Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 103 άτομα (0 μέλη και 103 επισκέπτες)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Μέχρι τότε θα έχω πάει εκατό φορές στην pattaya. Εντομεταξη έχω να σου γράψω πολλά νέα από αύριο σήμερα ψάχνω το μυαλό μου γιατί το σώμα μου το έχω εδώ το μυαλό μου δεν ξέρω. :headbang: :headbang: :headbang:

μακαρι να μπορουσα να παω και νωριτερα η και αλλες φορες...
Βεβαια μπορει ανα πασα στιγμη να αλλαξουν τα δεδομενα μου
και να κανω περισσοτερα ταξιδια,ας γινει το πρωτο ομως και εχει
ο θεος...
Βεβαιως φιλε μου να γραψεις νεα σου! μας αρεσει να διαβαζουμε γενικως
και απο σενα βεβαια σαν εμπειρος και πολυταξιδεμενος.
Μολις συνελθεις λοιπον απο την πραγματικοτητα της ελλαδας γραψε μας :-)

* μην ξεχασεις να μας αναφερεις τι αλλαξε αν αλλαξε κατι ειτε προς το καλυτερο
ειτε προς το χειροτερο.
* για τα ξενοδοχεια εχω προαποφασισει πρωτη επιλογη welcome plaza και αν δεν
μου αρεσει (οταν θα δω live  το δωματιο) να παω royal twins και ας πληρωσω διπλα.

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά!Συγχαρητήρια σε όλους για το απόσταγμα της εμπειρίας που μας προσφέρετε από τα ταξίδια σας!Από εδώ και πέρα κόβω τα city tours και σχεδιάζω και εγώ ταξίδι για Ταυλάνδη.Βέβαια μακάρι να με ακολουθήσει κάποιος από τους κολλητούς μου γιατί πιστεύω αν πάω μόνος μου 15 μέρες πιστεύω θα βαρεθώ.Ο χαβαλές είναι απαραίτητη προυπόθεση για να δέσει το σκηνικό.Από ότι έχω διαβάσει μάλλον προς πουκέτ καταλήγω.Αυτό που ήθελα να σας ρωτήσω είναι τί παίζει με καζίνο και πόκερ στην Ταυλάνδη;

Στην Ασία, οι εξελίξεις στο χώρο του τζόγου είναι επίσης ραγδαίες, γιατί κανείς δεν θέλει να μείνει έξω από ένα παιχνίδι που όσο πάει και "χοντραίνει". Στην Ινδία και στη Νότια Κορέα άνοιξαν τις πύλες τους τα πρώτα καζίνα. Στο Μακάο και στις Φιλιππίνες οι Αρχές ετοιμάζονται να καταργήσουν το κρατικό μονοπώλιο του τζόγου. Τα συνοριακά καζίνα ανθούν στη Βιρμανία, στο Νεπάλ και στην Καμπότζη. Αλλά και η Ιαπωνία, η Ταϊλάνδη και η Ταϊβάν μελετούν τη νομιμοποίηση του τζόγου.
Στο Χονγκ Κονγκ υποτίθεται ότι ο τζόγος είναι παράνομος. Όμως στον ορισμό του τζόγου δεν περιλαμβάνονται τα 11 δισ. το χρόνο που -σύμφωνα με το Euromoney, Απρίλιος 2001- παίζονται στις ιπποδρομίες. Μέχρι πρότινος, το Jockey Club είχε το μονοπώλιο. Τώρα, σύμφωνα με το Far Eastern Economic Review στις 29/3/2001, υπάρχουν περισσότεροι από 700 στοιχηματζήδες στο Internet που δεν πληρώνουν φόρους, έχουν ελάχιστα γενικά έξοδα, προσφέρουν περισσότερες επιλογές (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, Formula 1 κ.λπ.), επιστρέφουν στους παίκτες μεγαλύτερο ποσοστό των στοιχημάτων (το 95%) και έχουν προσελκύσει παίκτες κάτω των 34 ετών σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό.

Αλλά και γι' αυτούς που δεν ικανοποιούνται μόνο με τα αλογάκια, υπάρχει το Μακάο σε απόσταση μιας ώρας, καθώς και άλλες περιοχές της Κίνας και του Βιετνάμ, όπου πηγαίνουν με κρουαζιέρες δύο ή τριών ημερών. Τώρα βέβαια με τα δικτυακά καζίνα, τα πράγματα για τους ''κομπιουτερόβιους'' κατοίκους του Χονγκ Κονγκ είναι πιο εύκολα. Σύμφωνα με έρευνα της NetValue, το 41% των χρηστών του Internet στο Χονγκ Κονγκ επισκέφθηκε τουλάχιστον ένα δικτυακό τόπο τζόγου τον περασμένο Δεκέμβριο, αριθμός που ήταν διπλάσιος σε σχέση με έξι μήνες πριν. Ένας νόμος "μαγειρεύεται" εδώ και μήνες κάτω από τις πιέσεις των διαφόρων ομάδων συμφερόντων. Στο μεταξύ, πολλοί από τους δικτυακούς τόπους του τζόγου προσφέρονται και στην κινεζική γλώσσα, μεταξύ των οποίων και οι άγγλοι μπούκμεϊκερ Ladbrokes, William Hill, Victor Chandler, αφού η κινεζική αγορά έχει, ως γνωστόν, τεράστιο ενδιαφέρον.

Στις Φιλιππίνες, το δικτυακό καζίνο της εταιρείας SAGE (Sports and Games Entertainment) θα διαθέτει λογισμικό παιχνιδιού στην ιαπωνική, κινεζική (mandarin και καντονέζικη), κορεατική, ταϊλανδέζικη, αγγλική, ισπανική και γαλλική γλώσσα. Ο παίκτης θα επιλέγει τη γλώσσα που προτιμά και θα "κατεβάζει" το αντίστοιχο πρόγραμμα στον υπολογιστή του, προκειμένου να μπορεί να παίξει. Το καζίνο έχει πάρει άδεια από το αρμόδιο κρατικό ελεγκτικό και εποπτικό όργανο.

pokergr

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Από ότι κατάλαβα φίλε ουτοπικέ δεν υπάρχουν καζίνο στην Ταυλάνδη.Έκανα και εγώ ένα google search και δεν βρήκα κάτι.Μου κάνει εντύπωση πώς με τόσους δυτικούς τουρίστες δεν έχει ανθίσει η βιομηχανία του τζόγου;(Αν και δεν ασχολούμαι με το τζόγο πόκερ παίζω)

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Από ότι κατάλαβα φίλε ουτοπικέ δεν υπάρχουν καζίνο στην Ταυλάνδη.Έκανα και εγώ ένα google search και δεν βρήκα κάτι.Μου κάνει εντύπωση πώς με τόσους δυτικούς τουρίστες δεν έχει ανθίσει η βιομηχανία του τζόγου;(Αν και δεν ασχολούμαι με το τζόγο πόκερ παίζω)
Καζίνο δεν υπάρχουν,ανθεί όμως ο παράνομος τζόγος σε διάφορες μορφές.

http://[URL unfurl="true"]www.bangkoktourist.com/places/native_thai_chicken_farm/native-thai.jpg[/img[/URL]]
[img]http://rawheaven.org/gallery/albums/thailand2007/WATER_BUFFALO_FIGHTING_4.jpg

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
δεν ανοιγουμε ενα καζινο στην ΤΑΥ να τα οικονομισουμε?
καλα για γυναικες δε θα πω τιποτα...

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
τελικα εγω ποσα να δωσω στα κοριτσια για ολονυχτια?ουτε τσιπ τσαρλι να φανω αλλα να μην χαλασω και την πιατσα!!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μετα απο απαιτηση του φιλτατου Φαντομα,θα ξαναποσταρω τη φωτογραφια της υπεροχης Μπεττυ...
Η τιμη ειναι 500 μπατ για short time...long time...η τελως παντων για οσο αντεξει κανεις...
Το προγραμμα περιλαμβανει:
Τσιμπουκακι γυμνο-κοντρα παξιμαδατο (και μεχρι τελειωτικο),πισωκολλητο,καθιστο στα γονατα,ελευθερα πιασιματα,ολες οι στασεις-ανεβαινει κι απο πανω... :2funny: :2funny: :2funny:

Τελος παντων...για να σοβαρευτουμε..εχουμε και λεμε λοιπον...
α)Το να διατηρησουμε τις τιμες σε χαμηλα επιπεδα,εμεις οι 100 η 200 που μετεχουμε σε αυτο το φορουμ,δε σημαινει οτι θα μας ακολουθησουν και τα εκατομμυρια των σεξοτουριστων που συρρεουν καθε χρονο στη Ταυλανδη.
β)Το σεξ,απαξ και εκλαμβανεται ως προιον,υποκειται στο βασικο κανονα της αγορας,που ειναι η προσφορα και η ζητηση.Ο καθενας που πουλαει κατι,εχει ως στοχο την επιτευξη της ανωτατης τιμης.Απαξ και μια γκομενα βρισκει να πουλησει το κορμι της για 2,3 η 5 χιλιαρικα,γιατι να ερθει μαζι σου με 500?
Περαν αυτου,απο προσωπικη εμπειρια,τα 500 μπατ για γυναικα "που να βλεπεται",ΕΙΔΙΚΑ στους τουριστικους προορισμους που πηγαινουμε εμεις,ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ...Και οποιος σου ειπε τετοια πραματα,πες του οτι το παραμυθι εχει δρακο...
Τωρα,οταν με το καλο θα πας,προβλεπω να συμβαινει ενα εκ των 3 σεναριων:
α)Η θα ξεπαραδιαστεις και θα ξεφυγεις αρκετα απο το αρχικο μπατζετ,εχοντας ομως περασει SUPER...
β)Η "θα βαλεις νερο στο κρασι σου" οσον αφορα τα γουστα σου στις γυναικες και θα "ψωνιζεις" βαση τιμης (που συνηθως οτι πληρωνεις περνεις),
γ)Η θα πηγαινοερχεσαι πανω-κατω στη Walking street,κανοντας οφθαλμολουτρο,μονολογοντας "Τι λετε ρε?...Δεν ειμαστε καλα...Εχουμε ξεφυγει εντελως?..Αυτο το "πατσαβουρι"(συγγνωμη κουκλες μου),θελει και 40 ευρω για να το πηδηξω?"
Σου ευχομαι να σου συμβει το πρωτο...
Και τελος...Το σεξ δεν ειναι ενα προιον σα τη μπριζολα στο εστιατοριο..που και τα τριπλα λεφτα να τη πληρωσεις μετα το σερβιρισμα,δε νοστιμευει...
Οι γυναικες αυτες ειναι πανω απο ολα ανθρωποι και οι περισσοτερες,οταν θα δωσεις "κατι παραπανω",θα στο ανταποδωσουν πολλαπλασια στο κρεββατι..

Συνημμένα

• Betty.jpg
    Betty.jpg
    61,5 KB · Εμφανίσεις: 59

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφοι Sa wat dee-khrap.
    με τις (καθυστερημένες) ευχές μου για το Πάσχα, καλωσορίζω τους νέους συντρόφους και θα τους συνιστούσα ιδιαίτερα να έχουν συνεχώς στο νου τα λόγια του Λόρδου παραπάνω (ποστ 9536)και το αμέσως παραπάνω του Πιπινό.
-Λόρδε, πότε θα πάμε για Τομ Γιαμμ ?

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Φιλε μου.
Εαν μου επιτρεπεις 1 φιλικη συμβουλη.
Αφου θελεις να πας κατω για τους λογους που αναφερεις σκεψου να κανεις το εξης.
ΜΗΝ πας κατω με σκοπο να μαμησεις, πηγαινε για να δεις τη χωρα, να γνωρισεις τα μερη και τους ανθρωπους, ΣΙΓΟΥΡΑ θα βρεις κοπελλα (επι πληρωμη) για παρεα και οτι αλλο θελεις.
Χασου στα στενα της πρωτευουσας, πηγαινε στην Chinatown κανε μια βολτα στο Chiang Mai ή στο Phuket κατσε να πιεις μια μπυρα σε ενα μπαρ -εστιατοριο μονο με ντοπιους.
Μυρισε-ακου-δες αυτη τη χωρα, μονο τοτε θα ξεφυγεις.
Mονο ετσι θα ξεφυγεις ΟΧΙ εαν φτασεις στο αεροδρομιο κατω με τα λεφτα στο χερι και τον π..τσο σηκωμενο για να πηδηξεις με το που θα φτασεις, ετσι σιγουρα θα χαλασεις τη μαγεια αυτης της χωρας.
Η ταπεινη μου γνωμη.
Φίλε μου λόρδε ......  :rockon:

Σήμερα είχατε την τιμητική σας ,

Πρώτος ο φαντομάς , μετά εσύ ............ίσως απ' τα δυο καλλίτερα post εδώ μέσα .

μπράβο σας ρε παίδες .........    :rockon:

τα σέβη μου .

Σεβασμός , εκτίμηση , φιλία , .......και πολλά άλλα.......

ούτε αγοράζονται ούτε χαρίζονται ,

απλός κερδίζονται .

Doctor ...... Velcomeeeeeeeee

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Μόλις έδειξε στον ΑΝΤ1 (στο θέμο) τον Τόκο στην Pattaya .

Ψάχτε το  :2funny:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
βρε παιδια οι τιμες στην ταυλανδη για κοπελες ειναι 1000 με 1500. ρωτηστε και εναν ταυλανδο να σας συμβουλεψει. θα σας πει και εκεινος οτι στις γυναικες να δινετε 1000 το πολυ 1500. οτιδηποτε παραπανω ειναι απλα αρπαχτη εκμερους της κοπελας !

συν οτι το εχουμε ξαναπει και θα το ξαναπουμε. ΠΟΤΕ δεν κουβεντιαζουμε με την κοπελα τι θα της δωσουμε. το πρωι διακριτικα της δινουμε αυτο που θελουμε.

εγω προσωπικα δεν παω με καποια κοπελα που θα μου μιλησει για το τι λεφτα θα της δωσω. και πιστεψτε με εχω βγει κερδισμενος και δεν μιλαω οικονομικα κερδισμενος αλλα στο συνολο !

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
συμπληρωνωντας περι τιμων θελω να πω οτι στην πατταγια την καταλληλη ωρα και στιγμη μαμας με 500 μπατ, ακομα και λιγοτερα.
με βασικη προυποθεση οτι ομορφη ειναι αυτη που μας προκαλει στυση.
ευχομαι καποια στιγμη με καποιον γνωστη της ΒΚΚ να πετυχω τα αστερια , και να τα χρυσοπληρωσω,

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Σύντροφοι Sa wat dee-khrap.
    με τις (καθυστερημένες) ευχές μου για το Πάσχα, καλωσορίζω τους νέους συντρόφους και θα τους συνιστούσα ιδιαίτερα να έχουν συνεχώς στο νου τα λόγια του Λόρδου παραπάνω (ποστ 9536)και το αμέσως παραπάνω του Πιπινό.
-Λόρδε, πότε θα πάμε για Τομ Γιαμμ ?

αγαπητε φον μακουλης !!! καλως ηρθες πισω στα πατρια εδαφη !!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
συμπληρωνωντας περι τιμων θελω να πω οτι στην πατταγια την καταλληλη ωρα και στιγμη μαμας με 500 μπατ, ακομα και λιγοτερα.
με βασικη προυποθεση οτι ομορφη ειναι αυτη που μας προκαλει στυση.
ευχομαι καποια στιγμη με καποιον γνωστη της ΒΚΚ να πετυχω τα αστερια , και να τα χρυσοπληρωσω,

ναι αυτο ισχυει !!! στην ταυλανδη τα παντα ειναι πιθανα !!!

για την ΒΚΚ τα αστερια μπορεις να τα βρεις ... και να μην χρειαστεις κιολας να τα χρυσοπληρωσεις !!! τροπο θελει οχι κοπο !!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
μια νεα μερα ξεκιναει στην ταυλανδη !!! ξημερωσε εκει !!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

εμεις ακομη εδω νυχτα ....  :headbang: :headbang: :headbang:

αχ αυτα τα πρωινα στην ταυλανδη ποσο ομορφα ειναι !!!

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Χωριά θαμμένα κάτω από το νερό

Τουλάχιστον 15.000 άνθρωποι έχουν χάσει μέχρι στιγμής της ζωή τους στη Μιανμάρ από το πέρασμα του τροπικού κυκλώνα Ναργκίς, ενώ 30.000 είναι οι αγνοούμενοι, καθώς ολόκληρα χωριά στο Δέλτα του ποταμού Ιραουάντι έχουν κυριολεκτικά εξαφανιστεί κάτω από το νερό, γεγονός που δυσκολεύει ιδιαίτερα την πρόσβαση των σωστικώ συνεργείων.

Αυτα ειναι τα λυπηρα που συμβαινουν εκει..

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
φυσικα λες για τις πρωινες πιπες, και οχι για τον ηλιο που ανατελει

για ολο το πακετο φυσικα !!!

τις εχω λησμονησει αυτες τις πρωϊνες πιπες και τα πηδηματα !!!!

σπουδαιο πραγμα το πρωι με χαμογελο το τιλακ να ξεκιναει απο μονο του την πιπα και μετα να σου προσφερει ενα τρομερο πηδημα !!! αχ αχ αχ αχ

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
φυσικα λες για τις πρωινες πιπες, και οχι για τον ηλιο που ανατελει
:bounce-glasses: :shower:
47 και σημερα ρεεεεεε....
παντως για τις τιμες αυτα που γραψατε αυτα ξερω και γω αλλα οταν πεταγονται κατι 300αρια η 3000αρια με βαζουνε σε σκεψεις..
παμε για πρωινη γυμναστικουλα τωρα με παραλληλη εκμαθηση ται-προφορας
[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom