Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
650
Πόντοι
4.255
Ρε παιδες....Δειτε τι "ψαρεψα" στο ιντερνετ!!!!Αν ειναι αληθεια,την "πατησε" αγρια ο πατριωτης μας!!!

"ΠΟΥΚΕΤ: Eνας ταραγμένος Ελληνας βρέθηκε πεσμένος στη μέση του δρόμου μπροστά από ένα ακίνητο που ισχυριζόταν η φίλη του τον είχε εξαπατησει μαζί με περίπου δύο εκατομμύρια μπατ.

Όταν ο Κωνσταντίνος Βάρδας διαμαρτυρηθηκε στηνμέση του δρόμου προκάλεσε μποτιλιάρισμα στην περιοχή του Tha Reua Temple,Η Ταλάνγκ Αστυνομία και Kusoldham σωστικο συνεργείο κλήθηκαν στη σκηνή.

«Βρήκαμε τον κ. Βάρδα, 56 ετων, σε εξαλλη κατάσταση. Εκείνος φώναζε κάτι για την επιθυμία να παρει την περιουσία του πίσω », δήλωσε ο Capt Narong Muangduang της Αστυνομίας Ταλάνγκ.

«Χρησιμοποιήσαμε ένα μεταφραστή για να επικοινωνησουμε με τον κ. Βάρδα, για περίπου μία ώρα, και μας ειπε ότι ήταν βέβαιος ότι η φίλη του τον είχε ξεγελασει τόσο για το ακίνητο και περίπου δύο εκατομμύρια μπατ," Capt Narong είπε.

Αφού ο κ. Βάρδας ανέκτησε την ψυχραιμία του, η αστυνομία τον έφερε στο σταθμό Ταλάνγκ αστυνομία να προσπαθήσει να διαπιστώσει τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης.

"Το όνομα της συντρόφου μου είναι Kanwee Wanwijit. Είναι 50 ετών, και είχαμε ζήσει μαζί για τρία ή τέσσερα χρόνια. Έχουμε αγοράσει ένα σπίτι στο Baan Charoen Estate στο Πουκέτ Σουκ για να ζήσουμε μαζί "είπε στην αστυνομία ο κ. Βάρδας .

«Όταν επέστρεψα από το ταξίδι μου στις ΗΠΑ, έμαθα ότι το έγγραφο της ιδιοκτησίας είχε μεταφερθεί. Επιπλέον, περίπου δύο εκατομμύρια μπατ είχαν εξαφανιστεί από τον τραπεζικό λογαριασμό μου.

"Τώρα δεν έχω χρήματα για να αγοράσω οποιαδήποτε τρόφιμα», είπε.

Ο κ. Βάρδας δεν ήταν σε θέση να βρει το ταίρι του για να λύσει το πρόβλημα.

"Είμαι σε απελπιστική κατάσταση, και θα ήθελα πρεσβεία μου για να με βοηθήσει», είπε.

Οι Τουριστική Αστυνομία έχει έλθει σε επαφή με ό, τι αφορά την υπόθεση, Capt Narong εξήγησε¨"

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΛΙΝΚ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

www.phuketgazette.net/phuket_news/2013/Greek-claims-Thai-girlfriend-swindled-him-out-of-Phuket-property-two-million-baht-22250.html]http://www.phuketgazette.net/phuket_news/2013/Greek-claims-Thai-girlfriend-swindled-him-out-of-Phuket-property-two-million-baht-22250.html[/url]

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ρε παιδες....Δειτε τι "ψαρεψα" στο ιντερνετ!!!!Αν ειναι αληθεια,την "πατησε" αγρια ο πατριωτης μας!!!

"ΠΟΥΚΕΤ: Eνας ταραγμένος Ελληνας βρέθηκε πεσμένος στη μέση του δρόμου μπροστά από ένα ακίνητο που ισχυριζόταν η φίλη του τον είχε εξαπατησει μαζί με περίπου δύο εκατομμύρια μπατ.

Όταν ο Κωνσταντίνος Βάρδας διαμαρτυρηθηκε στηνμέση του δρόμου προκάλεσε μποτιλιάρισμα στην περιοχή του Tha Reua Temple,Η Ταλάνγκ Αστυνομία και Kusoldham σωστικο συνεργείο κλήθηκαν στη σκηνή.

«Βρήκαμε τον κ. Βάρδα, 56 ετων, σε εξαλλη κατάσταση. Εκείνος φώναζε κάτι για την επιθυμία να παρει την περιουσία του πίσω », δήλωσε ο Capt Narong Muangduang της Αστυνομίας Ταλάνγκ.

«Χρησιμοποιήσαμε ένα μεταφραστή για να επικοινωνησουμε με τον κ. Βάρδα, για περίπου μία ώρα, και μας ειπε ότι ήταν βέβαιος ότι η φίλη του τον είχε ξεγελασει τόσο για το ακίνητο και περίπου δύο εκατομμύρια μπατ," Capt Narong είπε.

Αφού ο κ. Βάρδας ανέκτησε την ψυχραιμία του, η αστυνομία τον έφερε στο σταθμό Ταλάνγκ αστυνομία να προσπαθήσει να διαπιστώσει τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης.

"Το όνομα της συντρόφου μου είναι Kanwee Wanwijit. Είναι 50 ετών, και είχαμε ζήσει μαζί για τρία ή τέσσερα χρόνια. Έχουμε αγοράσει ένα σπίτι στο Baan Charoen Estate στο Πουκέτ Σουκ για να ζήσουμε μαζί "είπε στην αστυνομία ο κ. Βάρδας .

«Όταν επέστρεψα από το ταξίδι μου στις ΗΠΑ, έμαθα ότι το έγγραφο της ιδιοκτησίας είχε μεταφερθεί. Επιπλέον, περίπου δύο εκατομμύρια μπατ είχαν εξαφανιστεί από τον τραπεζικό λογαριασμό μου.

"Είμαι σε απελπιστική κατάσταση, και θα ήθελα πρεσβεία μου για να με βοηθήσει», είπε.

Οι Τουριστική Αστυνομία έχει έλθει σε επαφή με ό, τι αφορά την υπόθεση, Capt Narong εξήγησε¨"

www.phuketgazette.net/phuket_news/2013/Greek-claims-Thai-girlfriend-swindled-him-out-of-Phuket-property-two-million-baht-22250.html]http://www.phuketgazette.net/phuket_news/2013/Greek-claims-Thai-girlfriend-swindled-him-out-of-Phuket-property-two-million-baht-22250.html[/url]
λακη αφου ταπαμε........κυκλοφορουν αναμεσα μας
απιστευτα κοροιδα

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Αυτο ταιριαζει χρονικα με ενα συνταξιουχο μπατσο που γνωρισε και παντρευτηκε μιλφο θειτσα στο πουκετ η οποια ομως ειχε καροτσακι με ψητα πισω απο το καρφουρ στην πατονγκ,
Πως εμπιστευονται τα παντα, κρατα μια πισινη..

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216

Λάκη με αυτά που ποστάρεις δεν είσαι σωστός.
Θα ήθελα να καταγγείλω για μια ακόμα φορά τα επαισχυντα κατευθυνόμενα ξένα δημοσιεύματα που σκοπό μόνο έχουν να πλήξουν το Ελληνισμό στις δύσκολες στιγμές που περνάει.
Ποιά είναι αυτή η Phuket Gazette και ποιά η αξιοπιστία της; Να το γράψει ένα CNN, ένα ABC NEWS, μια Deutsche Welle να το καταλάβω. Αλλά Phuket Gazette; Ουτε καν Gazzeta dello Sport.
Η δική μου γνώμη είναι ότι το πρόσωπο που φαίνεται στην φωτογραφία είναι Σκοπιανός πράκτορας και ο σκοπός του πασιφανής.Μάλιστα το όνομα που έδωσε δεν είναι καν ελληνικό. Είπε ότι τον λένε Κωνσταντίνο Βάρδα αλλά το όνομα αυτό μου κάνει περισσότερο σε Αλβανικό. Costa Varda,προφανώς για να εμπλέξει και τους Αλβανούς στην ιστορία. Και εξηγούμε για να καταλάβουν και οι αδαείς. Ο τύπος που εμφανίζεται είναι τέρμα μπίχλας. Τι σχέση έχει με την ελληνική αρρενωπότητα αυτή που έχει σαρώσει εκτασιάζουντας τα θηλυκά της νοτιοανατολικής Ασίας και κάνει όλα τα γκομενάκια της να συνωστίζονται στην ουρά για μιά λάγνα ελληνική ερωτική ματια; Tο ότι χρησιμοποεί την κλασσική ελληνική μέθοδο του για ότι μαλακία μου κατέβει στο μυαλό πάω και κλείνω ένα δρόμο απλά γίνεται για ξεκάρφωμα. Τέλοσπάντων ακόμα και αν πολλοί αρνούνται να κατανοήσουν τους ισχυρισμούς μου για το ότι ο τύπος στην φωτογραφία του site δεν είναι Έλληνας υπάρχει ένα ατράνταχτο στοιχείο που δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση. Στην φωτογραφία που έχει αναρτηθεί υπάρχει αφημένη στο δρόμο μια κούπα με καφέ.Είναι δυνατόν Έλληνας και να κυκλοφορεί έτσι;
Αν ήταν Έλληνας το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έπινε ΦΡΑΠΠΕ.

aand

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
0
meta apo 2 xronnia pou diavazw to forum aurio anaxwrw gia to partheniko mou taksidi 16 meres bangkok - pattaya .

kai eimai trelamenos  :rockon: :rockon: :rockon:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Το δίδαγμα

Αν είσαι τόσο μαλάκας να στα φάει όλα μια πουτάνα (δυστυχώς υπάρχουν πολλοί ακόμα και εδώ μέσα) είναι καλύτερο να στα φάει μια εικοσάρα παρά μια γριά. Να το έχεις ευχαριστηθεί τουλάχιστον.......
Επίσης η πιτσιρίκα καριόλα μπορεί να σου αφήσει και κάτι,η γριά πουτάνα άμα σε δαγκώσει θα σε αφήσει ξερό  :s&m_3:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
''Ο τύπος που εμφανίζεται είναι τέρμα μπίχλας. Τι σχέση έχει με την ελληνική αρρενωπότητα αυτή που έχει σαρώσει εκτασιάζουντας τα θηλυκά της νοτιοανατολικής Ασίας και κάνει όλα τα γκομενάκια της να συνωστίζονται στην ουρά για μιά λάγνα ελληνική ερωτική ματια;''
lyst..διακρινω μια πινελια χλευασματος η κανω λαθος...ελπιζω να μην κανω γιατι για μια ακομα φορα ειναι τοσο μα τοσο ΕΥΣΤΟΧΗ!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
αν του τα φαγε η 50αρα 4ης ηλικας ''μπεμπα'' , ποσο θελω να ειναι πραγματικοτητα για να τα φαει η εγγονη της με κανενα νεαρο φαρανγκ η και η ιδια....

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Τουλαχιστον του αφησε το σκυλι του,κατι ειναι και αυτο,ο πιο πιστος φιλος διπλα του :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
-THAI TRIP 2013

Μπανγκοκ -2 μέρες-

Disco`s : Insomnia...ή όπως τέλος πάντων τη λένε τώρα, ίδια χρώματα, ίδια γραμματοσειρά στο λογότυπο, ίδια μουσική...καμία σχέση στο κυρίως πιάτο ! Λίγο μεγαλύτερος μ.ο ηλικίας, πολύ χαμηλότερη ποιότητα στα κορίτσια...που πολλές φορές γινόνταν πολύ επιθετικά στη προσπάθεια να "φορτωθούν" ακόμη κι αν έλεγες στα ίσια ότι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ !!!
Climax : Ελαφρώς καλύτερη κατάσταση, με live, λιγότερα γκομενάκια αλλά λίγο ποιοτικότερα, αρκετά milfοκατάσταση αλλά δεν με χάλασε καθόλου. Θα έχω να θυμάμαι τη τελευταία νύχτα όπου "χτύπησα" μιλφάκι 32 (όπως μου είπε) αλλά χαρακτηριστικό "small lady" βάρους 40 μόλις κιλών, η κοπέλα στο κρεβάτι έκανε μαγικά ! Υπ`οψιν μέχρι τότε "χτυπούσα" μοντελίσια κορμιά 1.65-1.75 !

Στο αεροδρόμιο πριν μπούμε στο αεροπλάνο για Κων/πολη είδα μία τύπισα που κολούσε στον mandipl στο insomnia στη παττάγια ! Λες να ερχόταν Θεσσ/νικη ? Δεν το μάθαμε ...
και μετά απ`ολα αυτά επιστροφή στη πραγματικότητα !

Ευχαριστώ τα παιδιά του φορουμ για καλωσόρισμα !!!

ΤΕΛΟΣ

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Mandlip ωραια τα μωρα που ποσταρισες, παρολο που δεν ειναι του γουστου μου για κρεββατι.
Καλη προσαρμογη και σε σενα και στο Γεο.

Φίλε ...κολώγερε, αυτές που "χτύπησσα" εγώ θα σου άρεζαν σίγουρα περισότερο....όμως είμαι κατά των photos, ξέρεις αποφεύγω τα "αποδεικτικά στοιχεία"  ;)

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Κανα μυθιστορηματακι θα διαβασουμε φετος.    ?

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Σιγα σιγα ερχεται η ωρα για το ταξειδακι αναψυχης στη Καμποτζη! :tits2:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Σιγα σιγα ερχεται η ωρα για το ταξειδακι αναψυχης στη Καμποτζη! :tits2:
Ωπα για ριξε ριπορτο λορδε οταν μπορεις μην το τσιγγουνευτεις εν αναγκη και σε πμ θενκς
Που θα πας καμποτζη? θα ξαναπερασεις απο το ελ πασο της καμποτζης το κο κονγκ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom