ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “TRUE LOVE” 6
Τα συμπεράσματα
1.Μετά από πολλά ταξίδια στην Ταϊλάνδη θυμήθηκα ότι το πρωϊ σερβίρεται φαγητό που περιλαμβάνεται στην τιμή του δωματίου και ονομάζεται πρωϊνό. Στην Pattaya και το Phuket πρέπει να είχα πάνω από δέκα ταξίδια για να φάω τα έξι πρωϊνά που έφαγα στην Bangkok.
2.Όπως έχουν πει και οι περισότεροι έμπειροι οι γυναίκες της πρωτεύουσας δεν έχουν καμία σχέση με τα πουτανάκια των παραπάνω θερέτρων. Απλά μουνάρες!!!!
3.Ναι μπορείς να κάνεις στην Bangkok σεξοτουρισμό χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις για σεξουαλικές υπηρεσίες. Τα thai sites γνωριμιών είναι ίσως η καλύτερη ευκαιρία,αλλά χρειάζεται να κάνεις πολλά. Το βασικότερο είναι να έχεις απεριόριστο χρόνο να διαθέσεις για το παιχνίδι όπως σωστα ανέφερε πιο πάνω και ο εμπειρότερος όλων Φαντομάς. Περιστασική ενασχόληση θα έχει μόνο αμφίβολα αποτελέσματα. Το μεγάλο όμως ατού το ότι υπάρχουν άπειρες διαθέσιμες γυναίκες των 25+ λόγω μη ενασχόλησης των ντόπιων αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πάνω από όλα ακόμα και αν το παίζουν υποψήφιες νύφες είναι γυναίκες με σεξουαλικές ανάγκες και θα τις βάλουν πάνω απ’όλα όταν θα έρθει η ώρα της αλήθειας.
4.Η εμπειρία από την ζωή και τις εικόνες της Ταϊλανδης είναι σχεδόν απαραίτητη για να μπορέσεις να διαλέξεις.Στα sites αυτά μπαίνουν πάρα πολλά πουτανάκια προς άγρα πελατών. Ας φανταστούμε κάποιον να μιλάει με τις ώρες μαζί τους online να νομίζει ότι έχει κάνει τρελλό παιχνίδι και μόλις φτάσει η ώρα της συνάντησης η γκομενίτσα να λέει για πρώτη κουβέντα “How much you give me?” Επίσης σε πολλά sites δεν έχουν τα τραβέλια εκδιδόμενα και μή χωριστά. Μπορείς να μιλάς με κανένα από αυτά με τις ώρες χωρίς να σου πεί τίποτα.Ακόμα και εγώ που έχω μια σχετική εμπειρία την πάτησα δύο τρεις φορές. Φίλος αρκετά έμπειρος και αυτός κόντεψε να την φέρει στο αεροδρόμιο για υποδοχή!!
5.Παιχνίδι με τα γκομενάκια των site και πουτανάκια ταυτόχρονα δεν παίζει με την καμία. Οι κοπελίτσες τις διπλανής πόρτας είναι πόλυ καχύποπτες με όλους εμάς τους farangs . Ξεκινάνε πάντα με την εντύπωση ότι είσαι εκεί μόνο για τις πουτανίτσες και εσύ είσαι που πρέπει να αποδείξεις το αντίθετο ακόμα και αν αυτό δεν ισχύει όπως στην περίπτωση μου. Αν σε πάρουν γραμμή ότι πουτανοκοιτάζεις παίρνεις τον πούλο με συνοπτικές διαδικασίες.
6.Σε αυτό το παιχνίδι που παίζεται στα sites δεν παίζουμε μόνοι μας. Υπάρχουν και χιλιάδες άλλοι άντρες από όλες τις γωνιές του πλανήτη που κάνουν την ίδια δουλειά με μας.Οι όμορφες κοπέλες παίρνουν εκατοντάδες μηνύματα κάθε βδομάδα από άντρες έτοιμους να προσφέρουν τα πάντα στα λόγια. Αν δεν είσαι Brand Pitt , για να καταφέρεις κάτι καλό πρέπει να έχεις κάτι να πεις πέρα από τα τετριμμένα, να διαθέτεις αρκετό χιούμορ αλλά πάνω απ’όλα να έχεις καλούς τρόπους.
7.Διαχείρηση χρόνου. Το είπε παραπάνω και ο Φαντομάς. Τα ταϊλανδεζάκια έχουν το κακό συνήθιο ειδικά άμα σου κάτσουν να γίνουν βδέλλα που δεν ξεκολλάει με την καμία.Εγώ επέλεξα το παραμύθι των δύο ημερών. Δεν μάζευα και άπλωνα τα ρούχα μου μέρα παρα μέρα χωρίς λόγο. Ο κολλητός που όταν του είπα να κάνει κάτι ανάλογο αρνήθηκε και αποφάσισε να το παίξει χύμα το χιλιομετάνιωσε. Έχασε τουλάχιστον 5 γκομενάκια 2-3 από αυτά τρελόμουνα γιατι όταν είπε ότι φτάνει του την πέσανε όλες μαζί. Του έφυγε ο κώλος να σηκώνει κάθε πέντε λεπτά το τηλέφωνο για να τους απαντάει, Η πρώτη που αποφάσισε να πάρει ώραιο γκομενάκι μεν του κατσικώθηκε δε πέντε μέρες με αποτέλεσμα να χάσει τις περισότερες από τις υπόλοιπες. Παρόλα αυτά με σκορ 5 στα 6 τα πήγε μια χαρά μιας και είχε τις διπλάσιες μέρες από εμένα.
8.Να είσαι διατεθειμένος να πουλήσεις πολύ παραμύθι αλλά με τρόπο που να μην τις προσβάλει και τις μειώνει. Δεν είναι χαζές να μην καταλαβαίνουν τις περισότερες φορές τα παιχνίδια που παίζουμε αλλά άμα φροντίσεις να διατηρήσεις το “face “ τους ψηλά περιορίζεις αρκετά τις πιθανότητες να πάρεις πόδι.Οι καταπιεσμένες ορμές τους τις κάνουν πολλές φορές να κάνουν τα στραβά μάτια.
9.Να ξέρεις ότι αν γουστάρουν το παιχνίδι σου μην κάνεις ποτέ το λάθος να τους δώσεις περισότερους διάλους επικοινωνίας από όσους είναι απαραίτητοι. Το κινητό είναι κυριολεκτικά προέκταση του χεριού τους και θα σου σπάσουν πραγματικά τα αρχίδια κάθε τόσο ανεξαρτ΄του ημέρας και ώρας.
10.Το συγκεκριμένο σπορ με την καμία δεν είναι τζάμπα, Πολλές φορές τα φαγητά , τα ποτάκια, οι εκδρομούλες και τα δωράκια κοστίζουν πολύ περισότερο από το να πάρεις ένα πουτανάκι από ένα μαγαζί για ψεκάστε , σκουπίστε , τελειώσατε.
11.Θα πρέπει να αφήσεις τα συναισθήματα σου στο Ελ. Βενιζέλος. Δεν νομίζω αυτό να χρειάζεται περισότερο σχολιασμό.
Στο δια ταύτα το τελικό ερώτημα είναι “αξίζει τελικά μια τέτοια φάση τον κόπο;” H δική μου απάντηση είναι σίγουρα ναι. Θα το ξανακάνω αν έχω το κατάλληλο χρόνο να διαθέσω και θα προσπαθήσω να χτυπήσω στα τοπ γκομενάκια. Ακόμα και αν αποτύχω η Nana Plaza, η Pat Pong , το soi Cowboy, το Beer Garden και τα εκατοντάδες μασατζίδικα και μπαρ θα πνίξουν τον πόνο μου. Άλλωστε στην Bangkok θα είμαστε στην πόλη που άμα ψάχνεις κάτι και δεν το βρίσκεις απλά δεν υπάρχει