You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 435
- Πόντοι
- 36
το tattoo δεν το ειχε τοτε?
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
αχαχχαχαχχ...την εχω κι εγω σε πριβε βιντεο...2-καμερο κιολας..και η μια ληψη ειναι σε HD..και φυσικα επειμενη οτι δεν ειναι η ιδια....
Το ειχε..Απλα δε το πηρα χαμπαρι στην αρχη...Και αν και δε γουσταρω τα tattoo,ειχε τοσο κολασμενο κορμακι,που θα το φορτωνα ετσι κι αλλιως...το tattoo δεν το ειχε τοτε?
Τη συγκεκριμενη την ειχα φορτωσει χωρις να τη δω γυμνη...Εσκασε μυτη φορωντας ενα αραχνουφαντο baby doll και οι ρογες ηταν ετοιμες να το τρυπησουν..Ηρθε αμεσως μολις μπηκα στο living dolls κι εκατσε στα ποδαρακια μου...Με καβλωσε τοσο πολυ,που ενω της πηρα ποτο,δε προλαβε να το πιει..Κατευθειαν μπαρφαινιασμα...
Βρε δεν εβλεπα την ωρα να γλεντησω αυτο το κορμακι!!!
το ειχε , για την πλατη δε λες?το tattoo δεν το ειχε τοτε?
ελα ρε σου ειπα τη φαση που πηγε να μου παιξειτο tattoo δεν το ειχε τοτε?
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 435
- Πόντοι
- 36
ααα αυτη ηταν τελικα?τωρα καταλαβα.
δυνατο κορμι παντως.
δυνατο κορμι παντως.
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 650
- Πόντοι
- 4.255
Geo....Καλως ηλθες....αυριο ερχεται και ο vas....
Για τα παιδια της Θεσ/νικης....αυριο μετα τις 12.00 στο γνωστο μερος για καφεδακι.....και αν ειμαστε τυχεροι θα εχουμε και 1 "επισκεπτη εκπληξη"!!!
Για τα παιδια της Θεσ/νικης....αυριο μετα τις 12.00 στο γνωστο μερος για καφεδακι.....και αν ειμαστε τυχεροι θα εχουμε και 1 "επισκεπτη εκπληξη"!!!
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 435
- Πόντοι
- 36
ελεγα να ξαναπερασω lakis αλλα εχω δουλεια ΣΚ
.Δεν χανομαστε εξαλου
.Δεν χανομαστε εξαλου
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Geo....Καλως ηλθες....αυριο ερχεται και ο vas....
Λίγο δύσκολο λόγω εργασίας....! Χαιρετισμούς πολλούς !!! Θα το κανονίσουμε όμως το συντομότερο !
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
mandipl
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
λοιπον για να τελειωσω το Review μου
τις τελευτεες 2 μερες εμεινα με την Su ....τρελα γαμησια ξεκωλιασματα και φυσικα GFE ...μακραν η καλυτερη γκομενα που εχω βρει στην ταυλανδη και το εμφανησιακο ειναι το τελευταιο ...αλλα εκει που με τρελανε τελειως ειναι οταν την προτελευταια μερα (τελευταια νυχτα ) πηγαμε στο ινσομνια και κατσαμε εκει στο κυκλικο που χορευουν ..σε μια φαση μου λεει πολυ σεξυ η κοπελα που χορευει ...οκ λεω ....μετα αρχισε να την χαιδευει ...μετα αρχισε να της μιλαει και να την αγγαλιαζει ..(δεν ηταν φιλη της) ...μου ειπε 5-6 φορες ποσο σεξυ ηταν ενω την ενιωθα να καυλωνει οσο την κοιτουσε ενω βεβαια το κωλαρακι της τριβοταν πανω μου ...μετα μιλησαν λιγο αλλα δεν ηθελε να μου πει τι ελεγαν ...την ρωτησα αν θελει να την παρουμε μαζι μας ..ειπε οχι οχι ντροπαλα ..αλλα ξερω οτι ηθελε ..δυστυχως η τυπισα εφυγε μετα απο λιγο δινοντας ενα φιλακι στην σου και γω εμεινα μαλακας χωρις να ξερω τι εγινε ...αν ηξερα πιο πριν οτι το μωρο μου ειχε τετοια γουστα θα ειχαμε γυρισει ολα τα gogo ...
αποχαιρετισμοι κλπ και πηραμε το ταξι με τον geo για Bkk ...εκει τα μουνια ειναι πολυ μετρια σε σχεση με την παταγια ..τουλαχιστον αυτα στα κλαμπς με εξαιρεση τα gogo στο SOi cowboy ...στο bacara ειδικα ειχε πολυ καλα αλλα και πλυμμιριδα ιαπωνων που κερνουσαν οτι κινουνταν ...την πρωτη νυχτα ινσομνια ....δεν βρηκα τπτ καλο ...στο κλεισιμο καθισα απ εξω και χτυπησα ενα sort με ενα καυλιαρικο πιτσιρικι ...καλο σεξακι ...ψιλοδοκιμασα και λιγο κωλαρακι οπου και τελειωσα ...δευτερη μερα πηγαμε για μασαζ στου Dr BJ nuru ....μετρια πραγματα ..μαλλον λογω της γκομενας ...οι αλλοι 2 συντροφοι που πηγαμε μαζι μειναν ευχαριστημενοι απο τι καταλαβα ...το βραδυ ινσομνια κλιμαξ δεν βρηκα αυτο που ηθελα οποτε δεν πηρα τπτ ...
fun fact 1 . ολο τον καιρο στην παταγια πηγαινα για καφε στα starbucks στο central ..εκει ειχα μπανισει 2 κοπελες που δουλευαν και παιζαν με τα ματια ..την τελευταια μερα μου την επεσε η μια και καλα οτι με θελει η αλλη ...κριμα που δεν ειχα χρονο ...
fun fact 2 ...μια νυχτα στο ινσομνια δεν εβρισκα τπτ καλο εκτος απο μια τυπισα που εμοιαζε περισσοτερο γιαπωνεζα απο τι ταυλανδη ...ηταν με εναν αλλο αλλα προσπαθουσε να τον αποφυγει και μου κολλουσε ασυστολα ...και γω ανταποκριθηκα αλλα ο αλλος δε την αφηνε να παρει ανασα ...προς το κλεισιμο την ειδα μονη της και πηγα να της μιλησω αλλα με εδιωξε ..δεν καταλαβα ..μετα ειδα οτι ο τυπος ηταν ακομα εκει ...εφυγα μονος τελικα ....στο αεροπλανο του γυρισμου ηταν και αυτη στην πτηση για τουρκια ...αλλα δεν της μιλησα ...
ααα και η απολυτη ξενερα ..το ινσομνια της bangkok ειναι πλεον insanity και δεν ισχυει η καρτα απο αυτο της παταγια ..
αυτα ...
παρτε και 3 φωτος της Som που βρηκα σημερα στο FB του ινσομνια
+ βιντεο με το κωλαρακι της σε καλυτερη ποιοτητα απο το προηγουμενο
+ βονους φωτο της SU
τις τελευτεες 2 μερες εμεινα με την Su ....τρελα γαμησια ξεκωλιασματα και φυσικα GFE ...μακραν η καλυτερη γκομενα που εχω βρει στην ταυλανδη και το εμφανησιακο ειναι το τελευταιο ...αλλα εκει που με τρελανε τελειως ειναι οταν την προτελευταια μερα (τελευταια νυχτα ) πηγαμε στο ινσομνια και κατσαμε εκει στο κυκλικο που χορευουν ..σε μια φαση μου λεει πολυ σεξυ η κοπελα που χορευει ...οκ λεω ....μετα αρχισε να την χαιδευει ...μετα αρχισε να της μιλαει και να την αγγαλιαζει ..(δεν ηταν φιλη της) ...μου ειπε 5-6 φορες ποσο σεξυ ηταν ενω την ενιωθα να καυλωνει οσο την κοιτουσε ενω βεβαια το κωλαρακι της τριβοταν πανω μου ...μετα μιλησαν λιγο αλλα δεν ηθελε να μου πει τι ελεγαν ...την ρωτησα αν θελει να την παρουμε μαζι μας ..ειπε οχι οχι ντροπαλα ..αλλα ξερω οτι ηθελε ..δυστυχως η τυπισα εφυγε μετα απο λιγο δινοντας ενα φιλακι στην σου και γω εμεινα μαλακας χωρις να ξερω τι εγινε ...αν ηξερα πιο πριν οτι το μωρο μου ειχε τετοια γουστα θα ειχαμε γυρισει ολα τα gogo ...
αποχαιρετισμοι κλπ και πηραμε το ταξι με τον geo για Bkk ...εκει τα μουνια ειναι πολυ μετρια σε σχεση με την παταγια ..τουλαχιστον αυτα στα κλαμπς με εξαιρεση τα gogo στο SOi cowboy ...στο bacara ειδικα ειχε πολυ καλα αλλα και πλυμμιριδα ιαπωνων που κερνουσαν οτι κινουνταν ...την πρωτη νυχτα ινσομνια ....δεν βρηκα τπτ καλο ...στο κλεισιμο καθισα απ εξω και χτυπησα ενα sort με ενα καυλιαρικο πιτσιρικι ...καλο σεξακι ...ψιλοδοκιμασα και λιγο κωλαρακι οπου και τελειωσα ...δευτερη μερα πηγαμε για μασαζ στου Dr BJ nuru ....μετρια πραγματα ..μαλλον λογω της γκομενας ...οι αλλοι 2 συντροφοι που πηγαμε μαζι μειναν ευχαριστημενοι απο τι καταλαβα ...το βραδυ ινσομνια κλιμαξ δεν βρηκα αυτο που ηθελα οποτε δεν πηρα τπτ ...
fun fact 1 . ολο τον καιρο στην παταγια πηγαινα για καφε στα starbucks στο central ..εκει ειχα μπανισει 2 κοπελες που δουλευαν και παιζαν με τα ματια ..την τελευταια μερα μου την επεσε η μια και καλα οτι με θελει η αλλη ...κριμα που δεν ειχα χρονο ...
fun fact 2 ...μια νυχτα στο ινσομνια δεν εβρισκα τπτ καλο εκτος απο μια τυπισα που εμοιαζε περισσοτερο γιαπωνεζα απο τι ταυλανδη ...ηταν με εναν αλλο αλλα προσπαθουσε να τον αποφυγει και μου κολλουσε ασυστολα ...και γω ανταποκριθηκα αλλα ο αλλος δε την αφηνε να παρει ανασα ...προς το κλεισιμο την ειδα μονη της και πηγα να της μιλησω αλλα με εδιωξε ..δεν καταλαβα ..μετα ειδα οτι ο τυπος ηταν ακομα εκει ...εφυγα μονος τελικα ....στο αεροπλανο του γυρισμου ηταν και αυτη στην πτηση για τουρκια ...αλλα δεν της μιλησα ...
ααα και η απολυτη ξενερα ..το ινσομνια της bangkok ειναι πλεον insanity και δεν ισχυει η καρτα απο αυτο της παταγια ..
αυτα ...
παρτε και 3 φωτος της Som που βρηκα σημερα στο FB του ινσομνια
+ βιντεο με το κωλαρακι της σε καλυτερη ποιοτητα απο το προηγουμενο
+ βονους φωτο της SU
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
-THAI TRIP 2013
Μπανγκοκ -2 μέρες-
Μετά απο 10 νύχτες στη παττάγια, ακολούθησε ένα 2ημερο στη πρωτεύουσα :
Ξενοδοχείο : City Point Hotel, πολύ βολικό σαν περιοχή σ`ενα στενό κοντά στη διασταύρωση Σουκχουμβιτ και Ασοκ δίπλα στο τέρμιναλ 21. Μικρά μεν αλλά πολύ μοντέρνα και όμορφα δωμάτια με αξιόλογες παροχές. Τιμή 42€νύχτα (θυμάμαι τη τιμή € και όχι σε μπατ).
Φαγητό : KFC και μία Ιρλανδική μπυραρία στη NANA με καλές γεύσεις, δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα της...
Massage : Dr BJ Nuru, πήρα το Νο 99 με το όνομα Oil, θα έχω να το θυμάμαι, πήρα το τηλ. για άλλη φορα για εκτός καταστήματος αλλά δεν το χρησιμοποίησα γιατί ήταν η τελευταία μέρα...Πάντως ο φίλος mandipl δεν έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος απο την επιλογή του !
Gogo Bars : Το καλύτερο που είδα φέτος στη Ταυλάνδη ήταν το Baccara, ίσως 40+ κοπέλες για όλα τα γούστα, και πολύς κόμος και διάθεση. Το Rainbow και ένα ακόμα, απλά μετριότητες !
Συνεχίζεται...
Μπανγκοκ -2 μέρες-
Μετά απο 10 νύχτες στη παττάγια, ακολούθησε ένα 2ημερο στη πρωτεύουσα :
Ξενοδοχείο : City Point Hotel, πολύ βολικό σαν περιοχή σ`ενα στενό κοντά στη διασταύρωση Σουκχουμβιτ και Ασοκ δίπλα στο τέρμιναλ 21. Μικρά μεν αλλά πολύ μοντέρνα και όμορφα δωμάτια με αξιόλογες παροχές. Τιμή 42€νύχτα (θυμάμαι τη τιμή € και όχι σε μπατ).
Φαγητό : KFC και μία Ιρλανδική μπυραρία στη NANA με καλές γεύσεις, δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα της...
Massage : Dr BJ Nuru, πήρα το Νο 99 με το όνομα Oil, θα έχω να το θυμάμαι, πήρα το τηλ. για άλλη φορα για εκτός καταστήματος αλλά δεν το χρησιμοποίησα γιατί ήταν η τελευταία μέρα...Πάντως ο φίλος mandipl δεν έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος απο την επιλογή του !
Gogo Bars : Το καλύτερο που είδα φέτος στη Ταυλάνδη ήταν το Baccara, ίσως 40+ κοπέλες για όλα τα γούστα, και πολύς κόμος και διάθεση. Το Rainbow και ένα ακόμα, απλά μετριότητες !
Συνεχίζεται...
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.760
- Πόντοι
- 19.795
Mandlip ωραια τα μωρα που ποσταρισες, παρολο που δεν ειναι του γουστου μου για κρεββατι.
Καλη προσαρμογη και σε σενα και στο Γεο.
Mandlip ωραια τα μωρα που ποσταρισες, παρολο που δεν ειναι του γουστου μου για κρεββατι.
Mandlip ωραια τα μωρα που ποσταρισες, που ειναι του γουστου μου για κρεββατι.
copyright reserved by κωλογερος.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Mandlip ωραια τα μωρα που ποσταρισες, παρολο που δεν ειναι του γουστου μου
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.760
- Πόντοι
- 19.795
Παλιας με παραφραζεις και με διαβαλεις ολοι ξερουν ομως οτι ειμαι αρρωστος
μιλφομανης
μιλφομανης
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.760
- Πόντοι
- 19.795
Κωστα γιατι κτυπιεσαι; Υπαρχουν τοσο ομορφες θειτσες στη Ταυλανδη ειναι
κριμα να μενουν παραπονεμενες.
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 650
- Πόντοι
- 4.255
Καλως ηλθατε Geo και Mandril......καλο "ξενερωμα" στην Ελλαδα!!!