Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Παντως εμενα φετος αυτο που μου εκανε εντυπωση στην κρητη που πηγα διακοπες ήταν οτι ολοι σχεδον οι ντοπιοι επιχειρηματιες νυχτερινων κυριως μαγαζιων (παρα με μπαρμμαν γκαρσονιων και λοιπων συναφων επαγγελματων) την κανουν για παταγια και πουκετ προ ευρεση ρωσσιδων τουριστριων για καμακι
Επειδη δεν εχω αποψη εκει τη παιζει;;;;

Εχεις απολυτο δικιο. Οντως η Ταυλανδη σπρωχνεται παρα πολυ στη Ρωσσια . Ειδικα απο Σιβηρια και απο Ανατολικη Ρωσσια ειναι η φτηνοτερη προσβαση σε εξωτικο προορισμο. Υπαρχει υποδομη, μιλανε Ρωσσικα στα ξενοδοχεια , στα μπαρ. Και στο Πουκετ ΚΑΙ στην Παταγια εχει μπαρακια GOGO ΜΟΝΟ με Ρωσσιδες. Οσον αφορα εμφανιση. Απο μπαζα εως θεομουνα. Σαν να πηγαινεις στο Λαγανα στη Ζακυνθο ειναι οι Ρωσσοι στην Ταυλανδη.
ειτ
Παντως ειναι η τελευταια μοδα. Πανε οντως τετοιου στυλ κοσμος, Στιλατοι, ωραιοι, με προσεγμενα κορμια με οικονομικη ανεση, με επικοινωνιακο ταλεντο και με γνωση της νυχτερινης ζωης (περισσοτερο σαν πελατες). Οχι μονο Ελληνες. Και ΓΑλλοι, και Γερμανοι, και Αγγλοι.. Αυτο εχει φυσικα σφυριχτει στους κυκλους των Ρωσσιδιων και ολοενα και περισσοτερες ωραιες κατεβαινουν με σκοπο να γνωρισουν εναν αντρα με τα παραπανω χαρακτηριστικα.

Σε καλυψα ??? Ηθελες να μαθεις κατι αλλο ?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
stefan μη μασας ξερεις με σενα δεν παρεξηγουμε κ γενικα με κανεναν οτι κ να πει..εξαλου εδω ειμαστε γ τον ιδιο λογο να κανουμε κ χαβαλε και να διασκεδαζουμε κ λιγο οπως ειπε κ ο φιλος insomniax..AΝ δεν εχω σαββατκυρκο δουλεια θα κανονισουμε και με Lakisscorpio να τα πουμε
ο.κ φιλος

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Εχεις απολυτο δικιο. Οντως η Ταυλανδη σπρωχνεται παρα πολυ στη Ρωσσια . Ειδικα απο Σιβηρια και απο Ανατολικη Ρωσσια ειναι η φτηνοτερη προσβαση σε εξωτικο προορισμο. Υπαρχει υποδομη, μιλανε Ρωσσικα στα ξενοδοχεια , στα μπαρ. Και στο Πουκετ ΚΑΙ στην Παταγια εχει μπαρακια GOGO ΜΟΝΟ με Ρωσσιδες. Οσον αφορα εμφανιση. Απο μπαζα εως θεομουνα. Σαν να πηγαινεις στο Λαγανα στη Ζακυνθο ειναι οι Ρωσσοι στην Ταυλανδη.
ειτ
Παντως ειναι η τελευταια μοδα. Πανε οντως τετοιου στυλ κοσμος, Στιλατοι, ωραιοι, με προσεγμενα κορμια με οικονομικη ανεση, με επικοινωνιακο ταλεντο και με γνωση της νυχτερινης ζωης (περισσοτερο σαν πελατες). Οχι μονο Ελληνες. Και ΓΑλλοι, και Γερμανοι, και Αγγλοι.. Αυτο εχει φυσικα σφυριχτει στους κυκλους των Ρωσσιδιων και ολοενα και περισσοτερες ωραιες κατεβαινουν με σκοπο να γνωρισουν εναν αντρα με τα παραπανω χαρακτηριστικα.

Σε καλυψα ??? Ηθελες να μαθεις κατι αλλο ?
οκ οι ρωσσιδες γενικα ολοι ξερουμε οτι ειναι ωραιες γυναικες και σιγουρα υπαρχουν αρκετες απο αυτες και στην ταυλανδη
παρολα αυτα η επαγγελματικη σεξ σκηνη περιλαμβανει επιοικως τις τρισχειροτερες απο αυτες εκει που τελευταια ουτε τα ινδοπακια δεν απασχολουν
και στα γκογκο επησεις κατω του μετριου και απαραδεκτα ακριβες και τρεισαπαραδεκτα στραβες
εχω και στορυ γιαυτο

Επισκέπτης
οκ οι ρωσσιδες γενικα ολοι ξερουμε οτι ειναι ωραιες γυναικες και σιγουρα υπαρχουν αρκετες απο αυτες και στην ταυλανδη
παρολα αυτα η επαγγελματικη σεξ σκηνη περιλαμβανει επιοικως τις τρισχειροτερες απο αυτες εκει που τελευταια ουτε τα ινδοπακια δεν απασχολουν
και στα γκογκο επησεις κατω του μετριου και απαραδεκτα ακριβες και τρεισαπαραδεκτα στραβες
εχω και στορυ γιαυτο
το οξυμωρο Στεφανε ειναι, και ηλθα σε αντιπαραθεση μαζι τους ειναι οτι κανουν οτι και στην κρητη πανε για καμακι...κι οχι για αγοραιο ερωτα...για αυτο και ρωτησα μηπως καποιος εχει καποια εμπειρια ή ξερει κατι παρομοιο

και οταν τους ρωτησα γιατι δεν πανε ρωσσια ή ουκρανια μου μιλησαν οτι συμφερει λογο κοστους

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Μια φορα καναμε τη μαλακια και μπηκαμε στο gogo με τις ρωσιδες στη ws αυτο με τη βιτρινα απ εξω και πριν καλα καλα καθησουμε μας την πεσανε
σαν τα κορακια για χορους και ποτα.
Οταν ειδαν πως δε τσιμπαμε ηρθε η μαμα και μας ειπε πως εδω δεν ειναι disco να καθησετε για ενα ποτο μονο και αν δε κανετε παιχνιδι με τις κοπελες να σηκωθητε να φυγετε.
Μετα απο μια ψιλομανουρα που εγινε φυγαμε τρεχοντας.

Μακρυα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Μια φορα καναμε τη μαλακια και μπηκαμε στο gogo με τις ρωσιδες στη ws αυτο με τη βιτρινα απ εξω και πριν καλα καλα καθησουμε μας την πεσανε
Οταν ειδαν πως δε τσιμπαμε ηρθε η μαμα και μας ειπε πως εδω δεν ειναι disco να καθησετε για ενα ποτο μονο και αν δε κανετε παιχνιδι με τις κοπελες να σηκωθητε να φυγετε.

Μακρυα
τα ιδια ακριβως εγειναν και με μας...τι να πω ,απορω πως επιβιωνει αυτο το κολομαγαζο ,ας ειναι καλα τα βληματα οι αραβες

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
Μερα 12η

κανονισαμε το βραδακι να συναντηθουμε με την Su ...ειχα να την δω 3 μερες και την ειχα πεθυμησει ....εσκασε μυτη παλι πανεμορφη με ενα ωραιο φορεμα ...πηγαμε για ενα ποτακι στο Hardrock cafe και μετα χοτελ ...παλι υπεροχο σεξ παλι της πηρα το κωλαρακι κατα την διαρκεια του οποιο εχυσε 2 φορες η μικρη ....εγω τα κρατησα και της τα εδωσα το πρωι στο προσωπακι ....ναι συνδιαζεται μια χαρα το ρομαντζο και το χυσιμο στην μαπα ...δεν θα μπορουσε να γινει αλλιως αλλωστε ...
επειδη η κοπελα χανει πολυ στις φωτο και αδικειται παρτε την σε μικρο βιντεο για να καταλαβετε για τι αστερακι μιλαμε

μερα 13 ..πρωινο σεξακι με την σου ..μετα εφυγε γιατι ειχα δουλεια ...μερικες βολτες σε μπαρ κλπ με τον φιλο Geo ...το βραδακι παλι ινσομνια ....πολλες καλουτσικες γκομενες ...παρα πολλες που ειχα παρει η ειχα κλασει τα προηγουμενα βραδια οποτε ηταν λιγο akward αρκετες φορες αλλα τι να κανουμε ..αρκετες καλες γκομενες με κοιτουσαν απεγνωσμενα ..ειδικα μια πολυ ομορφη αλλα για καποιο λογο εχω κακο προαισθημα οτι θα μου βγει φολα αν την παρω ...την πλευριζε ενας παππους και η κοπελα ειχε φριξει στην ιδεα οτι ηταν η μονη της επιλογη ..την ειχα κλασει 2 φορες προηγουμενες νυχτες γιατι ειχα βρει καλυτερη ενω την καμακωνα ...οποτε η κοπελα εκανε οτι μπορουσε για να την παρω ....στο τελος απηυδησε και μου ειπε δεν προκυται να παω με τον παππου ..Η ελα μαζι μου η παω για sleep ....αναγκαστηκα να γινω σκληρος και να κανω ενα νευμα αδιαφοριας ...την λυπηθηκα την καημενη την πουτανιτσα ......ειχε παει 5 και δεν ειχαμε βρει τπτ με τον Geo ...αλλα σε μια φαση αυτος πετυχε ενα μια καλη γκομενιτσα ...κατι μου θυμιζε ..μετα καταλαβα οτι την ειχα δει στο windmill ...ηταν ισως η μονη αξιολογη και με πολυ καλο μεγαλο φυσικο στηθος που στο ινσομνια δεν φαινοταν καθολου ....ειπα στον Geo να την παρει αμμεσα ....μετα απο λιγο σκαει και μια γλυκεια φατσουλα κοντοπουτανι αλλα φατσα που μαρεσει πολυ ...κι ωραιο κωλαρακι ...δεν της εδωσα ουτε ενα λεπτο περιθωριο πριν την χτυπησω ..μπαμ μπαμ γιατι πηγαινε αργα και οι επιλογες λιγοστευαν ...ηταν τελικα και αυτη gogo στο sweethearts ...τελικα κατα τις 5 σκανε τα gogoκοριτσα ...αν σκεφτεις οτι πρεπει να ξοδεψεις κανα 3-4 χιλιαρο για να τις παρεις λονγκ απο gogo νομιζω οτι καναμε πολυ καλες επιλογες και value for money ...φυγαμε για χοτελ ..πολυ καλη πιπα ...καλο σεξ αλλα φυσικα  ελειπε το παθος που μονο με την su εχω ...ωστοσο εβγαλε τα λεφτα της η κοπελα ...(1500) ...τελειωμα στο στοματακι της (τα εφτυσε) ...ακομα 2 νυχτες μας μειναν στην παταγια και 2 στην bkk

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6

Μακρυα
Ανάλογη αντιμετώπιση είχαμε και εμεις οταν μπήκαμε .....οταν καταλάβανε οτι δεν είμαστε τιποτα λαχανα που θα σκάσουν οσα οσα , ξίνισαν τα μούτρα τους και με τον τροπο τους μας έδιωξαν... :jerking:
Σε mixx πάντως που βρήκα μερικές για χορό και ψιλομαλακιες καλές ήταν αλλά μερικές που ρώτησα για μετά μου είπανε ποσά με τα οποια θα barfaniaza την μις Ταϊλάνδη...
Επίσης καλή φάση ηταν Ουκρανεζες που βρήκα στο KOH LAN το νησακι, οι οποίες είχανε έρθει παλαιότερα για διακοπές Χαλκιδική...ολα τα ανωτέρω για Πατταγια.
Παλικάρια απο Ελλάδα που τράκαρα στο Central με ενημέρωσαν για ωραίες Ρωσιδες που  :knockinb: και φεύγοντας τους ελάφρωσαν κατά 200 ευρουδακια....
Αυτά ξέρω αυτά σας λέω ...

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
και οταν τους ρωτησα γιατι δεν πανε ρωσσια ή ουκρανια μου μιλησαν οτι συμφερει λογο κοστους
Λόγο κόστους στην Ρωσία τους δίνω κάποιο δίκαιο...αλλά με 134 ευρω αεροπορικό πάνε ελα για Κίεβο σε συνδυασμό τις φτηνότερες τιμές στα πάντα  μαλον δεν τα λογαριάζουν καλά :think:
Άλλωστε αν οι τιμες των αεροπορικών για Ταιλανδη παραμείνουν στα επίπεδα των 650-700 ευρω , και αυτα που ζηταν οι γκόμενες στο Πουκετ παραμείνουν ως εχει μαλον και αυτος ο προορισμός ασύμφορος θα γινει :headbang:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
επειδη η κοπελα χανει πολυ στις φωτο και αδικειται παρτε την σε μικρο βιντεο για να καταλαβετε για τι αστερακι μιλαμε
Όντως ειναι όμορφο το μωρο...δικαιολογημενο το χύσιμο στην μάπα :2funny: :2funny:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
648
Πόντοι
4.255
τα ιδια ακριβως εγειναν και με μας...τι να πω ,απορω πως επιβιωνει αυτο το κολομαγαζο ,ας ειναι καλα τα βληματα οι αραβες
Οντως ετσι ειναι.....εχει πολυ Ρωσσια στην Ταυλανδη.....μακρια απο "επαγγελματιες"....και γιατι να παω να βρω Ρωσσιδες στην Ταυλανδη??/Οταν εχω μπροστα μου το "σιγουρο" Ταυλανδακι που θα μου προσφερει απλοχερα και με χαμογελο(τις περισσοτερες φορες)μια νυχτα(η και 2,η και παραπανω)ετσι οπως την θελω??
οπως λεει και ενας φιλος¨"Ομαδα που κερδιζει δεν την αλλαζεις!!!!"

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Μηπως ηταν νοεμβριος του 09?
οχι νομιζω πιο προσφατα αλλα η μανοθρα εγειναι στο μουλεν ρουζ οταν πηγα να δωσω τιπ στην ξυνορωσιδα 20μπατο και μου ειπε οτι τετοια δεν περνει...τις λεω δωστο πισω τωρα το παιρνω και σηκωνομαστε ,το δινω στη σερβιτορα που υποκλιθηκε,της δινω επιτηδες μπροστα στην κολορωσιδα αλλα 200 μπατ , αυτη εφτυσε καποια βρισια στη σκατογλωσσα της και πηγε να γινει μανουρα
τελικα φυγαμε και ριξαμε μαυρη πετρα

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
η για μεταmilfοφιλους κυνηγoυς σκουροχρωμης σαγιοναροφορουσας σάρκας!
:2funny: :2funny:
Πολυ ευστοχος,  θα ελεγα παντως οτι το  μπιτς ροαντ ηταν παντα ετσι, θελει κοτσια να ψωνισεις απο κει χωρις να σημαινει οτι δεν θα πετυχεις ποτε κατι καλο,

Ειναι ομως  μια κλασικη διαδρομη , απο σοι σιξ εως ws, οπως ο μαραθωνιος στην αθηνα,
Εγω αυτον το μαραθωνιο τον εκανα πολλες φορες, σημασια δεν εχει τι θα βρεις αλλα τι θα δεις, και το μεταλειο ειναι παντα χρυσο.

Φαντομα, παντα ειχα απορια πως ριχνεις παραγαδι στις ντισκο το βραδυ,
Ως μονιμος φαρανγκ, ως τουριστας εμπειρος η απειρος,  ?

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
:2funny: :2funny:
Φαντομα, παντα ειχα απορια πως ριχνεις παραγαδι στις ντισκο το βραδυ,
Ως μονιμος φαρανγκ, ως τουριστας εμπειρος η απειρος,  ?
Δεν υπαρχει απολυτη απαντηση πραττουμε ανα περιπτωση...βεβαια αποφευγω τα δυο ακρα δηλαδη ποτε δε λεω τον πραγματικο αριθμο των ετων που μενω Ταυλανδη οπως επισης και ποτε δεν το παιζω απειρος τουριστας...εχω προσπαθησει να παιξω το δευτερο για πλακα αλλα δεν πιανει με προδιδει η συμπεριφορα μου  :grin:  Συνηθως λεω οτι μενω μονιμα αλλα μονο για 2-3 χρονια και φυσικα εμαι εργενης  :grin:
Επισης μιλαω ταυλανδικα μονο μετα απο μερικες προκαταρκτικες ερωτησεις και αφου σιγουρευτω οτι δε θα ξυνισουν...πολλες απο τις γκομενες που ψωνιζονται στα μπαρ, γκο γκο και στις ντισκο δε γουσταρουν μονιμους για πολλους λογους και δεν τις αδικω γιατι και εγω δε γουσταρω γκομενες που εχουν γραψει πολλα χιλιομετρα στο φαρανγκο-κοντερ...βεβαια και αυτο δεν ειναι απολυτο αλλες (οι λιγοτερο εμπειρες) γουσταρουν μονιμους γιατι βλεπουν ενα εν δυναμει μποιφρεντ, γκικ (κοινως fuck buddy χαχα) η τοπικο σπονσορα...οι κοπελλες των διαφορων σαιτς γνωριμιων αντιθετως προτιμουν τους μονιμους γιατι ψαχνονται για μονιμη σχεση η το λιγοτερο γκικ...

Ενας αλλος λογος που δεν μπορω να το παιξω τουριστας ειναι οτι τις φερνω στο condo μου...παλαιοτερα που δεν ειχα τη δυνατοτητα να τις φερω στο σπιτι τις πηγαινα χοτελι...με τις κοπελλες τους επαγγελματος δεν υπηρχε προβλημα αλλα οι νορμαλ κοπελλες καπως παραξενευοντουσαν και με ρωτουσαν αν εχω γυναικα στο σπιτι  :grin:   Για να παιξεις σωστα τα σαιτς γνωριμιων χρειαζεσαι ενα δυνατο δικο σου χωρο ειδικα για αυτες τις δουλειες...Εδω και ενα χρονο εχω ενα δευτερο χωρο δηλαδη εχω μισθωσει ενα condo και το εχω εξοπλισει με καλλιτεχνικους καθρεφτες και φωτορυθμικα για δημιουργια αισθησιακης/ρομαντικης ατμοσφαιρας.  :rockon:  οπως καταλαβαινεις εχω ανεβει κατηγορια  :s&m_1:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Συμπερασμα

Πολυπλοκο θεμα να γαμησεις στην βκκ,

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Δεν υπαρχει απολυτη απαντηση πραττουμε ανα περιπτωση...βεβαια αποφευγω τα δυο ακρα δηλαδη ποτε δε λεω τον πραγματικο αριθμο των ετων που μενω Ταυλανδη οπως επισης και ποτε δεν το παιζω απειρος τουριστας...εχω προσπαθησει να παιξω το δευτερο για πλακα αλλα δεν πιανει με προδιδει η συμπεριφορα μου  :grin:  Συνηθως λεω οτι μενω μονιμα αλλα μονο για 2-3 χρονια και φυσικα εμαι εργενης  :grin:
Επισης μιλαω ταυλανδικα μονο μετα απο μερικες προκαταρκτικες ερωτησεις και αφου σιγουρευτω οτι δε θα ξυνισουν...πολλες απο τις γκομενες που ψωνιζονται στα μπαρ, γκο γκο και στις ντισκο δε γουσταρουν μονιμους για πολλους λογους και δεν τις αδικω γιατι και εγω δε γουσταρω γκομενες που εχουν γραψει πολλα χιλιομετρα στο φαρανγκο-κοντερ...βεβαια και αυτο δεν ειναι απολυτο αλλες (οι λιγοτερο εμπειρες) γουσταρουν μονιμους γιατι βλεπουν ενα εν δυναμει μποιφρεντ, γκικ (κοινως fuck buddy χαχα) η τοπικο σπονσορα...οι κοπελλες των διαφορων σαιτς γνωριμιων αντιθετως προτιμουν τους μονιμους γιατι ψαχνονται για μονιμη σχεση η το λιγοτερο γκικ...

Ενας αλλος λογος που δεν μπορω να το παιξω τουριστας ειναι οτι τις φερνω στο condo μου...παλαιοτερα που δεν ειχα τη δυνατοτητα να τις φερω στο σπιτι τις πηγαινα χοτελι...με τις κοπελλες τους επαγγελματος δεν υπηρχε προβλημα αλλα οι νορμαλ κοπελλες καπως παραξενευοντουσαν και με ρωτουσαν αν εχω γυναικα στο σπιτι  :grin:  Για να παιξεις σωστα τα σαιτς γνωριμιων χρειαζεσαι ενα δυνατο δικο σου χωρο ειδικα για αυτες τις δουλειες...Εδω και ενα χρονο εχω ενα δευτερο χωρο δηλαδη εχω μισθωσει ενα condo και το εχω εξοπλισει με καλλιτεχνικους καθρεφτες και φωτορυθμικα για δημιουργια αισθησιακης/ρομαντικης ατμοσφαιρας.  :rockon:  οπως καταλαβαινεις εχω ανεβει κατηγορια  :s&m_1:
αντε επιτελους μαθαμε τι ειναι το γκικ...ολο το ακουγα και απορουσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom