KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
οδηγηση στην ταιλανδη πανευκολη, παρολο το δεξι τιμονι, οδικο δικτυο παρα πολυ καλο, ακομα και στα χωρια εξω απο το λοπμπουρι ο δρομος ευθυς , χωρις λακουβες, καλο οδοστρωμα κτλ. νομιζω υστερουμε σε δρομους απο την ταιλανδη, ετσι καταλαβα εγω.
ενοικιαση απο τοπικο rent a car. 1200 μπατ τη μερα, εως 5 μερες, απο 7 μερες 1000 μπατ τη μερα, μικτη με απαλλαγη 5000, και κλοπης, πιστωτικη δεν δεχονται για εγγυηση, μονο τα 5 ιλιαρικα cash και την ενοικιαση προκαταβολικα. χιλιομετρα απεριοριστα.
toyota vios 1500 vvti. καινουριο αυτοματο. τελεια ολα.
οι δρομοι κατω απο πατταγια αριστοι, παντου ηταν τελεια.
πινακιδες στα αγγλικα κτλ.
η διαδρομη τη νυχτα εξω απο το λοπμπουρι ηταν ονειρικη, δαση τριγυρω, βροχη μπροστα και αστραπες, διασπαρτες παραγκες σπιτια παντου, γυναικες με μωρα που καθονταν στην ακρη του δρομου, ετσι για βολτα, την χαρηκα την επαρχια, θα το επαναλαβω με την πρωτη ευκαιρια. βενζιναδικα παντου, 33 μπατ το λιτρο, 7/11 μαζι με βενζιναδικα.
εδω το αμαξι μου εξω απο το σπιτι του τιλακ.
ενοικιαση απο τοπικο rent a car. 1200 μπατ τη μερα, εως 5 μερες, απο 7 μερες 1000 μπατ τη μερα, μικτη με απαλλαγη 5000, και κλοπης, πιστωτικη δεν δεχονται για εγγυηση, μονο τα 5 ιλιαρικα cash και την ενοικιαση προκαταβολικα. χιλιομετρα απεριοριστα.
toyota vios 1500 vvti. καινουριο αυτοματο. τελεια ολα.
οι δρομοι κατω απο πατταγια αριστοι, παντου ηταν τελεια.
πινακιδες στα αγγλικα κτλ.
η διαδρομη τη νυχτα εξω απο το λοπμπουρι ηταν ονειρικη, δαση τριγυρω, βροχη μπροστα και αστραπες, διασπαρτες παραγκες σπιτια παντου, γυναικες με μωρα που καθονταν στην ακρη του δρομου, ετσι για βολτα, την χαρηκα την επαρχια, θα το επαναλαβω με την πρωτη ευκαιρια. βενζιναδικα παντου, 33 μπατ το λιτρο, 7/11 μαζι με βενζιναδικα.
εδω το αμαξι μου εξω απο το σπιτι του τιλακ.