Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
thaifriendly--dating...
Ρε παιδια τοσο πεινασμενοι και αγαμητοι εισαστε??? και πατε Ταυλανδη να γαμησετε τις γριουλες επι πληρωμη?
Εχει και εδω τετοιες και μαλιστα καλυτερες...Χρεοκωπημενοι οικονομικα...πολιτικα...πολιτιστικα...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΧΟΥΑΛΙΚΑ
ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
hard δωσε πορνο στον διψασμενο λαο κ ασε τους μαλακες να παραμιλανε.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Αλλοι πανε Ταυλανδη για να πηδηξουν 13χρονα, αλλλοι για να πηδηξουν η να πηδηχτουν
απο Λειντι-μποις, αλλοι για ναρκωτικα, αλλοι για το GFE, ειναι και μερικοι (σαν εμενα)
που ειτε εδω μενουν ειτε Ταυλανδη πηγαινουν, ψαχνουν για κανενα καλο μιλφονι.
Το οτι οι γνωριμιες σε αυτα τα σαιτ κοστιζουν καπως περισσοτερο (συναισθηματικα)
ειναι αληθεια, αλλα τι να κανουμε, τα γουστα πληρωνονται.
Ο καθενας με τα γουστα του ρε Λουσιανο, τι να κανουμε.

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
thaifriendly--dating...
Ρε παιδια τοσο πεινασμενοι και αγαμητοι εισαστε??? και πατε Ταυλανδη να γαμησετε τις γριουλες επι πληρωμη?
Εχει και εδω τετοιες και μαλιστα καλυτερες...Χρεοκωπημενοι οικονομικα...πολιτικα...πολιτιστικα...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΧΟΥΑΛΙΚΑ
ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!
εσυ τοτε γιατι  πηγαινες στα γλεντυμπογια στην πατονγκ ενω εχει και στην συγγρου?

PARASOL

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
56
Πόντοι
0
ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Τη δευτερη βραδια μας στη μπανγκονκ επιλεξαμε να παμε στο δρομο πατπονγκ!μετα απο μια γρηγορη βολτα στα σταντς με τις μαιμουδες ρουχα/ρολογια/τσαντες και αφου μας πριξανε καμια δεκαρια ατομα να δουμε πινγκ-πονγκ σοου μπαινουμε σε 2-3 go go bars της πατπονγκ!δε μας εκανε κατι ιδιαιτερο κλικ,ηπιαμε τις μπυριτσες μας και μπαινουμε στο ταξι και του λεμε να μας παει πισω στη Νανα.
Ο ταξιτζης μας προτεινει αμα θελουμε να μας παει σε ενα δικο του μερος(για να παρει τη προμηθεια του) να τσεκαρουμε και αμα δε μας αρεσει να φυγουμε θα μας περιμενει απεξω και θα μας παρει 50 μπατ μονο για να μας παει στη Νανα!Λεμε δε γαμιεται ας πειραματισουμε το πολυ πολυ αμα σε μας αρεσει φευγουμε......Μας παει σε μια κακοφημη περιοχη και μας αφηνει σε ενα μαγαζι που διαλεγες γκομενες που καθοντουσαν σε ενα πολυ μεγαλο ενιαιο καναπε και τις φωρτονες και εφευγες....η ταριφα 2000 ολα μαζι(γκομενα και bar fine) αλλα ο μεσος ορος ηλικιας ηταν μεγαλος οποτε την καναμε με ελαφρα πηδηματακια....μπαινουμε στο ταξιτζη που μας περιμενε και μας λεει οκ θα σας παω σε ενα ακομα τελευταιο μερος που θα σας αρεσει!του λεμε οχι πηγαινε μας κατευθειαν Νανα!Ο ταξιτζης απαντα οτι το δευτερο μερος ειναι κλαμπ με free lancers μεσα και ειναι καλο!λεμε αντε παμε δε βαριεσαι,τουλαχιστον αμα ειναι χαλια θα μπορεσουμε να πιουμε το ποτακι μας τουλαχιστον......
Μας αφηνει εξω απο το μαγαζι και ειδα οτι θπηρχε πολυ κινητικοτητα οντως!εκεινη την ωρα μπαινανε 3 μουνακια ενω κατεβαιναν αλλα 2 τα οποια ειχαν φορτωθει απο 2 τυπαδες και πηγαινανε για ξενοδοχειο!Μπαινουμε μεσα και κανουμε μια αναγνωριστικη βολτα ολο το μαγαζι να δουμε τι παιζει....η ωρα κοντευε 2.30 και τα περρισοτερα ειχαν φορτωθει ηδη ή ειχαν πιαστει ηδη απο καποιο τυπα και χορευανε στο μαγαζι και χαμουρευονταν....περνουμε ενα ποτο και αραζουμε καπου και δε περνανε 2 λεπτα και μας την πεφτουν 2 μαυρουλες!του φιλου μου του αρεσε αυτη που του ''ετυχε'' εμενα παλι καθολου...Της λεω μια δικαιολογια και τη σουταρω τη δικια μου και το ματι μου σκαναρε το μαγαζι για να βρει κατι καλο!ο φιλος μου ειχε ηδη αρχισει διπλα μου και χαμουρευοταν με τη μαυρουλα και εγω καθομουν διπλα αμηχανα!καποια στιγμη σταμπαρω μια μικρη αλλα ειδα οτι χορευε και επαιζε παιχνιδι με αλλον.καποια στιγμη παει τουαλετα και περναει απο μπροστα μου.τη σταματαω και της λεω εισαι μονη ή εχεις ηδη παρεα?μου απανταει ειμαι μονη!της λεω αφου πριν 2 λεπτα χορευες με καποιον!μου λεει αυτος ειναι απλα φιλος μου!οποτε τη κερναω ποτο και αρχιζουμε το παιχνιδι!η κορασιδα ηταν 19 χρονων απο το Λαος και καταληξαμε σε long time me 2 χιλιαρικακια!
Η γκομενα αποδειχτηκε τουρμπο και 'εργατρια'' που τα τιμαει τα λεφτα της!......Το πρωι ευγενικα της δεινω να καταλαβει οτι ηθελα να συνεχισω τη μερα μου μονος(αφου βεβαια επεσε ενα δυνατο πρωινο γαμησακι!!),της δεινω τα λεφτα την ευχαριστω και συνεχισα τη μερα μου με sightseeing!!!.... ;) 

PARASOL

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
56
Πόντοι
0
Ημερα τριτη και ειναι παραμονη πρωτοχρονιας!!!!!!παμε με το φιλο μου απο νωρις το απογευμα στο bankgong massage addict για ενα soappy/body massage!πηγαμε απο νωρις για να πετυχουμε οσο πιο πολλες γκομενες διαθεσιμες!διαλεγουμε απο μια με το φιλο μου,της δικιας μου δε θυμαμαι το ονομα της αλλα αυτη που διαλεξε ο φιλος μου την λεγανε Πατ.απο 2100 μπατ εκαστος δωσαμε!εγω δεν εμεινα απολυτα ευχαριστημενος απο τη κοπελα που διαλεξα αλλα ο φιλος μου βγηκε εξω και παραμιλουσε απο την ευχαριστηση!!!!!
Ξεκουραζομαστε πισω στο ξενοδοχειο και παμε για αλλαγη χρονιας στη Νανα χυμα στο δρομο!Γινοταν χαμος,βεγγαλικα και κορναρισματα απο τους διερχομενους!αλλαζουμε το χρονο μεσα στο δρομο διπλα διπλα εγω,ο φιλος μου και μια gkomena που εκανε πιατσα εκει στο δρομο!φιληθηκαμε για καλη χρονια και αμεσως μου σκαει την ατακα ''τωρα που αλλαξε η χρονια παμε στο ξενοδοχειο σου να κανουμε σεξ για να σου παει ολη η χρονια ετσι''.....1000 μπατ για short time.....της αρνηθηκα παρολλο που ηταν αρκετα καλη γιατι ηθελα με το φιλο μου να παμε να πιουμε κανενα ποτο πρωτα,να κανουμε το οφθαλμολουτρο μας,να γλεντησουμε και μετα να διαλεξουμε κατι!δεν ηθελα ακομα δεν αλλαξε η χρονια να ''κλειστω'' μεσα στο ξενοδοχειο κανοντασ σεξ!!!!!
τελικα η βραδια περασε πινοντας ποτα και διασκεδαζοντας χωρις να βρουμε κατι αξιολογο....περναω ξανα απο το σημειο που ηταν η γκομενιτσα μηπως τη βρω αλλα τιποτα!ειχε φορτωθει προφανως!επιστρεφουμε στο ξενοδοχειο απρακτοι,οχι εντελως βεβαια γιατι ειχαμε κανει ηδη τη καταθεση μας το απογευμα στο addict massage....

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
sabaideekap !

εν αναμονη των πολιτικων εξελιξεων ... διαβασα οτι καποιοι σκοπευουν επισκεφτουν την πρωτευουσα ....

θα ηθελα να εκφρασω οτι η αποψη μου ειναι να την αποφυγουν αλλωστε οταν πας για διακοπες καλυτερα πας στο ψαροχωρι ή καπου αλλου ...... δεν βρισκω το λογο να αναμιχθει καποιος σε καποια κινητοποιηση εκει .....

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Αυτες απο το thaifriendly σπανε αρχιδι@. Πολυ κολτσιδες ειδικα εαν τις κανεις φιλες στο fcb.
Sε παρακολουθουν καθε δευτερολεπτο ξεκοκαλιζουν τα παντα.
Οταν μπαινω skype τουλαχιστον 3 μαζι με καλουν σε διαστημα λιγων λεπτων.
Παρολα αυτα εχει και τα θετικα του.
Parasol οι ταξιτζιδες στα ιδια παρακμιακα μερη μας πανε.
Και εμας μας ειχε παει σε κατι απομερα μερη και την καναμε με ελαφρα γιατι ηταν ολες σαυρες αν και οι νταβαδες ηταν λιγο πιεστικοι να παρουμε αλλα ολα οκ.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Αυτες απο το thaifriendly σπανε αρχιδι@. Πολυ κολτσιδες ειδικα εαν τις κανεις φιλες στο fcb.
Sε παρακολουθουν καθε δευτερολεπτο ξεκοκαλιζουν τα παντα.
Οταν μπαινω skype τουλαχιστον 3 μαζι με καλουν σε διαστημα λιγων λεπτων.
Παρολα αυτα εχει και τα θετικα του.
Parasol οι ταξιτζιδες στα ιδια παρακμιακα μερη μας πανε.
Και εμας μας ειχε παει σε κατι απομερα μερη και την καναμε με ελαφρα γιατι ηταν ολες σαυρες αν και οι νταβαδες ηταν λιγο πιεστικοι να παρουμε αλλα ολα οκ.
ελα ρε ασε τωρα...τι τις θελετε τις παπαγιες και τα ποκετ κι αυτα τα κακα  βρωμικα κοριτσα
σαν τη χαλκιδικη δεν εχει και την καβαλα και τραχανοραχουλα εχει και εκει γυναικες γιατ δεν ακουτε τον αλλο τον μπαλα πως τον λενε καταντιες

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Αλλοι πανε Ταυλανδη για να πηδηξουν 13χρονα, αλλλοι για να πηδηξουν η να πηδηχτουν
απο Λειντι-μποις, αλλοι για ναρκωτικα, αλλοι για το GFE, ειναι και μερικοι (σαν εμενα)
που ειτε εδω μενουν ειτε Ταυλανδη πηγαινουν, ψαχνουν για κανενα καλο μιλφονι.
Το οτι οι γνωριμιες σε αυτα τα σαιτ κοστιζουν καπως περισσοτερο (συναισθηματικα)
ειναι αληθεια, αλλα τι να κανουμε, τα γουστα πληρωνονται.
Ο καθενας με τα γουστα του ρε Λουσιανο, τι να κανουμε.
Γιατι αυτοι που εκφραζουν διαφορετικη αποψη πχ bdsm balos κλπ πρεπει να λεγονται Lusiano??? τοσο πολυ σας πειραξε αυτο το ατομο???

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
με τους μαλακες εχουν προβλημα.αυτο καταλαβα εγω τουλαχιστον.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ελα ρε ασε τωρα...τι τις θελετε τις παπαγιες και τα ποκετ κι αυτα τα κακα  βρωμικα κοριτσα
σαν τη χαλκιδικη δεν εχει και την καβαλα και τραχανοραχουλα εχει και εκει γυναικες γιατ δεν ακουτε τον αλλο τον μπαλα πως τον λενε καταντιες
Σαλλονικα φιλε τα καλυτερα και πιο ευκολα μουνακια. :rockon:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Τι εγινε ρε παιδια;
Νεκρανασταση ή κλωνος; :think:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Γιατι αυτοι που εκφραζουν διαφορετικη αποψη πχ bdsm balos κλπ πρεπει να λεγονται Lusiano??? τοσο πολυ σας πειραξε αυτο το ατομο???
Αυτο καταλαβες εσυ φιλε μου; Οτι εχω καποιο προβλημα; Δεν εχω κανενα προβλημα με
τους ανθρωπους. Μονο με τα φασολια εχω προβλημα οταν τα φαω βραδυ. Με πιανει πορδολυσσα  
και κλανω ολη νυκτα.  :grin: Εχω μαθει στη ζωη μου να μην χαρακτηριζω τους ανθρωπους, αλλα τις
πραξεις τους. Και λεω οταν εγω βρεθω στη θεση τους εγω "θα προσπαθησω" να μην κανω το ιδιο.
Προβλημα μαλλον εχεις εσυ, που οποιον του αρεσουν καποιες ηλικιες γυναικων ειναι πεινασμενοι
αγαμητοι,χρεωκοπημενοι σεξουαλικα, πολιτιστικα,οικονομικα και πολιτικα.
Και ολα αυτα γιατι εμενα μου αρεσει να πηγαινω με γυναικες απο 32 εως 40 χρονων, δηλ. απο
25 εως 17 χρονια μικροτερες μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom