Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Δεν είναι θέμα χρημάτων αλλα θέμα γνωριμιών πάντα οταν κατέβαινα κάτω πάντα υπήρχε στην σκέψη μου να κάνω κάτι επαγγελματικά και πάντα κοιταζα να γνωρίσω ανθρώπους και επαγγελματίες που ζούνε κάτω να μάθω πως είναι οι κατάσταση διότι είναι τελείως διαφορετικά όλα απο εδω στην Ελλάδα .
Βεβαίως δεν λέω ότι δεν θες κεφάλαιο αλλα στην συγκεκριμένη περίπτωση  ο Γερμανός κάνει τα πάντα αφού είναι 35 χρονια στην ταυλανδη και ασχολείται με εστιατόρια  πολυ γνωστά
είναι απο τα δυνατά ονόματα των επιχειρηματιών που δραστηροποιουνται στην μπανγκοκ  έχει και μια απο της μεγαλύτερες εταιρίες εισαγωγών προϊόντων απο την Ε.Ε .
Τώρα βέβαια θα μου πεις γιατι θα ασχοληθεί με τα γκεστχαους και με εμένα  και εγω αυτο θα ρωτούσα  ας πούμε ότι μου έχει υποχρέωση
Την επένδυση την κάνει ο Γερμανός εγω θα τα δουλεύω  μόνος μου  και απλως ο Γερμανός θα παίρνει 30  τοις εκατό απο το κέρδος  εώς ότου φτάσει τα λεφτα της επενδύσεις όσο ποιο γρήγορα τα πάρει τόσο ποιο γρήγορα  ας πούμε είναι ένα άτοκο δανειο όλα αυτα που λέμε  είναι κατοχυρωμένα με δικηγόρους δυνατούς
θες να μας πεις χοντρικα το συνολικο κοστος της επενδυσης?

richandmad

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Σύντομα  σε 1 μήνα απο τώρα ανοιγουμαι μαζί με Γερμανό συναιτερο  2 ελληνικά εστιατόρια και γκεστχαους 1 στην πατταγια και ένα στην πρωτεύουσα.Στην  μπανγκοκ με 18 δωμάτια και στην πατταγια 22 δωμάτια ολα καινουρια για τους φίλους του σάιτ τρελές εκπτώσεις στις τιμες εκτός του λουσιανο
Για αυτο είμαι και ο Άρχοντας της ταιλανδης
να κ κατι ουσιωδες
φιλε χωρις πλακα κανε καλες τιμες,φτιαξε κ δικτυο,θα σου στειλω πολυ κοσμο
και θα  ειμαι  κι εγω φλεβαρη εκει για ενα μηνα,με αλλους 3-4 νεους
αντε κ κατι ενδιαφερον,περα απο τα μπλα μπλα,,,μπραβο!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

richandmad

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ναι το ξερω αλλα στην ολλανδια δεν θα σε αφησουν οι ολλανδοι.μονο υπαλληλος.
σωπα ρε μαγκα
1200 ελην ιδιοκτησιας επιχηρησεις εχει καπου διαβασα προσφατα
τι σου κανουν δηλ οι ολανδοι?σου δενουν τα χερια κ τα ποδια?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
ναι ρε συ ,ουτε 60!!
νεοτατος!!με στρατο εχεις καθαρισει τυπε?
Εμενα φιλε το λεει και στο νικ μου,κωλογερος ειμαι. Αν θες ομως παμε
καμμια 10αρια χιλιομετρακια τρεξιμο η 3-4 χιλ. κολυμπι. ;)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Εμενα φιλε το λεει και στο νικ μου,κωλογερος ειμαι. Αν θες ομως παμε
καμμια 10αρια χιλιομετρακια τρεξιμο η 3-4 χιλ. κολυμπι. ;)

Νασαι καλα που με ξεαγχωσες.
Νομιζα οτι ημουν απο τους μεγαλυτερους εδω μεσα!! :grin:

richandmad

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Σύντομα  σε 1 μήνα απο τώρα ανοιγουμαι μαζί με Γερμανό συναιτερο  2 ελληνικά εστιατόρια και γκεστχαους 1 στην πατταγια και ένα στην πρωτεύουσα.Στην  μπανγκοκ με 18 δωμάτια και στην πατταγια 22 δωμάτια ολα καινουρια για τους φίλους του σάιτ τρελές εκπτώσεις στις τιμες εκτός του λουσιανο
Για αυτο είμαι και ο Άρχοντας της ταιλανδης
τι κεφαλαιο χρειαστηκε για αλλο αυτο εαν επιτρεπετε ?? :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΝ ,ΜΗΝ ΒΑΡΑΣ!!! :s&m_3:
μια πλακα καναμε!!!
Καλα μην αγχωνεσαι. Και γω πλακα κανω. Σιγα τωρα μην καθομαστε να τρεχουμε
10 χιλ. η να κολυμπαμε 3-4. Αντε το πολυ-πολυ να κανουμε καμμια 100στη καμψεις
και καμμια 300αρια κοιλιακους. :grin:

Επισκέπτης
ok δεν τρεχει κατι
τρεχει ρε...πως δεν τρεχει
σαν αλλος Φροϋντ καταλαβα ρε γιατι σου αρεσουν οι Ταυλανδες...
ειναι κιτρινες...κι οχι απλα κιτρινες
ειναι κιτρινομαυρες
εσυ εισαι σκωλυξ αρειανος...σαν σκουλικι εισαι κοντα στην γη...το ιδιο και αυτες γιατι ειναι ενα και τιποτα σε μπόϊ

Αγορι μου πηγενε σε εναν γιατρο να σε δει....εχεις συνδρομο super3 γι αυτο σου αρεσει να τους δινεις οποτε εχεις την ευκαιρια τα 3 σου

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
ειναι κιτρινομαυρες
εσυ εισαι σκωλυξ αρειανος...σαν σκουλικι εισαι κοντα στην γη...το ιδιο και αυτες γιατι ειναι ενα και τιποτα σε μπόϊ

Αγορι μου πηγενε σε εναν γιατρο να σε δει....εχεις συνδρομο super3 γι αυτο σου αρεσει να τους δινεις οποτε εχεις την ευκαιρια τα 3 σου

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
ειναι κιτρινομαυρες

κι εσενα ρε κολογαυρε σου αρεσουν οι ρωσσιδε ετσι αυτες που ειναι...κι οταν ερχονται στην ελλαδα γινονται κοκκινες και μεσα στο βρακι ασπρες...κι οταν κολυμπανε κολυμπανε σαν τους γαυρους...το παιζουν και διαιτητες του κοσμου με τον Πουτιν....παραγκα ρε...ουστ ρε απο εδω

Επισκέπτης
κι εσενα ρε κολογαυρε σου αρεσουν οι ρωσσιδε ετσι αυτες που ειναι...κι οταν ερχονται στην ελλαδα γινονται κοκκινες και μεσα στο βρακι ασπρες...κι οταν κολυμπανε κολυμπανε σαν τους γαυρους...το παιζουν και διαιτητες του κοσμου με τον Πουτιν....παραγκα ρε...ουστ ρε απο εδω
ναι το παραδεχομαι...μου αρεσουν οι ερυθρολευκες ρωσσιδες....ενοχος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom