Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (0 μέλη και 63 επισκέπτες)

Jack76

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
βασικά ρε μαγκες πως την βλεπω την "δουλειά": Επειδη είναι διακοπές θέλω να περάσω όσο καλύτερα γίνεται.Δηλάδη να ξυπνάω στο 5* ξενοδοχείο στο οποίο να νιώθω άνετα και χλιδάτα (άλλοστε οι τιμές που βλέπω δεν συγκρίνονται με 5* Ελληνικά ξενοδοχεία)οπότε δεν γαμιέται.... πάω σε 5*. Πρωινό (αν προλάβω) χαλάρωση στην πισίνα (καμιά πίπα δεν με χαλάει)παραλία, δεν νοείται για μένα διακοπές χωρίς θάλλασα, κανένα κοκτέηλ, μεσημέρι κανένα φαγητό (αστακός παίζει? είπαμε να περάσουμε super.Απογευματάκι μετά την ταλαιπωρία αυτή νομίζω ένα μασαζάκι(body massages) θα είναι ότι πρέπει. Χαλάρωση στο δωμάτιο και ετοιμασία για το βράδυ. Μετά λοιπόν γουστάρω έξω, γουστάρω να χαθω στον κόσμο, να βλέπω μουνάκια,  να κάνω πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν στην Ελλάδα (π.χ. να φορτώσω 2 γκομενάκια και να με τρίβουν όλο το βράδυ) όπως και να το κανούμε ξυπνάνε πρωτόγονα ένστικτα οπότε δεν είναι κακό να θυμηθούμε τις ρίζες μας. Μετά λοιπόν από ποτά (για drugs παιδιά δεν ξέρω τι παίζει - έχω retired πάντως) καλή είναι και η σούρα δεν νομίζω ότι υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα πισωκολλητό και έναν εκσπερματισμό στο στόμα μιας πουτανίτσας κοντής που θα την έχεις σχίσει το μουνάκι της (όχι και τίποτα άλλο για να μην ξεχνιόμαστε δηλ. είναι βαριά βαριά η πουτσα του τσολιά). Ζητάω πολλά? Εντάξει αν είμαι στην Ελλάδα θα πρέπει να είμαι γιος του κοκκαλη και του βαρδινογιάννη, αλλά εδώ μιλάμε για thai. Ψηθηκα λοιπόν. Δεν ξερω τι θα συμβεί από όλα αυτά αλλά η αλήθεια είναι ότι μια ζωή την έχουμε την πουτάνα, μια δικιά μας ζωή και θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να περάσω καλυτερα (τι θα μας μείνει στο φινάλε?) Περιμένω λεπτομέρεις για Πουκετ (διαμονή - μασατζίδικα - κωλόμπαρα - τηλεφωνα από βίζιτες - τα πάντα) και αν κάποιο παραθαλάσιο μέρος ακόμα, με ωραίες παραλίες, έχω κόλλημα τι να κάνω, αξίζει? ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
βλεπω σε διαφορα site ξενοδοχεια στο πουκετ που είναι καμια 20αρια χλμ μακρια. Αξιζει τον κοπο ή είναι καλύτερα μεσα. Τα hotels που είναι μακρια και είναι 4* και 5* παίζει θεμα? Μπορεις δηλ να έχεις special room service?

Παιδια, οσο και να βαριοσαστε, κανετε εναν κοπο να διαβασετε τις σελιδες αυτου του θρεντ. Αν οι 630 σελιδες ειναι πολλες, τοτε διαβαστε τις πρωτες 100 με 150 για να ειστε πληροφορημενοι. Εγω οταν ειχα κανει το πρωτο μου ταξιδι, οι σελιδες του σαιτ ηταν περιπου στις 70, και ηξερα σχεδον τα παντα. Το να ρωτουνται και να απαντουνται συνεχως τα ιδια πραγματα ειναι οπως και να το κανεις κουραστικο. Ολες οι απαντησεις σε ολες τις ερωτησεις βρισκονται μεσα σε αυτο το θρεντ. Λοιπον στο Πουκετ τα ξενοδοχεια που κλεινουν πρακτορεια ειναι εκτος πολεως και μακρια απο την φαση. Ξενοδοχειο ομως δεν κλεινουμε απο εδω, πηγαινουμε εκει, βλεπουμε το δωματιο και το παιρνουμε αν μας αρεσει. Νομιζω πως εχει αναφερθει τουλαχιστον 200 φορες μεσα σε αυτο το θρεντ. Επειτα κανονιζουμε το οτι παιρνουμε γκομενες μαζι χωρις να πληρωνουμε. Αν εχεις κλεισει απο πρακτορειο τοτε καληνυχτα, γιατι σε εχει στο χερι ο ξενοδοχος, και σου χρεωνει 1000, 1500 η και ακομη 2000 μπατ για να ερθει η γκομενα στο δωματιο. Βλεπε την χθεσινη αναφορα του ντοκτορτιλακ για τα 3 παιδια που τα ειχαν βαλει σε τρικλινο στο Πουκετ, τα οποια ειχα και εγω την τυχη να γνωρισω στο Μπαχρειν, μια και ταξιδευα μαζι με τον ντοκτορα. Εγω απο αυτο το Πρακτορειο δεν θα αγοραζα ουτε εισητηριο για το μετρο, και θα του εκοβα και την καλημερα. Δεν γινεται στον βωμο του κερδους να θυσιαζονται τα σεξουαλικα ονειρα των παιδιων. Και μιλαμε για ενα δωματιο που επι τοπου θα το εκλεινες για 500 μπατ τη νυχτα, χωρις να πληρωνεις για το μουνακι, αφου αμα σου ξηγηθει σκαρτα ο ξενοδοχος τα μαζευεις και πας στο διπλα ξενοδοχειο, πραγμα που δεν μπορεις να το κανεις αν εχεις κλεισει και προπληρωσει απο εδω. Understand?

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
καντης αναλογα οτι δωρακι θες...σκεψου μονο την περιπτωση να σκασεις
εξαρχης δωρακι και να κανει ακριβως τα ιδια με ψιλοβαρεμαρα...
δε θα πεις "μαλακια εκανα που τα εδωσα πριν" ?
Ειναι σαν το ελλαδα....τσιγγουνιες δεν κανουμε λεμε αλλα δεν σκορπαμε εκει
που ΔΕΝ πρεπει.
Σε πρόσφατο πόστ του ο σύντροφος Πιπινό είχε κάνει μια εύστοχη οικονομοτεχνική μελέτη επί του θέματος, το (ορθό) ρεζουμέ της οποίας ήταν "ότι πληρώνεις παίρνεις".  . Να συμπλήρώσω ότι δίνοντας εξαρχής κάτι παραπάνω, κατά 99% θα πάρεις κάτι παραπάνω από ότι θα έχεις πληρώσει. Πως γίνεται αυτό ? Δεν υπάρχει εξήγηση (υπάρχει δλδ , αλλά βαριέμαι). Μια δοκιμή θα σε πείσει.
Και όχι τσιγκουνιές με τις κοπέλες. Κόφτε από παντού, κόφτε από ξενοδοχεία, φαι, πηγαίντε με τα πόδια, κολυμπώντας...αλλά μην παζαρεύετε τις υπηρεσίας τους. Εξάλλου πρέπει κάποια νάναι εξαιρετικά ηλίθια να ανεβάζει τις τιμές στα ύψη (όσο ψάρι και νάσαι) αφού ξέρει ότι υπάρχουν τουλάχιστον άλλες 30 πίσω της έτοιμες να σας "κατακτήσουν".
Και μην ξεχνάτε ότι ΠΑΝΤΑ ξέρουν να δώσουν παραπάνω από αυτό που συνήθως δίνουν.

- Λόρδε, Μιμίκο τι θα γίνει ? Πεινάω.

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πολυγραφοτατοι μου ειστε. Μια μερα ελειψα και δεν προλαβαινω να διαβαζω.Ας παρουμε λοιπον τα πραγματα απο την αρχη.Πρωτον μια αναφορα στον george31 που στο post 9409 εχει απολυτο δικιο.Εχουμε πει χιλιες φορες οτι ολα ειναι υποκειμενικα.Αυτο που θα σε τραβηξει μπορει να ειναι η ομορφια,μπορει να ειναι η στιγμη. Jack76 μην προσπαθεις να συγκρινεις bali με thai.Ο καθε ασιατικος προορισμος εχει την δικη του ιδιομορφια που δεν συγκρινεται με κανεναν αλλο.Βρες ενα τιλακ απο την thai και πηγαινε να ζησεις ονειρικες στιγμες στο bali. ZZR1100 πηγαινε στο πρωτο σου ταξιδι στο phuket για να προσγειωθεις ομαλα στην thailand. Scockfield η ασφαλεια ειναι και αυτη υποκειμενικη.Σε γενικες γραμμες και αν "δεν τα θελει ο κολος σου" δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Σε πρόσφατο πόστ του ο σύντροφος Πιπινό είχε κάνει μια εύστοχη οικονομοτεχνική μελέτη επί του θέματος, το (ορθό) ρεζουμέ της οποίας ήταν "ότι πληρώνεις παίρνεις".  . Να συμπλήρώσω ότι δίνοντας εξαρχής κάτι παραπάνω, κατά 99% θα πάρεις κάτι παραπάνω από ότι θα έχεις πληρώσει. Πως γίνεται αυτό ? Δεν υπάρχει εξήγηση (υπάρχει δλδ , αλλά βαριέμαι). Μια δοκιμή θα σε πείσει.
Και όχι τσιγκουνιές με τις κοπέλες. Κόφτε από παντού, κόφτε από ξενοδοχεία, φαι, πηγαίντε με τα πόδια, κολυμπώντας...αλλά μην παζαρεύετε τις υπηρεσίας τους. Εξάλλου πρέπει κάποια νάναι εξαιρετικά ηλίθια να ανεβάζει τις τιμές στα ύψη (όσο ψάρι και νάσαι) αφού ξέρει ότι υπάρχουν τουλάχιστον άλλες 30 πίσω της έτοιμες να σας "κατακτήσουν".
Και μην ξεχνάτε ότι ΠΑΝΤΑ ξέρουν να δώσουν παραπάνω από αυτό που συνήθως δίνουν.

- Λόρδε, Μιμίκο τι θα γίνει ? Πεινάω.
Μακη
Καλως ηρθες Φιλε.
Λοιπον για φαι αυτη τη βδομαδα δεν μπορω αλλα την αλλη ισως τα καταφερω, θα ηθελα κινεζικο αν δεν σας χαλαει.
Το αν τα καταφερω σημαινει οτι ειμαι λιγο πιεσμενος γιατι αναχωρω την επομενη Παρασκευη αλλα θα το στριμωξω για να σας δω.
Να πω την αμαρτια μου δεν θα με χαλαγε και ενα ρωσικο εστιατοριο για αλλαγη εαν ξερετε κατι.

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Pipin αν σε φτιαχνει ενα υπεροχο κομοδινο χανεις την μαγεια.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Να πω την αμαρτια μου δεν θα με χαλαγε και ενα ρωσικο εστιατοριο για αλλαγη εαν ξερετε κατι.
Ωχ αν κάνουμε συνάντηση ταϋλανδόφιλων σε ρώσσικο εστιατόριο θα μας κράξουν ομαδικά στο θρέντ, άσε που δεν καίνε τα φαγητά τους. Τι θα φαει ο Μιμίκος (αν και εδώ που τα λέμε υπ' αυτό το πρίσμα ίσως νάναι καλή ιδέα  :grin:).

Jack76

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ αυτό που εννοώ είναι ότι θέλω και να είμαι κοντά στις φάσεις αλλά και να μένω σε ένα καλό ξενοδοχείο να μην χρειαστεί να πάω εκεί και να ψάχνω αν είναι δυνατόν.Επίσης θέλω να ρωτήσω τη γνώμη σας αν είναι καλό να νοικιάσω ένα αυτοκίνητο για όσες μέρες θα είμαι εκεί αν με συμφέρει

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ναι ήταν ΑΨΟΓΟ !!! Θυμάμαι που προσπαθούσε να μας πασάρει την φίλη της. ο kykladesgr είχε όμως την δικιά του άρα ο κλήρος έπεφτε σε μένα, εγώ δεν την γούσταρα και ο πιπιν πλήρωνε ποτά περιμένοντας να φορτωθεί η ασχημούλα φίλη της  :2funny: 
η "παντερμενοι" δεν γιορτάζουνε ποτε  :2funny: :2funny: :2funny:
για σου άρχοντα ATAS  :-*

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Βρες ενα τιλακ απο την thai και πηγαινε να ζησεις ονειρικες στιγμες στο bali.

Από πολύ δύσκολο,εώς αδύνατον να γίνει αυτό που γράφεις φίλε Karebe...

Έχεις ψάξει τι χρειάζεται Ταϋλανδέζα για να βγάλει διαβατήριο και βίζα για να πάει Ινδονησία?

Και πες ότι έγινε το παραπάνω... εάν δεν σε γνωρίζει, γιατί να ξενιτευτεί για να έρθει μαζί σου σε άλλη χώρα?

Και έπειτα τα έξοδά σου με το να την πάρεις μαζί σου και να πληρώσεις αεροπορικό στο τίλακ, καθιστά το όλο εγχείρημα ιδιαίτερα ακριβό...

scockfield

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1

Συμφωνώ 100% γι'αυτό θέλω να πάω και εγώ. Πρέπει να την ζούμε την ζωή μας ρε γαμώτο...

βασικά ρε μαγκες πως την βλεπω την "δουλειά": Επειδη είναι διακοπές θέλω να περάσω όσο καλύτερα γίνεται.Δηλάδη να ξυπνάω στο 5* ξενοδοχείο στο οποίο να νιώθω άνετα και χλιδάτα (άλλοστε οι τιμές που βλέπω δεν συγκρίνονται με 5* Ελληνικά ξενοδοχεία)οπότε δεν γαμιέται.... πάω σε 5*. Πρωινό (αν προλάβω) χαλάρωση στην πισίνα (καμιά πίπα δεν με χαλάει)παραλία, δεν νοείται για μένα διακοπές χωρίς θάλλασα, κανένα κοκτέηλ, μεσημέρι κανένα φαγητό (αστακός παίζει? είπαμε να περάσουμε super.Απογευματάκι μετά την ταλαιπωρία αυτή νομίζω ένα μασαζάκι(body massages) θα είναι ότι πρέπει. Χαλάρωση στο δωμάτιο και ετοιμασία για το βράδυ. Μετά λοιπόν γουστάρω έξω, γουστάρω να χαθω στον κόσμο, να βλέπω μουνάκια,  να κάνω πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν στην Ελλάδα (π.χ. να φορτώσω 2 γκομενάκια και να με τρίβουν όλο το βράδυ) όπως και να το κανούμε ξυπνάνε πρωτόγονα ένστικτα οπότε δεν είναι κακό να θυμηθούμε τις ρίζες μας. Μετά λοιπόν από ποτά (για drugs παιδιά δεν ξέρω τι παίζει - έχω retired πάντως) καλή είναι και η σούρα δεν νομίζω ότι υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα πισωκολλητό και έναν εκσπερματισμό στο στόμα μιας πουτανίτσας κοντής που θα την έχεις σχίσει το μουνάκι της (όχι και τίποτα άλλο για να μην ξεχνιόμαστε δηλ. είναι βαριά βαριά η πουτσα του τσολιά). Ζητάω πολλά? Εντάξει αν είμαι στην Ελλάδα θα πρέπει να είμαι γιος του κοκκαλη και του βαρδινογιάννη, αλλά εδώ μιλάμε για thai. Ψηθηκα λοιπόν. Δεν ξερω τι θα συμβεί από όλα αυτά αλλά η αλήθεια είναι ότι μια ζωή την έχουμε την πουτάνα, μια δικιά μας ζωή και θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να περάσω καλυτερα (τι θα μας μείνει στο φινάλε?) Περιμένω λεπτομέρεις για Πουκετ (διαμονή - μασατζίδικα - κωλόμπαρα - τηλεφωνα από βίζιτες - τα πάντα) και αν κάποιο παραθαλάσιο μέρος ακόμα, με ωραίες παραλίες, έχω κόλλημα τι να κάνω, αξίζει? ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Από πολύ δύσκολο,εώς αδύνατον να γίνει αυτό που γράφεις φίλε Karebe...

Έχεις ψάξει τι χρειάζεται Ταϋλανδέζα για να βγάλει διαβατήριο και βίζα για να πάει Ινδονησία?

Και πες ότι έγινε το παραπάνω... εάν δεν σε γνωρίζει, γιατί να ξενιτευτεί για να έρθει μαζί σου σε άλλη χώρα?

Και έπειτα τα έξοδά σου με το να την πάρεις μαζί σου και να πληρώσεις αεροπορικό στο τίλακ, καθιστά το όλο εγχείρημα ιδιαίτερα ακριβό...
Φιλε mgreek μην κοιτας το δεντρο και χανεις το δασος.Δεν χρειαζεται να πας στο bali,πηγαινε στο samet η στο samui.Και δεν χρειαζεται να γνωρισει ολη σου την οικογενεια για να σε ακολουθησει λιγες μερες σε ενα νησι.Για το οικονομικο ετερον εκατερον

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Ετσι ακριβως ειναι τι bali και μαλ@κιες .....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom