Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
57 εισαι? σιγα μην εισαι και γερος

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Μαλλον φταινε οι ηλικιες που χτυπας κωλογερε εγω δεν παιρνω τετοια κουφα μηνυματα
Πολλες ανω των 35-40 ταυλανδες που εχουν μεινει στο ραφι ειναι απελπισμενες και τον κουασιμοδο θα παντρευοντουσαν.  :2funny:

dimitlakis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
ε οχι και κουασιμοδο τον κολογερο... απλα κολογερος ειναι σαν και μενα...  :2funny: ερχομαι 12 νοεμβρη για 5 μηνες, φετος θα παο τρανκ, στον παραδεισο....

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Και το πιο κουφο (σημερινο). Το μεταφερω στα Αγγλικα οπως ακριβως το εστειλε
33χρονη ταυλανδεζα. (Στο προφιλ μου εχω βαλει οτι ειμαι 10 χρονια νεωτερος δηλ. 47)
Υοu dont look 47, look younger  :2funny: and handsome  :bounce-glasses:, i want to do
child with you.
Αυτες ειναι οι  ´κασετες ´ που εχουν με εμαιλ sms κτλ τις χρησιμοποιουν παντου, υπαρχει και βιβλιαρακι ως γνωστον.
Φαντομα καλες διακοπες, ελπιζουμε σε φωτος, φυσιολατρικες φυσικα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Μαλλον φταινε οι ηλικιες που χτυπας κωλογερε εγω δεν παιρνω τετοια κουφα μηνυματα
Πολλες ανω των 35-40 ταυλανδες που εχουν μεινει στο ραφι ειναι απελπισμενες και τον κουασιμοδο θα παντρευοντουσαν.  :2funny:
Τι εχει η ηλικια Φαντομα; 33+5 που κρυβει 38, μια χαρα μιλφακι ειναι.

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι όποια είναι 25+ και ανύπαντρη στον κύκλο της θεωρείτε γεροντοκόρη.
Και όχι μόνο κουασιμόδο παντρευόντουσαν άλλα και τον Leatherface !!!

Leatherface1974.jpg

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Ασε που σε αυτες τις ηλικιες εχω βρει: Μια παντρεμενη λεκτορα σε πανεπιστημιο
με ειδικοτητα τη Νομικη, παντρεμενη με αστυνομικο.
Μια κυβερνητικη υπαλληλο σε καποια δημοσια υπηρεσια. Δυο με δικο τους εστιατοριο.
Και μια με 7-11.

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Σύντομα  σε 1 μήνα απο τώρα ανοιγουμαι μαζί με Γερμανό συναιτερο  2 ελληνικά εστιατόρια και γκεστχαους 1 στην πατταγια και ένα στην πρωτεύουσα.Στην  μπανγκοκ με 18 δωμάτια και στην πατταγια 22 δωμάτια ολα καινουρια για τους φίλους του σάιτ τρελές εκπτώσεις στις τιμες εκτός του λουσιανο
Για αυτο είμαι και ο Άρχοντας της ταιλανδης

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δεν το κάνω για διαφήμιση εδω μέσα όπως πολλοί θα νομισουν  σύντομα θα ανεβασω και φωτό απο της εργασίες

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Στην  μπανγκοκ με 18 δωμάτια και στην πατταγια 22 δωμάτια ολα καινουρια για τους φίλους του σάιτ τρελές εκπτώσεις στις τιμες εκτός του λουσιανο

ΡΑΤΣΙΣΤΗ!!!!  :grin: :grin:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Σύντομα  σε 1 μήνα απο τώρα ανοιγουμαι μαζί με Γερμανό συναιτερο  2 ελληνικά εστιατόρια και γκεστχαους 1 στην πατταγια και ένα στην πρωτεύουσα.Στην  μπανγκοκ με 18 δωμάτια και στην πατταγια 22 δωμάτια ολα καινουρια για τους φίλους του σάιτ τρελές εκπτώσεις στις τιμες εκτός του λουσιανο
Καλές δουλειές φίλε....ολοι θέλουνε τον Γερμανό τους ακόμα και στην Ταϊλάνδη.
Πότε θα είναι έτοιμο?

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δεν είμαστε κομπλεξαρες...μακάρι να είχαμε και εμείς τα φράγκα να κάνουμε κάτι αναλογο
Δεν είναι θέμα χρημάτων αλλα θέμα γνωριμιών πάντα οταν κατέβαινα κάτω πάντα υπήρχε στην σκέψη μου να κάνω κάτι επαγγελματικά και πάντα κοιταζα να γνωρίσω ανθρώπους και επαγγελματίες που ζούνε κάτω να μάθω πως είναι οι κατάσταση διότι είναι τελείως διαφορετικά όλα απο εδω στην Ελλάδα .
Βεβαίως δεν λέω ότι δεν θες κεφάλαιο αλλα στην συγκεκριμένη περίπτωση  ο Γερμανός κάνει τα πάντα αφού είναι 35 χρονια στην ταυλανδη και ασχολείται με εστιατόρια  πολυ γνωστά
είναι απο τα δυνατά ονόματα των επιχειρηματιών που δραστηροποιουνται στην μπανγκοκ  έχει και μια απο της μεγαλύτερες εταιρίες εισαγωγών προϊόντων απο την Ε.Ε .
Τώρα βέβαια θα μου πεις γιατι θα ασχοληθεί με τα γκεστχαους και με εμένα  και εγω αυτο θα ρωτούσα  ας πούμε ότι μου έχει υποχρέωση
Την επένδυση την κάνει ο Γερμανός εγω θα τα δουλεύω  μόνος μου  και απλως ο Γερμανός θα παίρνει 30  τοις εκατό απο το κέρδος  εώς ότου φτάσει τα λεφτα της επενδύσεις όσο ποιο γρήγορα τα πάρει τόσο ποιο γρήγορα   ας πούμε είναι ένα άτοκο δανειο όλα αυτα που λέμε  είναι κατοχυρωμένα με δικηγόρους δυνατούς

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
836
Πόντοι
4.255
Δεν είναι θέμα χρημάτων αλλα θέμα γνωριμιών πάντα οταν κατέβαινα κάτω πάντα υπήρχε στην σκέψη μου να κάνω κάτι επαγγελματικά και πάντα κοιταζα να γνωρίσω ανθρώπους και επαγγελματίες που ζούνε κάτω να μάθω πως είναι οι κατάσταση διότι είναι τελείως διαφορετικά όλα απο εδω στην Ελλάδα .
Βεβαίως δεν λέω ότι δεν θες κεφάλαιο αλλα στην συγκεκριμένη περίπτωση  ο Γερμανός κάνει τα πάντα αφού είναι 35 χρονια στην ταυλανδη και ασχολείται με εστιατόρια  πολυ γνωστά
είναι απο τα δυνατά ονόματα των επιχειρηματιών που δραστηροποιουνται στην μπανγκοκ  έχει και μια απο της μεγαλύτερες εταιρίες εισαγωγών προϊόντων απο την Ε.Ε .
Τώρα βέβαια θα μου πεις γιατι θα ασχοληθεί με τα γκεστχαους και με εμένα  και εγω αυτο θα ρωτούσα  ας πούμε ότι μου έχει υποχρέωση
Την επένδυση την κάνει ο Γερμανός εγω θα τα δουλεύω  μόνος μου  και απλως ο Γερμανός θα παίρνει 30  τοις εκατό απο το κέρδος  εώς ότου φτάσει τα λεφτα της επενδύσεις όσο ποιο γρήγορα τα πάρει τόσο ποιο γρήγορα   ας πούμε είναι ένα άτοκο δανειο όλα αυτα που λέμε  είναι κατοχυρωμένα με δικηγόρους δυνατούς

Παλληκαρι μου......Καλες Δουλειες να εχεις.....Μακαρι να πανε ολα κατ'ευχην.....και εννοειται οτι θα σε επισκεφτω οταν με το καλο γινουν!!!

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
τυπε εκει εισαγωγες εξαγωγες πρεπει να πιανουν πολυ αν δεν κανω λαθος ετσι? :think:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.916
Πόντοι
12.756

Σκεφτεσαι ορθα . ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom