Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (5 μέλη και 9 επισκέπτες)

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ας παμε καπου στην Ασια παιδια,
να ειναι κοντα και η Πατταγια. :dancing:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Εγω ειμαι τυπος που "με φτιαχνει" περισσοτερο,αυτο που βλεπουν τα ματια μου...
Κακως τα βαλλατε ολοι με τον πιπιν, εγω συμφωνω μαζι του και το παραπανω που ειπε με καλυπτει απολυτα. Μαλλον θα ανηκουμε και οι δυο στο δυσευρετο ειδος των οπτικων τυπων  :grin:
Επισης δεν ειπαμε να ειναι αστερι και κομοδινο, δεν ειναι ολα τα αστερια κομοδινο ιδιαιτερα αν καποια σε γνωριζει απο πριν και ξερει πολυ καλα οτι θα της δωσεις καλο τιπ για τις υπηρεσιες της. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα αστερι=κομοδινο. Αν τιπαρεις καλα, αυτη η ιδια θα τα δωσει ολα για να ξαναγυρισεις, ιδιαιτερα αν εχεις καλη συμπεριφορα απεναντι της και σε κανει κεφι (κοινως να βλεπεσαι καπως).
Επισης και κατι αλλο σημαντικο...δεν ειναι αναγκη να παμε σε κατηγορια "μοντελο" που ειναι πανακριβα και οντως εκει τα κομοδινα ειναι καπως πιο συχνο φαινομενο. Νομιζω ομως οτι μεταξυ των "μοντελων" που προτιμουνται απο τους ασιατες λεφταδες μεχρι την freelancer των 500Β (οπως ειπα βρισκουμε και με 300Β αν ενδιαφερεται κανεις) υπαρχει μια τεραστια γκαμα κοριτσιων και τιμων. Εξαλλου η διαφορα σε ομορφια μεταξυ μοντελου (>5000Β οριο προς τα πανω δεν υπαρχει) και αστεριου (~3000Β) ειναι πολυ μικροτερη συγκριτικα με τη διαφορα ομορφιας μεταξυ αστεριου (~3000Β) και freelancer τελευταιας διαλογης (500Β). Μερικες φορες μαλιστα η διαφορα αστερι-μοντελο δεν υφισταται καν απλως τυχαινει το μοντελο να εχει ανεβασει το κασε του επειδη ετυχε να φωτογραφηθει σε περιοδικο γιατι ειχε γνωριμιες η ηταν στο καταλληλο μερος την καταλληλη στιγμη.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
και γω νομιζα οτι θα πεις και ονοματα βρε φαντομα  χαχααχααχα

ησουνα κατατοπιστικοτατος

συμφωνω με τα γραφομενα αλλα ο καθενας κανει τις επιλογες του

το μπαλι αν εισαι ανθρωπος της περιπετειας εχει πολλα να κανεις(ραφτινγκ windsurf  surf απο τα καλυτερα μερη στο κοσμο) για να μην τα βγαζουμε ολα τα μερη αχρηστα αν δεν εχουν παταγια  λολ
αν κοιτας μονο τη ξαπλα δεν χρειαζεται να πας

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Λεβέντες για σας που κατηγορείτε της Ταϊλανδέζες

Ας δούμε λοιπόν τα σημεία...

• Η Ταϊλανδέζα γνωρίζεις ότι έχει πηδηχτεί με πολλούς και ότι θα πηδηχτεί με ακόμα περισσότερους ασχέτως αριθμού. Δεν στο κρύβει ούτε προσπαθεί να ωραιοποιήσει την πραγματικότητα.

Αντίθετα για τη Ελληνίδα γυναίκα / γκόμενα σου ποτέ δεν θα γνωρίζεις πραγματικά με πόσους έχει πηδηχτεί πριν από εσένα, με πόσους πηδιέται όταν είσαστε μαζί και πόσο μάλλον τι θα κάνει στο μέλλον. Ζεις δηλαδή πάντα μέσα σε μια πλάνη ή σε έναν κόσμο όπως στον έχει πουλήσει αυτή.

• Η Ταϊλανδέζα γνωρίζει ότι κοστίζει ένα συγκεκριμένο ποσό για να σου προσφέρει τις υπηρεσίες της. Άρα ανέτως μπορεί να χαρακτηρισθεί οικονόμα αφού έτσι σου δίνεται η δυνατότητα να έχεις τον έλεγχο των οικονομικών σου και να κάνεις έναν σωστότερο προϋπολογισμό και κατανομή των εξόδων σου.
Αντίθετα η Ελληνίδα γυναίκα / γκόμενα σου ποτέ δεν ξέρεις εκ των προτέρων πόσο θα σου κοστίσει. Ακόμα και οι έμπειροι οικονομικά κατεστραμμένοι, αδυνατούν να ορίσουν έστω και κάποια «χοντρά» όρια τα οποία θα μπορούσαν πιθανώς να βοηθήσουν τους νέους στα πρώτα τους βήματα ως άντρες και να τους προετοιμάσουν ώστε να ελαχιστοποιήσουν το ρίσκο της «επένδυσής» τους.

• Η Ταϊλανδέζα είναι επαγγελματίας στο σεξ. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο, η ικανοποίηση που θα σου προσφέρει είναι σίγουρα πολύ πάνω από τον μέσο όρο των ερασιτεχνών του είδους, ακολουθεί κανόνες διασφάλισης ποιότητας και προς εξυπηρέτηση του πελάτη θα στο προσφέρει εκεί που θέλεις, όπως το θέλεις, τότε που το θέλεις.

Αντίθετα η Ελληνίδα γυναίκα / γκόμενα είναι ερασιτέχνης στο σεξ. Αυτό σημαίνει ότι οι επιδόσεις της στο σεξ σπάνια ξεπερνούν το μέτριο καθώς συνήθως λείπει η εμπειρία, η παροχή υπηρεσιών της δεν έχει διασφαλισμένη ποιότητα, η διάθεσή της ορίζει αποκλειστικά το αποτέλεσμα, οι επιθυμίες σου δεν παίζουν κανένα ρόλο και ούτε καν συζητιούνται αν δεν συμπίπτουν με τις δικές της.

• Η Ταϊλανδέζα και η εμφάνισή της, καθώς και η ποιότητα των υπηρεσιών της είναι ανάλογη του κόστους της. Όσο περισσότερα είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις τόσο καλύτερη σε εμφάνιση θα πάρεις και τόσο καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών θα δεχτείς.

Αντίθετα η Ελληνίδα γυναίκα / γκόμενα παραμένει η ίδια σε εμφάνιση και σε ποιότητα ανεξαρτήτως των χρημάτων που είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις για αυτήν.

• Η Ταϊλανδέζα όσο περνάει ο καιρός σε προσέχει όλο και πιο πολύ και σε περιποιείται.

Αντίθετα η Ελληνίδα γυναίκα / γκόμενα έχει μητέρα = πεθερά που όσο περνάει ο καιρός αναφέρεται όλο και με πιο απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για την προσφορά σου στην ζωή της θυγατέρας της και γενικότερα στην κακοτυχία της.

• Η Ταϊλανδέζα είναι κυρία και ποτέ δεν θα σου κάνει σκηνή επειδή πηδάς τη γυναίκα σου / γκόμενα σου.

Αντίθετα η Ελληνίδα γυναίκα / γκόμενα σου θα κάνει σίγουρα σκηνή όπου και αν βρίσκεστε την στιγμή που θα μάθει ότι πηδάς μια πουτάνα.

• Η Ταϊλανδέζα πάντα αναγνωρίζει σε έναν τακτικό της πελάτη την συνεισφορά του και τον ανταμείβει είτε με κάποια έκπτωση είτε με μια δωρεάν υπηρεσία.

Αντίθετα η Ελληνίδα γυναίκα / γκόμενα σου ποτέ δεν αναγνωρίζει την οικονομική σου συνεισφορά. Πάντα θα ζητάει ακόμα περισσότερα από αυτά που δίνεις και θα είναι έτοιμη να τα καταναλώσει.

• Η Ταϊλανδέζα ποτέ δεν πρόκειται να σε κερατώσει γιατί για το χρόνο που έχεις πληρώσει για να σου ανήκει είναι αποκλειστικά δική σου και αποκλείεται να τον μοιράσει με κάποιον άλλον... αν εσύ δεν το θέλεις.

Αντίθετα η Ελληνίδα γυναίκα / γκόμενα σου σίγουρα θα σε κερατώσει και ακόμα χειρότερα ποτέ δεν θα σου ζητήσει να συμμετάσχεις.

• Η Ταϊλανδέζα ποτέ δεν θα σου αρνηθεί να φέρει και μια φίλη της με την αντίστοιχη αμοιβή φυσικά.

Αντίθετα η Ελληνίδα γυναίκα / γκόμενα σου ποτέ δεν πρόκειται να δεχτεί να φέρει την μουνάρα κολλητή της στο κρεβάτι σας για σεξ όποιο και να είναι το τίμημα που θα της τάξης!

• Η Ταϊλανδέζα μπορεί να είναι διαφορετική κάθε φορά και η ηλικία της να παραμένει για πάντα σταθερή. Έτσι πάντα έχεις την φρεσκάδα του καινούργιου στην ιδανική για σένα ηλικία.

Αντίθετα η Ελληνίδα γυναίκα / γκόμενα σου για μια ζωή ή για όσο είσαστε μαζί θα είναι πάντα η ίδια και θα γερνάει!

• Η Ταϊλανδέζα το σεξ το έχει ως τρόπο ζωής.

Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα ως τρόπο για να «τυλίξει» αυτόν που πιστεύει ότι θα είναι «ιδανικός» σύζυγος ή για να ζητήσει κάτι!

Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα σε Ελληνίδα γυναίκα και Ταϊλανδέζα .ΞΥΠΝΗΣΤΕ κοιμόσαστε με τα τσαρούχια μας φάγανε η Έλληνιδες :headbang: :headbang: :headbang:

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
doctor εγραψες ιστορια    :)

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Δεν νομιζω οτι ειναι ετσι ακριβως,οταν γνωρισα το tilak μου και της ειπα οτι ειμαι απο ελλαδα εβγαλε καντιλες, μου ειπε  οτι δεν συμπαθουσε τους ελληνες γιατι δεν φερωντουσαν καλα στις κοπελες και οτι δεν ειχε παει ποτε με ελληνα 
φιλε μην γραφης μαλακιες. 

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε mgreek μην κοιτας το δεντρο και χανεις το δασος.Δεν χρειαζεται να πας στο bali,πηγαινε στο samet η στο samui.Και δεν χρειαζεται να γνωρισει ολη σου την οικογενεια για να σε ακολουθησει λιγες μερες σε ενα νησι.Για το οικονομικο ετερον εκατερον

Κάτσε τώρα θα μας τρελάνεις...

Εσύ έγραψες για Μπαλί και εναντιώθηκα εγώ...

Τώρα για να πάρεις Ταϋλανδέζα μαζί σου στην υπόλοιπη Ταϋλάνδη και βέβαια είναι εύκολο και οι περισσότεροι από εδω μέσα αυτό κάνουμε συνέχεια... (λογικό είναι να μην ξέρεις για όλα τα παιδιά του thread ποιοι είναι και εάν ξέρουν ή όχι την Ταϋλάνδη...)

stef73

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μην γραφης μαλακιες. 
doctor δεν εχω κανενα λογο να γραψω μαλακιες οτι μου ειπε εγραψα δεν μπορω να ξερω τι προβληματα ειχε αυτη με ελληνες.Το σιγουρο ειναι οτι η γνωμη της εχει πλεον αλλαξει

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.570
Πόντοι
8.165
Σε πρόσφατο πόστ του ο σύντροφος Πιπινό είχε κάνει μια εύστοχη οικονομοτεχνική μελέτη επί του θέματος, το (ορθό) ρεζουμέ της οποίας ήταν "ότι πληρώνεις παίρνεις".  . Να συμπλήρώσω ότι δίνοντας εξαρχής κάτι παραπάνω, κατά 99% θα πάρεις κάτι παραπάνω από ότι θα έχεις πληρώσει. Πως γίνεται αυτό ? Δεν υπάρχει εξήγηση (υπάρχει δλδ , αλλά βαριέμαι). Μια δοκιμή θα σε πείσει.
Και όχι τσιγκουνιές με τις κοπέλες. Κόφτε από παντού, κόφτε από ξενοδοχεία, φαι, πηγαίντε με τα πόδια, κολυμπώντας...αλλά μην παζαρεύετε τις υπηρεσίας τους. Εξάλλου πρέπει κάποια νάναι εξαιρετικά ηλίθια να ανεβάζει τις τιμές στα ύψη (όσο ψάρι και νάσαι) αφού ξέρει ότι υπάρχουν τουλάχιστον άλλες 30 πίσω της έτοιμες να σας "κατακτήσουν".
Και μην ξεχνάτε ότι ΠΑΝΤΑ ξέρουν να δώσουν παραπάνω από αυτό που συνήθως δίνουν.

- Λόρδε, Μιμίκο τι θα γίνει ? Πεινάω.
Πέστα βρε Μάκη στον john666 γιατί δε καταλαβαίνει ο άνθρωπος. Εγώ πάντως ευχαριστήθηκα που τα έδωσα στην κοπέλα από πρίν. :dancing:

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Νομίζω οτι οι περισσότερες δεν ξέρουν καν που πέφτει η χώρα!!!
G l e e c e  :think: :think: :think:

Το τιλακ μου την Ελλαδα την προεφερε αφου εβαζε τα δυνατα της
Gee-t. Μιλαμε για πολυ γελιο. Το που βρισκεται η Ελλαδα δεν ηξερε κανενας απο το απεραντο σοι της. Την περασμενη βδομαδα ηταν μαζι μου πανω στο μηχανακι, και καποια στιγμη μου φωναζε απο πισω λιτεεεεεεεεεν, λιτεεεεεεεν. Οταν εφτασα στο συμπερασμα οτι ηθελε να πει retourn για να γυρισω πισω κοντεψα να ριξω το μηχανακι στο χαντακι απο τα γελια.

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Το τιλακ μου την Ελλαδα την προεφερε αφου εβαζε τα δυνατα της
Gee-t. Μιλαμε για πολυ γελιο. Το που βρισκεται η Ελλαδα δεν ηξερε κανενας απο το απεραντο σοι της. Την περασμενη βδομαδα ηταν μαζι μου πανω στο μηχανακι, και καποια στιγμη μου φωναζε απο πισω λιτεεεεεεεεεν, λιτεεεεεεεν. Οταν εφτασα στο συμπερασμα οτι ηθελε να πει retourn για να γυρισω πισω κοντεψα να ριξω το μηχανακι στο χαντακι απο τα γελια.
[move]λιτεεεεεεεεεν, λιτεεεεεεεν xaxaxaxaxaxa :dancing: :dancing: :dancing:[/move]

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
1
กรีซ=grees αλλα πως να το πουν, και γιατι να το πουν :huh:ετσι εχουμε geet-glees-kleet-kreet και αλλες παραλλαγες που ειναι ολες σωστες :2funny:τωρα αν δεν καταβαινει καποιος δικο του προβλημα :grin:
Καλα ,η Ελλαδα δεν ειναι διπλα στη Μυκονο;που λενε και οι Αμερικανοι; :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom