συμπληρωνωντας περι τιμων θελω να πω οτι στην πατταγια την καταλληλη ωρα και στιγμη μαμας με 500 μπατ, ακομα και λιγοτερα.
με βασικη προυποθεση οτι ομορφη ειναι αυτη που μας προκαλει στυση.
Αυτη ειναι πολυ σοφη κουβεντα φιλε Κωστα.
Εχω ενα φιλο,που ενα βραδυ μετα απο ενα τουρ σε 2-3 στριπτιτζαδικα,εξεφρασε την επιθυμια να παμε
Μεταξουργειο για "να τον ριξει"...Μπαινουμε που λες στο πρωτο μπουρδελο και εμφανιζεται μια 35αρα με πεσμενα βυζια και εκει που ειμαι ετοιμος να κανω μεταβολη και να φυγω "σα κυνηγημενος",τον βλεπω που του εχει γινει καγκελο και "ορμαει" στο δωματιο...
Ε,σε κατι τετοιες γκομενες,και ισοβιτης στο Κορυδαλλο να ημουνα,20 χρονια αγαμητος,ΔΕΝ τον εδινα...Αλλα τι να κανουμε?Γουστα ειναι αυτα...
Και οντως μπορεις να βρεις με 500 μπατ...Κατα τις 4-5 τα ξημερωματα,καποια που εχει μεινει "αμανατι" και δεν εχει βρει "ταιρι" για να περασει το βραδυ της..
Απλα το ποστ μου αναφεροταν ειδικα στον john666,που εχει εκφρασει μεσα απο τα λεγομενα του οτι "ειναι δυσκολος" σαν και εμενα...
Ε,οταν αναζητας "τον αφρο",δηλαδη ενα ποσοστο 5% απο αυτες που κυκλοφορουν στη πιατσα,τοτε ειναι "πλανη" εαν νομιζεις οτι θα δωσεις κατω απο 2000...
Και τελος,αναφερομενος στο ποστ του φιλου mimikou...εαν φορτωσεις ενα πολυ καλο μωρο χωρις να κανονισεις τη τιμη (τα καλα μωρα συνηθως "κανονιζουν" απο πριν τη τιμη για να μη βρεθουν "προ εκπληξεων") και το πρωι του δωσεις 1000 μπατ,το πιθανοτερο ειναι να μη τη ξαναδεις γιατι θα σε βλεπει και θα "κοβει δρομο"...Χωρια που θα σε κανει "ρομπα" στη πιατσα οτι εισαι "τσιπης"...
Γιατι την επομενη μερα που πας με μια γκομενα,εχει μαθευτει στη πιατσα,ποσα εδωσες,ποσο τον εχεις,αν πηδας καλα και τι βιτσια εχεις...