Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (0 μέλη και 55 επισκέπτες)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
στην Αντζελα Δημητριου το ειπες για το botox?  :dancing:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
στην Αντζελα Δημητριου το ειπες για το botox?  :dancing:
εσυ μολις πας και γυρισεις δεν θα χεις ορεξη για αστειακια :dancing:
απολαυσε τη ζωη σου πριν την ταιλανδη, γιατι μετα ολα θα ναι πολυ διαφορετικα.

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
thaipenthouse01tg1ux5.jpg

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΠΟΥΚΕT
Ανοιξιάτικη προσφορά  από €535 το άτομο
ΜΠΑΝΓΚΟΚ!!!
8 ημέρες από €450 το άτομo...!!!
για τους ταξιδιωτες της τελευταιας στιγμης πιστευω πως ειναι καλη προσφορα
4 μερες διακοπες στην Ελλαδα ειναι πιο ακριβες!!

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
το πνευμα ειναι εκαι
θα επανελθω οταν ηρεμησω καπως σε αναλυτικες περιγραφες
Ευχαριστω τον Ντοκτωρ και τον flynow  για την παρεα εκει κατω
Ποτε παλυ ????
αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

THAILOVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μην τρελαθούμε τώρα.Για κοιτα λίγο τι γίνεται ανατολικά στο νησί σου :think: :think: :think:
Επίσημα στοιχεία αστυνομικού τμήματος Χερσονήσου(Μάλια)
            Συμφωνώ μαζι σου Ουτοπικέ και μάλιστα μπορω να σου πω πως εγώ προσωπικά δεν πηγαίνω καν εκεί γιατί ειναί πολύ πιο χαλαρά και ανεξέλεγκτα τα πράγματα.(Ειδικά Μάλλια εκνευρίζεσαι  μερικές φορές).Παντού τα πάντα.Εγώ απλώς συνέστησα την προσοχή σας εκεί γιατί όπως γνωρίζεις η φτώχεια είναι μεγαλύτερη εκεί και όπως και να το κάνουμε ο ξένος γίνεται ευκολότερα <στόχος>.
Και όταν κάποιος πεινάει και βλέπει τους άλλους (farangs) γύρω του να ξοδεύουν τα λεφτά τους  που γι αυτούς ειναί ολόκληρα μηνιάτικα  και σε συνδιασμό με το χαμηλό επίπεδό τους μπορείς να καταλάβεις οτι είναι ΄πολύ ευκολότερο γι αυτους να δημιουργήουν <προβλήματα > στους ξένους απ οτι εμείς εδώ.Άλλοστε τα περισσότερα προβλήματα στις τουριστικές περιοχές της χώρας μας τα δημιουργούν οι ξένοι (κυρίως Άγγλοι-Γερμανοί) νεαροί τουριστες μεταξύ τους και όχι με τους ντόπιους.Μπορεί σαν Έλληνες , να έχουμε ένα σωρό κουσούρια και λανθασμένο τρόπο συμπεριφοράς απέναντι στον τουρισμό αλλά σε καμία περίπτωση δε μπορώ να μας συγκρίνω με τους ταιλανδούς.-

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγω ξερω πως αν σε τρωει ο κωλος σου γενικα οπου και να πας θα εχεις προβλημα.οταν πας σε ενα ξενο μερος εννοειται πως προσεχεις λιγο παραπανω και ξενο μερος δεν ειναι μονο εξω αλλα και αλλη ελληνικη πολη.

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
            Συμφωνώ μαζι σου Ουτοπικέ και μάλιστα μπορω να σου πω πως εγώ προσωπικά δεν πηγαίνω καν εκεί γιατί ειναί πολύ πιο χαλαρά και ανεξέλεγκτα τα πράγματα.(Ειδικά Μάλλια εκνευρίζεσαι  μερικές φορές).Παντού τα πάντα..Μπορεί σαν Έλληνες , να έχουμε ένα σωρό κουσούρια και λανθασμένο τρόπο συμπεριφοράς απέναντι στον τουρισμό αλλά σε καμία περίπτωση δε μπορώ να μας συγκρίνω με τους ταιλανδούς.-

Απλά μην ξεχνάς οτι τα μεγέθη από μόνα τους δεν είναι συγκρίσιμα.Η Πατάγια έχει 200000 κατοίκους και πάνω απο 5000000 τουρίστες.Στα Μάλια έχουμε συχνά φασαρίες,μαχαιρώματα με ντόπιους.Φαντάσου οτι το ποστ σου μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά για κάποιον που πάει πρωτη φορά στην Ταιλάνδη.
Τώρα να μην ανοίξουμε συζητηση για τον τομέα του τουρισμού(επειδή τυχαίνει να ασχολούμαι ενεργα).Σε πολλά πράγματα είμαστε 20 χρόνια πίσω απο τους Ταιλανδούς!!!

εγω ξερω πως αν σε τρωει ο κωλος σου γενικα οπου και να πας θα εχεις προβλημα.οταν πας σε ενα ξενο μερος εννοειται πως προσεχεις λιγο παραπανω και ξενο μερος δεν ειναι μονο εξω αλλα και αλλη ελληνικη πολη.
Ακριβώς δεν πρέπει  κανείς να κάνει τον Ταρζάν.

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
εσυ μολις πας και γυρισεις δεν θα χεις ορεξη για αστειακια :dancing:
απολαυσε τη ζωη σου πριν την ταιλανδη, γιατι μετα ολα θα ναι πολυ διαφορετικα.

[/quote]Πολύ σωστά. Μετά το γυρισμό δεν έχει αστειάκια, τα πράγματα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Είναι πολύ επικίνδυνη η "μόλυνση με το βακτηρίδιο της Ταιλάνδης".

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
το πνευμα ειναι εκαι
θα επανελθω οταν ηρεμησω καπως σε αναλυτικες περιγραφες
Ευχαριστω τον Ντοκτωρ και τον flynow  για την παρεα εκει κατω
Ποτε παλυ ????
αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
Πολύ σύντομα φίλε μου. :dancing: Δυστυχώς δεν αντέχεται η Ελλάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς ενδιάμεσα ταξιδάκια στην ταιλάνδη.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
λογω τα πολλα ταξιδια μου σε εξωτερικο εχω να προσθεσω κατι. Πρεπει ο καθενας μας να σεβεται την αλλη χωρα που πηγαινει. Ειτε ειναι μουσουλμανοι, ειτε ειναι μαυροι οι κατικοι, κ.ο.κ.

Εγω ξερω ομως, οτι οταν λες οτι εισαι απο Ελλαδα, ολλοι τους, μα ολλοι που το ακουνε, καπως εχουνε μια θετικη γνωμη για εμας. Ισως επειδη εχουνε φροντισει αλλοι γι αυτο, ισως επειδη εχουμε μια καλη εικονα σαν χωρα κ σαν κοσμος, δεν ξερω τι να πω. Κ πιστευω ο κοσμος της Ταιλανδης, οταν μας βλεπει, δεν μας βαζει με την ιδια κατηγορια με τους γερμανους παιδοφιλους, ποσο μαλλον οταν μαθει την χωρα καταγωγης μας.

Βεβαια αυτα ισχυουνε για ατομα που δεν προκαλουνε...

Ας τελειωσουμε ομως εδω το θεμα αυτο... trelos21 περριμενουμε  :rockon: :rockon: :rockon:

stef73

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Δεν νομιζω οτι ειναι ετσι ακριβως,οταν γνωρισα το tilak μου και της ειπα οτι ειμαι απο ελλαδα εβγαλε καντιλες, μου ειπε  οτι δεν συμπαθουσε τους ελληνες γιατι δεν φερωντουσαν καλα στις κοπελες και οτι δεν ειχε παει ποτε με ελληνα 

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Δεν νομιζω οτι ειναι ετσι ακριβως,οταν γνωρισα το tilak μου και της ειπα οτι ειμαι απο ελλαδα εβγαλε καντιλες, μου ειπε  οτι δεν συμπαθουσε τους ελληνες γιατι δεν φερωντουσαν καλα στις κοπελες και οτι δεν ειχε παει ποτε με ελληνα 

μπας κ ηταν απο Αλβανια το tilak κ εμενε στην Φυλης?? :think:

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Βραδάκι γύρω στις 10 βολτίτσα με ταξάκι στο Sabai Dee Body Massage. Βρίσκεται στη γωνία του Pattaya 2nd road και    Soi 2. Μεγάλη αίθουσα με πολλά τραπέζια όπου κάθεσαι και αράζεις. Μπροστά σου βρισκεται μια γυάλινη τζαμαρία πίσω από την οποία βρίσκονταν περίπου 40 γυναίκες(όλων των ηλικιών, με πολλές από αυτές με μεγάλα βυζιά). Τα μεγάλα βυζιά βοηθούν στο μασάζ-παρακάτω. Παίρνω ένα νερό και διαλέγω το νούμερο 107 - Να το όνομα της. 19 ετών από Λάος με τριάρια βυζιά. Πληρώνω 1600 baht και ανεβαίνω στο δωμάτιο με τη Να. Στο δωμάτιο υπήρχε κρεβάτι, 2 πολυθρόνες, μεγάλο τζακούζι, και ένα λαστιχένιο στρώμα. Κατόπιν συμβουλής ενός εξαίρετου μέλους του σάιτ, δίνω 500 baht φιλοδώρημα στη Να στο δωμάτιο, και μετά άρχισε η ιεροτελεστία. Μπαίνουμε μαζί στο τζακούζι όπου με έπλενε για κανένα 30-λεπτο όπως και τον εαυτό της. Όταν λέμε πλύσιμο μιλάμε για το κάτι άλλο :dancing: Μετά με βάζει στο στρώμα μπρούμητα όπου αρχίζει να γλιστράει πάνω μου(γυμνή φυσικά) και να τρίβεται αδιάκοπα με τα βυζιά τους να χορεύουν. Μετά από ένα 20-λεπτο με στεγνώνει και με οδηγεί στο κρεβάτι ανάσκελα. Τοποθετεί το προφυλακτικό και αρχίζει μια πίπα όπου κόντεψα να πω το παπά δεσπότη. Σε μια στιγμή γυρίζει και κάθεται πάνω μου και αρχίζει το νταβαντούρι(κοινώς γαμήσι) σε ένα πολύ στενό μουνάκι. Με το τέλειωμα της φάσης με βάζει πάλι στο τζακούζι και με πλένει από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Μετά 1 ώρα και 25 λεπτά καθόμαστε στις πολυθρόνες και πίνουμε το ποτό μας. Το χαμόγελο της σε έλιωνε σιγά αλλά σταθερά. Η Να μιλούσε χάλια αγγλικά αλλά στη γλώσσα του σώματος έπαιρνε 10 με τόνο. Συνολικό κόστος 1600+500+170(ποτά)= 2270 baht. Περίπου 45 ευρώ. Αρκετά λεφτά αλλά η εμπειρία μοναδική. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα για κάποιον που δεν το δοκίμασε ποτέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom