Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Δεν υπαρχει απολυτη απαντηση πραττουμε ανα περιπτωση...βεβαια αποφευγω τα δυο ακρα δηλαδη ποτε δε λεω τον πραγματικο αριθμο των ετων που μενω Ταυλανδη οπως επισης και ποτε δεν το παιζω απειρος τουριστας...εχω προσπαθησει να παιξω το δευτερο για πλακα αλλα δεν πιανει με προδιδει η συμπεριφορα μου  :grin:  Συνηθως λεω οτι μενω μονιμα αλλα μονο για 2-3 χρονια και φυσικα εμαι εργενης  :grin:
Επισης μιλαω ταυλανδικα μονο μετα απο μερικες προκαταρκτικες ερωτησεις και αφου σιγουρευτω οτι δε θα ξυνισουν...πολλες απο τις γκομενες που ψωνιζονται στα μπαρ, γκο γκο και στις ντισκο δε γουσταρουν μονιμους για πολλους λογους και δεν τις αδικω γιατι και εγω δε γουσταρω γκομενες που εχουν γραψει πολλα χιλιομετρα στο φαρανγκο-κοντερ...βεβαια και αυτο δεν ειναι απολυτο αλλες (οι λιγοτερο εμπειρες) γουσταρουν μονιμους γιατι βλεπουν ενα εν δυναμει μποιφρεντ, γκικ (κοινως fuck buddy χαχα) η τοπικο σπονσορα...οι κοπελλες των διαφορων σαιτς γνωριμιων αντιθετως προτιμουν τους μονιμους γιατι ψαχνονται για μονιμη σχεση η το λιγοτερο γκικ...

Ενας αλλος λογος που δεν μπορω να το παιξω τουριστας ειναι οτι τις φερνω στο condo μου...παλαιοτερα που δεν ειχα τη δυνατοτητα να τις φερω στο σπιτι τις πηγαινα χοτελι...με τις κοπελλες τους επαγγελματος δεν υπηρχε προβλημα αλλα οι νορμαλ κοπελλες καπως παραξενευοντουσαν και με ρωτουσαν αν εχω γυναικα στο σπιτι  :grin:   Για να παιξεις σωστα τα σαιτς γνωριμιων χρειαζεσαι ενα δυνατο δικο σου χωρο ειδικα για αυτες τις δουλειες...Εδω και ενα χρονο εχω ενα δευτερο χωρο δηλαδη εχω μισθωσει ενα condo και το εχω εξοπλισει με καλλιτεχνικους καθρεφτες και φωτορυθμικα για δημιουργια αισθησιακης/ρομαντικης ατμοσφαιρας.  :rockon:  οπως καταλαβαινεις εχω ανεβει κατηγορια  :s&m_1:
Εχεις γινει επιστημονας δηλ. :grin:

taggelou1

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ HOTEL ΣΤΗ BANGKOK

Και τα 3 παρακάτω είναι όλα αρκετά κοντά στο Νana BTS, τα 2 πρώτα είναι guest friendly (Για το On 8 δεν γνωρίζω)  και τα 3 λίγο πολύ είναι στο ίδιο στυλ.

The Dawin Nana
23 τ.μ. - πισίνα ναι - πρωινό ναι
στο booking.com 54 €,
στο site του hotel 44 € (με 30 μέρες κράτηση νωρίτερα)

Dynasty Grande
40 τ.μ. - πισίνα ναι - πρωινό οχι
στο booking.com 58,5 €,
στο site του hotel 51,4 € (με 30 μέρες κράτηση νωρίτερα)

On 8
23 τ.μ. - πισίνα όχι - πρωινό ναι
στο booking.com 46,5 €,
στο site του hotel 40.5 € (με 30 μέρες κράτηση νωρίτερα)

και θέλω να ρωτήσω τώρα εγώ ,
Έχει μείνει κάποιος σε αυτά τα hotel για να μου την γνώμη του ?
Πόσο επικίνδυνο είναι να κλείσω στο site του ξενοδοχείου ? Έχει κάποιος κλείσει σε ένα από αυτά τα 3 site ξενοδοχείων ?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Στα 2 πρωτα ναι.
Ειναι και της ιδιας ιδιοκτησιας.
Στο Dawin εχω μεινει μια φορα και στο Dynasty Grande τρεις.Ειναι αλλωστε το αγαπημενο μου hotel στη περιοχη.Τεραστιες δωματιαρες...
Σε καταπληκτικο σημειο πολυ κοντα στα κωλομπαρα του Νανα αλλα και στο σταθμο του BTS..
Αυτο βεβαια προ κρισης...Τωρα επιλεγω πιο φτηνα ξενοδοχεια αλλα παντα με μοντερνα διακοσμηση "boutique hotels"..Τα οποια δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα οσον αφορα τις παροχες,απλα τα δωματια ειναι μισα σε μεγεθος...(κι εχουν μιση τιμη.. ;))

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Στο τρίτο έμεινα εγώ πριν δύο βδομάδες για 6 βραδιές. Μικρό καινούργιο (4 ετών) μπουτίκ ξενοδοχείο ακριβώς στην έξοδο του Nana BTS πέντε λεπτά από την Νana plaza γύρω στα δέκα από Soi Cowboy και κοντά σε όλα.Τα δωμάτια καθαρα και άνετα αλλά χωρίς μπαλκόνι.Τις δύο πρώτες βραδιές επειδή ήταν full μας δώσαν τα πιο φτηνά στα 1800 μπατ, μικρά σαν σπιρτόκουτα, χωρίς καν παράθυρο. Κλειστοφοβικά. Υπάρχει ένα σε κάθε όροφο από αυτά και το δωμάτιο λήγει σε 6. Το ξενοδοχείο είναι non smoking άρα τσιγαράκι στην είσοδο. Με 2100 που πλήρωσα για booking δύο μέρες πριν την αφιξη, χωρίς να είμαι και ιδιαιτερος γνώστης πιστεύω ότι υπάρχουν και καλύτερες λύσεις.Ο λόγος που το προτίμησα ήταν ότι δεν ήθελα να είναι κολλητά στις πουτανοπιατσες όπως τα δύο άλλα μιας και ο στόχος ήταν άλλος.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
1:Ασε τα ξενοδοχεια τωρα και βαλε τη συνεχεια.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Θανο,τσεκαρε και το di place...Δωματιο superior η deluxe,γιατι τα standard δεν εχουν ουτε καν παραθυρο.
Ειναι πολυ κοντα στη πουτανοπιατσα του Νανα,απλα τα δωματια ειναι ποντικοτρυπες...18 τετραγωνικα το πολυ..
Ειναι τιμια ομως επιλογη στα 25 ευρω περιπου για το superior..

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ  “TRUE LOVE” III

To πρόβλημα

Μιας και η απόφαση ήταν να μην ασχοληθούμε με την εύκολη λύση πέρα από κανά σορτάκι  και κανά soapy μιας και οι μέρες δεν ήταν αρκετές έπρεπε να γίνει σωστή  διαχείρηση του χρόνου με σωστές επιλογές. Εγώ επέλεξα να πω στα κορίτσια ότι πήγα στην Μπαγκόγκ μόνο για πάρτη τους και  θα έμενα στην πόλη μόνο δύο μέρες, με αποτέλεσμα να πακετάρω και ξεπακετάρω τα μπαγκάζια μου κάθε τόσο για να είμαι πειστικός ενώ ο κολλητός παρόλες τις παραινέσεις τα άφησε όλα χύμα πράγμα που πλήρωσε αρκετά αργότερα.

Το αποτελεσμα

1.Νiwa
Έμενε στην Πατονγκ. Γνωριμία από το date in Asia, μουνάρα στην φωτογραφία στο προφίλ της έγραφε 32 ετών. Δεν την είχα στο πρόγραμμα μιας και στο Πουκέτ ήμασταν για άλλα. Είχαμε απλά ανταλλάξει κάποια μηνύματα στο site χωρίς να μιλήσουμε σε skype κτλ. Της έστειλα μήνυμα το πρότελευταίο βράδυ  ότι είμαι εκεί χωρίς να περιμένω τίποτα ιδιαίτερο. Απάντησε αμέσως δίνοντας το τηλέφωνο της  και είπε ότι γούσταρε να βρεθούμε πράγμα που έγινε το επόμενο και τελευταίο βραδυ. Δούλευε μανικιουρίστ για κοντά επτά χρόνια σε μαγαζί μέσα στο Jungceylon και έτσι το ραντεβού κλείστηκε μετά το τέλος της δουλείας της στις 8 το βράδυ. Έβαλα για πρώτη φορά μακρύ παντελόνι μετά από αρκετές μέρες  πήρα και ένα σετάκι από τα πανάκριβα δώρα μου και ξεκίνησα κρατώντας μικρό καλάθι. Η γκόμενα εμφανίστηκε στην ώρα της αλλά  ελάχιστα έμοιαζε με την ποσταρισμένη  φωτογραφία της, σιγουρα μια πενταετία μεγαλύτερη αλλά δεν με χάλασε γιατί ήταν κλασσάτη γυναίκ, είχε φορέσει και το καλό της φόρεμα, ψηλή γύρω στο 1.70 και καστανή έμοιαζε περισσότερο με Ευρωπαία παρά με Ταϊλανδή. Φάγαμε σε ένα κυριλέ  ιταλικό μέσα στο Jungceylon  με καλή κουβεντούλα και στην συνέχεια  πρότεινε ποτάκι . Το ήπιαμε και αυτό και της είπα να περάσουμε από την Tiger για ένα ακόμα με τα φιλαράκια. Περιέργως δεν δυστροπησε και έτσι πέρασα και για το καθιερωμένο μάτι μου από τον ναό. Κατά της δυόμισι της είπα να την κάνουμε, χωρίς να είμαι σίγουρος τι θα παίξει. Χωρίς να πει κουβέντα ακολούθησε και φτάσαμε στο ξενοδοχείο. Δεν χρειάστηκε καν να της πω κουβέντα αν ήθελε να ανέβει πάνω.  Εκπληκτικό κρεββάτι με την καλύτερη πίπα των φετινών διακοπών. Κρίμα γιατί τα πουτανάκια των προηγούμενων ημερών δεν μου είχαν αφήσει πολλές δυνάμεις. Έβαλε αφυπνιση στις οκτώμισι το πρωϊ. Ακολούθησε δεύτερος γύρος  καλύτερος από τον βραδυνό. Από την αρχή πίστευα ότι θα ζήταγε το τιπς της. Αλλά  αυτή απλά έκανε το ντουζ της ντύθηκε , μου έδωσε ένα φιλί και έφυγε για την δουλειά της. Μου ζήτησε να βρεθούμε το μεσημέρι στο διάλλειμα της για φαγητό και δεν της χάλασα το χατήρι.
Από τις γκόμενες που οι περισσότεροι θα ήθελαν για τις διακοπές τους . Εντελώς χαλαρή διάθεση και απόδοση στο κρεββάτι. Λίγα λόγια πολλή μουσική.Της είπα ότι θα την ξαναδώ όταν κατέβω.  Κόστος βραδιάς λιγότερο από χιλιάρικο για φαγητό και ποτά.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.............

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ  “TRUE LOVE” 4

2. Αnn

Γνωριμία από το Thaifriendly, τρανταπεντάρα χωρισμένη  με δύο παιδιά από το Cha Am τρεις ώρες  περίπου από Bangkok. Mέτριο προσωπάκι αλλά κορμί φωτιά.  Ενώ δεν με έλκυε ιδιαίτερα με εξίταρε το γεγονός  ότι κατά δήλωση της  είχε να πηδηχθεί τέσσερα χρόνια (!!!!), με μόνο άντρα της ζωής της τον πρώην σύζυγο και ήμουν περίεργος αν θα έκανε τόσο δρόμο για να συναντηθούμε. Μιλάγαμε στο skype κοντά δύο μήνες  χρόνος υπερβολικά μεγάλος για ψηστήρι. Έψαχνε για true love and marriage.
Την έβαλα πρώτη στην λίστα γιατί δούλευε και μπορούσε να έρθει ΒΚΚ  μόνο Σαββατοκύριακο. Πράγματι  ήρθε στο ξενοδοχείο Σάββατο πρωϊ πρωϊ ντροπαλή και μαζεμένη. Πήρε το ημερολογιάκι της και το άρωμα του Σκλαβενίτη και έκανε σαν μωρό παιδί.Ηπιαμε καφεδάκι και στην συνέχεια πήγαμε  στο δωμάτιο για να αφήσει τα πράγματα της. Δεν προλαβε να κλείσει η πόρτα και με βούτηξε. Όντως πρέπει να είχε πολύ καιρό να γαμηθεί αλλά ήταν εμφανής η έλλειψη εμπειρίας επί του θέματος. Ηταν τυχερή γιατί συνέπεσε με την πρώτη γκόμενα στην ΒΚΚ του κολλητού και έτσι βγαιναμε όλοι μαζί . Πήγαμε στο Ocean World και στο μουσείο της Μαντάμ Τισσώ, τρώγαμε σε κυριλέ εστιατόρια πράγμα που την έκανε να είναι συνέχεια χεσμένη από την χαρά της από τα πρωτόγνωρα πράγματα που έβλεπε και έκανε. Προσπάθησε και αυτή να ανταποδώσει το βράδυ στο κρεββάτι. Η έλλειψη καλής επικοινωνίας  λόγω των ελάχιστων αγγλικών που μιλούσε  και οι αναφορές σε ένα πιθανό κοινό μέλλον με έκανε να βαρεθώ γρήγορα και να σκέφτομαι την επόμενη που θα ακολουθούσε την Κυριακή το βράδυ. Στο δια ταύτα καλή κοπελίτσα αλλά κλασσική περίπτωση αγάμητης παντρεμένης που ψάχνει να βρει τον μαλάκα που θα μεγαλώσει τα παιδιά της. Τέτοιες υπαρχουν αμέτρητες  και στην Ελλάδα. Έχω επιστρέψει πίσω εδώ και μια βδομάδα και δεν με αφήνει σε ησυχιά με μυνήματα στο skype και το thaifriendly για το τι θα γίνει με την σχέση μας. Μιλήσαμε και μια φορά με κάμερα και ήρθαν και τα πιτσιρίκια να με χαιρετήσουν. Πάλι καλά που δεν με είπαν και μπαμπά. Ευχαριστώ αγάπη μου αλλά δεν θα πάρω άλλο true love.

3. Αon

Σαραντάρα  από το Date in Asia που την είχα για καβάτζα και προέκυψε μετά από ακύρωση που είχα με εξαιρετικό μωράκι που τελικά του προέκυψε έκτακτο επαγγελματκό ταξίδι. Ασυνεπής στο ραντεβού της  μου ήρθε μια ώρα νωρίτερα από το κανονικό και κόντεψε να προλάβει τον αποχαιρετισμό της προηγούμενης. Παραλίγο να φάμε ξύλο. Τα είχε κανονίσει όλα παίρνοντας άδεια και από την δουλειά για να είμαστε μαζί. Η μόνη που μου έφερε και δωράκια, μπλουζάκια και αναμνηστκά. Τα δωράκια περιορίστηκαν στα προηγούμενα καθότι στο κρεββάτι προέκυψε μούφα. Σε συνδιασμό με το δικό μου πολυήμερο ξεζούμισμα και την σχεδόν ανύπαρκτη επικοινωνία λόγω γλώσσας  μου χάρισε την πιο ξενέρωτη βραδιά του ταξιδιού. Είχε διάθεση αλλά δεν το κατείχε το άθλημα. Υπενθύμισε ότι δεν είναι όλες οι Ταϊλανδές sex machines σαν τα Ισαανίωτικα διαβολάκια.Την επόμενη μέρα πήγαμε ΜΒΚ για ψώνια. Αποφάσισα να της ανταποδώσω το δωράκι της. Γυρίζαμε πάνω από μια ώρα τα μαγαζιά  με τα ρούχα και τα παπούτσια, αλλά δεν της άρεσε τίποτα. Ώσπου όταν την ρώτησα γιατί δεν αποφασίζει μου είπε ότι τελικά ήθελε i-phone ή tablet. Ότι πεις μωρό μου της απάντησα έχω και μιά Mercedes να σε περιμένει απ’έξω για να σου μείνω αξέχαστος. Κατάλαβε ότι πήγε για πολλά και πήρε τα αρχίδια μου και τουμπεκιάστηκε αλλά δεν έχασε το κέφι της. Τα παρατράγουδα πήγαν να ξεκινήσουν καθώς  πακετάριζα τα ρούχα ως συνήθως  και επέμενε να με πάει στο αεροδρόμιο,  μάλιστα δεν το συζητούσε καν. Τι να της πω; Ότι τα ρούχα τα πακετάρω για να την κάνεις και να έρθει η επόμενη; Tελικά μετά από καμιά ώρα πείστηκε όταν της είπα ότι αν έρθει για αποχαιρετισμό είναι bad luck και ίσως δεν ξαναγυρίσω ποτέ.
Χθες μου έστειλε μήνυμα στο skype αν μπορώ να την βοηθήσω πληρώνοντας κάθε μήνα το νοίκι του δωματίου της που είναι μόνο 3000 μπατ μιας και εγώ είμαι πλούσιος........
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......

pontikiii

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ  “TRUE LOVE” III

To πρόβλημα

Μιας και η απόφαση ήταν να μην ασχοληθούμε με την εύκολη λύση πέρα από κανά σορτάκι  και κανά soapy μιας και οι μέρες δεν ήταν αρκετές έπρεπε να γίνει σωστή  διαχείρηση του χρόνου με σωστές επιλογές. Εγώ επέλεξα να πω στα κορίτσια ότι πήγα στην Μπαγκόγκ μόνο για πάρτη τους και  θα έμενα στην πόλη μόνο δύο μέρες, με αποτέλεσμα να πακετάρω και ξεπακετάρω τα μπαγκάζια μου κάθε τόσο για να είμαι πειστικός ενώ ο κολλητός παρόλες τις παραινέσεις τα άφησε όλα χύμα πράγμα που πλήρωσε αρκετά αργότερα.

Το αποτελεσμα

1.Νiwa
Έμενε στην Πατονγκ. Γνωριμία από το date in Asia, μουνάρα στην φωτογραφία στο προφίλ της έγραφε 32 ετών. Δεν την είχα στο πρόγραμμα μιας και στο Πουκέτ ήμασταν για άλλα. Είχαμε απλά ανταλλάξει κάποια μηνύματα στο site χωρίς να μιλήσουμε σε skype κτλ. Της έστειλα μήνυμα το πρότελευταίο βράδυ  ότι είμαι εκεί χωρίς να περιμένω τίποτα ιδιαίτερο. Απάντησε αμέσως δίνοντας το τηλέφωνο της  και είπε ότι γούσταρε να βρεθούμε πράγμα που έγινε το επόμενο και τελευταίο βραδυ. Δούλευε μανικιουρίστ για κοντά επτά χρόνια σε μαγαζί μέσα στο Jungceylon και έτσι το ραντεβού κλείστηκε μετά το τέλος της δουλείας της στις 8 το βράδυ. Έβαλα για πρώτη φορά μακρύ παντελόνι μετά από αρκετές μέρες  πήρα και ένα σετάκι από τα πανάκριβα δώρα μου και ξεκίνησα κρατώντας μικρό καλάθι. Η γκόμενα εμφανίστηκε στην ώρα της αλλά  ελάχιστα έμοιαζε με την ποσταρισμένη  φωτογραφία της, σιγουρα μια πενταετία μεγαλύτερη αλλά δεν με χάλασε γιατί ήταν κλασσάτη γυναίκ, είχε φορέσει και το καλό της φόρεμα, ψηλή γύρω στο 1.70 και καστανή έμοιαζε περισσότερο με Ευρωπαία παρά με Ταϊλανδή. Φάγαμε σε ένα κυριλέ  ιταλικό μέσα στο Jungceylon  με καλή κουβεντούλα και στην συνέχεια  πρότεινε ποτάκι . Το ήπιαμε και αυτό και της είπα να περάσουμε από την Tiger για ένα ακόμα με τα φιλαράκια. Περιέργως δεν δυστροπησε και έτσι πέρασα και για το καθιερωμένο μάτι μου από τον ναό. Κατά της δυόμισι της είπα να την κάνουμε, χωρίς να είμαι σίγουρος τι θα παίξει. Χωρίς να πει κουβέντα ακολούθησε και φτάσαμε στο ξενοδοχείο. Δεν χρειάστηκε καν να της πω κουβέντα αν ήθελε να ανέβει πάνω.  Εκπληκτικό κρεββάτι με την καλύτερη πίπα των φετινών διακοπών. Κρίμα γιατί τα πουτανάκια των προηγούμενων ημερών δεν μου είχαν αφήσει πολλές δυνάμεις. Έβαλε αφυπνιση στις οκτώμισι το πρωϊ. Ακολούθησε δεύτερος γύρος  καλύτερος από τον βραδυνό. Από την αρχή πίστευα ότι θα ζήταγε το τιπς της. Αλλά  αυτή απλά έκανε το ντουζ της ντύθηκε , μου έδωσε ένα φιλί και έφυγε για την δουλειά της. Μου ζήτησε να βρεθούμε το μεσημέρι στο διάλλειμα της για φαγητό και δεν της χάλασα το χατήρι.
Από τις γκόμενες που οι περισσότεροι θα ήθελαν για τις διακοπές τους . Εντελώς χαλαρή διάθεση και απόδοση στο κρεββάτι. Λίγα λόγια πολλή μουσική.Της είπα ότι θα την ξαναδώ όταν κατέβω.  Κόστος βραδιάς λιγότερο από χιλιάρικο για φαγητό και ποτά.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.............

Πίνεις κάποια αγωγή απο γιατρό? η έχεις φαντασιώσεις?

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Αγαπητέ φίλε Pontiki η Ταϊλανδη είναι ένα ταξίδι που οι φαντασιώσεις γίνονται πραγματικότητα.
Όλοι εμείς που ξοδεύουμε κάθε τόσο ένα τριχίλιαρο plus  για να πάμε εκεί λες να είμαστε μαλάκες;
Επίσης αν τα κάναμε όλα αυτά και εδώ θα χρειαζόταν να πηγαίνουμε στην άλλη άκρη του κόσμου;
Ποιός τελικά παίρνει αγωγή εμείς που όλοι σχεδόν έχουμε παρόμοιες ιστορίες να διηγηθούμε ή όλοι αυτοί που στήνουν καραούλι να εμφανιστεί η κινέζα γριά πουτάνα στην Βερανζέρου και όποιος την φορτώσει κάνει λες και κέρδισε το λόττο;

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Αγαπητέ φίλε Pontiki η Ταϊλανδη είναι ένα ταξίδι που οι φαντασιώσεις γίνονται πραγματικότητα.
Όλοι εμείς που ξοδεύουμε κάθε τόσο ένα τριχίλιαρο plus  για να πάμε εκεί λες να είμαστε μαλάκες;
Επίσης αν τα κάναμε όλα αυτά και εδώ θα χρειαζόταν να πηγαίνουμε στην άλλη άκρη του κόσμου;
Ποιός τελικά παίρνει αγωγή εμείς που όλοι σχεδόν έχουμε παρόμοιες ιστορίες να διηγηθούμε ή όλοι αυτοί που στήνουν καραούλι να εμφανιστεί η κινέζα γριά πουτάνα στην Βερανζέρου και όποιος την φορτώσει κάνει λες και κέρδισε το λόττο;
μαρεσει που απαντας....κανεις τη διαφορα

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
To καλό με το τελευταίο κορίτσι για το οποίο θα γράψω αργότερα είναι ότι το πρωϊ σηκωνόταν να πάει στην δουλειά και έτσι άφηνε όλη την μέρα ελεύθερη για σουλάτσο και μάτι.Hταν κρίμα να είμαστε στην πρωτεύουσα των απολαύσεων και να μην αρτηθούμε. Έτσι επιλέξαμε το παρακάτω ευαγές ίδρυμα
Πήρα το νούμερο 18 και ο φιλαράκος το 16.Άξιο το τριχίλιαρο.
Ξεχασα και τα γυαλιά ηλίου μου εκει.Το ανακάλυψα το βράδυ όταν ήμουν με το κορίτσι,της είπα ότι τα ξέχασα μάλλον σε κάποιο μαγαζί και προσφέρθηκε να πάει να μου τα πάρει. Τι να της πεις τώρα; :grin:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
καλα τι σχεση δηλαδη μπορει να εχουν ολα αυτα με εναν νορμαλ τουριστα......δεν ξερω παμε εκει για να ασχοληθουμε με τζετ σκι και χαπακια και μαλακιες
κανα ποτο ,γαμισια φαι και κανα μπλουζακι θα παρει ενας νορμαλ
αν ειναι καποιος ηλιθιος σαν τους παραπανω γιατι περι ηλιθιων δειχνουν καλα να παθουν οτι χρωμα και να εχουν οτι γλωσσα και να μιλαν απο οπου και να ειναι
και στο κατω κατω αν προκειτε για καθυστερημενα ας πηγενουν διακοπες με τη μαμα και τη θεια στη χαλκιδικη και την υδρα για γουστα

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
καλα τι σχεση δηλαδη μπορει να εχουν ολα αυτα με εναν νορμαλ τουριστα......
γι αυτο ακριβως το εβαλα, διοτι πολλοι εδω μεσα νομιζουν οτι εαν προσεξουν δεν θα την παθουν. Ολη η μαφια του κοσμου εχει μαζευτει εκει. Δεν μιλω μονο για την ταυλανδεζικη μαφια, κλεφτες, νταβαδες, διακινητες ναρκωτικων, ολα συναιτερακια των διεφθαρμενων αστυνομικων αλλα και μαφιοζοι απο ολο τον κοσμο, ρωσσοι, ιταλοι, αυστραλοι κλπ
το μερος ειναι πολυ επικινδυνο, την παθαινεις απο εκει που δεν το περιμενεις, και ο καθε χαζος που νομιζει οτι στον νορμαλ τουριστα δεν συμβαινει τιποτε, ή σχεδον τιποτε ειναι ο πρωτος που την παθαινει. ανηλικες με πλαστες ταυτοτητες, ενοικιαση στα μηχανακια, πορτοφολουδες, ποτα απο μινι μπαρ που ποτε δεν ηπιες, ολα διανθισμενα με ενα ψευτικο χαμογελο.
Εγω τα ειπα, και ουδεμια ευθυνη φερω. Ας παρει καποιος το ελληνικο προξενειο που εχει ελληνα αστυνομικο να τον ρωτησει ποσοι περνανε απο εκει καθε βδομαδα διοτι εχουν προβλημα με κλοπες, εκβιασμους κλπ, ζητανε νομικη βοηθεια. Η απαντηση σιγουρα θα τους προσγειωσει ανωμαλα.

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Σωστός φίλε καλό είναι να ξεδιαλύνει κάθε τόσο το συννεφάκι που κάνει πολλούς να νομίζουν ότι είναι τόσο πονηροί ώστε να μπορούν να ασυδοτούν.....
Δεν καταλαβες οτι τα εγραψα ειρωνικα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom