You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (0 μέλη και 63 επισκέπτες)
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
τρελε21 καλως ηρθες πισω στην ψαροκωσταινα !!! για ποτε ξανακλεισες εισητηρια ?
mimiko με τα νευρα μου παιζειςτρελε21 καλως ηρθες πισω στην ψαροκωσταινα !!! για ποτε ξανακλεισες εισητηρια ?
Πρωτα απο ολα ευχαριστω για ολα
ενα θα σου πω για αρχη απο ΑΓΙΟΥΤΑΓΙΑ εως ΚΟ ΤΣΑΝΓΚ νομιζω οτι για πτωταρης τα πηγα αρκετα καλα
οταν θα ηρεμισω θα σας τα πω αναλυτικα
papdhmhtrhs1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα κωστα καλως ορισες.ο ντοκτορ γυρισε?περιμενω νεα και κανονισε να τα πουμε απο κοντα για καφε.δημητρης
bimsalabim
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Sa wat dee-khrap σε όλους , σήμερα το πρωί γύρισα και εγώ μετά από την μικρή σε διάρκεια παραμονή μου (6 ημέρες) στην Ταυλάνδη .
Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν γράψει από κάτι σε αυτό το post, διότι με βοήθησαν να καταλάβω , πριν πατήσω το πόδι μου στην χώρα της Επαγγελίας , τι θα συναντήσω και τι πρέπει να δώ και έτσι δεν έχασα καθόλου χρόνο . Και το κυριότερο να μπω στην ψυχολογία και στην νοοτροπία αυτών των ανθρώπων απο τους οποίους πραγματικά θα πρέπει να παραδειγματιστούμε σε πολλά πράγματα εμείς οι Έλληνες .
Παρόλο που οι "υποχρεώσεις" μου με την επιστροφή μου με έχουν ήδη πνίξει το θεωρώ χρέος μου να ανεβάσω όσο πιο περιεκτικά τις εμπειρείες μου (και τις παρέας μου μιας και πήγαμε 5 κολλητοί φίλοι)
Επειδή το σπίτι δεν με χωράει την κάνω να πάρω λίγο αέρα και πιστεύω μέσα στις επόμενες μέρες να αρχίσω την παράθεση...
Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν γράψει από κάτι σε αυτό το post, διότι με βοήθησαν να καταλάβω , πριν πατήσω το πόδι μου στην χώρα της Επαγγελίας , τι θα συναντήσω και τι πρέπει να δώ και έτσι δεν έχασα καθόλου χρόνο . Και το κυριότερο να μπω στην ψυχολογία και στην νοοτροπία αυτών των ανθρώπων απο τους οποίους πραγματικά θα πρέπει να παραδειγματιστούμε σε πολλά πράγματα εμείς οι Έλληνες .
Παρόλο που οι "υποχρεώσεις" μου με την επιστροφή μου με έχουν ήδη πνίξει το θεωρώ χρέος μου να ανεβάσω όσο πιο περιεκτικά τις εμπειρείες μου (και τις παρέας μου μιας και πήγαμε 5 κολλητοί φίλοι)
Επειδή το σπίτι δεν με χωράει την κάνω να πάρω λίγο αέρα και πιστεύω μέσα στις επόμενες μέρες να αρχίσω την παράθεση...
καλησπερα κωστα καλως ορισες.ο ντοκτορ γυρισε?περιμενω νεα και κανονισε να τα πουμε απο κοντα για καφε.δημητρης
Γειά σου Δημήτρη.Μην ανησυχείς , με το που θα φτάσει ο doctor θα δώσει σημεία ζωής άμεσα.Σκοπεύω ν ανέβω σύντομα να τα πούμε από κοντά, φαντάζομαι θα χεις νέα...
Punter συμφωνώ μαζί σου , το πα και πρίν , μπορεί να είμαστε πισω σε κάποια πράγματα αλλά σαν άνθρωποι κάνουμε μακράν την διαφορά εκεί γι αυτό και το πρόσεξες.
Ουτοπικέ , δεν θα θελα να αποτρέψω κανέναν.Αντιθέτως για πολλά χρόνια είναι νούμερο ένα προορισμός μου και εύχομαι σε όλους να μπορούν να πηγαίνουν όσο ποιό συχνά μπορούν.Το να βλέπουμε όμως και την άλλη πλευρά του νομίσματος καμιά φορά δε βλάπτει.. ;)
μπλοκο της αστυνομιας στην πλατεια στο Lopburi
ειχα βαρεθει να πληρωνω 300αρια μπατ στο πουκετ, δεν ειχα το διπλωμα μαζι. νοο ποτοκοπυ μου ελεγε και δωστου κληση.
εσενα ψαχνουν κωστακι??μπλοκο της αστυνομιας στην πλατεια στο Lopburi
Πραγματικα ομως ο ελενγχος διαβατηριων στην εισοδο και την εξοδο αν σκεφτει κανεις τι γινεται στο εσωτερικο ειναι για πολλα γελια!!
αλλα το κυριοτερο ειναι οτι αν πας μια φορα ταυλανδη κολλας και θελεις να ξαναπας οσο πιο συχνα γινεται!!οπως οι γυναικες με το ντουμπαι ας πουμε!!
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
αρχαιος βουδιστικος ναος εποχης χμερ στο Lopburi.
οτιδηποτε "πολυ παλιο" στο εξωτερικο μου προκαλει γελιο, επειδη φερνω στο μυαλο μου την ακροπολη και τα χρονια που κουβαλαει πανω της.
μαιμουδες δεν εχουμε ομως.
οτιδηποτε "πολυ παλιο" στο εξωτερικο μου προκαλει γελιο, επειδη φερνω στο μυαλο μου την ακροπολη και τα χρονια που κουβαλαει πανω της.
μαιμουδες δεν εχουμε ομως.
Συνημμένα
Καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!! Ούτε το δικό μου γύρισε..το πνευμα μας!
Απλά ρωτάω μπας και είναι και κανένα σώμα κάτω
Συνολικό κόστος 1600+500+170(ποτά)= 2270 baht. Περίπου 45 ευρώ. Αρκετά λεφτά αλλά η εμπειρία μοναδική. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα για κάποιον που δεν το δοκίμασε ποτέ.
45 ευρω αν θες τη γνώμη μου ειναι ΠΟΛΛΑ...
ειπαμε δεν τα λυπόμαστε αλλα ΔΕΝ τα σκορπάμε κιόλας...
Εγώ προσωπικά θα τα έδινα στο τέλος αν όντως που πρόσφερε
κατι ξεχωριστό...και για 1,5 ώρα μόνο...Νο....ΝΟ...
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ειναι τα σπερματοζωαρια μου στο royal twinsΑπλά ρωτάω μπας και είναι και κανένα σώμα κάτω
45 ευρω αν θες τη γνώμη μου ειναι ΠΟΛΛΑ...
ειπαμε δεν τα λυπόμαστε αλλα ΔΕΝ τα σκορπάμε κιόλας...
Εγώ προσωπικά θα τα έδινα στο τέλος αν όντως που πρόσφερε
κατι ξεχωριστό...και για 1,5 ώρα μόνο...Νο....ΝΟ...
πως βγαζεις συμπερασματα ρε συ γιαννη, δεν καταλαβαινω.
πηγαινε, δες, δοκιμασε και γραψε.
εξαλλου εχω καταλαβει, πως πολλοι ανοιχτοχερηδες πανε κατω. ;)