Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (4 μέλη και 34 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
45 ευρω αν θες τη γνώμη μου ειναι ΠΟΛΛΑ...
ειπαμε δεν τα λυπόμαστε αλλα ΔΕΝ τα σκορπάμε κιόλας...
Εγώ προσωπικά θα τα έδινα στο τέλος αν όντως που πρόσφερε
κατι ξεχωριστό...και για 1,5 ώρα μόνο...Νο....ΝΟ...

γιαννακη αυτο αξιζει να το κανεις πιστεψε με!!!

zygos13

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα παίδες.Είμαι καινούργιος στο σάιτ αλλά κάπως έμπειρος πιστεύω για Ταυλάνδη.Εχω πάει 7 φορές τα 4 τελευταία χρόνια.Μπανγκόκ,Πουκέ,Τσιανγκ Μάι κτλ. αλλά όχι Πατάγια ακόμη. Είμαι και γω στη παρέα λοιπόν,τη πρώτη φορά είχα ψιλοβαρεθεί τις πρώτες μέρες μετά την επιστροφή μετρούσα τις μέρες που θα ξαναπήγαινα κάτω.Κόλλημα

Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αρχαιος βουδιστικος ναος εποχης χμερ στο Lopburi.
οτιδηποτε "πολυ παλιο" στο εξωτερικο μου προκαλει γελιο, επειδη φερνω στο μυαλο μου την ακροπολη και τα χρονια που κουβαλαει πανω της.
μαιμουδες δεν εχουμε ομως.
Δεν ξέρω την χρονολογία του ναού που αναφέρεις αλλά μην γενικεύεις.  Πήγαινε Αίγυπτο να δεις αρχαία 2000 χρόνια πρίν απο την Ακρόπολη. (όταν αυτοί έκτιζαν πυραμίδες εμείς κατοικούσαμε στις σπηλιές - για να παραφράσω ενα γνωστό εθνικιστικό ρητό).  Έχεις δίκαιο πάντως για τις νέες χώρες π.χ ΗΠΑ όπου θεωρούν "αρχαίο" οτιδήποτε είναι πάνω απο 200 χρονών.

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
45 ευρω αν θες τη γνώμη μου ειναι ΠΟΛΛΑ...
ειπαμε δεν τα λυπόμαστε αλλα ΔΕΝ τα σκορπάμε κιόλας...
Εγώ προσωπικά θα τα έδινα στο τέλος αν όντως που πρόσφερε
κατι ξεχωριστό...και για 1,5 ώρα μόνο...Νο....ΝΟ...
Φίλε αν αρχίσεις τις τσιγκουνιές στην Ταυλάνδη καλύτερα κάτσε σπίτι σου και διάβαζε το σάιτ. Πάνε πρώτα και μετά πες μας αν είναι πολλά η όχι.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Θα είμαι Bangkok 21-29 Ιουνίου... και μετράω ήδη ανάποδα τις μέρες :rockon:

Αν και πηγαίνω για δουλειά, ελπίζω ότι θα βρω λίγο χρόνο για... χαλάρωση :boobies:

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Μην τα τσιγκουνέυεστε βρε.......

Συνημμένα

• ThaiMoney.jpg
    ThaiMoney.jpg
    94,5 KB · Εμφανίσεις: 25
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ολοι εχουν βαλει ελεφαντες, ας βαλω και γω τους δικους μου στην αγιουταγια

Συνημμένα

• 102_2641.jpg
    102_2641.jpg
    218,3 KB · Εμφανίσεις: 56
  • 102_2642.jpg
    102_2642.jpg
    222 KB · Εμφανίσεις: 46

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Διεθνές ένταλμα έρευνας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός ύποπτου για παιδεραστία, εξέδωσε για δεύτερη φορά σε διάστημα επτά μηνών η INTERPOL, ελπίζοντας στην βοήθεια και του κόσμου.
Ο εν λόγω καταζητούμενος, σύμφωνα με τον διεθνή οργανισμό της εγκληματολογικής αστυνομίας, δημοσίευσε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πολλές φωτογραφίες στις οποίες φαινόταν ο ίδιος να κακοποιεί παιδιά.

Η INTERPOL που εδρεύει στη Λυών της Γαλλίας δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της έξι φωτογραφίες ενός λευκού άνδρα, υπόπτου για τη σεξουαλική κακοποίηση τριών αγοριών ασιατικής καταγωγής, ηλικίας 6 έως 10 ετών, που έλαβε χώρα από τον Απρίλιο του 2000 έως τον Μάιο του 2001, στη νοτιοανατολική Ασία.
"Είναι ένας λευκός άνδρας μιας κάποιας ηλικίας. Πρέπει να είναι μεταξύ 50 και 70 ετών. Δεν γνωρίζουμε τίποτε για το πού βρίσκεται, ούτε για τη χώρα από την οποία κατάγεται, αν και κατά τα φαινόμενα πρέπει να προέρχεται από δυτική χώρα, από τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Αυστραλία", δήλωσε ο κ. Ιβ Ρολάν, αξιωματικός της υπηρεσίας πληροφοριών, αρμόδιος για την προστασία των παιδιών.

897285_b.jpg

Είναι η δεύτερη φορά που η INTERPOL αποφασίζει να απευθύνει έκκληση στον κόσμο διεθνώς για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός ύποπτου για παιδεραστία, μετά την επιτυχή έκβαση της επιχείρησης Vico που συνέβαλε τον Οκτώβριο στη σύλληψη ενός άνδρα που κακοποιούσε σεξουαλικά μικρά παιδιά.

Η INTERPOL προχώρησε σε μια καινοτομία στις 8 Οκτωβρίου και παράλληλα με το διεθνές ένταλμα έρευνας για τον εντοπισμό ενός παιδεραστή, απηύθυνε έκκληση για μάρτυρες, δημοσιεύοντας τέσσερις φωτογραφίες του άνδρα, οι οποίες είχαν ληφθεί από το διαδίκτυο και τον έδειχναν να κακοποιεί σεξουαλικά μικρά αγόρια. Η έρευνα επέτρεψε τη σύλληψη ενός 32χρονου Καναδού στις 19 Οκτωβρίου στην Ταϊλάνδη.

Για να δείτε τις φωτογραφίες του

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε αν αρχίσεις τις τσιγκουνιές στην Ταυλάνδη καλύτερα κάτσε σπίτι σου και διάβαζε το σάιτ. Πάνε πρώτα και μετά πες μας αν είναι πολλά η όχι.

Δε διαβαζεις προσεχτικα οτι γραφω. Ειπα ΔΕΝ τα λυπομαστε αλλα ΔΕΝ τα
σκορπαμε κιολας. Για τα ελληνικα δεδομενα θα ηταν σιγουρα καλα.
Αλλα για δεδομενα ΤΑΥΛΑΝΔΗΣ κτλ ειναι ΠΟΛΛΑ....ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...
Λογικευτειτε...δε χρειαζεται να παω εκει για να κρινω αν ειναι
πολλα 45 ευρω η οχι για 1,5 ωρα μασαζ με μπουμ μπουμ.

Οπως και πολλοι που δινουν 3000 μπαχτ και περισοτερα για γυναικες.
Εγω εχω δει και φωτος απο αστερια freelancers που τις παιρναν με 500 μπαχτ. Και τονιζω για μια ακομη φορα...δεν ειμαι τσαγγουνης γιατι
αν ημουν δε θα εδινα μονο 1050 περιπου για εισιτηριο και ποσα ακομα
για χοτελ που θα δωσω..θα εδινα εδω 100-200 σε ενα αστερι για 1-2 βραδια και θα καθαριζα...Οποιος παει ΤΑΥ σιγουρα ΔΕΝ ειναι τσιγγουνης...
και μονο απο αυτο...

Εμενα απλα με ενδιαφερει να μην χαλασει σε λιγα χρονια η πιατσα
απο τετοιες μαλακιες να πληρωνετε ΠΟΛΛΑ παραπανω απο οσα πρεπει.
Παιδια ετσι ηταν και η Βουλγαρια και ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. προσεχτε...

Αυριο μεθαυριο θα κλαψουριζετε μερικοι και θα λετε...
"τι εφτεξε ρε γμτ και φτασαν οι τιμες σε τιμες ελλαδας?"

τοτε θα ειναι αργα για δακρυα...

Δινουμε λοιπον καποια λεφτα και κατι παραπανω οταν γουσταρουμε
αλλα γενικα οτι και αν κανουμε ΟΛΑ με ΜΕΤΡΟ παιδια...(εκτος απο το γ*μηση!)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Εγω εχω δει και φωτος απο αστερια freelancers που τις παιρναν με 500 μπαχτ.
:idiot:
Δε σχολιαζω ποιος εχει δικιο η αδικο σε ολα τα υπολοιπα γιατι βαριεμαι αλλα οταν ακουω οτι με 500Β παιρνεις αστερι δεν εχω αλλη επιλογη απο το να κανω εκκληση στον πιπινομανιακ να επαναφερει επειγοντως την κουκλα φιλεναδα του που ακουει στο ονομα Μπετυ  :2funny:. Γιαννακη εγω ξερω και μερη που μαμας και με 300Β, αν θες σε παω  :headbang: ...εγω ομως θα ειμαι μακρια, σε αποσταση ασφαλειας και θα σε βλεπω με τα κυαλια  :2funny: . Βεβαια ξερω και μερη που μαμας με 3,4,5...10...15... χιλιαρικα. Μαντεψε που βρισκονται τα αστερια  ;)  Εννοειται βεβαια οτι δε χρειαζεται να ξοδεψουμε 10 χιλιαρικα για κατι αξιοπρεπες αλλα στα μερη που θες να πας δηλαδη στα μερη που δεν πεφτει καρφιτσα απο τουριστες υπολογιζε ενα διχιλιαρο μινιμουμ και μαλλον θα ειναι μονο για σορτ ταιμ. Μην ακους παραμυθια, ακομη και ο Μπραντ Πητ θα πληρωνε αν πηγαινε για one-night stand με μπαροβια που να βλεπεται    :grin:  ασε που για αυτες ολοι ειμαστε Μπραντ Πητ αρκει να παιζει  ρευστο

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Εγω εχω δει και φωτος
Γι αυτό το λόγο επειδή έχεις δει μόνο φωτος, πήγαινε στην ταιλάνδη  να δεις από κοντά τι γίνεται και μετά έλα να μας αναλύσεις περί οικονομίας χρημάτων, και πως να μη χαλάμε την πιάτσα. Φιλικά

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι επαλαναμβανομαστε συνεχεια? :idiot: Ειναι σαν να ξαναρχιζει το topic απο την αρχη καθε 50 σελιδες.Τα παντα ειναι υποκειμενικα.Εμενα μου αρεσει να σκορπαω,του αλλου οχι.Του Α του αρεσουν οι μικρες,του Β οι μεγαλυτερες. Του Γ του αρεσει το phuket,του Δ η pattaya.Μην προσπαθειται να αλλαξετε μια γνωμη,απλα δωστε μια συμβουλη. Μονο οποιοι πηγαινουν εκει αλλαζουν γνωμη. ;) ;) ;)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Ειναι σαν να ξαναρχιζει το topic απο την αρχη καθε 50 σελιδες.
Γεια σου ρε καραμπε αυτο ξαναπεστο. Δε θα ηταν ασχημη ιδεα για τους μοντς να σβηναν τις πρωτες ας πουμε...550 σελιδες  :2funny:. Το θρεντ θα γινοταν πιο ανθρωπινο, τα ιδια θα διαβαζε κανεις ετσι κι αλλιως.
Οσο για την πιατσα αυτη εχει ηδη ψιλο-χαλασει γιατι πολυ απλα παραμαζευτηκανε φαρανγκς στα γνωστα μερη και επαψε ο ξενος να ειναι κατι το ξεχωριστο στο Ταυλανδικο ματι...εχει παψει να ειναι Η ατραξιον...οταν λεω γνωστα μερη εννοω τη Νανα, την Παταγια και οποιοδηποτε αλλο μερος στο οποιο οπου κι αν γυρισεις βλεπεις ασπρη φατσα. Αν ποτε μπειτε σε κλασσικο Ταυλανδικο μπαρ η καραοκε με ολο το προσωπικο του μαγαζιου να σας καρφωνει απο πανω μεχρι κατω οχι γιατι ειστε ο Μπραντ Πητ ουτε γιατι λιγουρευονται τα Μπαχτ πανω σας οπως γινεται στα γνωστα μερη αλλα γιατι θα ειστε η μοναδικη ασπρη φατσα που θα εχουν δει για πολυ καιρο τοτε θα καταβετε τι εννοω  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom