Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Λοιπόν μια που βρησκω λίγο χρόνο αναφέρω κάποιες διάφορες σε σχέση με το περσινο ταξίδι στην πατταγια :  
Gogo bars:  τα πιο πολλά τελείως άδεια. Πολλές αδιαφορες κοπέλες χωρίς ιδιαίτερη διάθεση και το διάσημο ται χαμόγελο με το σταγονομετρο
Beer bars:  σαφώς καλύτερη κατάσταση.  Βελτιωμένη ποιότητα σε σχέση με περισι και πολύ χαμηλότερος μο ηλικίας.  Σαφέστατα πολύ καλύτερη αμμεσοτητα με τον πελάτη!
Massage:  περισι δεν τα τίμησα και πολύ κακώς εκανα. Με λίγο ψάξιμο βρησκεις πραγματικά διαμάντια. Εντυπωσιακή περιποίηση και καλό value for money.
Beach road freelancers:  ελάχιστες πια και λόγω των έργων από σοι13 ως ws. Προτείνεται μάλλον για πολύ low budget η για μεταmilfοφιλους κυνηγoυς σκουροχρωμης σαγιοναροφορουσας σάρκας!
Insomnia:  σχεδόν μονόδρομος αν το αντέχουν τα πόδια σου και τα αυτιά σου. Καλοί τρόποι εξωστρέφεια και υπομονή για την ιδανική επιλογή.  Προτείνεται σε ηλικίας ως 40 ώστε να υπερισχυετε και προς τον νταγωνισμο.  Αν και οι Άραβες δεν αποτελούν ιδιαίτερο εμπόδιο.  Ελαφρώς μεγαλύτερο οι samurai!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
646
Πόντοι
4.255
Λοιπόν μια που βρησκω λίγο χρόνο αναφέρω κάποιες διάφορες σε σχέση με το περσινο ταξίδι στην πατταγια :  
Gogo bars:  τα πιο πολλά τελείως άδεια. Πολλές αδιαφορες κοπέλες χωρίς ιδιαίτερη διάθεση και το διάσημο ται χαμόγελο με το σταγονομετρο
Beer bars:  σαφώς καλύτερη κατάσταση.  Βελτιωμένη ποιότητα σε σχέση με περισι και πολύ χαμηλότερος μο ηλικίας.  Σαφέστατα πολύ καλύτερη αμμεσοτητα με τον πελάτη!
Massage:  περισι δεν τα τίμησα και πολύ κακώς εκανα. Με λίγο ψάξιμο βρησκεις πραγματικά διαμάντια. Εντυπωσιακή περιποίηση και καλό value for money.
Beach road freelancers:  ελάχιστες πια και λόγω των έργων από σοι13 ως ws. Προτείνεται μάλλον για πολύ low budget η για μεταmilfοφιλους κυνηγoυς σκουροχρωμης σαγιοναροφορουσας σάρκας!
Insomnia:  σχεδόν μονόδρομος αν το αντέχουν τα πόδια σου και τα αυτιά σου. Καλοί τρόποι εξωστρέφεια και υπομονή για την ιδανική επιλογή.  Προτείνεται σε ηλικίας ως 40 ώστε να υπερισχυετε και προς τον νταγωνισμο.  Αν και οι Άραβες δεν αποτελούν ιδιαίτερο εμπόδιο.  Ελαφρώς μεγαλύτερο οι samurai!

Ρε Geo....εγω που ειμαι πανω απ 40 δεν κανει να πηγαινω???? :):):)    εκει που εισαι καποιο "φιλαρακι"σου παει Ινσομνια και ειναι πανω απο 40!!!!αλλα αυτος εχει και την πολυτελεια να του ερχονται "delivery" τα κοριτσια!!!! :)

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Ρε Geo....εγω που ειμαι πανω απ 40 δεν κανει να πηγαινω???? :):):)    εκει που εισαι καποιο "φιλαρακι"σου παει Ινσομνια και ειναι πανω απο 40!!!!αλλα αυτος εχει και την πολυτελεια να του ερχονται "delivery" τα κοριτσια!!!! :)

Lakisscorpio δεν ανέφερα το "40" ως απαγορευτική γραμμή αλλά τελείως ενδεικτικά! Άλλωστε κι εγώ 43 είμαι . Τα 5 τελευταία βραδυα είμαι συνέχεια εκεί αλλά οκ σήμερα θα εξηγηθω κι εγώ delivery όπως και τα 2 φιλαρακια που είμαστε εδώ!   ;)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
646
Πόντοι
4.255
Lakisscorpio δεν ανέφερα το "40" ως απαγορευτική γραμμή αλλά τελείως ενδεικτικά! Άλλωστε κι εγώ 43 είμαι . Τα 5 τελευταία βραδυα είμαι συνέχεια εκεί αλλά οκ σήμερα θα εξηγηθω κι εγώ delivery όπως και τα 2 φιλαρακια που είμαστε εδώ!   ;)

Καλα να περνατε,φιλε!!!!!και χαιρετισματα στα παιδια κατω.... :):):):)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Εγω παντως δε βλεπω μεγαλη διαφορα στο gfe στην βκκ σε σχεση με πχ 5 χρονια πριν...η μονη διαφορα που βλεπω ειναι οτι εκει που πληρωνα δυο καφετια λονγκ για ενα καλο μωρο τωρα γινανε τρια...οκ ενταξει ακομα παλευεται
Το προβλημα το δικο μου ειναι οτι εχω γινει σεσημασμενος επειδη εχω φαει με το κουταλι ολα τα πορνο-αφτερ της βκκ insanity, mixx, climax κτλ πεφτω συνεχεια πανω στις ιδιες γκομενες και με μερικες μας πιανει νευρικο γελιο χωρις να ανταλλαξουμε απολυτως καμια κουβεντα γιατι με θυμουνται και αυτες...

Γιαυτο το λογο προσφατα ανοιξα ξανα λογαριασμο επι πληρωμη στο (παλαιοτερα επαιζα με ) προς αναζητηση νορμαλ κοριτσιων "ελευθερων ηθων" χαχα ... Στοχος το σκοραρισμα στο πρωτο ραντεβου η το πολυ στο δευτερο...

Αυτο το σκ (παρασκευη σαββατο) θα κατεβω παταγια να δω καμια νεα φριλανσεροφατσα...αν ειναι κανενας γνωστος κατω ας στειλει πμ

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
 Προτείνεται σε ηλικίας ως 40 ώστε να υπερισχυετε και προς τον νταγωνισμο.  Αν και οι Άραβες δεν αποτελούν ιδιαίτερο εμπόδιο.  Ελαφρώς μεγαλύτερο οι samurai!
Πω-πω θαψιμο που εφαγα τωρα.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
:2funny: :2funny: :2funny:

Γενικα, οποιος παει τωρα και βρισκει λιγοτερο gfe δεν θα περασει ασχημα..
Οπως εχει αποδειχτει το πολυ gfe βλαπτει σοβαρα την υγεια.
χαχα μπορει να πει κιαλλα οπως στειλε να πληρωσω τη νοβα χανω τους αγωνες η στειλε να πληρωσω το χαρατσι σε λιγο μου κοβουνε το ρευμα.....αα ρε που φτασαμε
τεκιλα δεν ενοω εσενα φυσικα , χιουμορ με σαρκασμο κανουμε

Επισκέπτης
Παντως εμενα φετος αυτο που μου εκανε εντυπωση στην κρητη που πηγα διακοπες ήταν οτι ολοι σχεδον οι ντοπιοι επιχειρηματιες νυχτερινων κυριως μαγαζιων (παρα με μπαρμμαν γκαρσονιων και λοιπων συναφων επαγγελματων) την κανουν για παταγια και πουκετ προ ευρεση ρωσσιδων τουριστριων για καμακι
Επειδη δεν εχω αποψη εκει τη παιζει;;;;

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Παντως εμενα φετος αυτο που μου εκανε εντυπωση στην κρητη που πηγα διακοπες ήταν οτι ολοι σχεδον οι ντοπιοι επιχειρηματιες νυχτερινων κυριως μαγαζιων (παρα με μπαρμμαν γκαρσονιων και λοιπων συναφων επαγγελματων) την κανουν για παταγια και πουκετ προ ευρεση ρωσσιδων τουριστριων για καμακι
Επειδη δεν εχω αποψη εκει τη παιζει;;;;
Και δεν πανε Χαλκιδική να γλυτώσουν και τα 700 ευρώ του αεροπορικού....

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ε ρε φιλε το χειμωνα πανε..το καλοκαιρι δουλευουν.....φσσσστττ μπόινγκ που ελεγε κι ο βουτσας :2funny:
Μήπως ρε Βουτσα σου είπανε οτι κατεβαίνουν Ταιλανδη για να ρίξουν κανένα  :knockinb: και που και που τους κάθετε και καμιά Ρωσίδα που στο τέλος τους ζητάει και καμια 200αρια ευρώ?

Επισκέπτης
Μήπως ρε Βουτσα σου είπανε οτι κατεβαίνουν Ταιλανδη για να ρίξουν κανένα  :knockinb: και που και που τους κάθετε και καμιά Ρωσίδα που στο τέλος τους ζητάει και καμια 200αρια ευρώ?
Μπα ρωσσοπληκτοι ειναι...εχεις να μας πεις πληροφορια η οχι;;;

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Μπα ρωσσοπληκτοι ειναι...εχεις να μας πεις πληροφορια η οχι;;;
με τοσα μπαζα ρωσιδες που κυκλοφορου εκει ανακαινιζεις ολο το ντονετσκ...
δεν ειναι σαν κιαυτες που ξερεις

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
stefan μη μασας ξερεις με σενα δεν παρεξηγουμε κ γενικα με κανεναν οτι κ να πει..εξαλου εδω ειμαστε γ τον ιδιο λογο να κανουμε κ χαβαλε και να διασκεδαζουμε κ λιγο οπως ειπε κ ο φιλος insomniax..AΝ δεν εχω σαββατκυρκο δουλεια θα κανονισουμε και με Lakisscorpio να τα πουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom