Ετεροχρονισμενα,να δωσω συγχαρητηρια στο φιλο lyst για το εξαιρετικο ποστ με τις καθημερινες Ταυλανδεζες.
Το λεω εδω και χρονια οτι υπαρχει ψωμι στα dating sites,αλλα οπως ειπε και ο lyst,χρειαζεται χρονος και χρημα..
Χρονος α)για τη σωστη προεργασια μεσω ιντερνετ
β)για να τις πεισεις για τις "αγαθες" προθεσεις σου (για να μη σε παρουν χαμπαρι οτι τις θελεις για ξεπετα)
και χρημα για να τις βγαλεις εξω και να τις εντυπωσιασεις..
Δε θελω καν να θυμαμαι το χρημα που ειχα ξοδεψει στο sky bar για ποτα με μια "καθημερινη" Ταυλανδεζα..Ειχε πιει 5 ποτηρια κοκκινο γαλλικο κρασι..Με ξετιναξε..
Με τα ιδια λεφτα επαιρνα ντουετακι απο rainbow 4..
Τωρα οσον αφορα τις "ευαισθησιες" καποιων,οτι μπορει να πληγωθουν γιατι "επενδυουν" στη σχεση μαζι σου,αυτα τα ακουω βερεσε...
Μια εκφραση μονο...NO MERCY..
Εσυ θες να γαμησεις κι αυτη να βρει ενα μαλακα να τη παντρευτει..Ειναι μαχη με ενα νικητη..ΤΕΛΟΣ..
Θυμηθηκα τωρα κι ενα φιλαρακι,καλη του ωρα,που πηγαινε Ταυλανδη στη Μπανγκοκ 3-4 φορες το χρονο (μετα εριχνε διχτυα και σε αλλες ασιατικες πρωτευουσες) και ασχολιοταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με γκομενες που ειχε γνωρισει απο dating sites και εκανε το ψηστηρι μεσω msn (τα παλια χρονια δεν υπηρχαν facebook και skype)..
Κατεβαινε 10 μερες και ειχε προγραμμα..Τη μια μερα η ταδε,την επομενη η αλλη..
Υπηρξαν βεβαια και ορισμενες που του σκαγανε το παραμυθι μετα τη πραξη για λεφτα...Κι αυτος αφου επαιρνε ενα βλεμμα ετοιμος να κλαψει,τους εριχνε το παραμυθι πως "εγω νομιζα πως μ αγαπουσες"..."ειχα σχεδια για μας"..."σε εβλεπα σοβαρα"..και χωρις πολλα πολλα,τις διαολοστελνε εξω απο το ξενοδοχειο
Δε θα ξεχασω επισης την ατακα του μια μερα οταν τον ρωτησα..."Ρε συ...κι αν σου ερθει καμμια μερα κανενας υπερμουναρος,δε τον κρατας και για τις επομενες μερες?"
Οχι φιλε μου,μου λεει..Οσο και μουναρα να ειναι,οσο και καλο γαμησι να κανει,η γοητεια του "αγνωστου" που θα συναντησω την επομενη μερα υπερκαλυπτει τα παντα!!!!