Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 102 άτομα (0 μέλη και 102 επισκέπτες)

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Απορια μου δημιουργησατε :grin:
Καλα με τα λεφτα μας να κανουμε τους γαμπρους αλλα ...
Παιδια  για σεξ μιλαμε :huh:... αυτο που λαμβανει χωρα οταν τα ρουχα πεφτουν και φαινεται ολη η αληθεια :grin:Εκει θα κριθει και η γκομενα εκει θα παρει και τα λεφτα της,για μας ασε, ο καθενας τα χουγια του.
Το να εχεις μια γκομενα πανεμορφη διπλα σου (και ποιος δεν θα ηθελε)μετραει μονο εδω στην Ελλαδα που θα κυκλοφορησεις και θα τη δειξεις στους φιλους σαν το καινουργιο αυτοκινητο και μετα θα την παρκαρεις στο σπιτι αφου εχει κανει τη δουλεια της και δεν μπορει να κανει και τιποτα αλλο  :grin:και συ θα εισαι ενας θλιμενος συζηγος με φιλους να τον ζηλευουν :2funny:
Εκει η γκομενα ,ναι να ειναι ομορφη αλλα να προσφερει και υπηρεσιες αλλιως η επιλογη ειναι λαθος :(γυρναμε παλι πισω. :(
Να πληρωσεις μονο για ομορφια και οχι για υπηρεσιες και παρεα δεν νομιζω οτι αξιζει .Αν τα εχει ολα, ομορφια- κρεββατι-συντροφια ,τοτε δωσε οσα μπορεις...
Συνηθως αυτα τα "αστερια" εκτος απο το ψευτικο στησιμο που εχουν ειναι και κομοδινα στο κρεββατι,φυσικο αυτο αφου κερδιζουν τον αλλον με την ομορφια τους και μετα τελος.
Ο καθενας ας κανει τις επιλογες του :dancing:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
george
και γω για ταυλανδη μιλαω οχι για ελλαδα

απο τη στιγμη που εχει ωραια μωρα τι πρεπει να κανουμε ?

και αν μετα απο μια μερα βρεις κατι ωραιοτερο το αφηνεις ?

τωρα αν οι υπηρεσιες δεν ειναιαυτες που περιμενουμε καμμια φορα αυτα ειναι μεσα στο προγραμμα
αυτο δε σημαινει οτι δεν ψαχνουμε για το ακομα καλυτερο μωρο αλλωστε δεν θα ειχε και ενδιαφερον το παιχνιδι
δεν μου αρεσει το βολεμα βρηκα μια και αραξα
η αναζητηση του επομενου μωρου ειναι που με φτιαχνει
αυτα βεβαια ειναι αποψη μου

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Παιδια  για σεξ μιλαμε :huh:... αυτο που λαμβανει χωρα οταν τα ρουχα πεφτουν και φαινεται ολη η αληθεια :grin:Εκει θα κριθει και η γκομενα εκει θα παρει και τα λεφτα της,για μας ασε, ο καθενας τα χουγια του.
Το να εχεις μια γκομενα πανεμορφη διπλα σου (και ποιος δεν θα ηθελε)μετραει μονο εδω στην Ελλαδα που θα κυκλοφορησεις και θα τη δειξεις στους φιλους σαν το καινουργιο αυτοκινητο και μετα θα την παρκαρεις στο σπιτι αφου εχει κανει τη δουλεια της και δεν μπορει να κανει και τιποτα αλλο  :grin:και συ θα εισαι ενας θλιμενος συζηγος με φιλους να τον ζηλευουν :2funny:
Εκει η γκομενα ,ναι να ειναι ομορφη αλλα να προσφερει και υπηρεσιες αλλιως η επιλογη ειναι λαθος :(γυρναμε παλι πισω. :(
Να πληρωσεις μονο για ομορφια και οχι για υπηρεσιες και παρεα δεν νομιζω οτι αξιζει .Αν τα εχει ολα, ομορφια- κρεββατι-συντροφια ,τοτε δωσε οσα μπορεις...
Συνηθως αυτα τα "αστερια" εκτος απο το ψευτικο στησιμο που εχουν ειναι και κομοδινα στο κρεββατι,φυσικο αυτο αφου κερδιζουν τον αλλον με την ομορφια τους και μετα τελος.

εμ ο john γιατι λεει τοσο καιρο και το ειπε και προσφατα σε προηγουμενα post...
(με παραδειγμα αυτο με το μασαζ που ο φιλος προπληρωσε δωροο 500 μπαχτ)

ασε να σου φερθει τελεια και παραπανω απο τα προβλεπομενα και μετα
καντης αναλογα οτι δωρακι θες...σκεψου μονο την περιπτωση να σκασεις
εξαρχης δωρακι και να κανει ακριβως τα ιδια με ψιλοβαρεμαρα...
δε θα πεις "μαλακια εκανα που τα εδωσα πριν" ?
Ειναι σαν το ελλαδα...
γαμησε πρωτα τη γκομενα και μετα παρε την εξω να παρει αερα,να φαει
καμια φορα κτλ...αμα την ταισεις πρωτα μετα αλλος θα στην γαμισει!

Οποτε και εγω σιγουρα θα ειμαι ετσι κατω δηλαδη,μετα το περας
των υπηρεσιων αναλογως πως μου φερθηκε και ποσο ομορφη ηταν θα τα
σκαω αναλογα. τσιγγουνιες δεν κανουμε λεμε αλλα δεν σκορπαμε εκει
που ΔΕΝ πρεπει.

zzr1100

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιλε zzr1100 εγω θα "τρακαρω" μαζι σου αλλα δυστυχως η προεπιλογη μου
ειναι "Παταγια". Αν ερθει ενας κολητος μου τελευταια στιγμη θα αλλαξει
λιγο το σκηνικο αφου θα παμε και Πουκετ.Οποτε αν περασεις και απο
Παταγια εστω λιγες μερες ενημερωσε με. (9-17 Αυγουστου)

Δεν με βλεπω για Παταγια αυτη τη φορα, ισως στο επομενο ταξιδι μου. Παντως ευχαριστω ετσι κι αλλιως.

zzr1100

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε μου.
Εαν μου επιτρεπεις 1 φιλικη συμβουλη.
Αφου θελεις να πας κατω για τους λογους που αναφερεις σκεψου να κανεις το εξης.
ΜΗΝ πας κατω με σκοπο να μαμησεις, πηγαινε για να δεις τη χωρα, να γνωρισεις τα μερη και τους ανθρωπους, ΣΙΓΟΥΡΑ θα βρεις κοπελλα (επι πληρωμη) για παρεα και οτι αλλο θελεις.
Χασου στα στενα της πρωτευουσας, πηγαινε στην Chinatown κανε μια βολτα στο Chiang Mai ή στο Phuket κατσε να πιεις μια μπυρα σε ενα μπαρ -εστιατοριο μονο με ντοπιους.
Μυρισε-ακου-δες αυτη τη χωρα, μονο τοτε θα ξεφυγεις.
Mονο ετσι θα ξεφυγεις ΟΧΙ εαν φτασεις στο αεροδρομιο κατω με τα λεφτα στο χερι και τον π..τσο σηκωμενο για να πηδηξεις με το που θα φτασεις, ετσι σιγουρα θα χαλασεις τη μαγεια αυτης της χωρας.
Η ταπεινη μου γνωμη.

Αυτο ακριβως σκοπευω να κανω....ειπαμε reset.......

scockfield

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Ρε παιδιά στην Ταυλάνδη πάτε μόνοι σας 'η γκρουπάκια? Βασικά ψήνομαι τρελά αλλά δεν βρίσκω παρέα και ήθελα να ρωτήσω άν η διαμονή εκεί είναι ασφαλής πάνω απ'όλα. Thanks in advance

Jack76

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ψηθηκα για ταϊ. Φευγουμε παρεα τον αυγουστο. Παιζει καμια πληροφορια που μπορω να τα έχω όλα (παραλίες - διασκεδαση - γυναικες? Πουκετ είναι καλά? Θα έχω όσο σεχ θέλω? 

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

+10000 και παραπάνω

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ε ρε λαός που μαζεύετε σιγά σιγά για κάτω..  :o 

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά στην Ταυλάνδη πάτε μόνοι σας 'η γκρουπάκια? Βασικά ψήνομαι τρελά αλλά δεν βρίσκω παρέα και ήθελα να ρωτήσω άν η διαμονή εκεί είναι ασφαλής πάνω απ'όλα. Thanks in advance
τα ιδια σκεφτομουν και γω και χωρις πολλα λογια σου προτεινω να κλεισεις εισιτηρια και μετα να βαλεις ενα ποτακι και να διαβασεις ολο το θρεντ απο την αρχη...ειναι ενα συναρπαστικο ταξιδι..

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρε παιδια πως διαβαζουμε αμεσως μια συγκεκριμενη σελιδα του thread π.χ
τη νουμερο 234 αμεσως χωρις πολλα κλικ...
αυριο εκτος απροοπτου θα παω στο γραφειο να μαθω ακριβως τιμη για αυτα
που εκλεισα και θα σας ενημερωσω. (ΤΗΑΙ απευθειας 9-17 Αυγουστου).
Δεν πηγα τοσο καιρο γιατι δεν προλαβα αλλα και γιατι δε με νιαζει ποσο
θα βγει το εισιτηριο αφου ετσι και αλλιως εχω σκοπο να παω.

ποιοι πιστευουν οτι ειμαι τσιγγουνης?  :think: :jerking:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Συμφωνω απολυτα...Ο καθενας κανει τις επιλογες του...Και βεβαια πρεπει η γκομενα να τα συνδιαζει ολα...Η εξωτερικη εμφανιση ομως ειναι το κυριοτερο..
Εγω ειμαι τυπος που "με φτιαχνει" περισσοτερο,αυτο που βλεπουν τα ματια μου...
Αν εχω ας πουμε απεναντι μου μια γκομενα σα τη Βικυ Καγια,γυμνη να χαιδευεται και απλα να με κοιταζει στα ματια,χωρις να κανει ΤΙΠΟΤΑ αλλο,θα με κανει τουρμπο...
Ενω αν εχω μια σα τη Ρουλα Βροχοπουλου που να εχει παρει ας πουμε "μαστερ" και "ντοκτορα" στις πιπες και 5 ωρες να με τσιμπουκωνει,δε προκειται να γινει τιποτα...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
και αλλο να εισαι με ενα πλασμα που το "χαζευουν" ολοι και βλεπεις στα ματια τους τη ζηλια για το τι προκειται να πηδηξεις...
μα εκει, ποιος ζηλευει ποιον, εκει ολοι ειναι γαμιαδες πουτσαραδες και πλουσιοι.
πιπι, δεν βγαζω ακρη μαζι σου, ασε τα "ποδηλατα" για μας, κρατα τα κονκορντ για σενα.
κανονισε για κανα καφε να στα "ψαλω" απο κοντα

Jack76

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
βλεπω σε διαφορα site ξενοδοχεια στο πουκετ που είναι καμια 20αρια χλμ μακρια. Αξιζει τον κοπο ή είναι καλύτερα μεσα. Τα hotels που είναι μακρια και είναι 4* και 5* παίζει θεμα? Μπορεις δηλ να έχεις special room service?

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
βλεπω σε διαφορα site ξενοδοχεια στο πουκετ που είναι καμια 20αρια χλμ μακρια. Αξιζει τον κοπο ή είναι καλύτερα μεσα. Τα hotels που είναι μακρια και είναι 4* και 5* παίζει θεμα? Μπορεις δηλ να έχεις special room service?

βρες ξενοδοχειο στην patong beach, δεν υπαρχει λογος να εισαι μακρυα απο τη δραση. ψωνια και καπακι hotel, που να τρεχεις 20 χλμ μακρυα.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Αυτα τα ξενοδοχεια ξεχνα τα καλυτερα...Ειναι για οικογενειες και για νιοπαντρα ζευγαρια...Χωρια που αν ανεβασεις γυναικα πανω στο δωματιο,εκτος του οτι θα χρυσοπληρωσεις το joiners,θα σε κοιταζουν στη ρεσεψιον με μισο ματι...
Βρες ξενοδοχειο-γαμιστρωνα κοντα στο νταβαντουρι (Bangla στη Patong Beach)για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...
Ασε που εχει και το χαβαλε του...Γυρω στις 3 με 4 το βραδυ,ολο το ξενοδοχειο ειναι ενας απεραντος γαμιστρωνας..Απο παντου ακους βογκητα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

zafkos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
35
Πόντοι
1
Ασε που εχει και το χαβαλε του...Γυρω στις 3 με 4 το βραδυ,ολο το ξενοδοχειο ειναι ενας απεραντος γαμιστρωνας..Απο παντου ακους βογκητα!!! :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]

τι μου θυμησες!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom