Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 112 άτομα (0 μέλη και 112 επισκέπτες)

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Μεσημεράκι στην Παττάγια γύρω στις 3 και λέω να κάνω μία επίσκεψη στην πολυδιαφημισμένη Soi 6. Μπαίνω σε ταξάκι(10 baht) με αφήνει στο Soi 6 από την πλευρά του Pattaya 2nd road. Αρχίζοντας τη βόλτα μέσα σε 2-3 λεπτά κοπέλες από διάφορα μπάρς με φωνάζουν για ποτό, και μερικές καθώς περνώ δίπλα από τα μπάρ μου πιάνουν το χέρι και προσπαθούν νε με πείσουν να μπώ στο μπάρ τους. Εγώ θέλω όμως να διασχίσω το μεγαλύτερο μέρος του soi και να χαζέψω αρκετά μουνάκια πριν σταματήσω για ξελάφρωμα. Από ηλικίες θα έλεγα μεγαλούτσικες, αν και που και που έβλεπες καμιά μικρούλα. Όλες όμως είχαν ένα τόσο γκαβλωτικό χαμόγελο που στο χάριζαν με τέτοια απλότητα που ένιωθες κάπως άβολα. Από τα μπάρ που πέρασα θα έλεγα ότι 3-4 από αυτά είχαν κοπέλες(καθήμενες έξω από αυτά) αρκετά αξιογάμητες, όπως το Thai Rose, Full Moon, TG και Red Point. Λίγο πρίν φτάσω στο τέλος του soi(στην πλευρά του Beach road), ένα κοντούλικο(1.50) από το Red Point τράβηξε την προσοχή μου. Κοντό μαλάκι, 2-άρι βυζάκι, με χαμόγελο που σκοτώνει, λίγα αγγλικά. Μπαίνουμε μαζί μέσα στο μπάρ και πάω στην mamasan ρωτώντας την για σόρτ τάιμ με την Ning(δε θυμάμαι το νούμερο της). 300 το δωμάτιο και 500 για την κοπέλα. Ανεβαίνουμε στο δεύτερο όροφο όπου είχε αρκετά δωμάτια. Σε αυτό που μπήκαμε μεγάλο κρεβάτι και ξεχωριστό μπάνιο(δεν χρειάζονταν να βγείς από το δωμάτιο για μπανάκι). Μπαίνουμε στο μπάνιο όπου με πλένει για κάνα 10-λεπτο, μετά στο δωμάτιο όπου αρχίζει μια θεική πίπα βγαλμένη από ταινία όσκαρ :dancing:Κατόπιν γυρίζει και με ρωτάει αν θέλω πρωκτικό για το κυρίως πιάτο- βεβαίως λέω. Για κανένα δεκάλεπτο λόγω της στενότητας της πίσω πόρτας της αισθανόμουν ότι βρίσκομαι κάπου αλλού. Λίγο πριν επέλθει το τέλος ήταν η ώρα για cim που φάνηκε να το ευχαριστιέται και αυτή. Μετά πάλι μπανάκι όπως και πριν και κατεβήκαμε κάτω. Της έδωσα ένα φιλοδώρημα(το ποσό δεν το αναφέρω μήπως πειραχτεί ο john666 και μας αρχίσει την οικονομική του διάλεξη)και ξανά στο soi 6. Γενική εντύπωση - πολύ καλή εμπειρία με μεγάλη δόση pse. Στο επόμενο ταξίδι θα το ξαναεπισκεπτώ το συγκεκριμένο ίδρυμα άν έχω χρόνο :rockon:

zzr1100

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Κατάφερα μετά από αρκετό διάστημα να διαβάσω όλα τα posts σχετικά με την Ταϊλάνδη και πρέπει να πω ότι διαφωτίστηκα κατά πολύ από τις λεπτομέρειες που έχουν αναφερθεί.
Πολύ ωραίες αναφορές όχι μόνο για το επίμαχο θέμα που μας ενδιαφέρει όλους λίγο πολύ, αλλά και αναφορές σχετικά με την κουλτούρα , τον πολιτισμό και τις ομορφιές αυτού του - προφανώς - πανέμορφου τόπου.
Ένα μήνυμα που αναφέρθηκε - το περιβόητο reset - με σκάλωσε να πω την αλήθεια γιατί είναι αυτό που χρειάζομαι αυτήν την στιγμή και έχω πάρει την απόφαση να το κάνω.
Πρόσφατα χωρισμένος μετά από 9 χρόνια γάμου και 15 χρόνια συνολικής γνωριμίας, παράλληλα με μια Βερολινέζικη κλαψούρα η οποία με σακάτεψε για 1,5 χρόνο και δεν οδηγεί πουθενά, επιβάλουν ένα γενικότερο reset πιστεύω.
Προσανατολίζομαι για το ταξίδι λοιπόν κοντά στις 25 Ιουλίου για κανα μήνα (ελπίζω να τα καταφέρω λόγω δουλειάς), ξεκινώντας από ΒΚ για μερικές μέρες , μετά Πουκετ, και τέλος άραγμα για κανα 10ημερο σε κοντινό νησάκι αφού το πακέτο θα έχει φορτωθεί από πριν.
Κατάλαβα ότι ξενοδοχεία δεν ‘παίζει’ να κλείσουμε από εδώ μιας και δεν είναι high season there, μάλλον θα πρέπει να κατευθυνθώ σε πρακτορείο για τα εισιτήρια (πρώτη επιλογή η Thai), μια Maestro στο λαιμό, λίγα μετρητά πάνω μας, κατά προσέγγιση 100€ ανά ημέρα είναι αρκετά , αποφεύγουμε την κουβέντα σχετικά με το οικονομικό με το πρόσωπο, φερόμαστε ευγενικά για να έχουμε αντίστοιχη αντιμετώπιση και νομίζω ότι όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.
Είμαι πιο πολύ του girlfriend experience, παρά του ότι περπατάει το θέλω στο κρεβάτι μου, άρα η κατάσταση Παταγια μάλλον δεν μου κάνει, ίσως και να με σοκάρει στην παρούσα φάση που βρίσκομαι και δεν το θέλω.
Εννοείτε ότι θα  ταξιδεύω μόνος, το reset δεν είναι για παρέα. Αν κάποιος φίλος από το forum βρεθεί τις ίδιες μέρες με μένα σε αυτά τα μέρη δεν θα ήταν άσχημα να τα λέγαμε κι από κοντά.
Συγνώμη αν κούρασα με το μέγεθος του πρώτου μου post αλλά  θεώρησα υποχρέωση μου να αναφέρω το ‘ζουμί’ που τουλάχιστον εγώ κατάλαβα μετά από 620 σελίδες μηνυμάτων.
Η όποια συμβουλή / πρόταση για το ταξίδι μου θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν.

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αν ποτε μπειτε σε κλασσικο Ταυλανδικο μπαρ η καραοκε με ολο το προσωπικο του μαγαζιου να σας καρφωνει απο πανω μεχρι κατω οχι γιατι ειστε ο Μπραντ Πητ ουτε γιατι λιγουρευονται τα Μπαχτ πανω σας οπως γινεται στα γνωστα μερη αλλα γιατι θα ειστε η μοναδικη ασπρη φατσα που θα εχουν δει για πολυ καιρο τοτε θα καταβετε τι εννοω   ;)

Ευτυχώς υπάρχουμε μερικοί στο φόρουμ που σε καταλαβαίνουμε Φαντομά...

Εάν έχεις ανοιχτό μυαλό και κάνεις τις κατάλληλες γνωριμίες, μπορείς να το ζήσεις ακόμη και στην ΒΚΚ αυτό...

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Για σας παιδιά μόλις ηρθα και έκλισα για 15-Μαΐου μέχρι 27 Μαΐου. George31  μην αγχώνεσαι θα πάμε στης 14 -6 μαζί αλλά είναι μακριά ακόμα.  :crazy:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Από αύριο ποστάρω για το ταξίδι για απόψε μόνο έχω να σας πω προσέχετε τα ταξιδιωτικά γραφεία σήμερα που ερχόμουν συνάντησα 3 παιδιά από Αθήνα επήγανε σε γραφείο και πλήρωσαν για πουκετ 7 νύχτες και 1 νύχτα στο Bahrain που είναι της εταιρίας 1200 ευρώ ο καθένας και ο αλήτης του γραφείου τους έκλισε τρίκλινο σε παιδιά 25 χρονών εκτός αυτού για να πάνε γκόμενα στο ξενοδοχείο πλήρωναν ο καθένας 1000 μπατ και επειδή τους φάνηκαν πολλά ρώτησαν και αλλού και βρήκαν τιμές και 1500 και 2000 μπατ για να βάλουν κοπέλα. Προσέχετε τα γραφεία και το πουκετ και ειδικά για τον φίλο μου τον mimiko που έχει κόλλημα με το πουκετ,  :helpplea:

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
γιατι ειστε ο Μπραντ Πητ ουτε γιατι λιγουρευονται τα Μπαχτ πανω σας οπως γινεται στα γνωστα μερη αλλα γιατι θα ειστε η μοναδικη ασπρη φατσα που θα εχουν δει για πολυ καιρο τοτε θα καταβετε τι εννοω  ;)
πραγματικά τώρα ηθελημένα η άθελα σου είπες τα πιο sofa λόγια που έχουν γραφτεί εδώ ποτε  :grin: δεν σταματώ σε αυτά που έγραψες αλλα και σε αυτά που μπορεί να πάει το μυαλό μας ...παρακάτω ....παρακάτω .... (τώρα το πόσοι το έχουν αιστανθεί αυτό είναι αλονόι papa ευαγγέλιο)

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
ειπαμε...μην τα ξαναλεμε...9-17 Αυγουστου!
Οποιος εχει σκοπο να ειναι κατω η ειναι κατω τοτε ας με ενημερωσει
για να "βρεθουμε"
Μέχρι τότε θα έχω πάει εκατό φορές στην pattaya. Εντομεταξη έχω να σου γράψω πολλά νέα από αύριο σήμερα ψάχνω το μυαλό μου γιατί το σώμα μου το έχω εδώ το μυαλό μου δεν ξέρω. :headbang: :headbang: :headbang:

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Προσανατολίζομαι για το ταξίδι λοιπόν κοντά στις 25 Ιουλίου για κανα μήνα (ελπίζω να τα καταφέρω λόγω δουλειάς), ξεκινώντας από ΒΚ για μερικές μέρες , μετά Πουκετ, και τέλος άραγμα για κανα 10ημερο σε κοντινό νησάκι αφού το πακέτο θα έχει φορτωθεί από πριν.
Κατάλαβα ότι ξενοδοχεία δεν ‘παίζει’ να κλείσουμε από εδώ μιας και δεν είναι high season there, μάλλον θα πρέπει να κατευθυνθώ σε πρακτορείο για τα εισιτήρια (πρώτη επιλογή η Thai), μια Maestro στο λαιμό, λίγα μετρητά πάνω μας, κατά προσέγγιση 100€ ανά ημέρα είναι αρκετά , αποφεύγουμε την κουβέντα σχετικά με το οικονομικό με το πρόσωπο, φερόμαστε ευγενικά για να έχουμε αντίστοιχη αντιμετώπιση και νομίζω ότι όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.

Διαβασμένος!! Εύγε!
Ακριβώς τις ίδιες μέρες θα είμαστε κάτω.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
φιλε zzr1100 εγω θα "τρακαρω" μαζι σου αλλα δυστυχως η προεπιλογη μου
ειναι "Παταγια". Αν ερθει ενας κολητος μου τελευταια στιγμη θα αλλαξει
λιγο το σκηνικο αφου θα παμε και Πουκετ.Οποτε αν περασεις και απο
Παταγια εστω λιγες μερες ενημερωσε με. (9-17 Αυγουστου)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Εάν έχεις ανοιχτό μυαλό και κάνεις τις κατάλληλες γνωριμίες, μπορείς να το ζήσεις ακόμη και στην ΒΚΚ αυτό...
Πολυς σωστος ο mgreek και θα προσθετα οτι αν δεν παιζουν γνωριμιες ειναι απαραιτητο να παιζει Ταυλανδικο γιατι δε πολυμιλανε αγγλικα στα μερη που λεμε. Φυσικα και η ΒΚΚ (καλυτερα προς τα εξω ομως γιατι εχει λιγοτερους ξενους) και ολη η Ταυλανδη ειναι γεματη με τετοια ευαγη ιδρυματα οπου μπορουμε να απολαυσουμε την μπυρα μας και την παρεα μας χωρις τις παπαριες του στυλ "hello handsome man" και χωρις καμια πιεση για αγορα υπηρεσιων οπως στα τουριστικα μερη. Που χρονος ομως  :2funny:

πραγματικά τώρα ηθελημένα η άθελα σου είπες τα πιο sofa λόγια που έχουν γραφτεί εδώ ποτε  :grin: δεν σταματώ σε αυτά που έγραψες αλλα και σε αυτά που μπορεί να πάει το μυαλό μας ...παρακάτω ....παρακάτω .... (τώρα το πόσοι το έχουν αιστανθεί αυτό είναι αλονόι papa ευαγγέλιο)
εσυ ετοιμασου εχουμε πολλα να δουμε οταν θα ερθεις, σου δινω 6 μηνες προθεσμια, εχουμε μεινει πολυ πισω  :2funny:
σκεψου λιγο και αυτα που σου ειπα στο εμαιλ σημερα περι αλλαγης τοποθεσιας  ;)

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Πολυς σωστος ο mgreek και θα προσθετα οτι αν δεν παιζουν γνωριμιες ειναι απαραιτητο να παιζει Ταυλανδικο γιατι δε πολυμιλανε αγγλικα στα μερη που λεμε. Φυσικα και η ΒΚΚ (καλυτερα προς τα εξω ομως γιατι εχει λιγοτερους ξενους) και ολη η Ταυλανδη ειναι γεματη με τετοια ευαγη ιδρυματα οπου μπορουμε να απολαυσουμε την μπυρα μας και την παρεα μας χωρις τις παπαριες του στυλ "hello handsome man" και χωρις καμια πιεση για αγορα υπηρεσιων οπως στα τουριστικα μερη. Που χρονος ομως  :2funny:
εσυ ετοιμασου εχουμε πολλα να δουμε οταν θα ερθεις, σου δινω 6 μηνες προθεσμια, εχουμε μεινει πολυ πισω  :2funny:
σκεψου λιγο και αυτα που σου ειπα στο εμαιλ σημερα περι αλλαγης τοποθεσιας  ;)
αγαπητέ δεν έχω να σκεφτώ τίποτα γιατί είμαι ελεύθερο παιδί και χωρίς καμια υποχέωση

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
μονο απαίτησης για καλή ζωή έχω και καλή παρέα...να προσθέσω ότι φέτος έχω έναν πολύ σαφή στόχο

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Κατάφερα μετά από αρκετό διάστημα να διαβάσω όλα τα posts σχετικά με την Ταϊλάνδη και πρέπει να πω ότι διαφωτίστηκα κατά πολύ από τις λεπτομέρειες που έχουν αναφερθεί.
Πολύ ωραίες αναφορές όχι μόνο για το επίμαχο θέμα που μας ενδιαφέρει όλους λίγο πολύ, αλλά και αναφορές σχετικά με την κουλτούρα , τον πολιτισμό και τις ομορφιές αυτού του - προφανώς - πανέμορφου τόπου.
Ένα μήνυμα που αναφέρθηκε - το περιβόητο reset - με σκάλωσε να πω την αλήθεια γιατί είναι αυτό που χρειάζομαι αυτήν την στιγμή και έχω πάρει την απόφαση να το κάνω.
Πρόσφατα χωρισμένος μετά από 9 χρόνια γάμου και 15 χρόνια συνολικής γνωριμίας, παράλληλα με μια Βερολινέζικη κλαψούρα η οποία με σακάτεψε για 1,5 χρόνο και δεν οδηγεί πουθενά, επιβάλουν ένα γενικότερο reset πιστεύω.
Είμαι πιο πολύ του girlfriend experience, παρά του ότι περπατάει το θέλω στο κρεβάτι μου, άρα η κατάσταση Παταγια μάλλον δεν μου κάνει, ίσως και να με σοκάρει στην παρούσα φάση που βρίσκομαι και δεν το θέλω.
Εννοείτε ότι θα  ταξιδεύω μόνος, το reset δεν είναι για παρέα. Αν κάποιος φίλος από το forum βρεθεί τις ίδιες μέρες με μένα σε αυτά τα μέρη δεν θα ήταν άσχημα να τα λέγαμε κι από κοντά.
Συγνώμη αν κούρασα με το μέγεθος του πρώτου μου post αλλά  θεώρησα υποχρέωση μου να αναφέρω το ‘ζουμί’ που τουλάχιστον εγώ κατάλαβα μετά από 620 σελίδες μηνυμάτων.
Η όποια συμβουλή / πρόταση για το ταξίδι μου θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν.

Φιλε μου.
Εαν μου επιτρεπεις 1 φιλικη συμβουλη.
Αφου θελεις να πας κατω για τους λογους που αναφερεις σκεψου να κανεις το εξης.
ΜΗΝ πας κατω με σκοπο να μαμησεις, πηγαινε για να δεις τη χωρα, να γνωρισεις τα μερη και τους ανθρωπους, ΣΙΓΟΥΡΑ θα βρεις κοπελλα (επι πληρωμη) για παρεα και οτι αλλο θελεις.
Χασου στα στενα της πρωτευουσας, πηγαινε στην Chinatown κανε μια βολτα στο Chiang Mai ή στο Phuket κατσε να πιεις μια μπυρα σε ενα μπαρ -εστιατοριο μονο με ντοπιους.
Μυρισε-ακου-δες αυτη τη χωρα, μονο τοτε θα ξεφυγεις.
Mονο ετσι θα ξεφυγεις ΟΧΙ εαν φτασεις στο αεροδρομιο κατω με τα λεφτα στο χερι και τον π..τσο σηκωμενο για να πηδηξεις με το που θα φτασεις, ετσι σιγουρα θα χαλασεις τη μαγεια αυτης της χωρας.
Η ταπεινη μου γνωμη.

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
άσε που έχουμε και λεφτά για πέταμα  :2funny: :2funny:

pokergr

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά!Συγχαρητήρια σε όλους για το απόσταγμα της εμπειρίας που μας προσφέρετε από τα ταξίδια σας!Από εδώ και πέρα κόβω τα city tours και σχεδιάζω και εγώ ταξίδι για Ταυλάνδη.Βέβαια μακάρι να με ακολουθήσει κάποιος από τους κολλητούς μου γιατί πιστεύω αν πάω μόνος μου 15 μέρες πιστεύω θα βαρεθώ.Ο χαβαλές είναι απαραίτητη προυπόθεση για να δέσει το σκηνικό.Από ότι έχω διαβάσει μάλλον προς πουκέτ καταλήγω.Αυτό που ήθελα να σας ρωτήσω είναι τί παίζει με καζίνο και πόκερ στην Ταυλάνδη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom