Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 129 άτομα (0 μέλη και 129 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
:bounce-glasses: :shower:
47 και σημερα ρεεεεεε....
παντως για τις τιμες αυτα που γραψατε αυτα ξερω και γω αλλα οταν πεταγονται κατι 300αρια η 3000αρια με βαζουνε σε σκεψεις..

Μην σου φαινεται παραξενο μολις κατεβεις θα καταλαβεις πως λειτουργει το θεμα.

παντως ισχυει αυτο που λεω η τιμη ειναι 1000 με 1500 για long-time και 500-1000 για short time.

μεσα σε αυτα τα πλαισια κυμαινεται!

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μιε ευγενικη πρωινη προσφορα του bourdela.com
[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]
για τον πιλοτο,τον νησιωτη,τον μιμη,τον φον,τον λουι ντε'φινε,τον ουτοπικο και ολα τα παιδια
ευχαριστω

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
τι χαμογελα!!τι κορμια!!τι ομορφια θεε μου!!!...και γω κανω κουβεντα για 10 και 20ευρω.... :jerking:
[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]
δεν μου περισσευουν αλλα βλεποντας αυτα τα προσωπακια....τα ξεχνας ολα...θα ειμαι το τελειο θυμα :idiot:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
συμπληρωνωντας περι τιμων θελω να πω οτι στην πατταγια την καταλληλη ωρα και στιγμη μαμας με 500 μπατ, ακομα και λιγοτερα.
με βασικη προυποθεση οτι ομορφη ειναι αυτη που μας προκαλει στυση.
Αυτη ειναι πολυ σοφη κουβεντα φιλε Κωστα.
Εχω ενα φιλο,που ενα βραδυ μετα απο ενα τουρ σε 2-3 στριπτιτζαδικα,εξεφρασε την επιθυμια να παμε Μεταξουργειο για "να τον ριξει"...Μπαινουμε που λες στο πρωτο μπουρδελο και εμφανιζεται μια 35αρα με πεσμενα βυζια και εκει που ειμαι ετοιμος να κανω μεταβολη και να φυγω "σα κυνηγημενος",τον βλεπω που του εχει γινει καγκελο και "ορμαει" στο δωματιο...
Ε,σε κατι τετοιες γκομενες,και ισοβιτης στο Κορυδαλλο να ημουνα,20 χρονια αγαμητος,ΔΕΝ τον εδινα...Αλλα τι να κανουμε?Γουστα ειναι αυτα...
Και οντως μπορεις να βρεις με 500 μπατ...Κατα τις 4-5 τα ξημερωματα,καποια που εχει μεινει "αμανατι" και δεν εχει βρει "ταιρι" για να περασει το βραδυ της..
Απλα το ποστ μου αναφεροταν ειδικα στον john666,που εχει εκφρασει μεσα απο τα λεγομενα του οτι "ειναι δυσκολος" σαν και εμενα...
Ε,οταν αναζητας "τον αφρο",δηλαδη ενα ποσοστο 5% απο αυτες που κυκλοφορουν στη πιατσα,τοτε ειναι "πλανη" εαν νομιζεις οτι θα δωσεις κατω απο 2000...
Και τελος,αναφερομενος στο ποστ του φιλου mimikou...εαν φορτωσεις ενα πολυ καλο μωρο χωρις να κανονισεις τη τιμη (τα καλα μωρα συνηθως "κανονιζουν" απο πριν τη τιμη για να μη βρεθουν "προ εκπληξεων") και το πρωι του δωσεις 1000 μπατ,το πιθανοτερο ειναι να μη τη ξαναδεις γιατι θα σε βλεπει και θα "κοβει δρομο"...Χωρια που θα σε κανει "ρομπα" στη πιατσα οτι εισαι "τσιπης"...
Γιατι την επομενη μερα που πας με μια γκομενα,εχει μαθευτει στη πιατσα,ποσα εδωσες,ποσο τον εχεις,αν πηδας καλα και τι βιτσια εχεις...

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εχθές στον Θέμο, μήπως είδατε μία υποψήφια για τα Σταρ Ελλάς, που πρέπει να είναι μισή Ασιάτισα?

Πρέπει να μάθουμε περισσότερα και να την υποστηρίξουμε!!!

Για ψάξτε λίγο λαγωνικά μου...

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Την βρήκα μόνος μου τελικά!!!

Νο 13 Βίκυ Καρανικόλα!!!

Άντε παιδιά να την βγάλουμε πρώτη!!!!!!
13. Βίκυ Καρανικόλα

Ετών : 21

Ύψος : 1.72

Σπουδές : Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής - Βοηθός Χειρουργού

Ξένες γλώσσες : Αγγλικά, γαλλικά

Γνώσεις/ ασχολίες/ ταλέντα : Γυμναστική, kick boxing

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
pipi, εσυ δεν εισαι για ταιλανδη, νοεμβρη μηνα στην μπανγκλα και στα γυρω soi και δεν εβρισκες να γαμησεις.

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Κατόπιν πείρας ενός ταξιδιού επιβεβαιώνω το γεγονός που ανέφεραν αρκετοί συνάδελφοι στο παρελθόν ότι το ταξίδι για Ταιλάνδη είναι χωρίς επιστροφή. 16-28 Σεπτεμβρίου επιστροφή στον παράδεισο με Gulf Air. Tιμή στα 618 ευρώ.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ντοκτορ καλως ηλθες και απο μενα.
το απογευμα σε παιρνω τηλεφωνο, κουραγιο ως που να φυγεις, τι να πουμε και μεις που εχουμε ακομα τοσες μερες..
ιουλιο θα σε πετυχω στους αργιλεδες?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
pipi, εσυ δεν εισαι για ταιλανδη, νοεμβρη μηνα στην μπανγκλα και στα γυρω soi και δεν εβρισκες να γαμησεις.
Κι ομως βρηκα...Και μαλιστα ενα "αεροπλανικο" μωρο...Ρωτα και kyklades-Atas που την ειδαν αν εχεις αμφιβολια...
Μιλαμε για high-class πραμα...Ασε που καποια στιγμη στη Tai-Pan ηθελε να παει στη τουαλετα και εκανε 20 λεπτα να φτασει γιατι τη σταματαγανε στη διαδρομη ολοι οι αντρες για να τη φορτωσουν..."Στο φτερο" πρεπει να μαζεψε καμμια δεκαρια τηλεφωνα για μελλοντικες "συμπτηξεις"..
Και οπως και να το κανουμε...Αλλο να κυκλοφορεις με ενα μωρο που ειναι "του σωρου".."του μεσου ορου" που το βλεπουν διπλα σου και δε ριχνουν δευτερη ματια και αλλο να εισαι με ενα πλασμα που το "χαζευουν" ολοι και βλεπεις στα ματια τους τη ζηλια για το τι προκειται να πηδηξεις...
Το συγκεκριμενο πλασμα,απο οτι εμαθα μετα απο τους Ελληνες του Πουκετ,ζητουσε 3 με 4 χιλιαρικα για long time αλλα εμενα μου πηρε 2000 μπατ.Ηταν και "νεροφιδα ομως" γιατι μου κοστισε συν 3 Gordons Space (ακριβα γουστα το μωρο!) :grin:

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Το συγκεκριμενο πλασμα,απο οτι εμαθα μετα απο τους Ελληνες του Πουκετ,ζητουσε 3 με 4 χιλιαρικα για long time αλλα εμενα μου πηρε 2000 μπατ.
και μετά από 1 μηνα γνώρισα μια  που πιστεύω θα σου "τεργιαζε" γκάντι αλλα είχες φυγή και έτσι την κράτησα εγώ για να μην πάει χαμένη  :2funny: :2funny:
(έχω και video για να δεις αν "τεργιαζετε" για την επομενη φορα που θα πας)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
και μετά από 1 μηνα γνώρισα μια  που πιστεύω θα σου "τεργιαζε" γκάντι αλλα είχες φυγή και έτσι την κράτησα εγώ για να μην πάει χαμένη  :2funny: :2funny:
(έχω και video για να δεις αν "τεργιαζετε" για την επομενη φορα που θα πας)
Ο "καιρος γαρ εγγυς"...Πρεπει να κανουμε μια συναντηση κορυφης!! :2funny:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
μιας και διαβασα τα τελευταια ποστ με προλαβα ο πιπινο και δεν απαντησα αμεσα

αστερια με τις τιμε αυτες δεν υπαρχουν μιμικο οσο και να χτυπιεσαι
μια στη χαση και στη φεξη μπορει

αυτο το λεω οχι για να υποτιμησω τις προτιμησεις των φιλων η τις δικες σου αλλα επειδη εχω κανει και γω την διατριβη μου οπως και αρκετοι ακομα φιλοι διαπιστωνα παντα οτι υπηρχε ενα καλυτερο μωρο απο το προηγουμενο αλλα επρεπε και γω να ανεβω λιγο για να το εχω
αυτα συνοπτικα

Jack76

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
'Εχει ανταλλακτήρια εκεί για συνάλλαγμα ή παίρνουμε μαζί μας από Ελλάδα?Για Μπαλί τι γνώμη έχετε?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
'Εχει ανταλλακτήρια εκεί για συνάλλαγμα ή παίρνουμε μαζί μας από Ελλάδα?Για Μπαλί τι γνώμη έχετε?
Τα ανταλλακτηρια στη Ταυλανδη ειναι περισσοτερα και απο τις γυναικες.. :2funny: :2funny: :2funny:

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Κι ομως βρηκα...Και μαλιστα ενα "αεροπλανικο" μωρο...Ρωτα και kyklades-Atas που την ειδαν αν εχεις αμφιβολια...

Ναι ήταν ΑΨΟΓΟ !!! Θυμάμαι που προσπαθούσε να μας πασάρει την φίλη της. ο kykladesgr είχε όμως την δικιά του άρα ο κλήρος έπεφτε σε μένα, εγώ δεν την γούσταρα και ο πιπιν πλήρωνε ποτά περιμένοντας να φορτωθεί η ασχημούλα φίλη της  :2funny: 

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
την καλησπερα μου στους συν-ταξιδιωτες ταυλανδοπληκτους απο την αργολιδα.
ρε, τι γινεται εκει περα, ολοι το καλοκαιρι στην ταυλανδη εισαστε?

μακη, καλως ηλθες. εννοειται πως μεσα στις μερες κανονιζουμε για - πιπερι στη γλωσσα μου - ρωσικο, οκ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom