Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Σημερα ειχαμε συναντηση γνωριμιας εγω Με stefan και lakisscorpio και καμια 10 παιδια ακομη απο θεσνικη.
και οι δυο γαματα παιδια και ευγενικοι,και οι υπολοιποι της παρεας επισης...

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Μετα απο δυο νυχτες στο μπουρδελοψαροχωρι επιστρεφω στην βαση μου..τοσο αντεχω σε μια πολη με πολυ ασχημια και απο τα δυο φυλα...σε μια πολη που ξυπνας το πρωι με την τσιμπλα στα ματια και συνεχιζεις να βλεπεις πουτανες που μοιαζουν με βαμπιρ με το πρωτο ανελεητο φως της ημερας...δε θα πω πολλα γιατι εχουν χιλιοειπωθει απλως οτι το λουσιφερ για μενα ηταν μαπα και το ινσομνια καπως εσωσε την κατασταση...θα πω επισης οτι φλομωσε το ματι μου στο τατουαζ το δυσκολο εδω δεν ειναι να βρεις τατουαζ αλλα κοπελλα χωρις...καλα ειναι αλλα για λιγο και μονο για αλλαγη

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Σημερα ειχαμε συναντηση γνωριμιας εγω Με stefan και lakisscorpio και καμια 10 παιδια ακομη απο θεσνικη.
και οι δυο γαματα παιδια και ευγενικοι,και οι υπολοιποι της παρεας επισης...
υπηρχε βεβαια ενθουσιασμος και δυνατες φωνες και μας πηραν γραμμη....χαχαχαχαχαχα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
μονο μια;;; πηγαινε στην ανατολικη ευρωπη...εχουν ανεβασει πολλες δικες μου )))))))))

τς τς τς απο χιουμορ 0
σχοινο....στο αν. μπλοκ μπαινουμε για να διαβασουμε οταν ειμαστε πολυ κατω ψυχολογικα...
για να φτιαξει το κεφι μας απο το αφθονο γελιο που προσφερει χεχε

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Ρε Φαντομα, η οποιος αλλος ξερει. Τι ειναι αυτο το Line, πως το κατεβαζουμε,
μπορεις να επικοινωνεις με αυτο χωρις να σε παιρνει χαμπαρι η γυναικα σου;
Διοτι γερος ανθρωπος δεν την κατεχω καλα τη τεχνολογια.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16

ΝΑΙ αλλα εαν σε παρει χαμπαρι η γυναικα σου τρεχεις γρηγορα;  :grin: :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Δεν θα μου εχει μεινει ποδι (ειδικα μεσαιο)για να τρεξω γιατι θα μου εχει
κοψει οτι εξεχει. :grin:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Δεν θα μου εχει μεινει ποδι (ειδικα μεσαιο)για να τρεξω γιατι θα μου εχει
κοψει οτι εξεχει. :grin:
Μην στεναχωριέσαι....
Απο δουλειά αν θέλεις δεν πρόκειται να ξεμείνεις
θα έχεις την δυνατότητα μιάς και ξέρεις τα κατατόπια να δουλέψεις ladyboy κάτω. Έστω και κωλόγρια.... :2funny:
No problem οι Άραβες τα σαρώνουν όλα  :grin:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ειναι εφαρμογη messenger για smartphones..Κατι σαν το Viber και το Whatsup..Ειναι και cross platform..

Αν εχεις iphone Αν εχεις συσκευη android Αν εχεις windows phone Αν εχεις symbian (nokia)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Κωλογερε τα λινκς τα πηρες απο τον πιπι...γα διακριτικη συνομιλια ειναι οτι καλυτερο γιατι απαντας οποτε μπορεις...πρεπει ομως να κανεις μια σερα βηματων στην αρχη για να εισαι τελειως ασφαλης οπως το να απενεργοποιησεις ολους τους ηχους και τη δυνατοτητα κλησης.  ;). Δεν προκειται να κανεις δουλεια αν δεν το εγκαταστησεις γιατι το χρησιμοποιουν σχεδον ολες...εγω το εχω βαλλει και στο smartphone και στο ipad

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εντωμεταξυ το Line δεν ειναι καθολου διαδεδομενο στην Ελλαδα.Εδω χρησιμοποιουμε κυριως το Viber..
Ελα ομως που το Line ειναι φτιαγμενο απο γιαπωνεζο developer γι αυτο εχει μεγαλη απηχηση στις Ασιατικες χωρες..
Χωρια που ειναι γνωστη η εμμονη που εχουν οι Ταυλανδεζοι με οτιδηποτε γιαπωνεζικο..

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Σας χρωσταω απο μια Σινγκα. Θα το δοκιμασω αμεσως τωρα
στο ταμπλετ.
Οσο για τους ηχους οπως λες Φαντομα, ειμαι εκπαιδευμενος σε αυτα,(τριαντα δυο χρονια
παντρεμενος με την ιδια γυναικα).  :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Το εγκατεστησα. Παντως 2-3 απο αυτες που ανταλλασω μυνηματα και τις ρωταω για
σκαιπ με ρωτανε αν εχω yahoo.Το Messenger εννοουν;

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Το εγκατεστησα. Παντως 2-3 απο αυτες που ανταλλασω μυνηματα και τις ρωταω για
σκαιπ με ρωτανε αν εχω yahoo.Το Messenger εννοουν;
Μαλλον πλακα κανεις ακου yahoo.  :o :o ουτε μια δε μου το εχει αναφερει.. τι ηλικιες χτυπας? ρε μπας και τα ριχνεις σε ολα τα μιλφ εκει μεσα σαρανταρες και ανω που εχουν μεινει στις παλιες τεχνολογιες?  :2funny:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Τωρα τι ρωτας; Στην αναζητηση ηλικιας εχω βαλει απο 35 εως 45. Τρελα μιλφονια
για αγριες καταστασεις. :pipa1: :fuck1:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Καλογερε, και μαθηματα υποκριτικης να κανεις, στις ταιλανδεζες τελευταια αρεσει το θεατρο.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ετεροχρονισμενα,να δωσω συγχαρητηρια στο φιλο lyst για το εξαιρετικο ποστ με τις καθημερινες Ταυλανδεζες.
Το λεω εδω και χρονια οτι υπαρχει ψωμι στα dating sites,αλλα οπως ειπε και ο lyst,χρειαζεται χρονος και χρημα..
Χρονος α)για τη σωστη προεργασια μεσω ιντερνετ
β)για να τις πεισεις για τις "αγαθες" προθεσεις σου (για να μη σε παρουν χαμπαρι οτι τις θελεις για ξεπετα)
και χρημα για να τις βγαλεις εξω και να τις εντυπωσιασεις..
Δε θελω καν να θυμαμαι το χρημα που ειχα ξοδεψει στο sky bar για ποτα με μια "καθημερινη" Ταυλανδεζα..Ειχε πιει 5 ποτηρια κοκκινο γαλλικο κρασι..Με ξετιναξε..
Με τα ιδια λεφτα επαιρνα ντουετακι απο rainbow 4.. :headbang:
Τωρα οσον αφορα τις "ευαισθησιες" καποιων,οτι μπορει να πληγωθουν γιατι "επενδυουν" στη σχεση μαζι σου,αυτα τα ακουω βερεσε...
Μια εκφραση μονο...NO MERCY..
Εσυ θες να γαμησεις κι αυτη να βρει ενα μαλακα να τη παντρευτει..Ειναι μαχη με ενα νικητη..ΤΕΛΟΣ..

Θυμηθηκα τωρα κι ενα φιλαρακι,καλη του ωρα,που πηγαινε Ταυλανδη στη Μπανγκοκ 3-4 φορες το χρονο (μετα εριχνε διχτυα και σε αλλες ασιατικες πρωτευουσες) και ασχολιοταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με γκομενες που ειχε γνωρισει απο dating sites και εκανε το ψηστηρι μεσω msn (τα παλια χρονια δεν υπηρχαν facebook και skype)..
Κατεβαινε 10 μερες και ειχε προγραμμα..Τη μια μερα η ταδε,την επομενη η αλλη..
Υπηρξαν βεβαια και ορισμενες που του σκαγανε το παραμυθι μετα τη πραξη για λεφτα...Κι αυτος αφου επαιρνε ενα βλεμμα ετοιμος να κλαψει,τους εριχνε το παραμυθι πως "εγω νομιζα πως μ αγαπουσες"..."ειχα σχεδια για μας"..."σε εβλεπα σοβαρα"..και χωρις πολλα πολλα,τις διαολοστελνε εξω απο το ξενοδοχειο  :2funny:
Δε θα ξεχασω επισης την ατακα του μια μερα οταν τον ρωτησα..."Ρε συ...κι αν σου ερθει καμμια μερα κανενας υπερμουναρος,δε τον κρατας και για τις επομενες μερες?"
Οχι φιλε μου,μου λεει..Οσο και μουναρα να ειναι,οσο και καλο γαμησι να κανει,η γοητεια του "αγνωστου" που θα συναντησω την επομενη μερα υπερκαλυπτει τα παντα!!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Καλογερε, και μαθηματα υποκριτικης να κανεις, στις ταιλανδεζες τελευταια αρεσει το θεατρο.
Κωστα μου φαινεται οτι δεν διαβαζεις αυτα που γραφω. Εκτος αν τα λες σε μενα
για να τα ακουει αλλος. Σε αυτα τα σαιτ συμπληρωνεις ενα προφιλ. Το μονο ανακριβες που
εχω γραψει, οπως και οι περισσοτεροι-ρες ειναι η ηλικια μου. Εβαλα οτι ειμαι 47 χρονων.
Σε ολα τα αλλα νομιζω οτι ειμαι ξεκαθαρος. Επειτα και αυτες που επιλεγω φροντιζω να
μην ζητανε γαμο η σοβαρη σχεση. Αν τωρα αλλα βαζουν στο βιογραφικο τους και αλλα θελουν
προβλημα τους. Τωρα συναισθηματικα μπλεξιματα και διληματα μπορουν να συμβουν και σε μενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom