Δεν υπαρχει απολυτη απαντηση πραττουμε ανα περιπτωση...βεβαια αποφευγω τα δυο ακρα δηλαδη ποτε δε λεω τον πραγματικο αριθμο των ετων που μενω Ταυλανδη οπως επισης και ποτε δεν το παιζω απειρος τουριστας...εχω προσπαθησει να παιξω το δευτερο για πλακα αλλα δεν πιανει με προδιδει η συμπεριφορα μου
Συνηθως λεω οτι μενω μονιμα αλλα μονο για 2-3 χρονια και φυσικα εμαι εργενης
Επισης μιλαω ταυλανδικα μονο μετα απο μερικες προκαταρκτικες ερωτησεις και αφου σιγουρευτω οτι δε θα ξυνισουν...πολλες απο τις γκομενες που ψωνιζονται στα μπαρ, γκο γκο και στις ντισκο δε γουσταρουν μονιμους για πολλους λογους και δεν τις αδικω γιατι και εγω δε γουσταρω γκομενες που εχουν γραψει πολλα χιλιομετρα στο φαρανγκο-κοντερ...βεβαια και αυτο δεν ειναι απολυτο αλλες (οι λιγοτερο εμπειρες) γουσταρουν μονιμους γιατι βλεπουν ενα εν δυναμει μποιφρεντ, γκικ (κοινως fuck buddy χαχα) η τοπικο σπονσορα...οι κοπελλες των διαφορων σαιτς γνωριμιων αντιθετως προτιμουν τους μονιμους γιατι ψαχνονται για μονιμη σχεση η το λιγοτερο γκικ...
Ενας αλλος λογος που δεν μπορω να το παιξω τουριστας ειναι οτι τις φερνω στο condo μου...παλαιοτερα που δεν ειχα τη δυνατοτητα να τις φερω στο σπιτι τις πηγαινα χοτελι...με τις κοπελλες τους επαγγελματος δεν υπηρχε προβλημα αλλα οι νορμαλ κοπελλες καπως παραξενευοντουσαν και με ρωτουσαν αν εχω γυναικα στο σπιτι
Για να παιξεις σωστα τα σαιτς γνωριμιων χρειαζεσαι ενα δυνατο δικο σου χωρο ειδικα για αυτες τις δουλειες...Εδω και ενα χρονο εχω ενα δευτερο χωρο δηλαδη εχω μισθωσει ενα condo και το εχω εξοπλισει με καλλιτεχνικους καθρεφτες και φωτορυθμικα για δημιουργια αισθησιακης/ρομαντικης ατμοσφαιρας.
οπως καταλαβαινεις εχω ανεβει κατηγορια