίσω.
H δεύτερη φορά στην Ταιλάνδη και η πρώτη φορά στο Σαμούι ήταν κάτι που σχεδίαζα για αρκετούς μήνες.Το μυαλό είχε κολλήσει στην μαγική αυτή χώρα. Το τροπικό τοπίο,η πραγματικά φτηνή ζωή, το χαλαρό κλίμα αλλά πάνω από όλα τα απιστευτα πουτανάκια με είχαν αφήσει άυπνο ατελείωτες  μέρες προτού μπω στο αεροπλάνο. Από την πρώτη στιγμή που πατήσαμε στο νησί με την παρέα μου , δύο φίλους και μια φίλη όλα έδειχναν  ότι θα περνάγαμε εξαιρετικά. Σε όλη την διαδρομή από το απίστευτης ομορφιάς αεροδρόμιο έως το ξενοδοχείο χάζευα το πανέμορφο  τοπίο με τους ατελείωτους κοκοφοίνικες με ένα πράγμα  να γυριζει στο μυαλό μου. Θα μπορούσα άραγε να ξαναζήσω τις απίστευτες νύχτες που μου είχαν χαρίσει στο Πουκέ οι ταυλανδές μάγισσες;
Δεν προλάβαμε να φτάσουμε στο ξενοδοχείο και να αφήσουμε τα μπαγκάζια μας και ενώ οι υπόλοιποι την πέσανε για ύπνο κατάκοποι από το πολύωρο ταξίδι εγώ τρελλαμένος βγήκα  για βόλτα  στο μεσημεριάτικο λιοπύρι. Τρείς ώρες σχεδόν περπάταγα κάτω από τον καυτό τροπικό ήλιο, τόσο που η μούρη μου κοκκίνησε σαν το κώλο της μαιμούς. Ζεματίστηκα αλλά στ' αρχίδια μου. Ευτυχώς υπήρχαν όλα και εκεί,τα μασσατζίδικα με τα γκομενάκια στην είσοδο του κάθε μαγαζιού να σε καλοfύν με τις λάγνες φωνούλες τους, υπαίθρια μπαράκια που σίγουρα θα φιλοξενούσαν τα βράδια ταυλανδέζικα μωράκια και ένα ολόκληρο τετράγωνο με μπαρ, go go bars, και disco soi green mango μου το είπανε.
Στο δρόμο ήδη κυκλοφορούσαν  πανέμορφα ταυλανδεζάκια με αποτέλεσμα να είμαι ήδη φτιαγμένος μεσημεριάτικα. H μηδαμινή μου εμπειρία έλεγε ότι όλες οι γυναίκες ήταν πουτάνες εκεί. Γύρισα πίσω να αναγγείλω τα ευχάριστα νέα στους δύο φίλους που ήταν και αυτοί έτοιμοι για μεγάλες νύχτες. Τους βρίσκω όλους ξάπλα στην πανέμορφη Chaweng Noi. Αναγγέλω τα ευχάριστα : "θα φάμε καλά εδώ, έκανα το πρώτο τσεκάρισμα"  και ένα χαμόγελα ευτυχίας σχηματίστηκε στα πρόσωπα τους. Η γυναίκα της παρέας αρκέστηκε να πει " Εγώ θα φάω από international κουζίνα, οι thai άντρες μου έρχονται ζουμπάδες και ψιλοβρωμιάρηδες". Τους άφησα στα γρήγορα το πρόσωπο έκαιγε αφόρητα και βρωμοκόπαγα από τους τόνους ιδρώτα που είχα χύσει από την υγρασία και την  ζέστη. Ηθελα ντουζάκι , ξεκούραση και κάτι για τα μούτρα μου.
Το βραδάκι ξεκινήσαμε για έξω νωρίς. Το ξενοδοχείο ήταν αναμεσα στην Chaweng και την Chaweng Noi άρα το περπάτημα ήταν αρκετό. Μαγεμένοι όλοι  προχωρούσαμε κοιτάζοντας γύρω μας σαν εξωγήινοι. Εγώ σαν "παλιός" προσπαθούσα να εξηγήσω...........
Η μυρωδιά της τσίκνας μας τράβηξε σε ένα κυριλέ εστιατόριο στην μέση της διαδρομής.Μπήκαμε χωρίς δεύτερη κουβέντα και πλακωθήκαμε σε ένα απίστευτο φαγοπότι. Aστακούς, γαρίδες, ψάρια, καλαμάρια τους γαμήσαμε τη μάνα. Επιδόρπιο ένα πιάτο με μοσχοβολιστό ρύζι μέσα σε ένα κομμένο ανανά. Τουμπανίασαμε!!!
"Τα καλύτερα είναι μετά " είπα εγώ και ζήτησα το λογαριασμό. Σηκωθήκαμε βαριεστημένα και πήραμε ξανά τον ποδαρόδρομο για το κέντρο της νυκτερινής ζωής.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ............

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
καλη χρονια και απο εμενα
δινω συντομο ριπορτο απο το φυσιολατρικο ταξιδι μετα σεξοτουρισμου στην πρωτευουσα του βορρα τσιανγκ μαι
δεν μπαινω σε φυσιολατρικες λεπτομερειες γιατι νομιζω ελαχιστοι ενδιαφερονται οποτε περναω στα γρηγορα στο ψητο
μεσα σε τεσσερις νυχτες ειχα την ευκαιρεια να εξερευνησω πολλα και διαφορετικα στεκια απο μπουρδελομπαρα και καραοκε μεχρι ντισκο με φοιτητοκοσμο
εν ολιγοις υπαρχει ενας δρομος (loi kroh road) με μπουρδελομπαρα και μπουρδελομασαζ οπου μπορει κανεις να βρει κατι αλλα ποιοτητα ψιλοχαλια...οκ αν καποιος πηγαινει καθε μερα και τα γυρισει ολα ενα προς ενα, καποια μερα θα του κατσει η τυχη και θα βρει κατι μαμησιμο αλλα τρεχα γυρευε...κοντα σε αυτο το δρομο εχει δυο γκογκο (foxy lady και spotlight) που μαλλον ειναι καλυτερη επιλογη απο τα μπουρδελομπαρα αλλα πρεπει να παει κανεις νωρις...περα απο αυτα υπαρχουν 2-3 αφτερ συνοπτικα το zoo που ειναι δυο ντισκο (ο θεος να τις κανει) μια κλειστη και μια ανοιχτη η μια απεναντι απο την αλλη, το "φημισμενο" spicy/spice και τελος το lucky...πολυ λιγες φριλανσερ σε ολα και η ποιοτητα και εδω ψιλοχαλια...το spice ειναι το καλυτερο απο ολα αλλα και εκει τι να κλασει τωρα μπροστα στα αφτερ της βκκ η παταγιας η ακομα και κο σαμουι...πηγα και τις 4 βραδιες εκει και ειδα ελαχιστα αξιολογα κομματια και αν δεν κανεισ γρηγορα κινηση τις την εχουν πεσει αλλοι 10 γαμπροι...δεν εχω ξαναδει πιο γελοια αναλογια ανδρων γυναικων μεσα σε αφτερ

με τους αλλους δυο φιλους καναμε περιηγηση και στην περιοχη nimman δυτικα της τσιανγκ μαι με μια σειρα απο 2 δρομους και ενδιαμεσα σοκακια με μυρια γραφικα μπαρακια, καφε, μαγαζια με ζωντανη μουσικη και ντισκο...αν εμενα μονιμα τσιανγκ μαι μαλλον εδω θα ξημεροβραδιαζομουν...ωραιες κοπελλιτσες, αλλες εργαζομενες αλλες φοιτητριες... στα σκ στις ντισκο εδω δεν πεφτει καρφιτσα...αλλα σε αυτα τα μερη δε σκοραρει κανεις ευκολα θελει παιχνιδι και χρονο...μεσα σε 1-2 βραδιες καταλαβα οτι για να μαμησουμε κατι αξιολογο εδω πρεπει να κινηθουμε αμιγως ταυλανδικα...την τριτη μερα αφησα τους αλλους δυο στη nimman, καβαλησα το μηχανακι και αρχισα να εξερευνω ενα προς ενα αυτο για το οποιο ειναι διασημη η τσιανγκ μαι δηλαδη τα καραοκε της...παραλληλα οπου εβλεπα μασσαζ εμπαινα και τσεκαρα...τα καραοκε θελουν λιγο προσοχη γιατι ειχα διαβασει σε μερικα μπλογκς οτι σε κοπανανε οπου βρουν...τελικα εκεινο το βραδυ κατεληξα σε ενα πουτσομασαζ απο το οποιο και παραθετω σχετικη φωτο...λαδομασαζ που μεταλλαχτηκε στην πορεια σε μποντι το μποντι και στο τελος πιπουλα και τελειωμα με handjob...ζημια 1300Β αρκετα φτηνοτερα απο βκκ

την επομενη μερα τραβηξα για ενα καραοκε απο το οποιο παραθετω σχετικη φωτο το φημισμενο 20 καραοκε βορεια της τσιανγ μαι..ειχα διαβασει καλο σχολια σε μπλογκ και απλα επρεπε να το δω...εφτασα δυστυχως λιγο αργα και παρα πολλες ειχαν ηδη βρει γαμπρους...αλλα τα χασα ειχε παρα πολλες κοπελλες...καθισα σε καναπε παρηγγειλα μπυριτσα και χαζευα...αρκετες γκομενες στον κυριως χωρο αλλες εβγαιναν απο δωματια, αλλες εμπαιναν, αλλες φευγανε με πελατες κτλ...μιλαμε για ενα τεραστιο μπουρδελο με την "μεταμφιεση" του καραοκε...τιμες λογικοτατες με 2400Β την παιρνεις και φευγεις...τελικα δεν προλαβα να κανω φαση γιατι εφυγα καπως βιαστικα να συναντησω τους αλλους στο spice...αλλα αυτο θα ειναι το πρωτο μερος που θα παω την επομενη φορα που θα παω τσιανγκ μαι

τελικα τα μασσαζ με σωσανε εκει...περα απο το αρχικο πουτσομασαζ εκανα και 2 soapies στο sayuri μασαζ το οποιο ειναι το καλυτερο της τσιανγκ μαι...οι τιμες απιστευτες 1000Β οι κανονικες και 1300 οι sideline...αν παρουν χαμπαρι οτι σε εχει φερει τουκ-τουκ οι τιμες διπλασιαζονται...καλυτερα με μηχανακι και με συντροφο το google map...μου αρεσε πολυ η τσιανγκ μαι παρολο που ηταν η τριτη φορα που πηγα...αντε και του χρονου παλι

Συνημμένα

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    24 KB · Εμφανίσεις: 19
  • unnamed1.jpg
    unnamed1.jpg
    19,3 KB · Εμφανίσεις: 12
  • Like
Αντιδράσεις: 968

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Αλλά ρε σύντροφε HARD χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω  με όλο το σεβασμό γιατί εισαι έμπειρο, μορφωμένο παλικάρι και δεν σε κόβω για χαιβάνι, εκεινο το "ήθελα να κοιμηθούμε απλά αγκαλιά" με το καραπούτανο της Παττάγιας τι το ήθελες; :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:
Ρε φίλε, το πρώτο μου τιλάκ ήταν.. Ένα έρωτα τον έχω για την κοπελιά. Εξάλλου είχα λιώσει στο γαμήσι και το butterflying αυτή την φορά οπότε μία αγκαλιά εφτανε. Για το βράδυ. Το πρωί άλλη ιστορία, αλλά δεν.. Γι αυτό έπνιξα τον πόνο μου την άλλη μέρα με ένα δίδυμο απο το MFY Bar  :grin:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Η μάσα μάσα  αλλά και οι καύλες καύλες. Σε λίγα λεπτά φτάσαμε κοντά στο soi της ευτυχίας. Κόσμος πολύς στο δρόμο άλλα βαριά σκοτάδια είχαν πέσει. Ολα τα μαγαζιά κλειστά. Πίκρα μαύρη. " Τι έγινε ρε μαλάκα  ρίξαμε τόσο ποδαρόδρομο τουμπανιασμένοι για να δούμε τα ρολά;" είπε ο ένας κολλητός . Toν κοίταξα σαν μαλάκας μιας και δεν ήξερα τι να πω.
Buddha day ήτανε και όλα τα μπαρ μείνανε κλειστά. Πήγαμε προς την παραλία που μας είπανε ότι κάτι θα βρίσκαμε ανοικτό. Καθήσαμε σε ένα πανέμορφο μπαράκι που είχε βγάλει τραπέζια και ξαπλώστρες στην αμμουδιά. Παραγγείλαμε σίσσες και ποτάκια με θέα τον ωκεανό. Ζωάρα!!!!
Παραδίπλα καμιά δεκαριά  καβατζομένα πουτανάκια  με αυστραλεζόπουλα το είχαν γυρίσει σε beach party. " Τα βλέπετε μαλάκες που σας τα'λεγα ; " γύρισα και είπα περήφανος στους άλλους που κοίταζαν αποσβωλομένοι τα ταυλανδέζικα μωρά.
Με τα πολλά η ώρα είχε φτάσει δύο. Αποκαμωμένοι από το ταξίδι και τα ξύδια αποφασίσαμε να πάρουμε το δρόμο του γυρισμού για το ξενοδοχείο. Βγήκαμε στον κεντρικό δρόμο. Πίσσα, σκοτάδι όλα τα μαγαζιά είχαν κλείσει. Δεν προχωρήσαμε καμιά δεκαριά βήματα και μερικά πανέμορφα  ladyboys ξεπρόβαλαν μπροστά μας. Αρχισαν να  κάνουν τα νούμερα τους και να μας καλούν κοντά τους."Ρε πάμε πιο κοντά να πουμε καμια μαλακία για να γελάσουμε" είπε η κολλητή προς  τους άλλους που αποχαυνωμένοι  από την ομορφιά των τράβελλων είχαν κολλήσει. " Προχωράτε ρε έχετε πολλά να δείτε σε 20 μέρες" είπα και έδωσα το βήμα. O δρόμος ήταν μακρύς για  το δωμάτιο .
Δεν πέρασαν δυο τρία λεπτά  περπάτημα και ξαφνικά βήματα από γόβες κατάλαβα να μας ακολουθούν. Ως ο πονηρός της παρέας κρατήθηκα τελευταίος. " Hey handsome man" ακούστηκε μια γλυκιά φωνούλα μες στο σκοτάδι. Γυρίζω και βλέπω ένα απίστευτης ομορφιας μωρό να με ακολουθεί. Μου έφυγε ο κώλος. Το σκοτάδι έγινε μέρα!!!  Δεν ήταν πάνω από 1.60 και φορούσε ένα καυλιάρικο λευκό κολλητό φόρεμα . Τα χτενισμένα μαλλιά του χαιδεύανε τα απίστευτα καπούλια του. Μου κουνήθηκε το κεφάλι." Τι χώρα είναι αυτή ;" αναρωτήθηκα. Να σε παίρνουν τα θεόμουνα στα σκοτάδια της νύχτας απο πίσω. Προχώρησα με βαρίδια στα πόδια να προλάβω τους υπόλοιπους. Το μωρό ανοιξε βήμα και αυτό. " Why you go sleep?" ξανατιτίβησε και τα πόδια μου δέθηκαν κόμπο. Οι άλλοι κατάλαβαν ότι κάτι παιζόταν και γύρισαν προς τα πίσω "Ρε μαλάκα τι είναι αυτό ;" είπαν ξεληγωμένοι στην θέα του μωρού που αυταρέσκια κουνούσε πέρα δώθε τα ατελείωτα μαλλιά του. " Αυτή είναι η Ταιλάνδη που σας έλεγα μαλάκες" είπα φουσκώνοντας αυτάρεσκα  από περηφάνια . Το πρόσωπο μου με έκαιγε περισσότερο από ποτέ, τα άντερα μου είχαν δεχθεί κόμπο, τα βήματα μου είχαν γίνει ασήκωτα. Γύρισα στο μωρό που περίμενε πίσω μου υπομονετικά και του είπα " sorry baby can not tonight , too tired see you tomorrow" . Το βλέμμα απογοήτευσης που σχηματίστηκε στο πρόσωπο  του  με έκανε χειρότερα. Μήπως πάλι έκανα χοντρή μαλακία; Ένα ξεψυχισμένο "up to you" που ακούστηκε πίσω μου με έκανε να ανοίξω το βήμα για να φτάσω τους υπόλοιπους.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Το επόμενο πεντάλεπτο πέρασε με τα γνωστά "σε χάλαγε ρε μαλάκα το μωρό;" και " θα βρεις πολλά τέτοια γομενάκια να φορτώσεις; "Δεν απάντούσα στις προκλήσεις αναλογιζόμενος ότι όντως είχα κάνει μαλακία. Την σιωπηλή πορεία που ακολούθησε έσπασε ξαφνικά η κόρνα από ένα σκουτεράκι που σχεδόν σταμάτησε πίσω μας. Γυρίσαμε και ως εκ θαύματος βλέπουμε ξανά μες στο σκοτάδι το υπέροχο πουτανάκι "did you change your mind?" είπε με τη γλυκιά του φωνούλα απευθυνόμενο σε μένα. "Πάρτη ρε μαλάκα αυτή θα μας πάει καροτσάκι μέχρι το ξενοδοχείο" είπε η φιλενάδα της παρέας ένω από τους άλλους άκουγα άναρθρα μπινελίκια. Τα κουμπιά του παντελονιού μου κόντευαν να σπάσουν από την καύλα. "Τα λέμε το πρωί " πρόλαβα να ψελίσω πριν καβαλήσω και γω το σκουτεράκι της ευτυχίας.Κάτι για κωλοφαρδία ήταν τα τελευταια λόγια που έπιασε το αυτί μου.  "Go to my room" μου είπε με το χαμόγελο της επιτυχίας ζωγραφισμένο στο πρόσωπο ανοίγοντας γερά το γκάζι.Το ψάρι είχε πιαστεί γερά στο αγκίστρι της μάγισσας του Σιαμ. Ένα αεράκι φύσηξε και έριξε τα μοσχομυριστά μαλλιά της στο πρόσωπο μου. Απλωσα τα ξερά μου και  χάιδεψα ξεδιάντροπα τα  σφιχτά της κωλομέρια. Έκανε ότι και καλά έχανε τον έλεγχο της οδήγησης."You naughty boy" μου είπε γεμάτη νάζι." Θα φας πούτσα μέχρι τα παπούτσια" της ψέλισα και γω γλυκά στ'αυτί.
Φτασαμε στο δωμάτιο της που βρισκόταν σε ένα όμορφο μπλόκ δωματίων σχεδόν δίπλα στην θάλασσα. "Άλα της το μωρό ζούσε στην χλίδα για ταυλανδή" σκέφτηκα ενώ αυτό πάρκαρε και διπλοκλειδωνε το σκουτεράκι της.

Μπήκαμε με γρήγορα βήματα στο δωμάτιο της. Όντως το μωρό ζούσε στην χλίδα. Με γοργές κινήσεις αυτή άναψε κάτι χρωματιστά πορτατίφ και έσβησε το φως." Take shower baby" μου είπε καθώς ξεβρακωνόμουν και μου πρότεινε μια λευκή πετσέτα. Μπαίνοντας για μπάνιο  μέσα στο μισοσκόταδο σκόνταψα σε ένα σωρό από λούτρινα αρκουδάκια. Το κρύο νερό του ντουζ που κυλούσε αντί να μου κατευνάσει τις καύλες τις φούντωσε. Κανένα προβλημα. Το μωρό ήταν εκεί και θα έκανε τα πάντα να τις κατευνάσει. Τελειωσα το ντουζάκι και βγήκα. Το μωρό ακολούθησε την ίδια διαδρομή.Χώθηκα κάτω από τα σκεπάσματα." Θα την ξεμουνιάσω" ήταν η μόνη σκέψη μου " θα προσπαθήσω και για κωλαράκι και ο θεός βοηθός". Το μωρό βγήκε από το μπάνιο μέσα στο μισοσκόταδο φορώντας της την πατροπαράδοτη στολή της ταυλανδής πουτάνας.Λευκή πετσέτα από το στέρνο μέχρι τα γόνατα. Άναψε δύο αρωματικά στικάκια για να φτιάξει ατμόσφαιρα και ήρθε γρήγορα  και τρύπωσε κάτω από τα παπλώματα φορώντας ακόμα την στολή της.Έκαιγε απο καύλα και μου το έδειξε αμέσως δαγκώνοντας μου τον λοβό του αυτιού. Αρχίσαμε το χαμούρεμα και άπλωσα το χέρι μου να χαϊδέψω το στήθος της. Άβυζο; Τα ταυλανδεζάκια έχουν μικρό στήθος αλλά εντελώς  άβυζα δεν τα λες. Το χέρι μου σαν να έπαθε αγκύλωση. Λες να ;;;;; " Baby I'm so hot I want to eat your dick" μου είπε ψυθιριστά. Αλλά εμένα οι ψύλλοι ήδη είχαν μπει στα αυτιά. Τραβάω με δύναμη την πετσέτα. ΣΥΝΤΡΙΒΗ. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΟΚ!!! Χειρότερο και από το τρίποντο του Τόμσον πριν είκοσι χρόνια στο Τελ Αβιβ.
Ενα μαραμένο ψωλάκι όχι πάνω από δύο πόντους μου μάγκωσε σε χρόνο dt τους παλμούς της καρδιάς. Η ανάσα μου κόπηκε.Λύγισα. Τράβελος? Ένιωσα αηδία, ξεφτύλα τα πάντα όλα.  Το τραβελάκι σοκαρίστηκε από τη φάση και έβαλε τα κλάματα "I'm ladyboy but I feel real lady"  είπε με γοερή φωνή. Είχα ήδη ντυθεί. Άφησα δυό χιλιάρικα για να μην έχουμε άλλα δίπλα στην καρέκλα και είδα τον στηθόδεσμο με κανα δίκιλο επιθέματα  "Στραβωμάρα μου" φώναξα και βγήκα σφαίρα από την πόρτα. Στάθηκα και άναψα τσιγάρο." Πως την πατήσαμε έτσι ρε μεγάλε;  Με πουστράκι;" αναρωτήθηκα σε κατάσταση αλλοφροσύνης ακόμα. Σκότωνα άνθρωπο από τα νεύρα.
Το τραβελάκι σε χρόνο μηδέν εμφανίστηκε ντυμένο στην πόρτα.          " I'm sorry " φώναξε και έβαλε τα αναφυλλητά. " Please can l take you to your room?" μου είπε. Ήμουν ένας ζωντανός νεκρός. Και δεν ήξερα που στο διάολο βρισκόμουν. Ειχα ηρεμήσει κάπως και δέχτηκα. Έτσι κι αλλιώς δεν είχα εναλλακτική.Τα καυτά δάκρυα του Ταυλανδού ομοφιλόφιλου πέφταν στα μούτρα μου από τον αέρα που δημιουργούσε η οδήγηση της μηχανης στο δρόμο της επιστροφής.  Και γω για κλάματα ήμουνα !.
Φτάσαμε , ξεκαβάλησα και πέταξα ένα ξερό σόρρυ για καληνύχτισμα.
Η φιλενάδα μου με καλωσόρισε πίνοντας μπύρες στην βεράντα έξω από τα δωμάτια μας." Πως πήγαμε το ματώσαμε ; " μου είπε και πήρε για απάντηση μια πικραμένη ματιά."Τζίφος;" με ξαναρώτησε " Όχι τράβελος" της ανταπάντησα. Έπεσε από την καρέκλα από τα γέλια. Σίγουρα θα την γαμοσταύρισε όλο το ξενοδοχείο. Μέσα σε ξέφρενα χαχανητά μου είπε " Μην μασάς όλοι οι αντρες κάποια στιγμή περνάνε τη φάση της ομοφυλοφιλίας.Άλλοι νοερά και άλλοι πρακτικά όπως εσύ".  Δεν απάντησα. Τι άλλο θα μπορούσα να πω. Έκανα το μαλάκα και πήγα για ύπνο. Ορκίστηκα να μην την ξαναπατήσω.
ΤΕΛΟΣ

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
:2funny: :2funny: :2funny:  χαχαχαχαχαα σε χω ξαναπει γραψε κανα βιβλιο με τα ντοκουμεντα :rockon:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Και εγω την πρωτη φορα παραλιγο θα φορτωνα ενα με ενα μηχανακι που με πηρε απο πισω αλλα πεταχτηκε ενας ταιλανδος πλανοδιος και μου σφυριξε οτι ειναι ladyboy...

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Η φιλη σου τυπε τι ρολο βαρουσε στην Ταυλανδη ?

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
ωραιος!
ο φαντομας παραμενει σταθερη αξια στην ενημερωση.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
τα της επικαιροτητας τωρα....

καταρχην εκπληκτος διαπιστωνω οτι ο φαντομας γραφει ποστ σχετικα με την υπαρξη σεξ σκηνης !!!!

τρομερες εξελιξεις !!! ευγε!!!

ειναι αξιοσημειωτο και επρεπε να αναφερθουμε σε αυτο!!!!

παρακατω ....

για τα ζητηματα του θεματος τι εστι ταυλανδη .... και τι γινεται με τις εκει γυναικες και ποσα αλλα.....

το θεμα το εχετε καλυψει επαρκως πιστευω και οι 2738 σελιδες του υπαρχοντος φορουμ περιεχουν αρκετες πληροφοριες σχετικα ...

αρα..... απλα ......

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
η συνεχεια ....

ξεκινησω με μια ιστορια ....
πριν πολλα χρονια οταν οι καιροι ηταν καλυτεροι στον εν λογω τοπο, ο κοσμος χαλαγε λεφτα σε μπουζουκια , κλαμπακια, ταβερνες, 3ημερες αποδρασεις σε κοντινους προορισμους και αλλα τετοια πολλα...

οταν λοιπον καποιος που ειχε την ανεση να κανει τις παραπανω δραστηριοτητες.
και του εφτανε στα αυτια τα περι ταυλανδης του φαινοταν οτι απλα καποιος λεει ψεμματα και οτι αυτα δεν γινονται να υπαρχουν

λογικο .... σε μια πλευρα....
τωρα καποιος που μαζευε λεφτα απο τρεις 3ημερες αποδρασεις και ενα μπουζουκι λιγοτερο για παραδειγμα βρισκοταν σε θεση να ταξιδεψει για διαστημα κοντα του ενος μηνος ή και παραπανω με ολες τις ανεσεις

αν ηθελε μεινει δυο ή τρεις μηνες τοτε πραγματα ερχοντουσαν πολυ οικονομικοτερα .....
παραδειγματα κοστους διαμονης...
ξενοδοχειο , μια κοπελα για λονγκ ταιμ , φαγητο για δυο ατομα δυο φορες την ημερα (τοπικης αγορας) και κανας καφες ή χυμος συν μερικα ψωνια απο μινι μαρκετ τα εβγαζες περα ολα αυτα μαζι με 50 ευρω !!!

ποσο αστειο για την τοτε εποχη οταν μια εξοδος μονο σε ενα κλαμπακι θα σου στοιχιζε τουλαχιστον 50 ευρω πινωντας 3 ποτα + ενα σαντουιτς κατα την επιστροφη και λοιπα εξοδα ....

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom