Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Σε καμια φωτογραφιουλα να ελπιζουμε?

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
θα ηθελα αν γνωριζει καποιο απο τα παιδια που εχει αρκετες παρουσιες στην ταυλανδη γενικοτερα και ειδικοτερα στην παταγια..αν ξερει αν μπορουμε να βρουμε αυτο εκει....
[xhamster]
]

και αν γνωριζει το κοστος στην παταγια
δεν θυμαμε να εχει αναφερθει πιο παλια ..αν εχει γραψε λαθος

kjkino12

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Ανυπομονώ να πάω Ταϊλάνδη και να με φωνάζουν τα μωρά Φλέτσερ Φλέτσερ.. Θα χω πάρει και καθρεφτάκια και χάντρες απο την Αθηνάς προηγουμένως  :2funny: :2funny: :2funny:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Μπατοπουλα κοιτα να εχεις παρει και τα μωρα θα σε φωναζουν Τομ Κρουζ, Μπραντ Πητ
η οτι αλλο τραβαει η ψυχη σου.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλησπερίζω.
Παίζει καμιά γνώμη από κάποιον που έχει μείνει για τα παρακάτω ξενοδοχεία στην Sukhumvit?

Δεκτή και οποιαδήποτε άλλη πρόταση για hotel γύρω στο διχίλιαρο για κάτι ανάμεσα σε soi 2 και soi 23. Aν παίζει πισινούλα και μπαλκονάκι καθότι και θεριακλήδες θα είναι ότι καλύτερο. Εννοείται guest friendly.
YΓ. Όχι κάτι κολλητά στα γνωστά σόγια για να μην μας περάσουν και σεξοτουρίστες.... :grin: :grin: :grin:

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Και νέα προσφορά από την QATAR AIR από 610 για δύο μέρες ακόμα μόν
Ma ποσο μαμιουνται? Ειναι δυνατον? Και θα φαω στην μαπα την γυφταιρ και την πληρωνω ακριβοτερα. Βιαστικα να αγορασω , κριμα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Καλησπερίζω.
Παίζει καμιά γνώμη από κάποιον που έχει μείνει για τα παρακάτω ξενοδοχεία στην Sukhumvit?

Δεκτή και οποιαδήποτε άλλη πρόταση για hotel γύρω στο διχίλιαρο για κάτι ανάμεσα σε soi 2 και soi 23. Aν παίζει πισινούλα και μπαλκονάκι καθότι και θεριακλήδες θα είναι ότι καλύτερο. Εννοείται guest friendly.
YΓ. Όχι κάτι κολλητά στα γνωστά σόγια για να μην μας περάσουν και σεξοτουρίστες.... :grin: :grin: :grin:
Το Σαλιλ στο σοι 8 ειναι καλο αλλα δεν εχει ασανσερ. Καλυτερα στο Σαλιλ στο σοι 11
που ειναι ολοκαινουργιο (2 χρονων) και εχει και ωραιο ντεκορ στα δωματια.Το σοι 11 ειναι
ακριβως απεναντι απο το 8.
Το Κινγκστον σουιτες ειναι πολυ καλο αλλα λιγο μακρυα, καμμια 250αρια μετρα απο το σταθμο
Ασοκε. Εαν το βρισκεις σε καλη τιμη(κατω απο 40 ευρω) αξιζει.
Εγω για φετος τελικα εκλεισα στο Best Comfort,σοι 19, ειχα μεινει και περσι, με 25 ευρω
απο μια προσφορα που μου εστειλε το Otel.com. Εχει πισινουλα και γυμναστηριο και ειναι καμμια 200αρια μετρα απο Ασοκε. (Ειχα κλεισει αρχικα στο Σταμπλ λοντζ αλλα το ακυρωσα).
Τζοε Ντοε και εγω κτυπαω το κεφαλι μου γιατι ειχα κλεισει με Ετζιπτ στα 620 μεσω Κινας
και τωρα η Καταρ εχει το ιδιο με 630.

adiso

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
δώσε λίγα παραπάνω από 2000 γιατί το αξίζει κ μείνε εδώ: Centre Point Sukhumvit 10,
το καλύτερο για μπανγκοκα.

paraskeuas

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερίζω.

το Legacy στα 1200 περίπου "φιλικο" και δίπλα στη δράση...  soi 1 :knockinb:
πισίνα και μπαλκονάκι δεν παίζει αλλα σε όλα τα άλλα κομπλέ σαιφ μποξ φρι νετ κτλ...

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Καλησπερίζω.

Lyst, εγώ έμεινα για 2 μέρες στο citypoint, καλό αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο ....μικρά σχετικά δωμάτια αλλά προσφέρει όλες τις απαραίτητες ανέσεις, συμαντικό είναι ότι βρήσκεται σε πολύ καλό σημείο και κοντά στο soi cowboy ...

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Τελικα την πατησα και εγω.
Εκλεισα πριν 3 μερες με Qatar και σημερα μου εστειλαν προσφορα με 409 Ευρω φτηνοτερα!!

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6

Φιλε στο παραπάνω ξενοδοχειο εμεινα 4 μερες τον περασμενο Φλεβαρη....μοντερνο, με μια μικρη πισινα στην ταρατσα, χωρις πρωινό, διακριτικοτατο προσωπικο (εγω μπηκα με 2 μεσα, χαμογελασαν και δεν ειπαν τιποτα) κοντα απο ΝΑΝΑ PLAZA και τα γνωστοτερα clubs της περιοχης σε αποσταση 5-10 λεπτα με τα ποδια, και μερικα μασατζιδικα στην γυρω περιοχη.
Το προτείνω ανεπιφύλακτα.. :thumbsup:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα .

στην bangkok φτηνο και καλη ποιοτητας φαγητο εχει στο εμπορικο Terminal 21 , BTS Asok , στον 5ο οροφο .

μπορεις να βρεις πιατα με λιγοτερα απο 50 baht .

γενικα η εμπειρια της ταυλανδης δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε . ( ιδιως εκεινο το ελεεινο μερος η παταγια )

σε αυτο φταινε κυριως οι ταυλανδοι . μαλλον θα επρεπε να λεγεται land of scams . γιατι ειδα περισσοτερα scams απο smiles .

ναστε καλα .

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
δεν σου δεινω και αδικο..
αυτος όυ παει πρωτη φορα σημερα , η εμπειρια του θα ειναι απειρως χειροτερη απο αυτον που πρωτοπηγε πριν 10 χρονια

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλημέρα ευχαριστώ τους συναδέλφους για τις προτάσεις τωνξενοδοχείων αν και επιμένω ότι όλα αυτά θα επρεπε να τα ποστάρουν και στις "χρηστικές πληροφορίες" για να υπάρχει μια βάση δεδομένων και να μην ρωτάμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
γενικα η εμπειρια της ταυλανδης δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε . ( ιδιως εκεινο το ελεεινο μερος η παταγια )

σε αυτο φταινε κυριως οι ταυλανδοι . μαλλον θα επρεπε να λεγεται land of scams . γιατι ειδα περισσοτερα scams απο smiles .

ναστε καλα .
Καλημέρα φίλε
το ποστάρισμα σου θα έχει αξία αν αφιερώσεις λίγο χρόνο να μας περιγράψεις μερικά από τα scams που είδες.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Στο πρωτο ξενοδοχειο ( και δεν μιλαμε για κανενα της πλακας , μιλαμε για το Pullman G ) :
μου εκοψαν αποδειξη για το κανονικο ποσο , αλλα "ξεχασαν" να το χρεωσουν στην καρτα και παραμεινε το αρχικο deposit που ηταν μεγαλυτερο . μετα απο κανα δυο email το διορθωσαν .
πηρα ταξι να παω στο λεωφορειο για παταγια και "ξεχασαν" να βαλουν μεσα στο ταξι την βαλιτσα και εκανα 3 διαδρομες με το ταξι και εχασα και το λεωφορειο . ( νταξει εδω τους δινω 1% οντως να το ξεχασαν )

ταξι :
αρκετοι αρνηθηκαν να βαλουν meter και θελαν στανταρ λεφτα .
ενας μολις του ειπα οτι εχω κλεισει ξενοδοχειο , θυμηθηκε οτι δεν ξερει τον προορισμο που ηθελα να παω .
καπου εκει τελειωσα με τα ταξι .

τουκ τουκ : μακρυα και αγαπημενοι

καποιοι δεν εδωσαν ρεστα αν δεν τους το ζητουσα
καποιοι εδωσαν λαθος ρεστα ( προς τα κατω )
αυτο ειχε πλακα . παραγγελνω νερο και πριν προλαβω να πληρωσω ερχεται μια θειτσα ταυλανδη , το παιρνει το βαζει στην τσαντα της και χρειαστητε 1 λεπτο φωνες δικες μου και της πωλητριας να "καταλαβει" οτι το νερο δεν ηταν δικο της . :)

συμφωνω στην τιμη με μια κοπελα , αλλα στο δωματιο που ανακοινωνει οτι η τιμη ηταν για bj και για  :fuck2: ηθελε παραπανω .

το παραμυθι " ο ναος ειναι κλειστος σημερα " το ακουσα 3-4 φορες .
ενας ηταν καλος : με πλησιαζει ενας ταυλανδος και μου λεει να προσεχω τις τσεπες μου απο κλεφτες . μετα βγαζει ταυτοτητα αστυνομικου και μου λεει οτι ειναι undercover ( εκει μασησα να πω την αληθεια ) . μετα μου ειπε ο ναος ειναι κλειστος μεχρι τις 5 και αμα θελω να με παει σε ενα ραφτη να μου κανει κουστουμι σε μια μερα σε πολυ καλη τιμη . εκει τον καταλαβα και ειπα θα παω στον ναο να πιω καφε να περιμενω . στο γυρισμα ειχε πλευρισει ενα ζευγαρι δυτικων ειχε φωναξει ενα τουκτουκ , αλλα μολις τον ειδα του ειπα να παει να #$#%$ και εφυγε αρον αρον .

αυτα . δε νομιζω να ξεχασα τιποτα . οχι ασχημα για 10 μερες παραμονης . και πηγα και διαβασμενος .

στην υπαιθρια αγορα της sukumvit παιζει πολυ χυμα βιαγκρα / σιαλις κτλ ( απορω αν υπαρχει κανενας που παιρνει ) και ακουστικα beats . εκτος των αλλων . αυτα μου εκαναν εντυπωση .

απο τον δρομο το μονο που αξιζει ειναι τα φρουτα .

τεσπα ...

να υγειαινουμε .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom